2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Sagol tatlimm insallah sende hayirlisiyla pesimzden gel insallah hepimizin sonucu pozitif olsun kucakları miz dolsun inşallah bugun kontrolum vardi persembe yumiler toplanacak kismetse insallah

aminnnn canım önce siz sonra biz geliyoz arkanızdan

bence doktorunu dinlemelisin canımmmmm, az daha sabret tatlım

Neden olmasın kuzum belkide bebiş vardır bi bayıl bakalım sonuçu erkenden öğrenelim

Canım arkadaşım keşkeeeee

Bekleyelim bakalım birkaç gün bayılmaya çalıştım bayılamadım..... Bunda da vardır bir hayır :))

sende durumlar nasıl?

canım ya şifa olsun meryem otu... çok duydum bende , hatta 2 aydır ümreye giden, gidecek birilerini arayıp duruyorum... inşallah sana bebişini getirir, şifa getiriri,,... bu son kırmızı günlerin olsun bu arada... bir daha ki ay bebişin gelecek nasıl olsa...

canım allah cennette meleklerinle buluştursuninşallahhh. en yakın zamanda da sağlıklı, hayırlı evladına kavuş canım ....

cicibebe...... nerdesin gerçekten... arkadaşım meraktan çatladıkkk...

9 ay sonra mevlüde çağırırsın arkadaşlarını inşallah... sen kafana takma sakın canım benim... gelmedin mi daha doktordannn..

evet cicibebem yuvana dönseni çok merak ediyoruztransferin oldu mu?bize bir cevap ver seni affediyoruz söz kızmayacağızyeterki iyiyim dee transferim oldu deee yakında böyleyim deeeeee

cicibebe......cicibebe......cicibebe......cicibebe......cicibebe......

hadi hadi az bi zaman kaldı rahat rahat gezmene,, sonra görücem ben senniiiiii... bebek arabasıydı, beziydi, mamasıydı derken evde oturacaksın

Cuma günü transfer için aricaklar inşaallah herşeyin en iyisi ve en hayirlisi olur inşaallah

Hayırı olsun, sana bebeğini getirsin transferin inşallahhh... canım sımsıkı tutunsunlar bebeklerin annelerine...

sıkıntı yapma arkadaşım ya... ben gonalf 450 kullandım geçen sefer... ne yapalımmm artık allah büyük son olsun da keşke... sonra böyle olllasın....

canım benim,,, gönlün nasıl rahatsa öyle yap,,, benim sizin dışınızda bilen kimsem yoktu, inanın o da çoook kötü.... birileri sorsun istedim, dua istemek istedim, herkesin gözünün içine baktım... blmem ben de herkese söyleyebilmek isterdimmmmm sankiiii...

ohhh çok şükür kızlar yolk yolumu ne onu gördüler tek kese gördüler sorun yok yani iyikii gitmişim çok sabırsızlandım çünkü 5. haftada en azından dış gebelik olmadığı boş gebelik olmadığı görülüyormuş çok şükür bide kalp atışını duyarsak artık çok şükür Allah heüimizin evladını kucağına almayı güzelce nasip etsin inşallah

Canım arkadaşım keşkeeeee

Bekleyelim bakalım birkaç gün bayılmaya çalıştım bayılamadım..... Bunda da vardır bir hayır :))

sende durumlar nasıl?
Bende sabırsızlıkla cumartesiyi bekliyorum hiç belirti yok ne kasık ağrısı nede göğüslerde şişlik vs sanki transfer olmamış gibiyim tek taşım gitti galiba

hadi hadi az bi zaman kaldı rahat rahat gezmene,, sonra görücem ben senniiiiii... bebek arabasıydı, beziydi, mamasıydı derken evde oturacaksın
annem kocam beni yalnız göndermez ki zaten, kapıya kadar götürür, kız kıza takılcaksak bu hafta olduğu gibi arkadaşımın eşiyle maça gider yada başka arkadaşları ile buluşur, sonra yine gelir beni alır döneriz..... zaten alışamadım bu duruma, ben yalnız da gidebilirim desem de ı ı, göndermez adam.... kontrol mu yapıyo yoksa kıyamıyo mu anlamıyorum....iş için gideceksem her yere gidebilirim sorun değil ama hastaneye yada arkadaşıma gideceksem yalnız olmazmış....

