- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
canım teknolojinin ilerlemesi en çok bize yaradıher zaman gülelim canım
canım hayırlı olsuninşaALLAH yavrularını Rabbim sana bağışlasın 8 Şubatta bayram yapalım
''Nakşediyor yüreğime ilahi bir kudret.
Diyor ki: 'Ey Kulum! İmtihanın Rabbin için, sabret...''
inşallah bu defa sevinrsin canımcımmmmm
Cnm tkrar hos geldin inss bu sefer dondiriklerin yuzunu guldursun cnm
soyledigin iyi oldu canim yaa sagol, benim toto henuz sifir, estrogen bantlarini saymazsak tabi:))) o zaman bi sorun teskil etmez umarim..
Hosbulduk canim dondiriklerimi aldim geldim
Dondurulmus tedavisi cok daha rahatmis bunu gormus oldum gecen sefer opudanmis butun agrilarim
Senin de mi dondurulmus transferi? Benim ilkinde vermemisti dr bu banttan simdi dondiriklerde verdi cok garip seffaf bir bant gibi
Yevet cnm dondurulmus tedavisi rahat geciyor cnm inss sonuda guzel bitsin
evet canim , benim hic fresh transfer olmadi ilk defa deniycez bakalim...seffaf batlar ve kasinti yapiyorlarrrr, insallah guzel haberler alirisn canim..
Amin canim insallah
Fresh tedavide hersey cok kostur kostur olmustu bakalim insallah dinlenmis vucutla muratlarimiza ereriz
aralik 11 den beri dinleniyorum:) insallah muradimiza ereriz hepbirlikte:)
Amin canim insallah
Fresh tedavide hersey cok kostur kostur olmustu bakalim insallah dinlenmis vucutla muratlarimiza ereriz
aralik 11 den beri dinleniyorum:) insallah muradimiza ereriz hepbirlikte:)
inşaALLAH topiğimizdeki bütün bayanlartek sıra halinde gün bizim günümüz olacak
selam kizlar, progesteron ignesi kullananlara bir sorum olacak..igne yapildiktan sonra hemen kalkip araba kullanabilir miyim acaba? esim sehir disinda olacak bikac gun kendim gidip gelmem gerekiyor maalesef klinige..bu durumu yasayan var mi? tesekkurlerr
Kullanabilirsin cnm ben kalkip hemen yuruyodum ki dagilsin diye hemsirene rica et yavas versin ilaci yağlı olduğu için toplanmasin bir yerde sifa olsun :)
Kullanabilirsin cnm ben kalkip hemen yuruyodum ki dagilsin diye hemsirene rica et yavas versin ilaci yağlı olduğu için toplanmasin bir yerde sifa olsun :)
Ya bende igne kullaniyorum ama ama benimki toplandi ve ve morardi sanirim yavas vurulunca oldu bu durum
simdi yani yavas mi vurduralim hizlimi:) en iyisi hemsireye birakmak:) hepimize sifa olsun bebis olsunnn:) ben sicak masaj pedi kullanicam vurdurduktan sonra o iyi geliyormus sanirim morarma aci falan olmuyormus..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?