- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
evet canımm bende senin yazdıklarını okuyodum :) aynı gidiyoz bizim yumuoşlar çok nazlı çokkkk bende cuma günü bidaha gidicem iğnelere devam hayırlısı olsun hepimiz için şimdi ben eşimden korkuyom ona bağlıyız çünkü...önce allaha tabi
Canim atağa gecer onlar Allahin izni ile Rabbim emeklerini bosa cikarmasin mucizeni gondersin inşallah en kisa zamanda :)
selam kizlar, progesteron ignesi kullananlara bir sorum olacak..igne yapildiktan sonra hemen kalkip araba kullanabilir miyim acaba? esim sehir disinda olacak bikac gun kendim gidip gelmem gerekiyor maalesef klinige..bu durumu yasayan var mi? tesekkurlerr
İnşallah canim allh seninde yüzünü guldursuns senin nezamn belli olucak
Mujdeli haberleri beraber veririz insallah:)
canım ben progesteron vurulduğum zamanlarda hastaneden eve araçla geliyordum ama sürücü koltuğunda değilsorunu cevapsız bırakmak istmedim
Cnm rahmin kalinligi cok guzelinşaALLAH canım cuma günü adetimin 12.günü olacak bugünkü rahim kalınlığım 9 (mm)eğer yumiler cevap vermezse estrofem ve crinone jel ile devam edip transferimi öyle yapacakmışız.yumi gelişsin diye kullandığım iğne zaten bu iki ilacın yerine geçmiş.sorun yok dedi her halükarda transferini yapacağız inşaALLAH dedi
İNŞALLAH cnmbu prenses modu meğersem ne güzelmiş bugün iğnesiz bigün geçirdim çok mutluyum inşallah yarın yumişlerimiz toplanıp bebiş olacak yerim ben onları yerim :))
Hosbulduk canim çoğu yazilari okudum oyle diyorlar 5 günu yapanlae idararda 2.cizgi silik cikti diyrlar ana aldanarak yaptm transferime daha 1 hafta var 5 subat ta allah herkez icin hayrlisni versin rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin teskkur ederim.:)
canimsin sagol:) herkes diyorya ustune basamiyorum ayagimin falan diye..acaba kullanbilecekmiyim diye meraktaym, maalesef toplu tasima yok burda..
Hayirlisi olsun canim ben yumurta toplamda cok cektim 2hafta yattim hastanede yattim karnim sisti her gittigimde 3lt su alyrlardi allah herkese yardım etsin emekllerimiz bosa cikarmasin:))))
canım iğne sayısı 10 ları geçince totoş artık mutasyona uğruyorbazı arkadaşlar totoşunda yer kalmayınca bacaklarından yaptırmışlar o zaman üzerine basmakta zorlanmışlar
Cnm rahmin kalinligi cok guzeliyi ozaman eninde sonunda transferin olacak inss ozaman sevindim cnm
soyledigin iyi oldu canim yaa sagol, benim toto henuz sifir, estrogen bantlarini saymazsak tabi:))) o zaman bi sorun teskil etmez umarim..
canım sen OHSS olmuşsun ondan o kadar sıkıntı olmuş benimdce oldu o yüzden transferim ertelendi embriyolar donduruldu.şimdi ihtiyaç oldukça buzluktan çıkartıp kullanıyoruz
Evet canm cok kotydu benimde ertlndi derece olark siniflandirlyrmus ohss benim en agir olanydi atlattık birde bebislerimize kavusursak unuticaz o yasananlari:))))
Kiz allah iyiligini versin guldurdun beni
canım 8 şubatta sınavın son bulsun bol pekiyili bir karne al inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?