Sagol tatlimm insallah sende hayirlisiyla pesimzden gel insallah hepimizin sonucu pozitif olsun kucakları miz dolsun inşallah bugun kontrolum vardi persembe yumiler toplanacak kismetse insallah
artık çatlıycammm
kızlar 8 ocakta transfer yapılmıştı bu hafta 6. haftaya başlamış bulunmaktayım gebelikte ama kese varmı içi dolu mu artık görmek istiyorum doktorum iki hafta sonrası için randevu vermişti ama ben yakın bi hastaneye randevu olmak istiyorum gideyim mi bugün çok sıkıldım vajinal muayene tehlike oluşturmaz değil mi
Kocamın ailesi Gemlik'te yaşıyor... İstemediğin kadar Bursa yaparım sana
aaaa güzel olur vallahi, keşke görüşüp taışsak
slm kıslar
nazan haftasonu senden haber gelmeyince kısırı yaptım yedim. :))) Ama sizsiz boğazımdan geçmedi. Bende hepinizin isimlerini saydım.sankim hep beraber oturup yiyormuşuz gibi oldu. (manyakmıyım ne?)
bu arada dün adet görme günümdü kızlar. kasıklarımda batma var. düşükten sonra adet tarihi değişebilir değil mi?
Şimdi bayılsam hastaneye götürseler, hastaneden hemşire gözlerime bakıp aaaa hamilesiniz der mi ki? Sizin filmlerden bahsettiğiniz gibi olurmu kiiiolmaz olmaz deme, olmaz olmaz olur olur neden olmasın ki....
kızlar bu arada diğer topikte bi arkadaş kendi hikayesini bi blog da paylaştığını yazmış.... bence çok da iyi etmiş.... okumak isteyenler için buraya da yazıyım linki http://www.melinasmom.com/site/2014/01/24/cilekli-dondurmamin-hikayesi/
Neden olmasın kuzum belkide bebiş vardır bi bayıl bakalım sonuçu erkenden öğrenelim
cnm arkadaşm rabbim hayırlısını nasip etsin inşllh seninde meleğin seni bekliyo artık annem biran önce hazırlansında gelsin beni alsın diyo emin ol......güzel dilekleriniz için hapinizden allah razı olsun saolun canlarım benim......balık hapını bende kullanıyorum biosteren ve b12 hapı bunları kullanıyorum drum verdi yumurtalar için iyi geliyomuş bide bizim bi akraba ümreye gitti ordan ben meryem otu getirttim adetim bitsin üzerimde taşımaya başlıcam keşke yakınımda olsanda sanada versem yada adresini ver valla kargoyla yollim sana sende taşı üzerinde baya var elimde cicibebeme kalbimdesine bütün kızlara ah ahh bi bilsem adreslerini tek tek hepinize yollarım valla yollarım yeterki hamiş olun anam .......seni seviyorummmmmmmm cnmmmm arkadaşmmmmm
canım kalbimdesin;
sana birşeyler yazmasamda seni izliyor yazdıklarını okuyor bazen üzülüyor bazen tebbesüm ediyorum canım benim aynı ben benimde tüm tahliler temiz cıktı aynı coook az bir pıhtılaşma var oda önemsiz dedi dr canım ben tüp öncesi endokrinciye gittim anti tpo:1300 anti tg:432 cıktı tiroit antikoruymuş ve düşük sebibiolabiliyormuş sen yaptırdın mı ben yarın başka bir dr gidip soracağım tüp bebek merkezi tsh 2.29 oldugu ıcin önemli değil dıyor ama gönlüm razı değil heleki yaşadıklarımızdan sonra güçüm kalmıyor yaş gidiyor bak başka bir topige yazmıştım sanada kopyalayım hayat hikayem ve ben.............................
