2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

yelizcim canım 1400.sayfadayız inşaALLAH 1500.sayfalarda hamileyimmmmm diye yazacaksın(hatırladın değil mi )

Kizlar ben bisey sormak istiyorm bilgisi olan varsa cok sevinirm , bna iki embryo trnsfer edildi ikisde tutundu elhamdullillah . İlk muanemizde doktorum "iki tane sipaniz var , hayirli olsun " dedi , bizim tabi hycan dorukta . Gecen esim dedi bebeklerden biri 2.30mm . Kalp atisinda duyduk esimle muhbet ediodk kesin o erkek dedi , dierinde kesyi gorduk yolk kesesinide gorduk . Ama esim diyoki doktor dieri kcuk oldgu icin gozukmuyo simdi demis ama ben doktorun oyle bisey dedgini hic hatrlamiyorm :/ belki bebeklerimi izlerken duymadim bisey blmiyorm yada esim yanls anladi . Ama doktor iki tane sipaniz var dedi . smdi dier kesedeki bebegi gormedik acaba bebegm yok mu ki 😳 bos kese olabilir mi ? Ama oyle bisey olsa gozukmez mi yolk kesesi benm bildgim bebegin beslndigi kese oluyo , byle bi drum yasyan var mi ? Pzt doktora gdicem ama aklima takildi blki szden biri bliyodr die dsndm smdiden teskkrler canlarim ..

''Nakşediyor yüreğime ilahi bir kudret.
Diyor ki: 'Ey Kulum! İmtihanın Rabbin için, sabret...''

Guzel soz RABBIM sabrini bol versin bu son imtihanin olsun insaALLAH.yarin ilk kontrolumuz var dua edin kizlar.insaALLAH keseyi gorur kalp atislarini duyariz

soyledigin iyi oldu canim yaa sagol, benim toto henuz sifir, estrogen bantlarini saymazsak tabi:))) o zaman bi sorun teskil etmez umarim..

Senin de mi dondurulmus transferi? Benim ilkinde vermemisti dr bu banttan simdi dondiriklerde verdi cok garip seffaf bir bant gibi

Senin de mi dondurulmus transferi? Benim ilkinde vermemisti dr bu banttan simdi dondiriklerde verdi cok garip seffaf bir bant gibi

evet canim , benim hic fresh transfer olmadi ilk defa deniycez bakalim...seffaf batlar ve kasinti yapiyorlarrrr, insallah guzel haberler alirisn canim..

Yevet cnm dondurulmus tedavisi rahat geciyor cnm inss sonuda guzel bitsin

evet canim , benim hic fresh transfer olmadi ilk defa deniycez bakalim...seffaf batlar ve kasinti yapiyorlarrrr, insallah guzel haberler alirisn canim..

Amin canim insallah
Fresh tedavide hersey cok kostur kostur olmustu bakalim insallah dinlenmis vucutla muratlarimiza ereriz

Kullanabilirsin cnm ben kalkip hemen yuruyodum ki dagilsin diye hemsirene rica et yavas versin ilaci yağlı olduğu için toplanmasin bir yerde sifa olsun :)

Kullanabilirsin cnm ben kalkip hemen yuruyodum ki dagilsin diye hemsirene rica et yavas versin ilaci yağlı olduğu için toplanmasin bir yerde sifa olsun :)

Ya bende igne kullaniyorum ama ama benimki toplandi ve ve morardi sanirim yavas vurulunca oldu bu durum

simdi yani yavas mi vurduralim hizlimi:) en iyisi hemsireye birakmak:) hepimize sifa olsun bebis olsunnn:) ben sicak masaj pedi kullanicam vurdurduktan sonra o iyi geliyormus sanirim morarma aci falan olmuyormus..

Son düzenleme:
simdi yani yavas mi vurduralim hizlimi:) en iyisi hemsireye birakmak:) hepimize sifa olsun bebis olsunnn:) ben sicak masaj pedi kullanicam vurdurduktan sonra o iyi geliyormus sanirim morarma aci falan olmuyormus..

Amaaannnn bende şişlik yapti hemsire dagilmsmis dedi morelimi bozmakta istemiyorum Rabbim hakkimizda hayirki olani karsimiza cikarir inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…