2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canlar bugün 8. Günüm bugüne kadar hiçbirşey yoktu bugün Regli ağrısı gibi ağrı var Regli günüm 1şubat offf offf diğer 2 denememde de bu ağrılar vardı sonuç negatifti korkuyorum :18::18:

kuzum korkmaaaaa, bebişlerinle konuş, Rabbime dua et.... inşallah seninledirler canım benim

allaaaaaaaaaah razı olsun canımm benimm aynı dileklerin bin katı senin içinde olsun inşlahhh
bide bişi sorcam kız bu smileyleri nerden buluyonuz siz bende nie çıkmıyo ki
bide 2014 topiğine mi geçtiniz orda da gördüm de bi kaç kişiyi ve seni bende geliyimm mii napim bilemedimm sanki oraya gidince burayı bırakmış gibi olmayım bide ikisinide mi idare ediyim ha kız ne diyon neyapımm :) :) :)

Canım benim ikinci denememdi ilk denememde doktorumun değil ama beraber çalıştığı tüp bebek merkezinin azizliğine uğradım herşeyde varmışş bir hayır bu sayede doktorum mete beyi tanıdım ve doğru tedavisi yakın takibiyle inşallah yavruma kavuşucam.evet canım bizde sperm problemi vardı hem sayı çok az hem de hareket kötüydü eşim klomen kullandı transfere kadar 3. Gün 2 tane 1. Kalite embriyo transfer edildi 1 saat merkezde yattım transfer sonrası sonrada 3 gün evde dizlerimin altına yastık koyarak yattım herkesin yazısında okuduğum gibi hergün 1 avuç kabak çekirdeği ve 2 dilim ananas yedim 5. Gün banyo yaptım sonrada normal hayatıma geri döndüm ama gerçekten yavaş hareket ettim farklı başka hiçbişey yapmadım ama sen çook şanslısın harika dondurulmuş embriyoların var 5. Ve 6. Gün kaliteleri harika doktorun kesinlikle çook mutlu ve umutludur bu durumdan allahın izniyle pozitif sonuç alıcaksın en geç martın başında pozitif haberini kutlıycaz burdan ama nolur "ya bu seferde olmazsa" gibi olumsuz düşüncelere kapılma olucak neden olmasın hayatta herşey insanlar için bizimde sınavımız bu şekilde oldu allah çaresiz dert vermesin bide transfer olurken dikkatini verebilirsen dua et ben "ya halık,ya bari,ya musavvir" dedim hep içimden yardım edebildiysem ne mutlu aklına ne takılırsa bana yazabilirsin :)))

Cnm ben cevap versem olurmu kullanici kontrol paneline gir sonra secenekleri duzenle yazan yere gir ordanda mesaj editorunden standart editor şikkini isaretle cnm

Aminn canım benim çoook teşekkür ederim

GoZun aydin canim inslh darisi basimiza :) kacinci haftada yapiliyodu bu tarama testi ?

Canımmm çok teşekkür ederim amin inşallah...ben 11+4 günlükken yaptırdım ama yanılmıyorsam 11 ve 16. Haftalar arasında yapılıyor ama çok hoşuna gidicek bütün organlarını tek tek ayrıntılı anlatıp ölçümler yapıyor doktorun sende yavrularını daha uzun görüyorsun vücudunda dolaşan kanı bile izlettirdi benimki baya hareketliydi cinsiyetine bakmaya çalıştı doktorum ama göstermedi artık 1 ay sonra inşallah :)))

Son düzenleme:

Amayaa herkese teşekkür ettim ama herhalde sana ne kadar teşekkür etsem az olur iyiki bu topiği açmışsın en zor en sıkıntılı günlerimde bile kafama her takılan soruyu cevaplayabilen,sadece kendi için değil herkes için sevinen üzülen dua eden arkadaşlarla tanıştırdın beni harikasınnnn!!!

kullanıcı kontrol panelinden çıkartmıştım tatlım ben o smile'ları ama çoookkkk uzun zaman önceydi, bi bakıyımmmm...