canım ben ilk gebeliğimde ilac kulandım sonra adetim gelmedi gebelik testine bakmayı cook istiyordum ama korkuyordumyine tek cizgi cıkacak diye öyle coook tek cizgi cıkıyordu ki bir gün: yüce rabbim ne olur bir kere cift cizgi göreyim başka bir şey istemem o heyecanı bir tatır diye gece gündüz dua ettim neyse sonunda test yaptım evet cift cizgiydi allahım inanamıyordum kafayı yiyor bağırmak herkeze söylemek cılgınca koşmak geldi icimden annemi aradım konuşamıyordum bogazıma düğüm düğüm takıldı kurudu boğazım anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee aneeeeeeeeeeeeeeeeeee anca bu cıktı bak yine gözlerim doldu o anı yaşadım anem bana birşey oldu diye korktu sonra onun korkan sesi ile uyandım ve söyledim günler gecti... herkez tepkrik vs (bu arada yaşa bahane buluyorlardı ben gec evlenmiştim ya...) sonra dr gittim dr kalp atışı yok boş gebelik dedi o an öldüm kalbime bıcak saplandı oyla-e cooook acırıkı hala acıyor... 5-6dr gittim inanmıyordum o mutlululuğu karşı her gece ağlıyordum uyku yok yemek yok hayat anlamsızdı karşıdan karşıya gecerken araba carpsada olsem gitsem diye sağıma soluma bakmadan gectim coook ağır bir bunalımdı eşim horul horul uyuyor ben ağlıyor bebeğim nereye gidiyorsun bu kadarmıydı.....anlatılmaz eylül coook zor cok
sonra 1 sene gecti dr küstm hicbirşey yapmadımbir sene sonra duygularım yine beni esir aldı dr gittim aşılam oldu evet yine hamileydim ama hic sevinmedim bu sefer cünkü sonrasını biliyordum neyse dr gittim kese var bebek yok bir hafta bekleyelim dede bekledik ama sen bana sor boş ultrason kağıdına sarılıp öpüyordum minicik bir nokta göreyim diye ama yoktü gönül işte söz geciremiyorsun ..........bir hafta oldu dr gittik ve ben bebeğimin kalp atışını duydum allahım o an öldüm ve yenıden doğdum dr bebeğe bak diyordu ama bakamıyordum.....gözlerim yaşla kaplı öyle cook ağladım ki hic göremedim yalnızca duydum okadar dr 15 gün sonra gel dedi iğne verdi 15 gün sonda gittiğimde kapkara kücücük bir kese ve kürtai oldumevet benim icin cok acıydı daha ortada birşey yok ken sevmıştim ama hemen melek oldu hala kalbim sızlıyor hala icim acıyor eylül ne olur hayırlısını iste canıminan sonu coook acı veriyor bunu yaşayanlar diğer topikteki arkadaşlar coook iyi yazmışlar bende onlar yazınca ağlıyorumm.şimdi hamile olsam asla ssevinemem icimde hep korku var canım önemli olan sağlıklı olması hayırlı olması sonraki sürecte beni hayata döndüren en yakın arkadaşım doğum yaparker kalbi durdu bebekte öldu kendisi özürlü olarak yaşıyor yatalak yani ben onu duyunca halime şükür ettim rabbime sığındım o biliyor o görüyor.....
ayyyy olmuşmudur ya bu kız niye bi haber vermiyo bixe yaaaaaaa deli oldum günlerdir neyse bende kırmızıyı gördüm anam ama boşa gördüm bu ay neyse hayırlısı ben şimdi çıkıyom yarın akşam gelirim yine aşime bakayım ağrısı vardı biraz herzamanki ne diyoruzz............hepinizzzzz allaahımaaaaaaaaa emanetsenizzzzzzzz sizleri çokkkkkkkk seviyorummmmmmmmm
yelizcim benim adıma saçmalamasam hayat geçmiyor.pazartesi işbaşı yaptım hemen yayılmış hamile haberim tebrik ediyorlar yaa ben aslınsa biokimyasal gebelik yaşadım diyorummm oda neee yaadiyorlar.biz onu bilmeyiz hamilemisin değilmisin değilim diyorum hemen özürler felan bende bunlardan eğlence çıkardım kendime eğer deli değilsem böyle atlatıyorum
evet cicibebem yuvana dönseni çok merak ediyoruz transferin oldu mu?bize bir cevap ver seni affediyoruz söz kızmayacağız yeterki iyiyim dee transferim oldu deee yakında böyleyim deeeeee
tttüüüünaaayyyyydınnnn :))))
bugün 7 aylık ahmet efe ile annesini görmeye gidicemmmm :)))) arkadaşım hemen ikinci sıraya alındı vallahi.... bana çok iyi geleceğinden eminim.... akşam, hatta blki yarın ancak aranıza dönerim.... öpüyorummmm hepiniziiiii
pizzoooo senin sonucunu merak edicemmmm bu aradaaaaaa
Cuma günü transfer için aricaklar inşaallah herşeyin en iyisi ve en hayirlisi olur inşaallah
bugün kontrole gittim çok şükür yumişler büyümeye başlamış en büyüğü 14 mm olmuş pazartesi kontrolüm var bugün ve yarın için erken çatlamayı önlemek için bi iğne verdi doktor büyük ihtimalle perşembe yumiler toplanacak kısmetse...
