Bence normaldir canim , benm de bi haftadir asiri bulantim var kusma cok yok ama bulantim cok 1hfatda 3kilo verdim istahimda yok zorla yemeye calisiyorm ama bebegim henuz benden beslnmedigi icin rahatim :) kisiden kisiye degisiyo herlde bulantilar kiminde hic olmuyo ama kiminde erkn basliyo mlasef :/
Kusma bende de yok sadece bulanti,ogurme,belki ciksa rahat edicem.beyaz leblebi yiyorum iyi geliyor
Anladım cnm sana ve bebislere sifa olsun inşallah tutunsunlar sım sıkı sana
Progestan igne yaptiran varmiiiiiii
anam kızlarrrrr nerdesinizzzzzzzzzz ben geldim sizzz yoksunuzzzzzzzz yaaaaaaaa nolmuş bize aböleeee bu saatte bu topik böle sessiz olmazdı yaaaaaaaaaa nerelerdesinizzzzzzzz..........kalbimdesin cicibebem nesem ilyelizim amayam kalinkam hepinizi çoookkkkkkkk özzzleeedimmmmmmmmmmm
ben persembe gunu basliyorum canim, simdiden sicak/soguk kompresleri hazirladim..
ben persembe gunu basliyorum canim, simdiden sicak/soguk kompresleri hazirladim..
Bende c.tesi günü basladim ya ben sordum o sicak soğuk olayini sma mantikli bir cevap alamadim
Bende c.tesi günü basladim ya ben sordum o sicak soğuk olayini sma mantikli bir cevap alamadim
klinikten aldigim dokumanlarda igne yapilacak bolgeyi once soguk kompres uygulayin sonra igneyi yapin sonrada sicak kompres ve masaj uygulayin diyor..igne yagli ya bana mantikli geldi sicak kompres ve masaj..yabanci forumlarda okudugum kadariyla herkes boyle yapiyor..bi sikayetin yoksa devam et ama sininti varsa denemeni tavsiye ederim canim..
klinikten aldigim dokumanlarda igne yapilacak bolgeyi once soguk kompres uygulayin sonra igneyi yapin sonrada sicak kompres ve masaj uygulayin diyor..igne yagli ya bana mantikli geldi sicak kompres ve masaj..yabanci forumlarda okudugum kadariyla herkes boyle yapiyor..bi sikayetin yoksa devam et ama sininti varsa denemeni tavsiye ederim canim..
Drum igne vermek istemedi apse filan yapar diye ama ben tekrar jel kullanmaktansa igneyi terciv ettim agri yapiyor ama abartilcak kadar degil)
Drum igne vermek istemedi apse filan yapar diye ama ben tekrar jel kullanmaktansa igneyi terciv ettim agri yapiyor ama abartilcak kadar degil)
insallah bendede bi sorun yaratmaz..saol canim, tedavin hayirli olsun..
Bende yaptirdim 5 günmecbur minikler icin sifa olsun cnm sana
Ben yaptiriyorum canimm hemde transferden beri tam 33gundur ...meleklerim icin
Bende sabırsızlıkla cumartesiyi bekliyorum hiç belirti yok ne kasık ağrısı nede göğüslerde şişlik vs sanki transfer olmamış gibiyim tek taşım gitti galiba
Canım, canımmmm kısır için eline sağlık, çok güzel olmuş.vallahi duygulandım ya, çok isterdim yanında olmayı.
Tüp bebek tedavisinin hemen akabinde hamile kalan bir sürü arkadaş gördük burada; inşallah canımm, inşallah yaa... Yanlış hatırlamıyorsam siz zaten pek denemeden tüp bebeğe başlamıştınız, belli mi olur belki kendiliğinden oluvermiştir... Öpüyorum canım.
valaa teker teker dökülüyoz mu ne yapıyoz yada bi telaşa düştük hepimiz gönüllerimiz bir olsun napalımm :) :)anam kızlarrrrr nerdesinizzzzzzzzzz ben geldim sizzz yoksunuzzzzzzzz yaaaaaaaa nolmuş bize aböleeee bu saatte bu topik böle sessiz olmazdı yaaaaaaaaaa nerelerdesinizzzzzzzz..........kalbimdesin cicibebem nesem ilyelizim AMAYAM kalinkam hepinizi çoookkkkkkkk özzzleeedimmmmmmmmmmm
prenses modu güzelmişş bende öle yapim bari :) :) dualarımız seninle canım allah yardımcın olsun ....ahh yavrucum sen geldin kimseleri bulamadın mıııı nerelerdesin bakım benm koca gececi ondan ben rahat rahat takılıyorum halimi hatrımı sorarsan da çok şükür perşembe yumi toplama var yarın son iğneleri yapacağım ve prenses moduna geçeceğim inşallah bu sefer sonuda güzel olur dualarınızı eksik etmeyin...
