Yeliz ne oldu yapabildin mi cnm
kullanıcı kontrol panelinden çıkartmıştım tatlım ben o smile'ları ama çoookkkk uzun zaman önceydi, bi bakıyımmmm...
kullanıcı kontrol panelini tıkla, sağla yukarda
ekranın sağ tarafındaki menüden seçenekleri düzenle'yi bul ve tıkla
mouse yardımıyla ekranın alt tarafına doğru in.... konu görünüm seçenekleri bölümüne gel.... ilk bölümde yer alan GRAFİKLERİ GÖSTER butonu seçili hale getir, sonra alta inmeye devam et, Çeşitli Seçenekler Bölümünden Gelişmiş Düzenleyici'yi seç ve değişiklikleri kaydet tatlım.... sanırım böyleydi....
diğeeerrrr konuya gelince, evet tatlım ben 2014 topiğine de yazıyorum ara sıra, orada tanıdığım bikaç kişi var, bi kaç kişi de bu topikten oldu. bu bi ihanet değil :)))) bence tabi.... ama bi şey daha var, burasının tadı da yeri de bi başka benim için. herkesi daha iyi tanıyorum bi kere, çünkü 1. sayfadan hatta ilk mesajdan beri burdayım :)))) ne çok şey yazdık paylaştık burda. tabi orada da paylaşımlarımız var. ama benim için burası bambaşka ve hep olacak. tabi ki sende yazmak yada takip etmek istiyorsan yaz tatlım
canım ne demek ya, hepimiz öyle değil miyiz?????? sadece kendimiz için değil herkes için üzülüp sevinip dua etmiyo muyuz? ortada bi harikalık varsa bu hepimizin harikalığı
Kızzz sende kayboldun sessizlik hayra işaretir inşlahhh güzell haberler bekliyoruz allaha emanet olun
Geçmiş olsun monica canımm allah şifa versin oldu bu heriflerimize onlarada nazar değiyoo vala ....
tatlım geldim burdayımsayfaları okuyarak geliyorum
ohh meraktan öldüm kızz hoşgeldinn :)
canım benimmm doktoru görmüşsündür artık... ne dedi doktor, transfer ne zaman olurmuş... hadi bismillahh.. bismllahhh. bismillahh..
Canım arkadaşım keşkeeeee
Bekleyelim bakalım birkaç gün bayılmaya çalıştım bayılamadım..... Bunda da vardır bir hayır :))
sende durumlar nasıl?
ohhh çok şükür kızlar yolk yolumu ne onu gördüler tek kese gördüler sorun yok yani iyikii gitmişim çok sabırsızlandım çünkü 5. haftada en azından dış gebelik olmadığı boş gebelik olmadığı görülüyormuş çok şükür bide kalp atışını duyarsak artık çok şükür Allah heüimizin evladını kucağına almayı güzelce nasip etsin inşallah
hoşbulduk tatlım nasılsın iğnelerinin dozuna takılma ben en son 450 ile kapattım iğne dayanmadı yahuuuu
Cnm bundan sonra bolbol kullanirsin :118::118:yupppiii yaptımmm
benimde smileylerim var artkımm yuppiiiii
yok yokk ihanetten değilde acaba dedim topikte sessiz ya kaç gündür herkes oraya gittide haberim mi yok didim aman biyere giderseniz beni unutmayın sakın haaaa canımsın...... bura iyi ben burdaki herkesi çok seviyoomm buralarda takılırım ben ozman
Cnm kolay gelsin sanada tedavin ne asamadâ cnm insss hersey yolundadir bu aralar yoksun özlettin kendinicanım bu hafta çok yoğun geçiyor iş yerinde topiğe giriyorum bir türlü okuyup cevap yazamıyorum,akşam eve geliyorum yemek v.s yorgunluktan sızıp kalıyorum bugün karar aldım muhakkak topiği okuyup yazacağım başladım bismillah
Kuzummmmm nerdesin merak ettim seni :26:
Bende sabırsızlıkla cumartesiyi bekliyorum hiç belirti yok ne kasık ağrısı nede göğüslerde şişlik vs sanki transfer olmamış gibiyim tek taşım gitti galiba
valaa takılmıyom artık gonal a ek 2 gündür bide merional 75+150 kullanıyom bide orangutan(ben öle diyom adına) baskılayıcı verdi sabah kontrole gidiyom bakalım bakalımm büyümüşmü yumoşlar :44::44:
canım Güzbaharcığım henüz transfer günü belli değil yumurtalar cevap vermemişti yarın yine kontrolüm var.benimkiler tembel biraz sonradan şaha kalkıyorlar inşaALLAH yumurta sayısı çok olmazda sıkıntı yaşamam
Cnm bundan sonra bolbol kullanirsin :118::118:
Cnm kolay gelsin sanada tedavin ne asamadâ cnm insss hersey yolundadir bu aralar yoksun özlettin kendini
Teskkur ederim canim.Drumuz persembe gunu gelin hem ultrasonla bakalim hem kalp atislarini dinleyelim insaALLAH dedi.ilk muayenemiz acayip bi heyecan var insaALLAH icerde hersey yolundadir
Neşecim ben de sizleri özledim ama bir türlü topiğe giremedim girdim ama yazamadım.pazartesi günü ilk kontrolüm vardı,yumurtalarda tık yoktu.ilacın dozunu 150 yaptık yarın yine kontrolüm var belki olumlu yada olumsuz yarın net bilgi alırım
anam kızlarrrrr nerdesinizzzzzzzzzz ben geldim sizzz yoksunuzzzzzzzz yaaaaaaaa nolmuş bize aböleeee bu saatte bu topik böle sessiz olmazdı yaaaaaaaaaa nerelerdesinizzzzzzzz..........kalbimdesin cicibebem nesem ilyelizim AMAYAM kalinkam hepinizi çoookkkkkkkk özzzleeedimmmmmmmmmmm
İnss yarin guzel haberler vereceksin cnm benim isin rast gitsin inssss
inşaALLAH canım.senin keyfin nasıl herşey yolundadır inşaALLAH
Kızlarrr çoook şükür ikili testimiz güzel çıktı herşey yolunda allahın izniyle crinone jeli de bıraktırdı doktorum jel yapmamak biraz tuhaf olucak :))) allahım isteyen herkese bu duyguları yaşatsın inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?