Insallah canim seni bebislerede maasallah sikisiki tutsunlar seni inşallah yatma zaten canim en guzelini yaparsin yatmanin bi faydasi yok hatta kan dolasikimizi yavaslattigi icin zararli bel agrisi yapmasida cabasi bende bu tedavimi kimseye soylemedim sadece eşim ve ben biliyoruz cunku etrafimdaki insanlarin aman yat aman dikkat et aman sunu yapma bunu yapma demeleri beni cok sinir ediyo bide her doktora gidisinde ne oldu diye soruyolar sonra sonuc aldiktan sonra negatif sonuc aldıktan sonra kendi can sikintin yetmezmis gibi bide bunu herkese açıklamakcok zor oluyo annemler falan hep soruyolar ne zaman basliycaksin diye daha var diyorum kafam bole daha rahat ayy komik bisey anlatayim alt katimda kaynanamlar oturuyo ben bu sabah erkenden kontrole gitmistim yolda eve geliyorum telefondan beni ariyolar kahvaltiya geldiye acmadim eve gldim ustumu değiştirdim ole indim alt kata uyuyosundur diye ikinciye aramadik diyolar bnde icimden guluyorum ole iste;-)
ama ben kiskandim şimdi yaa
Neşe sen Eskişehir'deydin di mi?
Ben üniversiteyi orada okudum, çok severim Eskişehir'i.
Hala da ziyaret ve gezme amaçlı geliyorum arada bir.
Herkesi toplayamasam da ben buluşurum seninle canım kıyamam sana :)
kılar üniversiteyi ben de eskişehirde okudummmm. beş yıl eskişehirliydimmm. gözümde tütüyor eskişehir resmennn.... ayyyy çok özledimm... neşecimmm sen neresinde oturuyorsun, ben çağdaş sitsinin oralarda oturuyordum, anadolunun ön girişi tarafındaydı evimmm... ahhh ahhhh
Bende sabırsızlıkla cumartesiyi bekliyorum hiç belirti yok ne kasık ağrısı nede göğüslerde şişlik vs sanki transfer olmamış gibiyim tek taşım gitti galibaCanım arkadaşım keşkeeeee
Bekleyelim bakalım birkaç gün bayılmaya çalıştım bayılamadım..... Bunda da vardır bir hayır :))
sende durumlar nasıl?
annem kocam beni yalnız göndermez ki zaten, kapıya kadar götürür, kız kıza takılcaksak bu hafta olduğu gibi arkadaşımın eşiyle maça gider yada başka arkadaşları ile buluşur, sonra yine gelir beni alır döneriz.....hadi hadi az bi zaman kaldı rahat rahat gezmene,, sonra görücem ben senniiiiii... bebek arabasıydı, beziydi, mamasıydı derken evde oturacaksın
slm kıslar
nazan haftasonu senden haber gelmeyince kısırı yaptım yedim. :))) Ama sizsiz boğazımdan geçmedi. Bende hepinizin isimlerini saydım.sankim hep beraber oturup yiyormuşuz gibi oldu. (manyakmıyım ne?)
bu arada dün adet görme günümdü kızlar. kasıklarımda batma var. düşükten sonra adet tarihi değişebilir değil mi?
