2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Cnm inss bugunku dr kontrolun iyi gecmistir cnm benim

Ay inss cnm ya bende bir bucuk yilda cok sey ogrendim bu sitede cnm ozellikle arkadaslarimizdan hepinizi cok seviyorum

canım bende seni sizleri herkesi çok seviyorum Rabbim hepimizin anne olmasını nasip etsinbugün doktorum yine yumurtalarda tık yok dedi dozu artırırsak çok yumurta gelişecek dedi öyle olmasını istemiyorum aynı dozu kullan cuma günü tekrar gel dedi bakalım neler olacak

amin canım cümlemizin inşallah...

canım hayırlı olsun inşaALLAH yavrularını Rabbim sana bağışlasın 8 Şubatta bayram yapalım

İnsss cnm arkadasim yaaa cumaya kadar snin yumiler atak yapsin inss cuma kacinci gunun cnm

İnsss cnm arkadasim yaaa cumaya kadar snin yumiler atak yapsin inss cuma kacinci gunun cnm

inşaALLAH canım cuma günü adetimin 12.günü olacak bugünkü rahim kalınlığım 9 (mm)eğer yumiler cevap vermezse estrofem ve crinone jel ile devam edip transferimi öyle yapacakmışız.yumi gelişsin diye kullandığım iğne zaten bu iki ilacın yerine geçmiş.sorun yok dedi her halükarda transferini yapacağız inşaALLAH dedi

maaşallah canım yumişlerine bak negüzel büyümüşler benim 11 13 ml leri cumartesi görmüştük pazartesi tekrar konrole çağırmıştı pazartesi 15 ile 18 arasındaydılar perşembeye toplama günü vermişti kısmetse yarın toplama var çok heyecanlıyım endometrium da pazartesi 9 falandı sanırım ama bu kalınlık benim aklıma çok takılıyo daha bugünden 9 sa transfer gününe kadar çok kalın olmaz mı neyse doktorların vardır bir bildiği ben sadece kendimce kuruyorum eşin içinde endişelenme artık spermleri seçme teknolojisi çok geliştiği için erkek infertiletisi sorun olmaktan çıktı senin kontrolün ne zaman peki sölemediler mi genelde bu aşamadan sonra iki günde bir çağırıyolar inşallah herşey çok güzel olacak canım sen yeter ki sakin ol telaş yapma ALLAH büyük inşallah bizim nasibimizide verecek

canım herşey gönlnce olsun inşallah Rabbim bu sefer yüzünü güldrsün hayırlı sağlıklı yavrunu sana bağışlasın inşallah...

bu prenses modu meğersem ne güzelmiş bugün iğnesiz bigün geçirdim çok mutluyum inşallah yarın yumişlerimiz toplanıp bebiş olacak yerim ben onları yerim :))

canım 8 şubatta sınavın son bulsun bol pekiyili bir karne al inşallah...

Merhaba arkadaslar transferimin 6 . günü dünde bugunde idrar testi yaptim negatif ve belim de ve sırtımda agri olyr ara sirda adet sancisi gibi agri 2 embriyo transferedildi ama korkuyrum idararda negatif bu sekilde olupta gününde pozitif sonuc alanlar varmi lutfen yardim edin

merhaba canım hoşgeldin.transferin 6.günü idrar testi için çok erken 10.gün bile kanda yapılan testler yanıltıbiliyor o yüzden test gününü bekleyip kanda baktır.

evett sonradan büyüdüler :):) maşalahh seninkilerde iyi endotmerumu ben anlamıyom yaa vala doktora teslim ettim kendimi git diyince gidiyom gel diyince geliyom bakalım cuma günü bidaha gidicem ilaçlara devam sanırım artık cuma günü opu belli olur
sana da allah kolaylık versin canım yarın sorunsuz ve çok kaliteli yumoşlarını teslim eder gelirsin inaşahhh gzüel haberler bekliyoz

canım herşey gönlnce olsun inşallah Rabbim bu sefer yüzünü güldrsün hayırlı sağlıklı yavrunu sana bağışlasın inşallah...

inşaALLAH canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün seninde opun kolay geçsin yavruların güçlü olsun annelerinin karnında 9 ay dinlenip cıvıl cıvıl dünyaya merhaba desinler

tedavimiz beraber gidiyor gibi inşaALLAH rabbim bize kolaylık versin transferimiz ve sonrası güzel olsun

Keşke yaptirmasaydin cnm neyse artik kan tahlilini bekle yine de bnm de 6. Gunum bekliyorum mecburen Allah gonderir inşallah en yakinda bebislerimizi

Hosbulduk canim çoğu yazilari okudum oyle diyorlar 5 günu yapanlae idararda 2.cizgi silik cikti diyrlar ana aldanarak yaptm transferime daha 1 hafta var 5 subat ta allah herkez icin hayrlisni versin rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin teskkur ederim.:)

canım çok sevindim inşaALLAH eşinin ilaçlarıda şifa olmuştur.Rabbim yüzünüzü güldürsün işlerini kolaylaştırsın

tedavimiz beraber gidiyor gibi inşaALLAH rabbim bize kolaylık versin transferimiz ve sonrası güzel olsun

evet canımm bende senin yazdıklarını okuyodum :) aynı gidiyoz bizim yumuoşlar çok nazlı çokkkk bende cuma günü bidaha gidicem iğnelere devam hayırlısı olsun hepimiz için şimdi ben eşimden korkuyom ona bağlıyız çünkü...önce allaha tabi

Maasallah cnm Yumoş larina sağ salim toplanıp güçlü bebisler olsunlar inşallah sıkıca tutunsunlar annelerine

bu prenses modu meğersem ne güzelmiş bugün iğnesiz bigün geçirdim çok mutluyum inşallah yarın yumişlerimiz toplanıp bebiş olacak yerim ben onları yerim :))
Tatlim operasyonun su gibi gecsin bol bebislerin olsun seninde inşallah :)

Canim atağa gecer onlar Allahin izni ile Rabbim emeklerini bosa cikarmasin mucizeni gondersin inşallah en kisa zamanda :)

Amin canim insallh bebislerimize kavusuruz allah herkese nasip etsin aslinda cok umutluydum 2. Gun tekrar idarar testi yapinca biraz moralim bozuldu sonra 7 günüm daha var dedim allah büyüktür dedim umudum hala var hissediyorum sanki insallah hepimiz bebislerimize kavusuruz5subat benim icin büyük gün dua edin arkadaşlar :)))

Rabbim yüzünü güldürsün canım 5 Şubatta müjdeli haberlerini alırız inşaALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…