aynen cnm dizilerde olmasa vakit gecmezdimaşaALLAH canım bende dizi izliyorumarada hemen topiğe bakıyorum
cnm bazi insanlar tupbebegin ne oldugu idrakinda degiller ve boyle sacma sapan konusuyorlarsen moralini bozma esin ve sen biliyorsun ya gerisi ne derse desin inss allahin izniylede bebisin olacak cnm
canım Yelizim üzülme tatlımderdi veren ve dermanını yaratan ALLAH C.C bizde derdimizin dermanını arıyoruz.benimde hayran olduğum kafama dini konular takıldığında görüşlerini okuduğum muhterem hocalar var onlardan hiç biri tüp bebek yaptırmak caiz değil demiyorlar herşey islami kurallara göre yapıldığı müddetçe sorun yok diyanetin web sayfasını bak orada da fetvası var.o kendi fikrini söylemiş bekara karı boşamak kolay canım.Rabbim inşaALLAH dualarımızı karşılıksız bırakmaz
aynen cnm dizilerde olmasa vakit gecmezdi
kalikam naptın nasıl geçti günün opu oldun bugün demi haberlerini bekliyorum
..
Kizlar hepinize iyi aksamlar
Kalinkam cnm nasil gecti opun inss hersey yolunda cnm
kızlarnasılsınız
haklısın canımçayım, çekirdeğim bir de bacaklarımı uzatıyorum dizilerim alt yazılı ama yinede eğlenceli oluyor
Sağolun kızlar siz nasilsiniz bende zaman durdu bekliyorum iste igne yerlerim kötü kolumda yer kalmadıgöbeğime basladik ne yapalim bunada cok şükür kalinkam operasyonun güzel gecmistir inşallah nese yeliz kalbimdesin tedavi nasil gidiyor guzel güzel embiyolariniz olsun inşallah ismini sayamadigim diger kizlar tedavileriniz gönlünüzce olsun herkes bebisini kucaklasin insaallah :) hii bide yelizcim o bayan hocayi bosver hic etkilenme canim hz ömer demis ya Allah nasip etmeyeceği duayi hayal bile ettirmezmis olacak hepimizin olacak sinir oluyorum böyle insanlara yaaa kardesim bile olsa
kiss bende ayni durumdayim ohhh mis evim evim guzel evim valla allah hepimizi evimizde mutlu huzurlu etsin inss
canımm benim çektiğin acılara değicek inşalahh dularımınız bir unutma :):) bende yarın gidicem bakalım opu günüm yarın belli olur artık diye bekliyorum hayırlsııSağolun kızlar siz nasilsiniz bende zaman durdu bekliyorum iste igne yerlerim kötü kolumda yer kalmadıgöbeğime basladik ne yapalim bunada cok şükür kalinkam operasyonun güzel gecmistir inşallah nese yeliz kalbimdesin tedavi nasil gidiyor guzel güzel embiyolariniz olsun inşallah ismini sayamadigim diger kizlar tedavileriniz gönlünüzce olsun herkes bebisini kucaklasin insaallah :) hii bide yelizcim o bayan hocayi bosver hic etkilenme canim hz ömer demis ya Allah nasip etmeyeceği duayi hayal bile ettirmezmis olacak hepimizin olacak sinir oluyorum böyle insanlara yaaa kardesim bile olsa
bugün opum oldu çok şükür herşey güzel gitti 12 yumiş toplandı yarın arayıp döllenme ve transfer günü hakkında bilgi verecekler inşallah... yalnız aklıma bişey takıldı klinikten reçetemizi alıp progestan ve estrofem ilaçlarımı aldık eve geliyorduk ki yolda doktorum aradı ameliyattaydım çıkışınıza yetişemedim dedi pregnly 5000 iğneden yarım ampul vurdurmamı söyledi sadece bugün 1 defalığına reçetesini fax çektiler eczaneden alıp vurdurdum ama nedenine bi anlam veremedim içeriğini okudum çatlatma iğnesi niyetiyle kullanılıyomuş yumurtalar toplandıktan sonra neden vuruldum acaba hiç böle bişey başına gelen oldu mu
bugün opum oldu çok şükür herşey güzel gitti 12 yumiş toplandı yarın arayıp döllenme ve transfer günü hakkında bilgi verecekler inşallah... yalnız aklıma bişey takıldı klinikten reçetemizi alıp progestan ve estrofem ilaçlarımı aldık eve geliyorduk ki yolda doktorum aradı ameliyattaydım çıkışınıza yetişemedim dedi pregnly 5000 iğneden yarım ampul vurdurmamı söyledi sadece bugün 1 defalığına reçetesini fax çektiler eczaneden alıp vurdurdum ama nedenine bi anlam veremedim içeriğini okudum çatlatma iğnesi niyetiyle kullanılıyomuş yumurtalar toplandıktan sonra neden vuruldum acaba hiç böle bişey başına gelen oldu mu