Şimdi bayılsam hastaneye götürseler, hastaneden hemşire gözlerime bakıp aaaa hamilesiniz der mi ki? Sizin filmlerden bahsettiğiniz gibi olurmu kiii
annem kocam beni yalnız göndermez ki zaten, kapıya kadar götürür, kız kıza takılcaksak bu hafta olduğu gibi arkadaşımın eşiyle maça gider yada başka arkadaşları ile buluşur, sonra yine gelir beni alır döneriz.....zaten alışamadım bu duruma, ben yalnız da gidebilirim desem de ı ı, göndermez adam.... kontrol mu yapıyo yoksa kıyamıyo mu anlamıyorum....iş için gideceksem her yere gidebilirim sorun değil ama hastaneye yada arkadaşıma gideceksem yalnız olmazmış....
artık çatlıycammm
kızlar 8 ocakta transfer yapılmıştı bu hafta 6. haftaya başlamış bulunmaktayım gebelikte ama kese varmı içi dolu mu artık görmek istiyorum doktorum iki hafta sonrası için randevu vermişti ama ben yakın bi hastaneye randevu olmak istiyorum gideyim mi bugün çok sıkıldım vajinal muayene tehlike oluşturmaz değil mi
monicacim cok tesekkur ederim bitanem ama ben mersindeyim cnm oyuzden zaten kiskandim cook uzaktayim ben yaaaama ben kiskandim şimdi yaa
Neşe sen Eskişehir'deydin di mi?
Ben üniversiteyi orada okudum, çok severim Eskişehir'i.
Hala da ziyaret ve gezme amaçlı geliyorum arada bir.
Herkesi toplayamasam da ben buluşurum seninle canım kıyamam sana :)
cnm esine gecmis olsun oncelikle diyorumslm kıslar
nazan haftasonu senden haber gelmeyince kısırı yaptım yedim. :))) Ama sizsiz boğazımdan geçmedi. Bende hepinizin isimlerini saydım.sankim hep beraber oturup yiyormuşuz gibi oldu
Şimdi bayılsam hastaneye götürseler, hastaneden hemşire gözlerime bakıp aaaa hamilesiniz der mi
ki? Sizin filmlerden bahsettiğiniz gibi olurmu kiii
Ellerne saglik cnm cook guzel olmus
Cnm ben mersindeyim ama bi kere kardesim sivrihisarda gorev yaptigi zaman gelmisdim
Cnm bellimi olur mucizen belki seninledir inss
mrb guzbaharcim nasilsin cnm bende senin gibi uzaktayim bacim yaa ist gurubu bulusursa artik bizde gonullerimizle onlarin yaninda oluruz inss cnmaminnn canım allah razı olsun, ne olur dualarından bizleri de eksik etme... ama ne olur sende çok stres yapma, bebeğini de seni de rabbime emanet ediyorummm...
canım çok özledik,, seni de bebişi de ... sen sadece bize arada sesini duyur, güzel haberlerini ver başka birşey istemeyiz sendennn.. allah emanet olun... öpüyorum bebeişi... ve annesini...
canım benimmm doktoru görmüşsündür artık... ne dedi doktor, transfer ne zaman olurmuş... hadi bismillahh.. bismllahhh. bismi
amin amin aminnn... kız siz resmen toplanacaksınız bu gidişle istanbul grubu olarakkk biz de uzaktan seyredeceğiz....16:
koooppptummm remennn
ohhh çok şükür kızlar yolk yolumu ne onu gördüler tek kese gördüler sorun yok yani iyikii gitmişim çok sabırsızlandım çünkü 5. haftada en azından dış gebelik olmadığı boş gebelik olmadığı görülüyormuş çok şükür bide kalp atışını duyarsak artık çok şükür Allah heüimizin evladını kucağına almayı güzelce nasip etsin inşallah
Canim tup bebekte gebelik haftasini neye gore hesaplaniyor.benim transferim 3 ocakta yapildi kac haftalik olmus oluyor
Canim normal gebelik gbi hesaplaniyor bi kac gun degisiyor sadece :) ben intden senin icin baktim 5hafta 5gunluk melegin :)) hic muanye gttin mi ?
Teskkur ederim canim.Drumuz persembe gunu gelin hem ultrasonla bakalim hem kalp atislarini dinleyelim insaALLAH dedi.ilk muayenemiz acayip bi heyecan var insaALLAH icerde hersey yolundadir
Oyledir canim insallh :) bende gcn hafta ilk muanemi oldum meleklermi kalp atslarinida duydum :) heycani tarif edilemz :) rabbim snada o mtlulugu yastsin inslh canim
Amin canim.senin meleklerin kac haftalik
6hfta 5gnluk canim ALLAH bagsilarsa :)
ALLAH hayirla kucagimiza almayi nasip etsin.2 gundur mide bulantilarim basladi normal mi sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?