kullanıcı kontrol panelini tıkla, sağla yukarda
ekranın sağ tarafındaki menüden seçenekleri düzenle'yi bul ve tıkla
mouse yardımıyla ekranın alt tarafına doğru in.... konu görünüm seçenekleri bölümüne gel.... ilk bölümde yer alan GRAFİKLERİ GÖSTER butonu seçili hale getir, sonra alta inmeye devam et, Çeşitli Seçenekler Bölümünden Gelişmiş Düzenleyici'yi seç ve değişiklikleri kaydet tatlım.... sanırım böyleydi....

diğeeerrrr konuya gelince, evet tatlım ben 2014 topiğine de yazıyorum ara sıra, orada tanıdığım bikaç kişi var, bi kaç kişi de bu topikten oldu. bu bi ihanet değil :)))) bence tabi.... ama bi şey daha var, burasının tadı da yeri de bi başka benim için. herkesi daha iyi tanıyorum bi kere, çünkü 1. sayfadan hatta ilk mesajdan beri burdayım :)))) ne çok şey yazdık paylaştık burda. tabi orada da paylaşımlarımız var. ama benim için burası bambaşka ve hep olacak. tabi ki sende yazmak yada takip etmek istiyorsan yaz tatlım

canım ne demek ya, hepimiz öyle değil miyiz?????? sadece kendimiz için değil herkes için üzülüp sevinip dua etmiyo muyuz? ortada bi harikalık varsa bu hepimizin harikalığı

Ayy cok guzell :)) ben simdiden heycnlndim kalp atislrni duyudgmda bile bnm kalbim cikicakto sanki :) benm benm dha biraz dha vaktim var bnm ki iki gn sonra 7haftlik olcak insAllah :) senin simdi gobisde cikmistirrr :))

Son düzenleme:
İnşalllahhhh canım öyledir
Benimde içime öyle doğuyor belli mi olur inşalllahhhh bu ay selen Böyle olur
kuzum korkmaaaaa, bebişlerinle konuş, Rabbime dua et.... inşallah seninledirler canım benim
İnşalllahhh canım benim
Aminn Canım benimm çooook teşekkür ederim...allah hepinize benim mutluluğumun katbe kat daha fazlasını yaşatsın inşallah
Aminnnnnnnnn canım inşalllahhhh

elammmm kııızzzzllllaarrrr :))))

ben geldimmm..... çok eğlenceliydi cumartesi günüm.... arkadaşımla ve oğluyla hasret giderdik.... pek sevimliydi hep güleç, emekliyo sıralıyo :))))

amayacım güzel bir hafta sonu geçirdiğin için sevindim sana iyi bir enerji ve moral deposu olmuşküçük Ahmet'e maşaALLAH.Rabbim bize de nasip etsin inşaALLAH

canım benim iyi dileklerin için ALLAH C.C razı olsun.Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın.ben yaptırdığım testleri fotograf aklbümüne koydum profilimde bakabilirsin

canım çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize

Ayy cok guzell :)) ben simdiden heycnlndim kalp atislrni duyudgmda bile bnm kalbim cikicakto sanki :) benm benm dha biraz dha vaktim var bnm ki iki gn sonra 7haftlik olcak insAllah :) senin simdi gobisde cikmistirrr :))

Zaman su gibi akıp geçiyor baksana maşallah 7 haftalık oluyorsun 2 gün önce hamileliğimizi öğrendik şimdi bak kaç haftalık olduk hala inanamıyorum inşallah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride görelim eveeet göbeğim çıkmaya başladı herkes farketmeye başladı bende hissediyorum yürüyüşüm biraz değişti yanlış duruyorum galiba ağırlık öne doğru olunca bide rahmi tutan bağlarda gerilince biraz tuhaf yürüyorum :)) senin kontrol ne zaman bulantıların ne durumda benim bikaç gündür kötü baş dönmesi de eklendi doktor vücut su istiyor dedi kan yeterli gelmiyor vücuduna dedi ama kışında çok zor su içmek (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…