2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Yeliz ne oldu yapabildin mi cnm

yupppiii yaptımmm

benimde smileylerim var artkımm yuppiiiii
yok yokk ihanetten değilde acaba dedim topikte sessiz ya kaç gündür herkes oraya gittide haberim mi yok didim aman biyere giderseniz beni unutmayın sakın haaaa canımsın...... bura iyi ben burdaki herkesi çok seviyoomm buralarda takılırım ben ozman

Kızzz sende kayboldun sessizlik hayra işaretir inşlahhh güzell haberler bekliyoruz allaha emanet olun

canım bu hafta çok yoğun geçiyor iş yerinde topiğe giriyorum bir türlü okuyup cevap yazamıyorum,akşam eve geliyorum yemek v.s yorgunluktan sızıp kalıyorum bugün karar aldım muhakkak topiği okuyup yazacağım başladım bismillah

canım benimmm doktoru görmüşsündür artık... ne dedi doktor, transfer ne zaman olurmuş... hadi bismillahh.. bismllahhh. bismillahh..

canım Güzbaharcığım henüz transfer günü belli değil yumurtalar cevap vermemişti yarın yine kontrolüm var.benimkiler tembel biraz sonradan şaha kalkıyorlar inşaALLAH yumurta sayısı çok olmazda sıkıntı yaşamam

Son düzenleme:
Canım arkadaşım keşkeeeee

Bekleyelim bakalım birkaç gün bayılmaya çalıştım bayılamadım..... Bunda da vardır bir hayır :))

sende durumlar nasıl?

canım çok tatlısın inşaALLAH adetinin gecikmesi hamileliğinin habercisidir

gözün aydın canıminşaALLAH kalp atışlarınıda duyarsın kocaman bir oooohhhh dersinamin canım inşaALLAH

hoşbulduk tatlım nasılsın iğnelerinin dozuna takılma ben en son 450 ile kapattım iğne dayanmadı yahuuuu

valaa takılmıyom artık gonal a ek 2 gündür bide merional 75+150 kullanıyom bide orangutan (ben öle diyom adına) baskılayıcı verdi sabah kontrole gidiyom bakalım bakalımm büyümüşmü yumoşlar :44::44:

Cnm bundan sonra bolbol kullanirsin :118::118:
Cnm kolay gelsin sanada tedavin ne asamadâ cnm insss hersey yolundadir bu aralar yoksun özlettin kendini

Kuzummmmm nerdesin merak ettim seni :26:

Bende sabırsızlıkla cumartesiyi bekliyorum hiç belirti yok ne kasık ağrısı nede göğüslerde şişlik vs sanki transfer olmamış gibiyim tek taşım gitti galiba

canım ama karamsar olma biliyorum elinde değil ama lütfen kalbini ferah tut.biliyorsun belirtiler ilçalardan kaynaklı Rabbim inşaALLAH dualarımızı kabul edecek tek taşın seni yalnız bırakmayacak 1 Şubat bayram günümüz az kaldı hep beraber kutlayacağız

benimde sabah kontrolüm var orangutandan bende kullanmıştım.inşaALLAH YARIN GÜZEL HABERLER ALIRIZ

İNŞALLAH cnm benim hersey iyi olsun yumiler seni uzmesin

Cnm bundan sonra bolbol kullanirsin :118::118:

Cnm kolay gelsin sanada tedavin ne asamadâ cnm insss hersey yolundadir bu aralar yoksun özlettin kendini

Neşecim ben de sizleri özledim ama bir türlü topiğe giremedim girdim ama yazamadım.pazartesi günü ilk kontrolüm vardı,yumurtalarda tık yoktu.ilacın dozunu 150 yaptık yarın yine kontrolüm var belki olumlu yada olumsuz yarın net bilgi alırım

Teskkur ederim canim.Drumuz persembe gunu gelin hem ultrasonla bakalim hem kalp atislarini dinleyelim insaALLAH dedi.ilk muayenemiz acayip bi heyecan var insaALLAH icerde hersey yolundadir

canım gönlünü ferah tut herşey yolunda inşaALLAH

İnss yarin guzel haberler vereceksin cnm benim isin rast gitsin inssss

canım ben de seni özledimsen topiğin gülen yüzüsün ama aramıza görünmez kazalar girdi.inşaALLAH yine burada buluşacağız.ama cicibebem bizi bıraktı gittiinşaALLAH transferi olmuştur gün sayıyordur

inşaALLAH canım.senin keyfin nasıl herşey yolundadır inşaALLAH

Cnm pazartesi dr gitmistim adet olunca bi baktirim dedim kist olusmus 4mm dedi dr simdi gunde uc kere bi hap iciyorum gelecek ay gene cagirdi sence gecermiki bu kist inss gelecek aya kadar temizlenir bu hafta ayriyeten meshur sogan kurunede basladim artik hayirlisi diyorum

canım gözün aydın Rabbim herzaman güzel haberler almanı nasip etsin.maşaALLAH yavrulara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…