Şişlik bence bebeklerdendir canım o kadar hızlı büyüyorlarki maşşallahbenim ilk zamanla hiç iştahım yoktu ama sonra açılıyor ben bi ara sürekli bişeyler yiyordm kendimi zor frenledim :)) şimdi normal 3 ayda 1 kilo 650 gram almışım doktorum normal dedi bakalım.yaa pazartesiye bişey kalmadı yavrularını görüceksin ben kalp atışını telefonuma zil sesi yaptım şimdi kim arasa kalbim küt küt atıyor onunla birlikte duyanda kesin görmemişin çocuğu olmuş diyorlardır ama nerden bilsinler bu kadar uğraştıktan sonra olduğunu :))
Aynen canım doktordam duymadığım açıklamaları burda öğrendim daha da önemlisi kimseyle paylaşamadıklarımızı burda paylaştım çok memnun oldum sizi tanıfığıma inşlahh hepimiz bebişlerime kavuştuğumuzda benimki diş çıkarıyo yok bebimkinin gazı bitmiyoo diye onların dertlerini paylaşırız çok yakında inşlshh2014 topiği de güzel yelizcim ara sıra gel bak bence... Amayaa'yı aldatmış da sayılmayız hem, kendisi de geliyor oraya.O topiğin sahibi de çok güzel bir insan, ondan da çok şey öğrendim ben.
Yine de benim için de buranın yeri bambaşka... Konudan bihaber ve panik halinde buldum sizi, neredeyse her şeyi sizden öğrendim... Hiç unutmuyorum, ilk mesajım üzerine amayaa upuzun bir cevap yazdı. Tüm süreci adım adım detaylarıyla anlattı. (uzun protokol bir de!)
O mesajın çıktısını aldım, eve gittim eşime okuttum. Hala da hiçbir doktordan bu kadar detay duymuş değiliz. Konuya girişimiz onun sayesinde oldu.Allah razı olsun...
Şişlik bence bebeklerdendir canım o kadar hızlı büyüyorlarki maşşallahbenim ilk zamanla hiç iştahım yoktu ama sonra açılıyor ben bi ara sürekli bişeyler yiyordm kendimi zor frenledim :)) şimdi normal 3 ayda 1 kilo 650 gram almışım doktorum normal dedi bakalım.yaa pazartesiye bişey kalmadı yavrularını görüceksin ben kalp atışını telefonuma zil sesi yaptım şimdi kim arasa kalbim küt küt atıyor onunla birlikte duyanda kesin görmemişin çocuğu olmuş diyorlardır ama nerden bilsinler bu kadar uğraştıktan sonra olduğunu :))
:)) ya bunu dusunen tek insan ben degilmisim demk ki :) esime dedim ki bidaki gttigimzde kalp sesini kayit yap bebeklerimizn :) iste annelik bu demek anne olmdan yasadik bunu :)
Aynen canım doktordam duymadığım açıklamaları burda öğrendim daha da önemlisi kimseyle paylaşamadıklarımızı burda paylaştım çok memnun oldum sizi tanıfığıma inşlahh hepimiz bebişlerime kavuştuğumuzda benimki diş çıkarıyo yok bebimkinin gazı bitmiyoo diye onların dertlerini paylaşırız çok yakında inşlshh
Ultrason a girdim kızlar nazlı yumoşlarım atağa geçmiş Meğer dün gece karnım ondan şişmiş
13mm olmuşlar 7 - 8tane saydı galiba heycandan aklımda tutamıyom endometrumda 7mm olmuş kan sonucuna göre konuşcaz şimdi doktoru bekliyom artık toplama günü verir heralde ALLAHIM NE OLUR EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMA şimdi eşime kaldık inşlahh kullandığı ilaç ve vitaminler işe yaramış ve kaliteli spermleri olmuştur bizim durumda en çok ona bağlıyız allahımm neolurr önce isteyen herkese sonrada bana hayırlı sonuçlar almayı nasip eyle....dualarınuza ihtiyacım var kızlarrr
RABBİ LA TEZERNİ FERDIN ENTE HAYRUL VARISIN.....