Canım afiyet olsun.....
monicaaa keşke olsa Rabbim dualarımı kabul etse ama bilmiyorum ya..
Evet canım deneyememiştik ama eşimde aynı yaştayız 36 bu yaştan sonra zor diye düşünmüştük onun için tüp bebeğe yönelmiştik.
Adet günüm pazar günüydü. Kasıklarımda batma var. göğüslerimde şişlik falan yok. İdrar renginde koyulaşma var bunlar belirtimidir bilmiyorum. Birde karnım ara ara ağrıyor. Düşükten sonra adet zamanında değişiklik oluyorsa birde o var.ne zaman kanda baktırsam onu da bilmiyorum.
Canım benim bende seni çok öpüyorum. Dua et bana inşallah hamileyimdir...
Canım afiyet olsun.....
monicaaa keşke olsa Rabbim dualarımı kabul etse ama bilmiyorum ya..
Evet canım deneyememiştik ama eşimde aynı yaştayız 36 bu yaştan sonra zor diye düşünmüştük onun için tüp bebeğe yönelmiştik.
Adet günüm pazar günüydü. Kasıklarımda batma var. göğüslerimde şişlik falan yok. İdrar renginde koyulaşma var bunlar belirtimidir bilmiyorum. Birde karnım ara ara ağrıyor. Düşükten sonra adet zamanında değişiklik oluyorsa birde o var.ne zaman kanda baktırsam onu da bilmiyorum.
Canım benim bende seni çok öpüyorum. Dua et bana inşallah hamileyimdir...
Selencimi sabredebilirsen cumaya kadar bekle, cuma günü hala adet görmediysen bir kan ver bence. Ay lütfen olsun, lütfen olsun! Dualarımdasın.
seleeeeeeen bende dua ediyorum inşalahh hamilesindir :) :)
e hadi gözün aydın o zaman, rahatladıysan sorun yokkkkkk :)))))) Rabbim tamamına erdirsin inşallahhhhhohhh çok şükür kızlar yolk yolumu ne onu gördüler tek kese gördüler sorun yok yani iyikii gitmişim çok sabırsızlandım çünkü 5. haftada en azından dış gebelik olmadığı boş gebelik olmadığı görülüyormuş çok şükür bide kalp atışını duyarsak artık çok şükür Allah heüimizin evladını kucağına almayı güzelce nasip etsin inşallah
Canım Gemlik'e bundan sonraki ilk gelişimde haber vereceğim sana. Ayarlayabilir de tanışırsak çok mutlu olurum, ne kadar güzel olur.
Öpüyorum.
ahhhh be yavrum yaaaaa, şu kocalar yok mu şu kocalarrr..... pek nazlılar, pek şımartılsınlar istiyolar..... ilgi hep onlarda olsun pc araya girmesin istiyolar.... bizde seni özlüyoruz şekerimm...anam kızlarrrrr nerdesinizzzzzzzzzz ben geldim sizzz yoksunuzzzzzzzz yaaaaaaaa nolmuş bize aböleeee bu saatte bu topik böle sessiz olmazdı yaaaaaaaaaa nerelerdesinizzzzzzzz..........kalbimdesin cicibebem nesem ilyelizim AMAYAM kalinkam hepinizi çoookkkkkkkk özzzleeedimmmmmmmmmmm
ahh yavrucum sen geldin kimseleri bulamadın mıııı nerelerdesin bakım benm koca gececi ondan ben rahat rahat takılıyorum halimi hatrımı sorarsan da çok şükür perşembe yumi toplama var yarın son iğneleri yapacağım ve prenses moduna geçeceğim inşallah bu sefer sonuda güzel olur dualarınızı eksik etmeyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?