- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
Cnm inss bugunku dr kontrolun iyi gecmistir cnm benim
Ay inss cnm ya bende bir bucuk yilda cok sey ogrendim bu sitede cnm ozellikle arkadaslarimizdan hepinizi cok seviyorum
aynen tatlım benim..... çok çok çok anlamlı ve güzel bi jest yapmış eşin... Rabbim sizi birbirinize bağışlasın ömrü billah ağzının tadı hiç bozulmasın ve bebişle mutluluğunuz katlansın inşallahhhhh
Merhaba
Aralık başında kimyasal gebelik geçirmiştim ilk denememde, 4 dondurulmuşum vardı, pazartesi ikisi transfer edildi ben de topiğe geri döndüm
Doktor embriyolar çok kaliteliydi dedi, inşallah bu sefer yüzümüz güler
8 Şubat test günüm:)
canım bende senisizleri herkesi çok seviyorum Rabbim hepimizin anne olmasını nasip etsin bugün doktorum yine yumurtalarda tık yok dedi dozu artırırsak çok yumurta gelişecek dedi öyle olmasını istemiyorum aynı dozu kullan cuma günü tekrar gel dedi bakalım neler olacak
İnsss cnm arkadasim yaaa cumaya kadar snin yumiler atak yapsin inss cuma kacinci gunun cnm
Ultrason a girdim kızlar nazlı yumoşlarım atağa geçmiş Meğer dün gece karnım ondan şişmiş
13mm olmuşlar 7 - 8tane saydı galiba heycandan aklımda tutamıyom endometrumda 7mm olmuş kan sonucuna göre konuşcaz şimdi doktoru bekliyom artık toplama günü verir heralde ALLAHIM NE OLUR EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMA şimdi eşime kaldık inşlahh kullandığı ilaç ve vitaminler işe yaramış ve kaliteli spermleri olmuştur bizim durumda en çok ona bağlıyız allahımm neolurr önce isteyen herkese sonrada bana hayırlı sonuçlar almayı nasip eyle....dualarınuza ihtiyacım var kızlarrr
RABBİ LA TEZERNİ FERDIN ENTE HAYRUL VARISIN.....
inşaALLAH canım cuma günü adetimin 12.günü olacak bugünkü rahim kalınlığım 9 (mm)eğer yumiler cevap vermezse estrofem ve crinone jel ile devam edip transferimi öyle yapacakmışız.yumi gelişsin diye kullandığım iğne zaten bu iki ilacın yerine geçmiş.sorun yok dedi her halükarda transferini yapacağız inşaALLAH dedi
Merhaba
Aralık başında kimyasal gebelik geçirmiştim ilk denememde, 4 dondurulmuşum vardı, pazartesi ikisi transfer edildi ben de topiğe geri döndüm
Doktor embriyolar çok kaliteliydi dedi, inşallah bu sefer yüzümüz güler
8 Şubat test günüm:)
Merhaba arkadaslar transferimin 6 . günü dünde bugunde idrar testi yaptim negatif ve belim de ve sırtımda agri olyr ara sirda adet sancisi gibi agri 2 embriyo transferedildi ama korkuyrum idararda negatif bu sekilde olupta gününde pozitif sonuc alanlar varmi lutfen yardim edin
maaşallah canım yumişlerine bak negüzel büyümüşler benim 11 13 ml leri cumartesi görmüştük pazartesi tekrar konrole çağırmıştı pazartesi 15 ile 18 arasındaydılar perşembeye toplama günü vermişti kısmetse yarın toplama var çok heyecanlıyım endometrium da pazartesi 9 falandı sanırım ama bu kalınlık benim aklıma çok takılıyo daha bugünden 9 sa transfer gününe kadar çok kalın olmaz mı neyse doktorların vardır bir bildiği ben sadece kendimce kuruyorum eşin içinde endişelenme artık spermleri seçme teknolojisi çok geliştiği için erkek infertiletisi sorun olmaktan çıktı senin kontrolün ne zaman peki sölemediler mi genelde bu aşamadan sonra iki günde bir çağırıyolar inşallah herşey çok güzel olacak canım sen yeter ki sakin ol telaş yapma ALLAH büyük inşallah bizim nasibimizide verecek
canım herşey gönlnce olsun inşallah Rabbim bu sefer yüzünü güldrsün hayırlı sağlıklı yavrunu sana bağışlasın inşallah...
