2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

çok iyi anlıyorum bende öleyim doğduğumuz değil doyduğumuz yerdeyiz mecburen ...iki farklı yeliz gibi köyde köykızı şehirde bizim köylünün ağzıyla şeeğergızı :) :)
hayatımız güzel umutlu hayırlı ve bebekli geçsinde nerde dersen geçsin iyigeceler canımm

Aynen canim ya cok haklisin :) dha dune kadar gun sayiyodum transfer gunumu ama smdi ikiz annesiyim cok skur :) bnm bulntilarm basldi canim ya kusma cok nadir yok dencek kadar az ama midem bulanio ve istahim yok b haftda 3kilo verdim resmn bebegm bnden bslenmye baslsa zorlicm kndmi inslh o zmna kadr istahim acilir :) snki bnmde elimle dokunnca kasiklarim sis gbi acaba bebekten midr canim ama sdce elimle dokndgmda yukseklik var gbi :) ikiz diye dha cok cikar bide zayifim ama b kadr erkn belirir mi :)
Snada gcms olsn cnm ya dedgin gbi su icilmio ama bn mesele cikolata yiyorm sevmedgm halde sirf su icmk icin :)
İkinci kontrolumde pazrtesi canim

Son düzenleme:

merhaba arkadaşım hikayeni sonuna kadar okudum belkide her cümlende kendimi buldum zaman zaman zor anlarında yanındadım sana sarılıp ağladım yanında yürüdüm zaman zaman ben hayata hep gülen gözlerle bakan pozitif neşeli hayat dolu bir insandım yıllar önce herkesle konuşur hemen arkadaşlık kurar sohpet ederdim şimdi hangi köşeye kaçacağını şaşıran insanlardan saklanan etrafındaki kadınlardan aldığı her hamilelik haberinde yıkılan içene bi ok saplanan insanların surat ifadelerinden bile bir mana çıkartıp sinirlenen sanki hayattan kopmuş acayip bi insan oldum çıktım inşallah bigün bizlerede başlığında başarı kelimesinin geçtiği bir hikaye yazmak nasip olur Allah ım kimseyi böyle bi acıyla sınamasın sadece yaşayan bilir bende şuan 4.tedavimdeyim inşallah sana uğurlu gelen 4 banada uğurlu gelir ve benim içinde son olur dualarını eksik etme üzerimizden sevgiyle mutlulukla kal suret olarak tanımadığım ama yüreğime dokunan yüreğini görebildiğim güzel insan....

aynen öyle benim güzel arkadaşım ALLAH bukadar istek verdiyse bize inşallah nasipte edecektir bigün inşallah elbet yaşadıklarımız sebebsiz değil inşallah buzdolabımın üzerinde yapışık olan ihtiyaç listesine yazdığım gibi'' herşey bigün güzel olucak bigün''sadece 1 dakika silecek yılların acısını o dakika yavrularımızın kokusunu içimize buram buram çektiğimiz dakika olacak inşallah ... kocalarımızdan ALLAH binlerce kez razı olsun onun bukadar desteği olmasa ben ne yapardım bimiyorum canım benim ben yıllık izni kalmadı diye biliyodum masraflar artınca parasını almıştı meğerse bir haftalık iznini transfer sonrası yanımda olabilmek için saklamış pazartesi izne çıkıyomuş beni okadar çok mutlu etti ki anlatamam o bana Allah ın en güzel hediyesi teşekkür ederim Allah ım

aynen tatlım benim..... çok çok çok anlamlı ve güzel bi jest yapmış eşin... Rabbim sizi birbirinize bağışlasın ömrü billah ağzının tadı hiç bozulmasın ve bebişle mutluluğunuz katlansın inşallahhhhh

canım benim iyi dileklerin için ALLAH C.C razı olsun.Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın.ben yaptırdığım testleri fotograf aklbümüne koydum profilimde bakabilirsin

canım çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize

kocalarınıza iyi bakın yahuuuusürekli bir kocalarla ilgili haberler var

kalbimdesin ben de seni merak etmiştim canım... Doktor kontrolün için bol şans diliyorum, hayırlı haberlerle gel inşallah... Biz kocalara iyi bakalım sen de yumoşlara tamam mı?

Ben de dün tüm siteyi ağlaya ağlaya okudum... Allah analı babalı büyütsün, çok güzel, uzun ve sağlıklı bir ömrü olsun Melina'nın... Tekrar teşekkür ederiz paylaştıklarınız için.

cok sukur cnm inss dondurulmuslarin yuzunu guldurecekler cnm yaa ben hic kilo veremiyorum sadece almamaya calisiyorum artik:
Neşecim canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün...
Bilmez miyim özellikle 30'undan sonra kilo vermek iyice zorlaşıyor. Bir de pco olanlar için tam başa bela. Ben de her hafta tartılıp kilo almadığıma bile seviniyorum... Hayatım boyunca bundan çektim, Sibel Can'dan bile daha çok kilo alıp vermişimdir...

