2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Pizzo ve Unbelivable ye :)

simdi yani yavas mi vurduralim hizlimi:) en iyisi hemsireye birakmak:) hepimize sifa olsun bebis olsunnn:) ben sicak masaj pedi kullanicam vurdurduktan sonra o iyi geliyormus sanirim morarma aci falan olmuyormus..

Valla canim her vurdurmaya gittigimde bir onceki hemsire morartmis oluyo ya " aaa cok hizli vurmuslar diyor kimi yavas vurmuslar " diyor bende anlamadim :) Ama bugün bise kesfettim igneden sonra hemen oraya pamukla bastirinca daha az morariyor on snye falan bastir cnm bide bana kan sulandirici da yapıyor o daha rezil en son dedim cocuklar icin dobdurucu sprey var onu sıkın az acisin dedim kiz da baktim her yerim mos mor acidi tamam dedi he he

Son düzenleme:
Guzel soz RABBIM sabrini bol versin bu son imtihanin olsun insaALLAH.yarin ilk kontrolumuz var dua edin kizlar.insaALLAH keseyi gorur kalp atislarini duyariz

aminn canım inşallah bu son tedavi olur bebişimin güzel haberlerini hepinizle paylaşırım

Rabbim gönlünden ne geçiyorsa nasip etsin canım inşallah keseyi kalp atışını göreceksin ve ilerleyen zamanda da sağlıkla kucağına alacaksın

günayyyyydınnnnn hamileler ve hamile adaylarıııııı :))))) günümüz dünden güzel olsun inşallahhhhhh

Guzel soz RABBIM sabrini bol versin bu son imtihanin olsun insaALLAH.yarin ilk kontrolumuz var dua edin kizlar.insaALLAH keseyi gorur kalp atislarini duyariz

inşallah hem keseyi görür hem kalbi duyarsınız canımmmmmm :))))

günayyyyydınnnnn hamileler ve hamile adaylarıııııı :))))) günümüz dünden güzel olsun inşallahhhhhh

InsaALLAH anne adaylarinin hamileligi sorunsuz gecer ve bebislerini saglicakla kucagina alirlar,tedavisi olan arkadaslarda hamileyimmmmm diye haberlerle gelirler

hayırlı olsun canım.ALLAH devamını getirsin.hiç tedirgin olma.doktor iki keseyide görmüş.benimde kontrole gittiğimde bir kesede kalp atışı hatta sesi bile duyulurken diğer kesede bebek görünmemişti.1 hafta sonra gittiğimde diğeriyle aynı orantılarda olduğunu gördük gayet sağlıklılardı maşallah.evham yapma Allahım onları sana bağışlasın...

Kizlar simdi drdan geldim ilk muayenemizdi dr bebekler iki tane dedi ama kalp atislarini duyamadik dr korkulacak bisey yok dedi ama tedirginim haftaya persembeye tekrar gidecegiz.ocagin 3unde transferim yapildi normal mi sizce kalp atislarinin duyulmamasi .kalp atislarini transferden kac gun sonra duydunuz

bende bugun vurdurucam canim bakalim yaklasik 6 saat sonra..bol bol masaj yapin dyorlar ..sanirim igneyi dagitmak icin toplanmasin diye..sicak nemli bir bez koyup masaj yapmakta iyi geliyormus..bilginize..

kalikam naptın nasıl geçti günün opu oldun bugün demi haberlerini bekliyorum

..

Son düzenleme:
maşaALLAH canımyarın büyük bir ihtimal opu günün belli olur

ayyy inşalahh sıkıldım ben yaa ....bugün ne oldu anlatıyım içimde kalmasın
her perşembe birinin evinde hanımlar toplanıp kuran okuyup dua ediyolar bende arada katılırım neyse bu hafta da halam almış benide çağırdı gittim okuduk ettik allah kabul etsin ...herzman gelmeyen ama bugün gelmiş işte bi büyük hoca var (yani burda herkes ona itimat eder oldukça saygın biri) o da gelmiş herkese sohbet veriyo falan halam kadını odaya çağırdı bi ara dedi işte yeğenime dua edermisiniz veya ne tür dualar etmesini önerirsiniz böl böle bi durum var dedi ayyyyyyyyyy sormaz olaydı biz dedi ---kendi bi tarika bağlı anlağım kadarıyla--- biz dedi tüp bebeğe karşıyız dedi kesinlikle istemem yaptırmanı dedi nie falan dedik işte dedi içinde türlü türlü oyunlar olablir dedi başkalarından almadığıklarını nerden biliyosun dedi allah verse dedi öle nie vermiyoda tüp bebek yapınca oluyo dedi ...yok dedim tabiki allahtan istiyoruz onun izniyle olursa olur zaten dedim hiç kendimi doktora bağlamadım ben yine allahtan istiyoruz dedim başka çaremiz kalmadığını sölediler doktorlar dedim çok bekledik normal olması için falan ben bi üzüldüm bi sinirlendimm bi elim ayağım kesildi bölee anlatamamm

işte allahtan isteyin dua edin sabredin eşinle seni gel bizim toplantılara okuyalım sizi okunmuş su iç falan filan vs vs çok moralim bozuldu sonra o gidince diğer teyzeler beni sakinleştirdi korkma sen onların tarikatı çok katı falan dediler ama nebilim ben
alahhımmmmmmmmm korusun öle bişi varsa zaten bende istemem güveniyoruz allahımm senin verdiğin akılla yapıalan bu tedaviyi yine senin izninle senden istiyoruz alllahımmm diyee dua edip duruyomm vala etkilenmedim desem yalan olur etkilendim ....öle işte

Son düzenleme:
cnm bazi insanlar tupbebegin ne oldugu idrakinda degiller ve boyle sacma sapan konusuyorlar sen moralini bozma esin ve sen biliyorsun ya gerisi ne derse desin inss allahin izniylede bebisin olacak cnm

canım Yelizim üzülme tatlımderdi veren ve dermanını yaratan ALLAH C.C bizde derdimizin dermanını arıyoruz.benimde hayran olduğum kafama dini konular takıldığında görüşlerini okuduğum muhterem hocalar var onlardan hiç biri tüp bebek yaptırmak caiz değil demiyorlar herşey islami kurallara göre yapıldığı müddetçe sorun yok diyanetin web sayfasını bak orada da fetvası var.o kendi fikrini söylemiş bekara karı boşamak kolay canım.Rabbim inşaALLAH dualarımızı karşılıksız bırakmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…