evett sonradan büyüdüler :):) maşalahh seninkilerde iyi endotmerumu ben anlamıyom yaa vala doktora teslim ettim kendimi git diyince gidiyom gel diyince geliyom bakalım cuma günü bidaha gidicem ilaçlara devam sanırım artık cuma günü opu belli olur
sana da allah kolaylık versin canım yarın sorunsuz ve çok kaliteli yumoşlarını teslim eder gelirsin inaşahhh gzüel haberler bekliyoz
Merhaba arkadaslar transferimin 6 . günü dünde bugunde idrar testi yaptim negatif ve belim de ve sırtımda agri olyr ara sirda adet sancisi gibi agri 2 embriyo transferedildi ama korkuyrum idararda negatif bu sekilde olupta gününde pozitif sonuc alanlar varmi lutfen yardim edin
canım çok sevindiminşaALLAH eşinin ilaçlarıda şifa olmuştur.Rabbim yüzünüzü güldürsün işlerini kolaylaştırsın
canım bende senisizleri herkesi çok seviyorum Rabbim hepimizin anne olmasını nasip etsin bugün doktorum yine yumurtalarda tık yok dedi dozu artırırsak çok yumurta gelişecek dedi öyle olmasını istemiyorum aynı dozu kullan cuma günü tekrar gel dedi bakalım neler olacak
tedavimiz beraber gidiyor gibi inşaALLAH rabbim bize kolaylık versin transferimiz ve sonrası güzel olsun
Maasallah cnm Yumoş larina sağ salim toplanıp güçlü bebisler olsunlar inşallah sıkıca tutunsunlar annelerineUltrason a girdim kızlar nazlı yumoşlarım atağa geçmiş Meğer dün gece karnım ondan şişmiş
13mm olmuşlar 7 - 8tane saydı galiba heycandan aklımda tutamıyom endometrumda 7mm olmuş kan sonucuna göre konuşcaz şimdi doktoru bekliyom artık toplama günü verir heralde ALLAHIM NE OLUR EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMA şimdi eşime kaldık inşlahh kullandığı ilaç ve vitaminler işe yaramış ve kaliteli spermleri olmuştur bizim durumda en çok ona bağlıyız allahımm neolurr önce isteyen herkese sonrada bana hayırlı sonuçlar almayı nasip eyle....dualarınuza ihtiyacım var kızlarrr
RABBİ LA TEZERNİ FERDIN ENTE HAYRUL VARISIN.....
Tatlim operasyonun su gibi gecsin bol bebislerin olsun seninde inşallahbu prenses modu meğersem ne güzelmiş bugün iğnesiz bigün geçirdim çok mutluyum inşallah yarın yumişlerimiz toplanıp bebiş olacak yerim ben onları yerim :))
Canim atağa gecer onlar Allahin izni ile Rabbim emeklerini bosa cikarmasin mucizeni gondersin inşallah en kisa zamandacanım bende senisizleri herkesi çok seviyorum Rabbim hepimizin anne olmasını nasip etsin bugün doktorum yine yumurtalarda tık yok dedi dozu artırırsak çok yumurta gelişecek dedi öyle olmasını istemiyorum aynı dozu kullan cuma günü tekrar gel dedi bakalım neler olacak
Amin canim insallh bebislerimize kavusuruz allah herkese nasip etsin aslinda cok umutluydum 2. Gun tekrar idarar testi yapinca biraz moralim bozuldu sonra 7 günüm daha var dedim allah büyüktür dedim umudum hala var hissediyorum sanki insallah hepimiz bebislerimize kavusuruz5subat benim icin büyük gün dua edin arkadaşlar :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?