2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Tedavide olan arkadaşlar,

Elimde 1 adet 02.2014 son kullanma tarihli Cetrodite var karşı ödemeli kargo ile ücretsiz gönderebilirim.

Alan arkadaşın duası yeter Benim 1.tedavim negatif ,2 tane donmuşum var onları deneyeceğimden şuan ihtiyacım yok.İhtiyacı

olan adres bilgilerini özel mesajla gönderebilir.

Canlar ben de kürtaj sonrası muayene ve yeni tedaviyi planlamak için cumartesi doktora gittim. Muayene sonucu temiz, sıkıntı yok.
Doktora, sizinle de konuşup anlaştığımız üzere kromozom analizi ve pgt konularına dalmadan önce dondurulmuşlarla şansımı denemek istediğimi söyledim. "Aynı şeyleri yaşama ihtimalin yüksek" demiyorsanız böyle yapalım dedim. O da hak verdi, aynı şeyi bir daha yaşayacaksın diye bir şey yok dedi. Adetlerim düzenli olmadığı için bana adet düzenleyici bir hap verdi, doğum kontrol hapı değilmiş. Şubat adetimden sonra herhalde bir kutu daha ilaç kullandıracak, mart sonunda adet gördüğümde de tedaviye başlayacak. Folik aside devam, bir de balık yağı verdi. Başka bir öneriniz var mı dediğimde "biraz kilo versen çok iyi olur" dedi. Ben de döndüm eşime dedim ki "40 kg verdim, bu doktorlara hala yaranamadım, görüyor musun?" Hep birlikte güldük. Doktorum "sormasaydın bir şey demeyecektim ama sen istedin" dedi... Ani bebek ölümleri, erken doğum, anomali vs. gibi konularda kilolu kadınların dezavantajlı olduğundan söz ettik bir kez daha Ben artık obez olmasam da hala hafif şişmanım. Bu arada ben de 3-5 kg olsun zayıflamaya çalışacağım.
İki tane embriyomuz var donmuş. Biri iyi kalitede, diğeri azıcık daha gerisindeymiş. Ama güzel haber, her ikisini de transfer edecek!
Sonuç olarak Allah izin verirse Nisan ayında ikizlerime hamile kalıp Aralık ayında doğum yapacağım... Bunun hayali beni ayağa kaldırdı, yüzümü güldürdü. Allah hepimiz için gönlümüzdekini hayırlı kılsın ve nasip etsin...

kızlar tedaviye yeni başlayacak olup lucrin kullanacaksa varsa, kargo ile karşı ödemeli olarak elimdeki lucrini gönderebilirim.... ücretsiz olarak....

son kullanım tarihi eylül 2014 ve ben sadece bir kez kullandım 10 ünite olarak.... kutu olduğu gibi duruyor....

Son düzenleme:

Canim dik durusun umudunu yitirmeyisin benide cok sevindirdi testler konusunda haklisin genelde temiz cikiyo kanda pihti egilimin yok dimi bazen nadirde olsa pihtilasma olayi bu tarz seylere yol acabiliyomus daha tedaviye baslamak icin vaktin var devlet ucretsiz yapiyo testlerde 1 ay sonra falan cikiyo tek yapacagin kan vermek kromozom analizi icin esinde veriyo tabi genetikten randevu aliyosun once ben hepsini yaptirdim cok sukur hepsi temiz cikti en azindan simdi tedavime kafamda en ufakta olsa soru isareti birakmadan basladim tabi yinede sen bilirsin bol sans diliyorum sana insallah hersey gonlunce olsun aralikta bebisin kollarinda olsun insallah

Son düzenleme:
prenses modu güzelmişş bende öle yapim bari :) :) dualarımız seninle canım allah yardımcın olsun ....[/QUOTE]

öle yap tabi şekerim okadar iğnenin üzerine en doğal hakkımız :) senin toplama ne zaman belli oldu mu hakkında hayırlısı olsun inşallah birlikte sevinelim...

