2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kusma bende de yok sadece bulanti,ogurme,belki ciksa rahat edicem.beyaz leblebi yiyorum iyi geliyor

anam kızlarrrrr nerdesinizzzzzzzzzz ben geldim sizzz yoksunuzzzzzzzz yaaaaaaaa nolmuş bize aböleeee bu saatte bu topik böle sessiz olmazdı yaaaaaaaaaa nerelerdesinizzzzzzzz ..........kalbimdesin cicibebem nesem ilyelizim AMAYAM kalinkam hepinizi çoookkkkkkkk özzzleeedimmmmmmmmmmm

ahh yavrucum sen geldin kimseleri bulamadın mıııı nerelerdesin bakım benm koca gececi ondan ben rahat rahat takılıyorum halimi hatrımı sorarsan da çok şükür perşembe yumi toplama var yarın son iğneleri yapacağım ve prenses moduna geçeceğim inşallah bu sefer sonuda güzel olur dualarınızı eksik etmeyin...

Bende sabırsızlıkla cumartesiyi bekliyorum hiç belirti yok ne kasık ağrısı nede göğüslerde şişlik vs sanki transfer olmamış gibiyim tek taşım gitti galiba

canım benim. kötü düşünme sende benim kadar biliyorsun, pozitif düşünmemin çok önemli olduğunu.

Umarım Rabbimden, En güzel haberi alırsın Cumartesi ve 9 ay sonra da bebişini kucağına alırsın inşallah.

Dualarım seninle canım arkadaşımm.

Canım afiyet olsun.....

monicaaa keşke olsa Rabbim dualarımı kabul etse ama bilmiyorum ya..

Evet canım deneyememiştik ama eşimde aynı yaştayız 36 bu yaştan sonra zor diye düşünmüştük onun için tüp bebeğe yönelmiştik.
Adet günüm pazar günüydü. Kasıklarımda batma var. göğüslerimde şişlik falan yok. İdrar renginde koyulaşma var bunlar belirtimidir bilmiyorum. Birde karnım ara ara ağrıyor. Düşükten sonra adet zamanında değişiklik oluyorsa birde o var.ne zaman kanda baktırsam onu da bilmiyorum.

Canım benim bende seni çok öpüyorum. Dua et bana inşallah hamileyimdir...

valaa teker teker dökülüyoz mu ne yapıyoz yada bi telaşa düştük hepimiz gönüllerimiz bir olsun napalımm :) :)
ama kalbimdesin ve cicibebeyi çok merak ediyorum gerçekten

prenses modu güzelmişş bende öle yapim bari :) :) dualarımız seninle canım allah yardımcın olsun ....

Selencimi sabredebilirsen cumaya kadar bekle, cuma günü hala adet görmediysen bir kan ver bence. Ay lütfen olsun, lütfen olsun! Dualarımdasın.

seleeeeeeen bende dua ediyorum inşalahh hamilesindir :) :)

Selencimi sabredebilirsen cumaya kadar bekle, cuma günü hala adet görmediysen bir kan ver bence. Ay lütfen olsun, lütfen olsun! Dualarımdasın.

sabrederim arkadaşımm tüp bebekte de son güne kadar sabretmiştim test için. yeterki olsun sabrederim.

Allahım benimle birlikte herkesin dileklerini kabul eyle yarabbimmmmm....

huuuu huuuuuu :)))) ben geldimmmmmmmm

e hadi gözün aydın o zaman, rahatladıysan sorun yokkkkkk :)))))) Rabbim tamamına erdirsin inşallahhhhh

Canım Gemlik'e bundan sonraki ilk gelişimde haber vereceğim sana. Ayarlayabilir de tanışırsak çok mutlu olurum, ne kadar güzel olur.
Öpüyorum.

ben de çok mutlu olurum kiiiiii:13::13:

ahhhh be yavrum yaaaaa, şu kocalar yok mu şu kocalarrr..... pek nazlılar, pek şımartılsınlar istiyolar..... ilgi hep onlarda olsun pc araya girmesin istiyolar.... bizde seni özlüyoruz şekerimm...

inşallahhhhprenses modundan sonra da kraliçe moduna geçersin canımcımmmmm :)))) Rabbim bebeğini kucağına aldığını göstersin tez vakitte, son tedavin olsun inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…