huuuu huuuuuu :)))) ben geldimmmmmmmm
Canlar ben de kürtaj sonrası muayene ve yeni tedaviyi planlamak için cumartesi doktora gittim. Muayene sonucu temiz, sıkıntı yok.
Doktora, sizinle de konuşup anlaştığımız üzerekromozom analizi ve pgt konularına dalmadan önce dondurulmuşlarla şansımı denemek istediğimi söyledim. "Aynı şeyleri yaşama ihtimalin yüksek" demiyorsanız böyle yapalım dedim. O da hak verdi, aynı şeyi bir daha yaşayacaksın diye bir şey yok dedi. Adetlerim düzenli olmadığı için bana adet düzenleyici bir hap verdi, doğum kontrol hapı değilmiş. Şubat adetimden sonra herhalde bir kutu daha ilaç kullandıracak, mart sonunda adet gördüğümde de tedaviye başlayacak. Folik aside devam, bir de balık yağı verdi. Başka bir öneriniz var mı dediğimde "biraz kilo versen çok iyi olur" dedi. Ben de döndüm eşime dedim ki "40 kg verdim, bu doktorlara hala yaranamadım, görüyor musun?" Hep birlikte güldük. Doktorum "sormasaydın bir şey demeyecektim ama sen istedin" dedi... Ani bebek ölümleri, erken doğum, anomali vs. gibi konularda kilolu kadınların dezavantajlı olduğundan söz ettik bir kez daha Ben artık obez olmasam da hala hafif şişmanım. Bu arada ben de 3-5 kg olsun zayıflamaya çalışacağım.
İki tane embriyomuz var donmuş. Biri iyi kalitede, diğeri azıcık daha gerisindeymiş. Ama güzel haber, her ikisini de transfer edecek!
Sonuç olarak Allah izin verirse Nisan ayında ikizlerime hamile kalıp Aralık ayında doğum yapacağım...Bunun hayali beni ayağa kaldırdı, yüzümü güldürdü. Allah hepimiz için gönlümüzdekini hayırlı kılsın ve nasip etsin...
öle yap tabi şekerim okadar iğnenin üzerine en doğal hakkımız :) senin toplama ne zaman belli oldu mu hakkında hayırlısı olsun inşallah birlikte sevinelim...
Teşekkür ederim canım benim senin kırmızılar geldimi inş hamilesindir kuzumcanım benim. kötü düşünme sende benim kadar biliyorsun, pozitif düşünmemin çok önemli olduğunu.Umarım Rabbimden, En güzel haberi alırsın Cumartesi ve 9 ay sonra da bebişini kucağına alırsın inşallah.Dualarım seninle canım arkadaşımm.
Canim dik durusun umudunu yitirmeyisin benide cok sevindirdi testler konusunda haklisin genelde temiz cikiyo kanda pihti egilimin yok dimi bazen nadirde olsa pihtilasma olayi bu tarz seylere yol acabiliyomus daha tedaviye baslamak icin vaktin var devlet ucretsiz yapiyo testlerde 1 ay sonra falan cikiyo tek yapacagin kan vermek kromozom analizi icin esinde veriyo tabi genetikten randevu aliyosun once ben hepsini yaptirdim cok sukur hepsi temiz cikti en azindan simdi tedavime kafamda en ufakta olsa soru isareti birakmadan basladim tabi yinede sen bilirsin bol sans diliyorum sana insallah hersey gonlunce olsun aralikta bebisin kollarinda olsun insallah
kızlarrr çoook şükür ikili testimiz güzel çıktı herşey yolunda allahın izniyle crinone jeli de bıraktırdı doktorum jel yapmamak biraz tuhaf olucak :))) allahım isteyen herkese bu duyguları yaşatsın inşallah...
Kızlarrr çoook şükür ikili testimiz güzel çıktı herşey yolunda allahın izniyle crinone jeli de bıraktırdı doktorum jel yapmamak biraz tuhaf olucak :))) allahım isteyen herkese bu duyguları yaşatsın inşallah...
maşallah canım benim senin adına çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.bizlere de tez zamanda nasip etsin inşallah
Gözün aydın Mügecim, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Maşallah.
aminn canım benim çoook teşekkür ederim hep dualarımdasınız inşallah tez zamanda benim yaşadığım mutluluğun katbe kat fazlasını rabbim sizlere yaşatsın!!!
