Canlar bugün 8. Günüm bugüne kadar hiçbirşey yoktu bugün Regli ağrısı gibi ağrı var Regli günüm 1şubat offf offf diğer 2 denememde de bu ağrılar vardı sonuç negatifti korkuyorum :18::18:
:))))) yavaş ama istikrarlıdırlar belki senin yavrular şekerimmmm...... inşllah sana geldiklerinde kalırlar, büyürler sağlıkla, doğarlar bi avazda ve hep dediğim gibi :) gaz problemi uyku problemi olmayan bi bebek olurlar, ne versen yerler hiç yememezlik yapmazlar.... güzel güzel büyürsünüz inşallahhhhh
huuuuu yeeeliiiiizzzzzz
amin canım benim aminnnn ilk tedavim negatifSizin de spermlerde sorun vardı dimi? 5.gün 1.kalite embriyoydu ama tutmadı şimdi 2 tane donmuşum var biri 5.gün diğeri 6.gün donduruldu.şimdi onlarla deneyeceğim şubat adetimle birini transfer ettireceğim.rabbim inşallah senin gibi bebişli günlere eriştirsin Senin ilk deneme miydi biraz bahseder misin umut ol bana da
Cok şükür canım gözünaydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
allaaaaaaaaaah razı olsun canımm benimm aynı dileklerin bin katı senin içinde olsun inşlahhh
bide bişi sorcam kız bu smileyleri nerden buluyonuz siz bende nie çıkmıyo ki
bide 2014 topiğine mi geçtiniz orda da gördüm de bi kaç kişiyi ve seni bende geliyimm mii napim bilemedimm sanki oraya gidince burayı bırakmış gibi olmayım bide ikisinide mi idare ediyim ha kız ne diyon neyapımm :) :) :)
evet cnm ne yazzikki artik oyle oldu ama gonullerimiz bir bizde seni ozluyoruz cnm benim kendine ve esine iyi bak optum cnm
cok sukur cnm inss dondurulmuslarin yuzunu guldurecekler cnm yaa ben hic kilo veremiyorum sadece almamaya calisiyorum artik
Gozun aydin cnm amin insss
cnm kotu dusunme inss bebisin annesinin gobisinde kendine yer aciyordur
GoZun aydin canim inslh darisi basimiza :) kacinci haftada yapiliyodu bu tarama testi ?
:))))) yavaş ama istikrarlıdırlar belki senin yavrular şekerimmmm...... inşllah sana geldiklerinde kalırlar, büyürler sağlıkla, doğarlar bi avazda ve hep dediğim gibi :) gaz problemi uyku problemi olmayan bi bebek olurlar, ne versen yerler hiç yememezlik yapmazlar.... güzel güzel büyürsünüz inşallahhhhh
sana bi şey söyliyim miii bence selen tedavisiz hamile kalcak, ama ne zaman olur bilmiyorum.... tövbe haşa, tabi öyle kalcak dedim ama kesin bilgi değil elbette, Rabbim nasip kısmet ettiyse....
gözün aydın canım, Rbbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh
allaaaaaaaaaah razı olsun canımm benimm aynı dileklerin bin katı senin içinde olsun inşlahhh
bide bişi sorcam kız bu smileyleri nerden buluyonuz siz bende nie çıkmıyo ki
bide 2014 topiğine mi geçtiniz orda da gördüm de bi kaç kişiyi ve seni bende geliyimm mii napim bilemedimm sanki oraya gidince burayı bırakmış gibi olmayım bide ikisinide mi idare ediyim ha kız ne diyon neyapımm :) :) :)
Amayaa herkese teşekkür ettim ama herhalde sana ne kadar teşekkür etsem az olur iyiki bu topiği açmışsın en zor en sıkıntılı günlerimde bile kafama her takılan soruyu cevaplayabilen,sadece kendi için değil herkes için sevinen üzülen dua eden arkadaşlarla tanıştırdın beni harikasınnnn!!!
Canımmm çok teşekkür ederim amin inşallah...ben 11+4 günlükken yaptırdım ama yanılmıyorsam 11 ve 16. Haftalar arasında yapılıyor ama çok hoşuna gidicek bütün organlarını tek tek ayrıntılı anlatıp ölçümler yapıyor doktorun sende yavrularını daha uzun görüyorsun vücudunda dolaşan kanı bile izlettirdi benimki baya hareketliydi cinsiyetine bakmaya çalıştı doktorum ama göstermedi artık 1 ay sonra inşallah :)))
İnşalllahhhh canım öyledirevet cnm ne yazzikki artik oyle oldu ama gonullerimiz bir bizde seni ozluyoruz cnm benim kendine ve esine iyi bak optum cnm
cok sukur cnm inss dondurulmuslarin yuzunu guldurecekler cnm yaa ben hic kilo veremiyorum sadece almamaya calisiyorum artik
Gozun aydin cnm amin insss
cnm kotu dusunme inss bebisin annesinin gobisinde kendine yer aciyordur
Benimde içime öyle doğuyor belli mi olur inşalllahhhh bu ay selen:))))) yavaş ama istikrarlıdırlar belki senin yavrular şekerimmmm...... inşllah sana geldiklerinde kalırlar, büyürler sağlıkla, doğarlar bi avazda ve hep dediğim gibi :) gaz problemi uyku problemi olmayan bi bebek olurlar, ne versen yerler hiç yememezlik yapmazlar.... güzel güzel büyürsünüz inşallahhhhh
sana bi şey söyliyim miii bence selen tedavisiz hamile kalcak, ama ne zaman olur bilmiyorum.... tövbe haşa, tabi öyle kalcak dedim ama kesin bilgi değil elbette, Rabbim nasip kısmet ettiyse....
gözün aydın canım, Rbbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhh
İnşalllahhh canım benimkuzum korkmaaaaa, bebişlerinle konuş, Rabbime dua et.... inşallah seninledirler canım benim
Aminnnnnnnnn canım inşalllahhhhAminn Canım benimm çooook teşekkür ederim...allah hepinize benim mutluluğumun katbe kat daha fazlasını yaşatsın inşallah
elammmm kııızzzzllllaarrrr :))))
ben geldimmm..... çok eğlenceliydi cumartesi günüm.... arkadaşımla ve oğluyla hasret giderdik.... pek sevimliydi hep güleç, emekliyo sıralıyo :))))
canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için... Kromozom analizi eskiden daha pahalıymış herhalde. Benim sorduğum yerler adam başı 300-400 TL arası rakamlar verdi...
Nerede sorun olduğunu bilememek çok zor. Yeni tedavinin tüm çektiğin sıkıntıları unutturup sana dünyalar güzeli sağlıklı bir bebek getirmesini diliyorum, tüm kalbimle.
Herkese günaydın, çok mutlu bir hafta diliyorum hepimiz için...
Hafta sonu hiç giremedim, eşim zehirlendi maalesef, onun başındaydım hep.
Geçmişi okuyup geliyorum, habersiz kaldım meraktayım...
Güzel haberler, sevinçler paylaşmak dileğiyle...
Sorma tatlım nerede hangi yediğinden oldu onu da çözemedik ama perişan oldu... O hasta olunca ben ondan beter oluyorum içim parçalanıyor. Dün akşama doğru toparladı çok şükür. Haşlanmış patatesler sağ olsun. :)
Ayy cok guzell :)) ben simdiden heycnlndim kalp atislrni duyudgmda bile bnm kalbim cikicakto sanki :) benm benm dha biraz dha vaktim var bnm ki iki gn sonra 7haftlik olcak insAllah :) senin simdi gobisde cikmistirrr :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?