mügecimmmmmmm ne güzel yaaa.... kalp sesini zil sesi yaptın demek, bunu bi köşeye yazıyorum bana da lazım olcak sonuçta
edacım canım mide bulantıların nasıl biraz daha düzeldi mi bari?
hehe... ne gazı kız bizim bebişler gaz problemi, uyku problemi olmayan güzel güzel büyüyen bebişler olcak... gelsinler diye bu kadar bekliyoz, nazlanıyolar nazlarını çekiyoz.... gazsız olsunlar gazlarını bari düşünmeyelim ayolllll
hahahaaaa hihiiiihiiiiiiii hoooohoooohoooooo...... yaşasınnnnnnn.... canım inşallah kocancının da sonuçları güzel çıkar... bi sürü bebişiniz olur kalitli kaliteli....
mügecimmmmmmm ne güzel yaaa.... kalp sesini zil sesi yaptın demek, bunu bi köşeye yazıyorum bana da lazım olcak sonuçta
edacım canım mide bulantıların nasıl biraz daha düzeldi mi bari?
Amayacimm Canim malesf duzlemedi ya . İstahim hic ama hic yok yemek yemesem gun icinde acikmam , oruc tutiym dedm ama ilaclarim var :/ bu sabahda afedrsn kusma basladi , tabi mide bos olnca bisey ckmiyor ama .. Hayrlisi olsn artik :) bebeklerim iyi olsunda allahin iznyle :) sagol canim sennde ilgin icin :)
kız ordan da mı belli oluyo çılgınlık falan.... hay Allah yaaaaaAmin canım cümlemizin evleri yuvaları taçlansın inşallah.....
kalbimdesin canım, ne zamandır seni de merak ediyordum, nazlı bebişler artık bunu biliyoruz :) habersiz bırakma tatlım bizleri....
cicibebe duy artık sesimizi yahu, nerelerdesinnn... belki de transfer sonrası pc yasaklanmıştır. yani inşallah öyledir, eşi falan pcyi yasaklamıştır.... bi ara ceeee dese bari....
güzbaharcım canım benim sen de uğrasanya arada bir..... nası merak ediyorum seni de.....
az önce arwen'i gördüm aşağıda ama okuyup çıktı sanırım oda....
çileklimonata ikizlerine iyi bak kuzum, senin mide bulantıların yüzünden pek gelemediğini biliyoruz, iyi olduğunuzun haberlerini vermen yeter tatlımmm....
nazarboncuk vardı mesela bide, acaba o nasıl oldu? hamileliği rahat mı?
kodalcım seni de göremiyoruz kaç zamandır.... nası geçiyo gebelik.... galiba gebe kalan topikten kaçıyo
seranay sen düştün geçen gün aklıma, inşallah iyisindir kuzum, nasılsın neler yapıyosun?
bebek_34..... tatlım akşamda ben vardım sen buralardasındır diye ama bu defa da sen yoktun....
sahracım, seni de burda görmek bana çok iyi geliyor tatlımmmm....
catheee vardı bide, ben geçmiş topikten de tanırdım kendisini... naptı acaba, uğruyorsan bi selam bari...
Sağol canim sizlerde bana iyi geliyorsunuz iki gündür tadim yok stresten sanirsam midem kötü doğru düzgün bisey yiyemiyorum sizinde tadinizi kacirmak istemedimbugün tranfsferin 6. günü Allah hepimizin yardimcisi olsun öpüyorum sizleri
hahahaaaa hihiiiihiiiiiiii hoooohoooohoooooo...... yaşasınnnnnnn.... canım inşallah kocancının da sonuçları güzel çıkar... bi sürü bebişiniz olur kalitli kaliteli....
az kalmışş hadi hayırlısı inşalahh güzel haberler verirsin hep berabar seviniriz burdaSağol canim sizlerde bana iyi geliyorsunuz iki gündür tadim yok stresten sanirsam midem kötü doğru düzgün bisey yiyemiyorum sizinde tadinizi kacirmak istemedimbugün tranfsferin 7. günü Allah hepimizin yardimcisi olsun öpüyorum sizleri
aynen cnm yaa ben hergun tartiliyorum her sabah o zaman kontrolum daha rahat oluyor cnmNeşecim canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün...