öle yap tabi şekerim okadar iğnenin üzerine en doğal hakkımız :) senin toplama ne zaman belli oldu mu hakkında hayırlısı olsun inşallah birlikte sevinelim...

yok canım yaa benim toplama belli olmadı benim yumoşlar nazlıymış yavaş büyüyolar sanırım triodim yüzünden hormonlarım yavaş çalışıyo yarın bidaha gidicem bakalım belki yarın belli olur toplama günüm ...sevgiyle kal :):)

Teşekkür ederim canım benim senin kırmızılar geldimi inş hamilesindir kuzum

canım teşekkür ederim desteğin için... Bende pıhtılaşma falan görülmedi, ben şimdilik işin kolayına kaçtım çünkü yaşadığım düşüğün sebepsiz bir talihsizlik olduğuna inanmak istiyorum... Aynı şey tekrarlanırsa mecburen tüm testleri yaptıracağım. Sen çok iyi ettin tabii, kafan rahatlamıştır. Ben de sana bol şans diliyorum ve aynı dönemde yavrularımıza kavuşmamızı umut ediyorum canım.

Kızlarrr çoook şükür ikili testimiz güzel çıktı herşey yolunda allahın izniyle crinone jeli de bıraktırdı doktorum jel yapmamak biraz tuhaf olucak :))) allahım isteyen herkese bu duyguları yaşatsın inşallah...

maşallah canım benim senin adına çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.bizlere de tez zamanda nasip etsin inşallah

Gözün aydın Mügecim, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Maşallah.

maşallah canım benim senin adına çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.bizlere de tez zamanda nasip etsin inşallah

Aminn Canım benim çoook teşekkür ederim hep dualarımdasınız inşallah tez zamanda benim yaşadığım mutluluğun katbe kat fazlasını rabbim sizlere yaşatsın!!!

aminn canım benim çoook teşekkür ederim hep dualarımdasınız inşallah tez zamanda benim yaşadığım mutluluğun katbe kat fazlasını rabbim sizlere yaşatsın!!!

amin canım benim aminnnn ilk tedavim negatif Sizin de spermlerde sorun vardı dimi? 5.gün 1.kalite embriyoydu ama tutmadı şimdi 2 tane donmuşum var biri 5.gün diğeri 6.gün donduruldu.şimdi onlarla deneyeceğim şubat adetimle birini transfer ettireceğim.rabbim inşallah senin gibi bebişli günlere eriştirsin Senin ilk deneme miydi biraz bahseder misin umut ol bana da

Canlar bugün 8. Günüm bugüne kadar hiçbirşey yoktu bugün Regli ağrısı gibi ağrı var Regli günüm 1şubat offf offf diğer 2 denememde de bu ağrılar vardı sonuç negatifti korkuyorum :18::18:

Cok şükür canım gözünaydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

evet cnm ne yazzikki artik oyle oldu ama gonullerimiz bir bizde seni ozluyoruz cnm benim kendine ve esine iyi bak optum cnm

cok sukur cnm inss dondurulmuslarin yuzunu guldurecekler cnm yaa ben hic kilo veremiyorum sadece almamaya calisiyorum artik

Gozun aydin cnm amin insss
Canlar bugün 8. Günüm bugüne kadar hiçbirşey yoktu bugün Regli ağrısı gibi ağrı var Regli günüm 1şubat offf offf diğer 2 denememde de bu ağrılar vardı sonuç negatifti korkuyorum :18::18:
cnm kotu dusunme inss bebisin annesinin gobisinde kendine yer aciyordur

GoZun aydin canim inslh darisi basimiza :) kacinci haftada yapiliyodu bu tarama testi ?

:))))) yavaş ama istikrarlıdırlar belki senin yavrular şekerimmmm...... inşllah sana geldiklerinde kalırlar, büyürler sağlıkla, doğarlar bi avazda ve hep dediğim gibi :) gaz problemi uyku problemi olmayan bi bebek olurlar, ne versen yerler hiç yememezlik yapmazlar.... güzel güzel büyürsünüz inşallahhhhh

Teşekkür ederim canım benim senin kırmızılar geldimi inş hamilesindir kuzum

sana bi şey söyliyim miii bence selen tedavisiz hamile kalcak, ama ne zaman olur bilmiyorum.... tövbe haşa, tabi öyle kalcak dedim ama kesin bilgi değil elbette, Rabbim nasip kısmet ettiyse....

gözün aydın canım, Rbbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…