2014 topiği de güzel yelizcim ara sıra gel bak bence... Amayaa'yı aldatmış da sayılmayız hem, kendisi de geliyor oraya. O topiğin sahibi de çok güzel bir insan, ondan da çok şey öğrendim ben.
Yine de benim için de buranın yeri bambaşka... Konudan bihaber ve panik halinde buldum sizi, neredeyse her şeyi sizden öğrendim... Hiç unutmuyorum, ilk mesajım üzerine amayaa upuzun bir cevap yazdı. Tüm süreci adım adım detaylarıyla anlattı. (uzun protokol bir de!)
O mesajın çıktısını aldım, eve gittim eşime okuttum. Hala da hiçbir doktordan bu kadar detay duymuş değiliz. Konuya girişimiz onun sayesinde oldu. Allah razı olsun...

Amayaacım ben de tam dört düşükten sonra 6,5 aylık dünyaya gelmişim, 1 kg bile değilmişim. Benim için de ölür demişler. Bundan 32 sene önce Malatya'dan bahsediyoruz, daha kuvöz falan yokmuş hiçbir yerde. Yurt dışından kuvöz getirtmişler bir şekilde ama kullanmayı bilen yok... Kullanım kılavuzu italyanca, anlayan yok... O zamanların koşullarında gerçekten de hasta bir bebeğin hayatta kalması mucizeymiş... Allah bizleri bağışlamış ailelerimize, galiba bize düşen de bu hayatın hakkını vermek. Herkesin hikayesinde zorluklar, sıkıntılar var, önemli olan bunlara nasıl yaklaştığımız. Çabalamayı, mücadeleyi bırakmamak.
Sen çok güzel bir insansın ve temiz kalbinden geçen hiçbir dilek yanıtsız kalmayacak inanıyorum...

aynen tatlım istediğiniz kadar çok topikte yer alabilirsiniz... birde ben geyik topiklerine gidiyorum arada bi, iyi geliyo mesela.... yada bazı geceler bir derdim var bölümünü okuyup Allah'a şükrediyorum; özellikle koca kaynana görümce açısından ne denli şanslı olduğumu görüp.....
ayrıca gülden yani ergunal bitanedir.... gerçekten çok bilir, bildiğini paylaşır, hem hamarattır yemek yarışmalarına da katılır yemeklerinden de denediğim çok olmuştur, hem eğlentilidir neşelidir..... çok severim kendisini.... buraya da uğramışlığı vardır.... benim ki bi nevi iade-i ziyaret olarak başladı ve devamı geldi diyeyim :)))) ama dediğin gibi burası bi başka benim için de hepinizi seviyom kızııııımmmmmmm
Allah hepimizden razı olsun, canım benim....

Ya arkadaşlar o kadar aşılama falan, bir sürü Kez Crinone kullanım, hiç bi sorun olmuyodu. İki gün önce yeni kutu adım, iki gündür fitilin ucunu kopartırken yarısından çoğu dışarı akmaya başladı. Hatta her gün iki tane jeli heba ediyorum boşu boşuna. Onu da geçtim, feda olsun da, bugun mesela ilki oldugu gibi kullanamadan dışarı boşaldı çubuktan, ikincisini açtım yarısı yine dışarı boşaldı yine de kulandım. Ama şimdi korkuyorum, yani hamileyim, ya az gelirde, düşüğe sebep olursa. Günde bir tane kullanıyodum, acaba akşam bi tane daha mı kullansam ((( O zaman da fazla mı gelir diye korkuyorum ( Bi de niye böyle olmaya başladı anlamadım, her gün böyle mi uğraşıcam (( Bunu yaşayan var mı nolurrr yardımmm !!!!

Supersin vALLAHi.RABBIM tez vakitte ; hayirlisindan,saglikli sihatlisinden,birazda annesi gibi cilginindan bi evlatla evinizin nesesini arttirsin (taclandirsin) insaALLAH

kız ordan da mı belli oluyo çılgınlık falan.... hay Allah yaaaaa Amin canım cümlemizin evleri yuvaları taçlansın inşallah.....

kalbimdesin canım, ne zamandır seni de merak ediyordum, nazlı bebişler artık bunu biliyoruz :) habersiz bırakma tatlım bizleri....

cicibebe duy artık sesimizi yahu, nerelerdesinnn... belki de transfer sonrası pc yasaklanmıştır. yani inşallah öyledir, eşi falan pcyi yasaklamıştır.... bi ara ceeee dese bari....

güzbaharcım canım benim sen de uğrasanya arada bir..... nası merak ediyorum seni de.....

az önce arwen'i gördüm aşağıda ama okuyup çıktı sanırım oda....