Bilmez miyim özellikle 30'undan sonra kilo vermek iyice zorlaşıyor. Bir de pco olanlar için tam başa bela. Ben de her hafta tartılıp kilo almadığıma bile seviniyorum... Hayatım boyunca bundan çektim, Sibel Can'dan bile daha çok kilo alıp vermişimdir...
cnm gozun aydin allah isini rast getirsin inss cnmUltrason a girdim kızlar nazlı yumoşlarım atağa geçmiş Meğer dün gece karnım ondan şişmiş
13mm olmuşlar 7 - 8tane saydı galiba heycandan aklımda tutamıyom endometrumda 7mm olmuş kan sonucuna göre konuşcaz şimdi doktoru bekliyom artık toplama günü verir heralde ALLAHIM NE OLUR EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMA şimdi eşime kaldık inşlahh kullandığı ilaç ve vitaminler işe yaramış ve kaliteli spermleri olmuştur bizim durumda en çok ona bağlıyız allahımm neolurr önce isteyen herkese sonrada bana hayırlı sonuçlar almayı nasip eyle....dualarınuza ihtiyacım var kızlarrr
Ay inss cnm ya bende bir bucuk yilda cok sey ogrendim bu sitedeAynen canım doktordam duymadığım açıklamaları burda öğrendim daha da önemlisi kimseyle paylaşamadıklarımızı burda paylaştım çok memnun oldum sizi tanıfığıma inşlahh hepimiz bebişlerime kavuştuğumuzda benimki diş çıkarıyo yok bebimkinin gazı bitmiyoo diye onların dertlerini paylaşırız çok yakında inşlshhHTML:
:):)saol canımm benimmmiki gün daha ilaca devam dedi yaaa biras daha büyüyek amaaaaaaaaan pıııııırt
az kalmışş hadi hayırlısı inşalahh güzel haberler verirsin hep berabar seviniriz burda
inşallah bu defa sevinrsin canımcımmmmmMerhaba
Aralık başında kimyasal gebelik geçirmiştim ilk denememde, 4 dondurulmuşum vardı, pazartesi ikisi transfer edildi ben de topiğe geri döndüm
Doktor embriyolar çok kaliteliydi dedi, inşallah bu sefer yüzümüz güler
8 Şubat test günüm:)
Merhaba
Aralık başında kimyasal gebelik geçirmiştim ilk denememde, 4 dondurulmuşum vardı, pazartesi ikisi transfer edildi ben de topiğe geri döndüm
Doktor embriyolar çok kaliteliydi dedi, inşallah bu sefer yüzümüz güler
8 Şubat test günüm:)
şimdi kısaca kendimden bahsediyim....
annemin 8. çocuğuyum ben. benden önceki 3 abim ve 1 ablam malesef vefat etmiş.... yaşayan 2 ablam bir abim var.... ailem canımdan öte..... 10 gün anne sütü kullanmışım sonra tüm bedenimde çeşitli yaralar çıkmış annemi de zehirlemişim, dönemin doktorları öyle demiş. annem hastaneye kaldırılmış... benimle birlikte tabi... orada bi teyze varmış, kimse beni kucağına bile alamazmış, o kadar yaralıymış bedenim, yanık gibi... hatta kafatasımda bi delik varmış.... bu sonraki yıllarda benim eğlence konum oldu, Rabbim beni fazla akıllı yaratmış sonradan normal insanlar arasında tuhaf hissetmiyim diye bi kısmı buharlaşsın diye delik açmış ama sanırım biraz fazlası buharlaşmış diyerek dalga geçerdim kendimle. neyse bu teyzenin torunu da ölmüş adını söyleyerek severmiş beni, isim annem olmuş :) sonradan torununun adını bana vermişler... o teyze bana bi regl olan kadının nazarının değdiğini söylemiş ve bir dua vermiş bizimkilere, 40 kadın 1 erkek okuyacak demiş suyunu biraz içireceklermiş bana, kalanıyla da biraz iğrenç ama reglli kanı olan bi bezle yıkamaları gerekiyormuş beni. doktorlar benim için ölür diyip eve göndermişler... babam nüfus cüzdanımı çıkarmamış, sene 81 olunca zor oluyomuş bu tarz işler... çıkar tekrar iptal ettir diye uğraşmıyım demiş. nasısa ölcem diye (bunu düşündükçe hala kendimden tiksindiğim oluyor) teyzenin tüm söylediklerini yapmışlar.....kısacası öldürmeyen Allah öldürmüyomuş....
