2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

:)) ya bunu dusunen tek insan ben degilmisim demk ki :) esime dedim ki bidaki gttigimzde kalp sesini kayit yap bebeklerimizn :) iste annelik bu demek anne olmdan yasadik bunu :)

HTML:
Aynen canım doktordam duymadığım açıklamaları burda öğrendim daha da önemlisi kimseyle paylaşamadıklarımızı burda paylaştım çok memnun oldum sizi tanıfığıma inşlahh hepimiz bebişlerime kavuştuğumuzda benimki diş çıkarıyo yok bebimkinin gazı bitmiyoo diye onların dertlerini paylaşırız çok yakında inşlshh

Ultrason a girdim kızlar nazlı yumoşlarım atağa geçmiş Meğer dün gece karnım ondan şişmiş
13mm olmuşlar 7 - 8tane saydı galiba heycandan aklımda tutamıyom endometrumda 7mm olmuş kan sonucuna göre konuşcaz şimdi doktoru bekliyom artık toplama günü verir heralde ALLAHIM NE OLUR EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMA şimdi eşime kaldık inşlahh kullandığı ilaç ve vitaminler işe yaramış ve kaliteli spermleri olmuştur bizim durumda en çok ona bağlıyız allahımm neolurr önce isteyen herkese sonrada bana hayırlı sonuçlar almayı nasip eyle....dualarınuza ihtiyacım var kızlarrr
RABBİ LA TEZERNİ FERDIN ENTE HAYRUL VARISIN.....

Son düzenleme:

mügecimmmmmmm ne güzel yaaa.... kalp sesini zil sesi yaptın demek, bunu bi köşeye yazıyorum bana da lazım olcak sonuçta

:)) ya bunu dusunen tek insan ben degilmisim demk ki :) esime dedim ki bidaki gttigimzde kalp sesini kayit yap bebeklerimizn :) iste annelik bu demek anne olmdan yasadik bunu :)

edacım canım mide bulantıların nasıl biraz daha düzeldi mi bari?

hehe... ne gazı kız bizim bebişler gaz problemi, uyku problemi olmayan güzel güzel büyüyen bebişler olcak... gelsinler diye bu kadar bekliyoz, nazlanıyolar nazlarını çekiyoz.... gazsız olsunlar gazlarını bari düşünmeyelim ayolllll

hahahaaaa hihiiiihiiiiiiii hoooohoooohoooooo...... yaşasınnnnnnn.... canım inşallah kocancının da sonuçları güzel çıkar... bi sürü bebişiniz olur kalitli kaliteli....

Kesinlikle tavsiye ederim canım her telefon çaldığında kalbim deli gibi atıyor seninkide en kısa zamanda böyle atıcak allahın izniyle :)))

Sağol canim sizlerde bana iyi geliyorsunuz iki gündür tadim yok stresten sanirsam midem kötü doğru düzgün bisey yiyemiyorum sizinde tadinizi kacirmak istemedim bugün tranfsferin 7. günü Allah hepimizin yardimcisi olsun öpüyorum sizleri

Transfer günü nu yanlis yazmisim kizlar bugün 6. Gün zaman durdu korku had safhafada

hahahaaaa hihiiiihiiiiiiii hoooohoooohoooooo...... yaşasınnnnnnn.... canım inşallah kocancının da sonuçları güzel çıkar... bi sürü bebişiniz olur kalitli kaliteli....

:):)saol canımm benimmm iki gün daha ilaca devam dedi yaaa biras daha büyüyek amaaaaaaaaan pıııııırt

az kalmışş hadi hayırlısı inşalahh güzel haberler verirsin hep berabar seviniriz burda

aynen cnm yaa ben hergun tartiliyorum her sabah o zaman kontrolum daha rahat oluyor cnm

cnm gozun aydin allah isini rast getirsin inss cnm

Ay inss cnm ya bende bir bucuk yilda cok sey ogrendim bu sitede cnm ozellikle arkadaslarimizdan hepinizi cok seviyorum

Merhaba
Aralık başında kimyasal gebelik geçirmiştim ilk denememde, 4 dondurulmuşum vardı, pazartesi ikisi transfer edildi ben de topiğe geri döndüm
Doktor embriyolar çok kaliteliydi dedi, inşallah bu sefer yüzümüz güler
8 Şubat test günüm:)

Sağol kuzum inşallah hepimize nasip olsun güzel haberler Rabbim utandirmasin

Son düzenleme:
inşallah bu defa sevinrsin canımcımmmmm

Cnm tkrar hos geldin inss bu sefer dondiriklerin yuzunu guldursun cnm

canım yaaa hem dehşetle hemde hayranlıkla okudum hayatını maşaALLAH.Rabbim her zaman kalbinden geçen, olmasını istediğin bütün dualarının kabul olmasını nasip etsin.bundan sonraki yaşantında herşeyin kolaylıkla sana ulaşmasını dilerim.Sabrın Sonu Selamet İNŞAALLAH

canım çok sevindim inşaALLAH eşinin ilaçlarıda şifa olmuştur.Rabbim yüzünüzü güldürsün işlerini kolaylaştırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…