simdi yani yavas mi vurduralim hizlimi:) en iyisi hemsireye birakmak:) hepimize sifa olsun bebis olsunnn:) ben sicak masaj pedi kullanicam vurdurduktan sonra o iyi geliyormus sanirim morarma aci falan olmuyormus..
Ya bende igne kullaniyorum ama ama benimki toplandi ve ve morardi sanirim yavas vurulunca oldu bu durum
Guzel soz RABBIM sabrini bol versin bu son imtihanin olsun insaALLAH.yarin ilk kontrolumuz var dua edin kizlar.insaALLAH keseyi gorur kalp atislarini duyariz
Guzel soz RABBIM sabrini bol versin bu son imtihanin olsun insaALLAH.yarin ilk kontrolumuz var dua edin kizlar.insaALLAH keseyi gorur kalp atislarini duyariz
aminn canım inşallah bu son tedavi olur bebişimin güzel haberlerini hepinizle paylaşırım
Rabbim gönlünden ne geçiyorsa nasip etsin canım inşallah keseyi kalp atışını göreceksin ve ilerleyen zamanda da sağlıkla kucağına alacaksın
günayyyyydınnnnn hamileler ve hamile adaylarıııııı :))))) günümüz dünden güzel olsun inşallahhhhhh
inşallah hem keseyi görür hem kalbi duyarsınız canımmmmmm :))))
Kizlar ben bisey sormak istiyorm bilgisi olan varsa cok sevinirm , bna iki embryo trnsfer edildi ikisde tutundu elhamdullillah . İlk muanemizde doktorum "iki tane sipaniz var , hayirli olsun " dedi , bizim tabi hycan dorukta . Gecen esim dedi bebeklerden biri 2.30mm . Kalp atisinda duyduk esimle muhbet ediodk kesin o erkek dedi , dierinde kesyi gorduk yolk kesesinide gorduk . Ama esim diyoki doktor dieri kcuk oldgu icin gozukmuyo simdi demis ama ben doktorun oyle bisey dedgini hic hatrlamiyorm :/ belki bebeklerimi izlerken duymadim bisey blmiyorm yada esim yanls anladi . Ama doktor iki tane sipaniz var dedi . smdi dier kesedeki bebegi gormedik acaba bebegm yok mu ki 😳 bos kese olabilir mi ? Ama oyle bisey olsa gozukmez mi yolk kesesi benm bildgim bebegin beslndigi kese oluyo , byle bi drum yasyan var mi ? Pzt doktora gdicem ama aklima takildi blki szden biri bliyodr die dsndm smdiden teskkrler canlarim ..
günayyyyydınnnnn hamileler ve hamile adaylarıııııı :))))) günümüz dünden güzel olsun inşallahhhhhh
inşallah hem keseyi görür hem kalbi duyarsınız canımmmmmm :))))
Pizzo ve Unbelivable ye :)
Valla canim her vurdurmaya gittigimde bir onceki hemsire morartmis oluyo ya " aaa cok hizli vurmuslar diyor kimi yavas vurmuslar " diyor bende anlamadim :) Ama bugün bise kesfettim igneden sonra hemen oraya pamukla bastirinca daha az morariyor on snye falan bastir cnm bide bana kan sulandirici da yapıyor o daha rezil en son dedim cocuklar icin dobdurucu sprey var onu sıkın az acisin dedim kiz da baktim her yerim mos mor acidi tamam dedi he he
bende bugun vurdurucam canim bakalim yaklasik 6 saat sonra..bol bol masaj yapin dyorlar ..sanirim igneyi dagitmak icin toplanmasin diye..sicak nemli bir bez koyup masaj yapmakta iyi geliyormus..bilginize..
