2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

cnm dun okudum paylastiklarini allah bebegini size bagislasin inss baya zor gunler gecirmissin cnm allah bidaha yasatmasin inss

geçmiş olsun canım.inşaALLAH ilaç da soğan kürüde şifa verir.kistler ilaçlarla geçiyor merak etme sen soğanınıda faydasını çok duydum.Rabbim Şafi ismi ile şifanı versin inşaALLAH

canım herşey gönlüne göre olsun

Aminnnn İnşalahhhh kuzummmm Korkuyorum oyüzden karamsarlaştım:18:
Yarın güzel haberlerini bekliyoruz dualarım seninle bitanem

Aminnnn İnşalahhhh kuzummmm Korkuyorum oyüzden karamsarlaştım:18:
Yarın güzel haberlerini bekliyoruz dualarım seninle bitanem

canım benim korkmamak elde değil çok haklısın.. Rabbim dualarımızı karşılıksız bırakmasın inşaALLAH

merhabalar.... buraya bir kaç gün önce ben de koymuştum linkini, hikayeni okudum ve çok duygulandım.... Rabbim kızına uzun ve sağlıklı ömürler versin... ayrıca söylemeden edemeyeceğim, eşinden de Allah razı olsun, okurken bir yandan da onu düşündüm çok anlayışlıymışşş......

..
ya karnım davul gibi şişti benim bide böle gazım var gibi bişi olurmu ki yaa ohss belirtisi mi yoksa allahımmm korkuyom ben ya
böle dayanılmayacak kadar değil gibi değil de ama şiş işte

..

şimdi kısaca kendimden bahsediyim....

annemin 8. çocuğuyum ben. benden önceki 3 abim ve 1 ablam malesef vefat etmiş.... yaşayan 2 ablam bir abim var.... ailem canımdan öte..... 10 gün anne sütü kullanmışım sonra tüm bedenimde çeşitli yaralar çıkmış annemi de zehirlemişim, dönemin doktorları öyle demiş. annem hastaneye kaldırılmış... benimle birlikte tabi... orada bi teyze varmış, kimse beni kucağına bile alamazmış, o kadar yaralıymış bedenim, yanık gibi... hatta kafatasımda bi delik varmış.... bu sonraki yıllarda benim eğlence konum oldu, Rabbim beni fazla akıllı yaratmış sonradan normal insanlar arasında tuhaf hissetmiyim diye bi kısmı buharlaşsın diye delik açmış ama sanırım biraz fazlası buharlaşmış diyerek dalga geçerdim kendimle. neyse bu teyzenin torunu da ölmüş adını söyleyerek severmiş beni, isim annem olmuş :) sonradan torununun adını bana vermişler... o teyze bana bi regl olan kadının nazarının değdiğini söylemiş ve bir dua vermiş bizimkilere, 40 kadın 1 erkek okuyacak demiş suyunu biraz içireceklermiş bana, kalanıyla da biraz iğrenç ama reglli kanı olan bi bezle yıkamaları gerekiyormuş beni. doktorlar benim için ölür diyip eve göndermişler... babam nüfus cüzdanımı çıkarmamış, sene 81 olunca zor oluyomuş bu tarz işler... çıkar tekrar iptal ettir diye uğraşmıyım demiş. nasısa ölcem diye (bunu düşündükçe hala kendimden tiksindiğim oluyor) teyzenin tüm söylediklerini yapmışlar..... kısacası öldürmeyen Allah öldürmüyomuş....

erken menopoz riskim olduğu söylediklerinde eşime "doktorlar ölcek dedi diye ölmeyen ben doğurması zor dedi diye doğurmamazlık yapmıycam Allahın izniyle" demiştim....

tüm arkadaşlarımdan sonra işe girdim, yani doğru dürüst bi işe.... çok dua ettim, çok ağladım bunun için... 2001 mezunuyum ve mezun olduğum yıl kriz baş gösterdi, insanlar işten çıkarılırken ben taze mezun halimle bildiğin organize sanayiii bölgesinde kapı kapı dolaşıp iş aradım, ayaklarım su toplardı... yiycek ekmeğim kalmamış olsa, ölürdüm ölmediğime göre zamanı var dedim. sonunda tam gönlüme göre bi iş buldum, bursa merkezdeydim. özel sektörde... patronumu da çok severdim. kpss sonrası başvurumu yaptığımda hep bursa olsun diye dua ettim. bi arkadaşım "duanı tam et, ne diliyorsan tam olarak söyle" derdi hep, ben bursa olsun dedim.... atandım, bursanın bir ilçesine.... doğup büyüdüğüm köyün bağlı olduğu kasabaya.... :))))) memurdum çok şükür.....haaa hiç mi umutsuzluğa kapılmaaadımmmm.... ççççooookkkkkkkkk..... ama bi yanım hep iyi şeyler düşündü, vermek istemesi, istemeyi vermezdi diye düşündüm.... sonra yer değiştirmek için çok uğraştım ama olmadı. şimdi iyi olmuş diyorum