Cok şükür canım gözünaydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlarrr çoook şükür ikili testimiz güzel çıktı herşey yolunda allahın izniyle crinone jeli de bıraktırdı doktorum jel yapmamak biraz tuhaf olucak :))) allahım isteyen herkese bu duyguları yaşatsın inşallah...
evet cnm ne yazzikki artik oyle oldu ama gonullerimiz bir bizde seni ozluyoruz cnm benim kendine ve esine iyi bak optum cnmanam kızlarrrrr nerdesinizzzzzzzzzz ben geldim sizzz yoksunuzzzzzzzz yaaaaaaaa nolmuş bize aböleeee bu saatte bu topik böle sessiz olmazdı yaaaaaaaaaa nerelerdesinizzzzzzzz..........kalbimdesin cicibebem nesem ilyelizim AMAYAM kalinkam hepinizi çoookkkkkkkk özzzleeedimmmmmmmmmmm
cok sukur cnm inss dondurulmuslarin yuzunu guldurecekler cnm yaa ben hic kilo veremiyorum sadece almamaya calisiyorum artikCanlar ben de kürtaj sonrası muayene ve yeni tedaviyi planlamak için cumartesi doktora gittim. Muayene sonucu temiz, sıkıntı yok.
Doktora, sizinle de konuşup anlaştığımız üzerekromozom analizi ve pgt konularına dalmadan önce dondurulmuşlarla şansımı denemek istediğimi söyledim. "Aynı şeyleri yaşama ihtimalin yüksek" demiyorsanız böyle yapalım dedim. O da hak verdi, aynı şeyi bir daha yaşayacaksın diye bir şey yok dedi. Adetlerim düzenli olmadığı için bana adet düzenleyici bir hap verdi, doğum kontrol hapı değilmiş. Şubat adetimden sonra herhalde bir kutu daha ilaç kullandıracak, mart sonunda adet gördüğümde de tedaviye başlayacak. Folik aside devam, bir de balık yağı verdi. Başka bir öneriniz var mı dediğimde "biraz kilo versen çok iyi olur" dedi. Ben de döndüm eşime dedim ki "40 kg verdim, bu doktorlara hala yaranamadım, görüyor musun?" Hep birlikte güldük. Doktorum "sormasaydın bir şey demeyecektim ama sen istedin" dedi... Ani bebek ölümleri, erken doğum, anomali vs. gibi konularda kilolu kadınların dezavantajlı olduğundan söz ettik bir kez daha Ben artık obez olmasam da hala hafif şişmanım. Bu arada ben de 3-5 kg olsun zayıflamaya çalışacağım.
İki tane embriyomuz var donmuş. Biri iyi kalitede, diğeri azıcık daha gerisindeymiş. Ama güzel haber, her ikisini de transfer edecek!
Sonuç olarak Allah izin verirse Nisan ayında ikizlerime hamile kalıp Aralık ayında doğum yapacağım...Bunun hayali beni ayağa kaldırdı, yüzümü güldürdü. Allah hepimiz için gönlümüzdekini hayırlı kılsın ve nasip etsin...
Gozun aydin cnm amin insssKızlarrr çoook şükür ikili testimiz güzel çıktı herşey yolunda allahın izniyle crinone jeli de bıraktırdı doktorum jel yapmamak biraz tuhaf olucak :))) allahım isteyen herkese bu duyguları yaşatsın inşallah...
cnm kotu dusunme inss bebisin annesinin gobisinde kendine yer aciyordurCanlar bugün 8. Günüm bugüne kadar hiçbirşey yoktu bugün Regli ağrısı gibi ağrı var Regli günüm 1şubat offf offf diğer 2 denememde de bu ağrılar vardı sonuç negatifti korkuyorum :18::18:
Kızlarrr çoook şükür ikili testimiz güzel çıktı herşey yolunda allahın izniyle crinone jeli de bıraktırdı doktorum jel yapmamak biraz tuhaf olucak :))) allahım isteyen herkese bu duyguları yaşatsın inşallah...
yok canım yaa benim toplama belli olmadı benim yumoşlar nazlıymış yavaş büyüyolar sanırım triodim yüzünden hormonlarım yavaş çalışıyo yarın bidaha gidicem bakalım belki yarın belli olur toplama günüm ...sevgiyle kal :):)
Teşekkür ederim canım benim senin kırmızılar geldimi inş hamilesindir kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?