çileklimonata ikizlerine iyi bak kuzum, senin mide bulantıların yüzünden pek gelemediğini biliyoruz, iyi olduğunuzun haberlerini vermen yeter tatlımmm....

nazarboncuk vardı mesela bide, acaba o nasıl oldu? hamileliği rahat mı?

kodalcım seni de göremiyoruz kaç zamandır.... nası geçiyo gebelik.... galiba gebe kalan topikten kaçıyo

seranay sen düştün geçen gün aklıma, inşallah iyisindir kuzum, nasılsın neler yapıyosun?

bebek_34..... tatlım akşamda ben vardım sen buralardasındır diye ama bu defa da sen yoktun....

sahracım, seni de burda görmek bana çok iyi geliyor tatlımmmm....

catheee vardı bide, ben geçmiş topikten de tanırdım kendisini... naptı acaba, uğruyorsan bi selam bari...

Yardımcı olmaz olur musun canım çok da oldun Allah razı olsun İlk deneme de 5.gün transferiydi herşey yolundaydı. Doktorumla henüz yüzyüze görüşmedim ama telefonda ben sizden çok ümitliydim embriyo kaliteliydi sizin yaşınız gençti ama %100 şansımız yoktu herşey iyi olsa da.bu sefer olmadı Şubatta donmuşlarla devam edelim dedi. Evet dediğin gibi aklımdan geçiyor ya bu sefer de olmazsa diye.Ama Rabbim büyüktür bir kapıyı kapatır diğerini açar. Hakkımda hayırlısı inşallah. Kabak çekirdeği ve ananası bu sefer deneyeceğim. Bide biraz kabız olmuştum ilkinde bu sefer daha dikkat edeceğim. Gerisi Allah ın takdiri ol derse olacak.

Günaydınlarrrrrrr

Gelsin Şubat 17, Gelsin yeni tedavi, Gelsin buz bebeğim

Her ne kadar korksamda ''ya bu sefer de olmazsa'' diye denemeye değer.Rabbim ol derse olacak ben elimden geleni yapıp

bekleyeceğim. Rabbim hepimize tedavi ve bekleme sırasında sabır,sonrasında da sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Canım benim demekki senin zamanın ilkinde değilmiş gerçekten bunda da vardır bir hayır bende ilk negatifi aldığımda çoook üzülmüştüm ağlamıştım ama birsürüde ders almıştım 2. Tedavimde daha rahattım daha az belirti aradım daha az kafama taktım yapmam gereken herşeyi yaptım bol bol dua ettim burda kızlarla vakit geçirdim son günler artık daha zor geçiyordu ama sonucunu olumlu düşündüğünde o da katlanılır oluyordu.sen çok şanşlısın doktorun hep olumlu konuşuyor embriyoların uzun süre dayanmış en iyi halleriyle dondurulmuş gerçekten doktorun tedavini harika bir şekilde tamamlamış yaşında genç baksana artık gerisi allahın izniyle sende,ne kadar olumlu düşünürsen kendine inanırsan yavrunu kucağına almaya bi o kadar yaklaşırsın.ama dediğin gibi kabızlığa dikkat et bende çok şükür olmadı ananas ve kabak çekirdeğinin faydasına inanıyorum dene ne kaybedersin?belki inanmazsın canım ama ben doktorumla görüşme yaptığım ilk gün sonucun olumlu olacağını hissettim sende nolur inan canım ilk sen yavrularına tutun sonra onlar zaten senin gibi bi anneyi bulmuşken bırakmazlar.hamilelerin duası kabul olur derler söz her duamda sana özel olarak dua edicem inşallah rabbimde kabul eder...

Bu sefer kesinlikle belirti aramam çünkü bütün belirtileri yaşadım belki de oldu ama tam yerleşemedi diyorum.Çünkü kasık,göğüs,bel,bacak ağrıları,göğüslerde damar belirmesi hepisini gördüm yani ama 8.ve 10.gün pembe lekelenmem oldu.11.gün test negatifti zaten o günde adet başladı.Progestanı fitil olarak kullanıyordum o kabız yaptı bikaç gün yaşadım kabızlık ama kuru kayısı işimi çözdü bu sefer transferden önce başlayacağım kuru kayısıya ananas ve kabak çekirdeğini de kesinlikle denyeceğim bu sefer. Allah razı olsun canı beni de unutmazsan her duanda bana da bir yer ayırırsan çok mutlu olurum Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Sende sorunsuz bir gebelik geçir sağlıkla kucağına al canım inşallah

Şişlik bence bebeklerdendir canım o kadar hızlı büyüyorlarki maşşallah benim ilk zamanla hiç iştahım yoktu ama sonra açılıyor ben bi ara sürekli bişeyler yiyordm kendimi zor frenledim :)) şimdi normal 3 ayda 1 kilo 650 gram almışım doktorum normal dedi bakalım.yaa pazartesiye bişey kalmadı yavrularını görüceksin ben kalp atışını telefonuma zil sesi yaptım şimdi kim arasa kalbim küt küt atıyor onunla birlikte duyanda kesin görmemişin çocuğu olmuş diyorlardır ama nerden bilsinler bu kadar uğraştıktan sonra olduğunu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…