Kizlar hepinize iyi aksamlar
Kalinkam cnm nasil gecti opun inss hersey yolunda cnm
kızlarnasılsınız
iyi akşamlar kızlarr ben iyim vala napimm ölee yumurtlayıp duruyom işte
iyi akşamlar kızlarr ben iyim vala napimm ölee yumurtlayıp duruyom işte
kızlarnasılsınız
maşaALLAH canımyarın büyük bir ihtimal opu günün belli olur
cnm bazi insanlar tupbebegin ne oldugu idrakinda degiller ve boyle sacma sapan konusuyorlarayyy inşalahh sıkıldım ben yaa ....bugün ne oldu anlatıyım içimde kalmasın
her perşembe birinin evinde hanımlar toplanıp kuran okuyup dua ediyolar bende arada katılırım neyse bu hafta da halam almış benide çağırdı gittim okuduk ettik allah kabul etsin ...herzman gelmeyen ama bugün gelmiş işte bi büyük hoca var (yani burda herkes ona itimat eder oldukça saygın biri) o da gelmiş herkese sohbet veriyo falan halam kadını odaya çağırdı bi ara dedi işte yeğenime dua edermisiniz veya ne tür dualar etmesini önerirsiniz böl böle bi durum var dedi ayyyyyyyyyy sormaz olaydı biz dedi ---kendi bi tarika bağlı anlağım kadarıyla--- biz dedi tüp bebeğe karşıyız dedi kesinlikle istemem yaptırmanı dedi nie falan dedik işte dedi içinde türlü türlü oyunlar olablir dedi başkalarından almadığıklarını nerden biliyosun dedi allah verse dedi öle nie vermiyoda tüp bebek yapınca oluyo dedi ...yok dedim tabiki allahtan istiyoruz onun izniyle olursa olur zaten dedim hiç kendimi doktora bağlamadım ben yine allahtan istiyoruz dedim başka çaremiz kalmadığını sölediler doktorlar dedim çok bekledik normal olması için falan ben bi üzüldüm bi sinirlendimm bi elim ayağım kesildi bölee anlatamamm
işte allahtan isteyin dua edin sabredin eşinle seni gel bizim toplantılara okuyalım sizi okunmuş su iç falan filan vs vs çok moralim bozuldu sonra o gidince diğer teyzeler beni sakinleştirdi korkma sen onların tarikatı çok katı falan dediler ama nebilim ben
alahhımmmmmmmmm korusun öle bişi varsa zaten bende istemem güveniyoruz allahımm senin verdiğin akılla yapıalan bu tedaviyi yine senin izninle senden istiyoruz alllahımmm diyee dua edip duruyomm vala etkilenmedim desem yalan olur etkilendim ....öle işte
ayyy inşalahh sıkıldım ben yaa ....bugün ne oldu anlatıyım içimde kalmasın
her perşembe birinin evinde hanımlar toplanıp kuran okuyup dua ediyolar bende arada katılırım neyse bu hafta da halam almış benide çağırdı gittim okuduk ettik allah kabul etsin ...herzman gelmeyen ama bugün gelmiş işte bi büyük hoca var (yani burda herkes ona itimat eder oldukça saygın biri) o da gelmiş herkese sohbet veriyo falan halam kadını odaya çağırdı bi ara dedi işte yeğenime dua edermisiniz veya ne tür dualar etmesini önerirsiniz böl böle bi durum var dedi ayyyyyyyyyy sormaz olaydı biz dedi ---kendi bi tarika bağlı anlağım kadarıyla--- biz dedi tüp bebeğe karşıyız dedi kesinlikle istemem yaptırmanı dedi nie falan dedik işte dedi içinde türlü türlü oyunlar olablir dedi başkalarından almadığıklarını nerden biliyosun dedi allah verse dedi öle nie vermiyoda tüp bebek yapınca oluyo dedi ...yok dedim tabiki allahtan istiyoruz onun izniyle olursa olur zaten dedim hiç kendimi doktora bağlamadım ben yine allahtan istiyoruz dedim başka çaremiz kalmadığını sölediler doktorlar dedim çok bekledik normal olması için falan ben bi üzüldüm bi sinirlendimm bi elim ayağım kesildi bölee anlatamamm
işte allahtan isteyin dua edin sabredin eşinle seni gel bizim toplantılara okuyalım sizi okunmuş su iç falan filan vs vs çok moralim bozuldu sonra o gidince diğer teyzeler beni sakinleştirdi korkma sen onların tarikatı çok katı falan dediler ama nebilim ben
alahhımmmmmmmmm korusun öle bişi varsa zaten bende istemem güveniyoruz allahımm senin verdiğin akılla yapıalan bu tedaviyi yine senin izninle senden istiyoruz alllahımmm diyee dua edip duruyomm vala etkilenmedim desem yalan olur etkilendim ....öle işte
İyiyim cnm tvde aramizda kalsin var ona bakiyorum bi yandan bugun bizim burda hava cok guzeldi oglumla gezdik yorulmusum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?