Canım, canımmmm kısır için eline sağlık, çok güzel olmuş. vallahi duygulandım ya, çok isterdim yanında olmayı.
Tüp bebek tedavisinin hemen akabinde hamile kalan bir sürü arkadaş gördük burada; inşallah canımm, inşallah yaa... Yanlış hatırlamıyorsam siz zaten pek denemeden tüp bebeğe başlamıştınız, belli mi olur belki kendiliğinden oluvermiştir... Öpüyorum canım.

Canım Gemlik'e bundan sonraki ilk gelişimde haber vereceğim sana. Ayarlayabilir de tanışırsak çok mutlu olurum, ne kadar güzel olur.
Öpüyorum.

Canim ztn daha kucuk olduklari icin vajinal muane yapilyor , ben ilk muanemide vajinal muane olarak yaptrdim , doktor ilk aylrda o sekilde olmali dedi , ama gene sen bilirsin

Son düzenleme:
sıkıntı yapma arkadaşım ya... ben gonalf 450 kullandım geçen sefer... ne yapalımmm artık allah büyük son olsun da keşke... sonra böyle olllasın....

canım benim,,, gönlün nasıl rahatsa öyle yap,,, benim sizin dışınızda bilen kimsem yoktu, inanın o da çoook kötü.... birileri sorsun istedim, dua istemek istedim, herkesin gözünün içine baktım...

Guzeller guzeli ablamiz bizim Rabbim gonlundekini hayirlisiyla nasip etsin insallah yumiler iyi ya onlari sikinti yapmiyorim persembe toplama var kismetse kimseye soylememe konusun dada 1 deneme kendi ailem sonraki iki denemem esiminde ailesi bilgisi dahilindeydi hepsi cok iyiler anlayislilar sagolsunlar ama bu sefer sadece biz biliyoruz ve boylesi gercekten daha iyiymis cok rahatim enazindan negatif alirsak sadece biz uzulucez insallah hepimizin sonu guzel olur ablacim

Canim tup bebekte gebelik haftasini neye gore hesaplaniyor.benim transferim 3 ocakta yapildi kac haftalik olmus oluyor

Canim normal gebelik gbi hesaplaniyor bi kac gun degisiyor sadece :) ben intden senin icin baktim 5hafta 5gunluk melegin :)) hic muanye gttin mi ?

Teskkur ederim canim.Drumuz persembe gunu gelin hem ultrasonla bakalim hem kalp atislarini dinleyelim insaALLAH dedi.ilk muayenemiz acayip bi heyecan var insaALLAH icerde hersey yolundadir

Teskkur ederim canim.Drumuz persembe gunu gelin hem ultrasonla bakalim hem kalp atislarini dinleyelim insaALLAH dedi.ilk muayenemiz acayip bi heyecan var insaALLAH icerde hersey yolundadir

Oyledir canim insallh :) bende gcn hafta ilk muanemi oldum meleklermi kalp atslarinida duydum :) heycani tarif edilemz :) rabbim snada o mtlulugu yastsin inslh canim

ALLAH hayirla kucagimiza almayi nasip etsin.2 gundur mide bulantilarim basladi normal mi sence

Bence normaldir canim , benm de bi haftadir asiri bulantim var kusma cok yok ama bulantim cok 1hfatda 3kilo verdim istahimda yok zorla yemeye calisiyorm ama bebegim henuz benden beslnmedigi icin rahatim :) kisiden kisiye degisiyo herlde bulantilar kiminde hic olmuyo ama kiminde erkn basliyo mlasef :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…