tüm iyi arkadaşlarımdan sonra evlendim.... hatta bu da benim için bi süre sonra zor bi şii halini aldı. artık bi işim vardı ama ben ailemin yanına yerleştim işe başladıktan 1 yıl sonra.... işe yarım saat mesafedeydi köy. bir işim vardı ama şöyle de bir durum vardı. ailem köyde yaşıyo diye ve ben okumayı çok istediğim için ilkokuldan sonra ailemin yanından ayrıldım. akraba yanında yada üniversite döneminde yalnız kalarak okumaya çalıştım. iyi bi eğitimim olsun, iyi bi işim olsun, köyde yaşamak zorunda kalmıyım diye..... iyi bi eğitimim oldu, işim de oldu ama köyde yaşıyodum. iş - ev dışında bi aktivitem yoktu... çok bunalmıştım. iyi bi insan sayılırım, kendi çapımda.... ama bi sevgilim yoktu. çok güzel sayılmasam da elim yüzüm düzgündü.... yalnız ölcem galiba gibi bi umutsuzluğa kapıldım..... koca delisi değildim de yahu bi adam da alıcı gözle bakmaz mıydı?? 32 yaşında evlendim, asla yapmam dediğim bi şekilde görücü usulüyle tanıştık ve on ay içinde evlenmiştik.... iyiki kocamla evlenmişim....

yani demem o ki.... öldürmeyen Allah öldürmüyo, görecek ne günümüz varsa onu görmemiz gereken yerde yaşıyoruz..... Rabbim bana her istediğimi verdi çok şükür.... biraz uğraştım, biraz umutsuzluğa kapıldım ama sonrasında hep "iyi ki böyle olmuş" dedim.... şu an içinde o yüzden bu kadar kocamaaaannnn bi umudum var, Rabbim vermeyeceği hayali kurdurmaz diye düşünüyorum...

çok çok çok güzel şeyler olacak inşallah....

..
ya karnım davul gibi şişti benim bide böle gazım var gibi bişi olurmu ki yaa ohss belirtisi mi yoksa allahımmm korkuyom ben ya
böle dayanılmayacak kadar değil gibi değil de ama şiş işte

..
cnm inss degildir zaten ilaclar biraz yapiyor siskinlik ve gaz sen simdi icini ferah tut cnm evin icinde dolas biraz cnm belki fayda eder

koca ilgi bekler, amayaa kaçarrrr kızlar :))) Allah hepinize rahatlık versin emi

hayranım sanaaaaaa

Arkadasim yazdiklarini okuyunca inan cok etkilendim zorlu yollardan gecmissin gec de olsa butun dileklerin olmus cok sukur rabbim inss yuvanizi tez zamanda bebislerle doldursun cnm emeklerinin mukafatini tez zamanda versin cnm bence sen ozel bi insansin cnm benim allah esine ve sana uzun omürler versin saglikla sihatla mutlu bi yuvaniz daim olsun inss

Son düzenleme:
cnm inss degildir zaten ilaclar biraz yapiyor siskinlik ve gaz sen simdi icini ferah tut cnm evin icinde dolas biraz cnm belki fayda eder

şiştim bennnn ya daha önceki tedavimde böle olmamıştım da galiba kendi kendimi korkutuyom ben sıcak basıyo
en iyisimi yatımda cabuk sabah olsun ...iyi gecelerrr canım tşklerr

hayranım sanaaaaaa

ya aslında ben sadece, Rabbim verecekse her durumda verir demeye çalışmıştım, kendimi övmeye falan değil..... bi de hayatımın kısır döngüsünü düşündüm bi an, düşünsene köyden çıktım, aklımdaki en enteresan olay neydi biliyo musun... ortaokula başladım şu an yaşadığım kasabada amcamda kalıyorum... okulun ilk günü müdür bi konuşma yaptı, kız öğrenciler muz çorap giysin miş.... muz çorap ne yaaaa diye düşünmekten bi hal olmuştum, sonra ablamla tuhafiyeye gittik, ablamda bilmiyodu, ben muz kokulu bi çorap diye hayal etmiştim :)))) tuhafiyeci verdi öyle öğrenmiş olduk izmirde okurken kendimi acayip köylü, köye döndüğümdeyse şehirli kaldım..... arada kalmış bi hayat işte.... yüreği köylü kalan bi şehirliydim işte..... sonra onca uğraş et, ne için köyde yaşamıyım diye... sonuç :köydeydim!!!!

amin canım cümlemizinnnnnnn

şiştim bennnn ya daha önceki tedavimde böle olmamıştım da galiba kendi kendimi korkutuyom ben sıcak basıyo
en iyisimi yatımda cabuk sabah olsun ...iyi gecelerrr canım tşklerr

Son düzenleme:

Supersin vALLAHi.RABBIM tez vakitte ; hayirlisindan,saglikli sihatlisinden,birazda annesi gibi cilginindan bi evlatla evinizin nesesini arttirsin (taclandirsin) insaALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…