2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

evet canım erşey Yüce Yaradanın OL DEMESİ ile oluyor..inşaALLAH senin içinde güzel günler yakın

selam kizlar, progesteron ignesi kullananlara bir sorum olacak..igne yapildiktan sonra hemen kalkip araba kullanabilir miyim acaba? esim sehir disinda olacak bikac gun kendim gidip gelmem gerekiyor maalesef klinige..bu durumu yasayan var mi? tesekkurlerr

canım ben progesteron vurulduğum zamanlarda hastaneden eve araçla geliyordum ama sürücü koltuğunda değilsorunu cevapsız bırakmak istmedim

Hayirlisi olsun canim ben yumurta toplamda cok cektim 2hafta yattim hastanede yattim karnim sisti her gittigimde 3lt su alyrlardi allah herkese yardım etsin emekllerimiz bosa cikarmasin:))))

Son düzenleme:
canım ben progesteron vurulduğum zamanlarda hastaneden eve araçla geliyordum ama sürücü koltuğunda değilsorunu cevapsız bırakmak istmedim

canimsin sagol:) herkes diyorya ustune basamiyorum ayagimin falan diye..acaba kullanbilecekmiyim diye meraktaym, maalesef toplu tasima yok burda..

Cnm rahmin kalinligi cok guzeliyi ozaman eninde sonunda transferin olacak inss ozaman sevindim cnm
bu prenses modu meğersem ne güzelmiş bugün iğnesiz bigün geçirdim çok mutluyum inşallah yarın yumişlerimiz toplanıp bebiş olacak yerim ben onları yerim :))
İNŞALLAH cnm

Cnm hosgeldin tedavin hayirlisiyla sonuclansin inss

canimsin sagol:) herkes diyorya ustune basamiyorum ayagimin falan diye..acaba kullanbilecekmiyim diye meraktaym, maalesef toplu tasima yok burda..

canım iğne sayısı 10 ları geçince totoş artık mutasyona uğruyorbazı arkadaşlar totoşunda yer kalmayınca bacaklarından yaptırmışlar o zaman üzerine basmakta zorlanmışlar

Hayirlisi olsun canim ben yumurta toplamda cok cektim 2hafta yattim hastanede yattim karnim sisti her gittigimde 3lt su alyrlardi allah herkese yardım etsin emekllerimiz bosa cikarmasin:))))

canım sen OHSS olmuşsun ondan o kadar sıkıntı olmuş benimdce oldu o yüzden transferim ertelendi embriyolar donduruldu.şimdi ihtiyaç oldukça buzluktan çıkartıp kullanıyoruz

canım iğne sayısı 10 ları geçince totoş artık mutasyona uğruyorbazı arkadaşlar totoşunda yer kalmayınca bacaklarından yaptırmışlar o zaman üzerine basmakta zorlanmışlar

soyledigin iyi oldu canim yaa sagol, benim toto henuz sifir, estrogen bantlarini saymazsak tabi:))) o zaman bi sorun teskil etmez umarim..

Cnm rahmin kalinligi cok guzeliyi ozaman eninde sonunda transferin olacak inss ozaman sevindim cnm

evet Neşecim yumurtalı yada yumurtasız transfer inşaALLAH olacakmış o yüzden moralim iyi tatlım

Evet canm cok kotydu benimde ertlndi derece olark siniflandirlyrmus ohss benim en agir olanydi atlattık birde bebislerimize kavusursak unuticaz o yasananlari:))))

Evet canm cok kotydu benimde ertlndi derece olark siniflandirlyrmus ohss benim en agir olanydi atlattık birde bebislerimize kavusursak unuticaz o yasananlari:))))

inşaALLAH canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün anne olmayı bizlere de nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…