amin cnm inss sen sinirlenme sana stres yasak biz senin yerine verririz cevab bacim dikkat et kendine optumSağolun kızlar siz nasilsiniz bende zaman durdu bekliyorum iste igne yerlerim kötü kolumda yer kalmadıgöbeğime basladik ne yapalim bunada cok şükür kalinkam operasyonun güzel gecmistir inşallah nese yeliz kalbimdesin tedavi nasil gidiyor guzel güzel embiyolariniz olsun inşallah ismini sayamadigim diger kizlar tedavileriniz gönlünüzce olsun herkes bebisini kucaklasin insaallah :) hii bide yelizcim o bayan hocayi bosver hic etkilenme canim hz ömer demis ya Allah nasip etmeyeceği duayi hayal bile ettirmezmis olacak hepimizin olacak sinir oluyorum böyle insanlara yaaa kardesim bile olsa
cnm hadi gozun aydin inss hepsi kaliteli embiriyo olsun inss belki kucuk yumiler kaldiysa kiste donusmesin diye vurdurtmustur cnm rahmin tertemiz olacak ne guzel iste senin bebislerde rahat rahat kurulacaklar inssbugün opum oldu çok şükür herşey güzel gitti 12 yumiş toplandı yarın arayıp döllenme ve transfer günü hakkında bilgi verecekler inşallah... yalnız aklıma bişey takıldı klinikten reçetemizi alıp progestan ve estrofem ilaçlarımı aldık eve geliyorduk ki yolda doktorum aradı ameliyattaydım çıkışınıza yetişemedim dedi pregnly 5000 iğneden yarım ampul vurdurmamı söyledi sadece bugün 1 defalığına reçetesini fax çektiler eczaneden alıp vurdurdum ama nedenine bi anlam veremedim içeriğini okudum çatlatma iğnesi niyetiyle kullanılıyomuş yumurtalar toplandıktan sonra neden vuruldum acaba hiç böle bişey başına gelen oldu mu
hayırlı olsun canım.ALLAH devamını getirsin.hiç tedirgin olma.doktor iki keseyide görmüş.benimde kontrole gittiğimde bir kesede kalp atışı hatta sesi bile duyulurken diğer kesede bebek görünmemişti.1 hafta sonra gittiğimde diğeriyle aynı orantılarda olduğunu gördük gayet sağlıklılardı maşallah.evham yapma Allahım onları sana bağışlasın...
Canim allah razi olsn inanki moralimi yerime getiridin basta tedirgin degildim ama esim oyle syleyince korktm rabbme cok skur bitane olsn saglikli olsn ama iki tnenin haberini almak hava ucmak iki kato sevgi , esim bnden dha mutlu diyebilirm , o yzden korktm ama rahattattn canim cok sagolsn Allahm evltlarinda sana baglasin ,
ayyy inşalahh sıkıldım ben yaa ....bugün ne oldu anlatıyım içimde kalmasın
her perşembe birinin evinde hanımlar toplanıp kuran okuyup dua ediyolar bende arada katılırım neyse bu hafta da halam almış benide çağırdı gittim okuduk ettik allah kabul etsin ...herzman gelmeyen ama bugün gelmiş işte bi büyük hoca var (yani burda herkes ona itimat eder oldukça saygın biri) o da gelmiş herkese sohbet veriyo falan halam kadını odaya çağırdı bi ara dedi işte yeğenime dua edermisiniz veya ne tür dualar etmesini önerirsiniz böl böle bi durum var dedi ayyyyyyyyyy sormaz olaydı biz dedi ---kendi bi tarika bağlı anlağım kadarıyla--- biz dedi tüp bebeğe karşıyız dedi kesinlikle istemem yaptırmanı dedi nie falan dedik işte dedi içinde türlü türlü oyunlar olablir dedi başkalarından almadığıklarını nerden biliyosun dedi allah verse dedi öle nie vermiyoda tüp bebek yapınca oluyo dedi ...yok dedim tabiki allahtan istiyoruz onun izniyle olursa olur zaten dedim hiç kendimi doktora bağlamadım ben yine allahtan istiyoruz dedim başka çaremiz kalmadığını sölediler doktorlar dedim çok bekledik normal olması için falan ben bi üzüldüm bi sinirlendimm bi elim ayağım kesildi bölee anlatamamm
işte allahtan isteyin dua edin sabredin eşinle seni gel bizim toplantılara okuyalım sizi okunmuş su iç falan filan vs vs çok moralim bozuldu sonra o gidince diğer teyzeler beni sakinleştirdi korkma sen onların tarikatı çok katı falan dediler ama nebilim ben
alahhımmmmmmmmm korusun öle bişi varsa zaten bende istemem güveniyoruz allahımm senin verdiğin akılla yapıalan bu tedaviyi yine senin izninle senden istiyoruz alllahımmm diyee dua edip duruyomm vala etkilenmedim desem yalan olur etkilendim ....öle işte
Canim kizla erkek ayni olmaz diyor annem.erkegin gelisimi kiza gore daha hizli olur diyor.biri kiz biri erkektir belkide uzme tatli canini.bizde bugun gittik dra 2 keseyi gorduk kalp atislarini dinleyemedik dr haftaya tekrar cagirdi insaALLAH onda duyariz
Esimin tabiriyle gozuken erkek :) ztn iki ayri embiriyo transfer edildi ya ayri yumrta ikzi oluyolar zannedersem canim onlarda cinsiyetleri farkli oluyomus :) artik ne olursa saglikli olsnda :) sende duyarsin inslahh canm bnm snn kacinci haftan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?