erken menopoz riskim olduğu söylediklerinde eşime "doktorlar ölcek dedi diye ölmeyen ben doğurması zor dedi diye doğurmamazlık yapmıycam Allahın izniyle" demiştim....
tüm arkadaşlarımdan sonra işe girdim, yani doğru dürüst bi işe.... çok dua ettim, çok ağladım bunun için... 2001 mezunuyum ve mezun olduğum yıl kriz baş gösterdi, insanlar işten çıkarılırken ben taze mezun halimle bildiğin organize sanayiii bölgesinde kapı kapı dolaşıp iş aradım, ayaklarım su toplardı... yiycek ekmeğim kalmamış olsa, ölürdüm ölmediğime göre zamanı var dedim. sonunda tam gönlüme göre bi iş buldum, bursa merkezdeydim. özel sektörde... patronumu da çok severdim. kpss sonrası başvurumu yaptığımda hep bursa olsun diye dua ettim. bi arkadaşım "duanı tam et, ne diliyorsan tam olarak söyle" derdi hep, ben bursa olsun dedim.... atandım, bursanın bir ilçesine.... doğup büyüdüğüm köyün bağlı olduğu kasabaya.... :))))) memurdum çok şükür.....haaa hiç mi umutsuzluğa kapılmaaadımmmm.... ççççooookkkkkkkkk..... ama bi yanım hep iyi şeyler düşündü, vermek istemesi, istemeyi vermezdi diye düşündüm.... sonra yer değiştirmek için çok uğraştım ama olmadı. şimdi iyi olmuş diyorum
tüm iyi arkadaşlarımdan sonra evlendim.... hatta bu da benim için bi süre sonra zor bi şii halini aldı. artık bi işim vardı ama ben ailemin yanına yerleştim işe başladıktan 1 yıl sonra.... işe yarım saat mesafedeydi köy. bir işim vardı ama şöyle de bir durum vardı. ailem köyde yaşıyo diye ve ben okumayı çok istediğim için ilkokuldan sonra ailemin yanından ayrıldım. akraba yanında yada üniversite döneminde yalnız kalarak okumaya çalıştım. iyi bi eğitimim olsun, iyi bi işim olsun, köyde yaşamak zorunda kalmıyım diye..... iyi bi eğitimim oldu, işim de oldu ama köyde yaşıyodum. iş - ev dışında bi aktivitem yoktu... çok bunalmıştım. iyi bi insan sayılırım, kendi çapımda.... ama bi sevgilim yoktu. çok güzel sayılmasam da elim yüzüm düzgündü.... yalnız ölcem galiba gibi bi umutsuzluğa kapıldım..... koca delisi değildim de yahu bi adam da alıcı gözle bakmaz mıydı??32 yaşında evlendim, asla yapmam dediğim bi şekilde görücü usulüyle tanıştık ve on ay içinde evlenmiştik.... iyiki kocamla evlenmişim....
yani demem o ki.... öldürmeyen Allah öldürmüyo, görecek ne günümüz varsa onu görmemiz gereken yerde yaşıyoruz..... Rabbim bana her istediğimi verdi çok şükür.... biraz uğraştım, biraz umutsuzluğa kapıldım ama sonrasında hep "iyi ki böyle olmuş" dedim.... şu an içinde o yüzden bu kadar kocamaaaannnn bi umudum var, Rabbim vermeyeceği hayali kurdurmaz diye düşünüyorum...
çok çok çok güzel şeyler olacak inşallah....
Ultrason a girdim kızlar nazlı yumoşlarım atağa geçmiş Meğer dün gece karnım ondan şişmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?