2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

cnm bazi insanlar tupbebegin ne oldugu idrakinda degiller ve boyle sacma sapan konusuyorlar sen moralini bozma esin ve sen biliyorsun ya gerisi ne derse desin inss allahin izniylede bebisin olacak cnm

evet kızlar haklısınız ben biliyorum zaten de bu konularda çok hassasım zaten yinede duymak bile beni üzdü...tabi bende 35 yaşıma gelmişim neyin ne olduğunu biliyorum önceden araştırdım bi çok hocanın fetvasını dinledim ama hiç bu kadar katı konuşanı duymamıştım rabbim tedaviyle hakkımızda hayırlsını versin hayırsızsa zaten ben de istemem ..

kalikam naptın nasıl geçti günün opu oldun bugün demi haberlerini bekliyorum

..

Kizlar hepinize iyi aksamlar
Kalinkam cnm nasil gecti opun inss hersey yolunda cnm

kızlar nasılsınız

Sağolun kızlar siz nasilsiniz bende zaman durdu bekliyorum iste igne yerlerim kötü kolumda yer kalmadı göbeğime basladik ne yapalim bunada cok şükür kalinkam operasyonun güzel gecmistir inşallah nese yeliz kalbimdesin tedavi nasil gidiyor guzel güzel embiyolariniz olsun inşallah ismini sayamadigim diger kizlar tedavileriniz gönlünüzce olsun herkes bebisini kucaklasin insaallah :) hii bide yelizcim o bayan hocayi bosver hic etkilenme canim hz ömer demis ya Allah nasip etmeyeceği duayi hayal bile ettirmezmis olacak hepimizin olacak sinir oluyorum böyle insanlara yaaa kardesim bile olsa

bugün opum oldu çok şükür herşey güzel gitti 12 yumiş toplandı yarın arayıp döllenme ve transfer günü hakkında bilgi verecekler inşallah... yalnız aklıma bişey takıldı klinikten reçetemizi alıp progestan ve estrofem ilaçlarımı aldık eve geliyorduk ki yolda doktorum aradı ameliyattaydım çıkışınıza yetişemedim dedi pregnly 5000 iğneden yarım ampul vurdurmamı söyledi sadece bugün 1 defalığına reçetesini fax çektiler eczaneden alıp vurdurdum ama nedenine bi anlam veremedim içeriğini okudum çatlatma iğnesi niyetiyle kullanılıyomuş yumurtalar toplandıktan sonra neden vuruldum acaba hiç böle bişey başına gelen oldu mu

Son düzenleme:

canım iğneler bizi kevgire çevirdi ne yapalım hepimizin amacı belli Rabbim dualarımızı kabul etsin.ben de iğneye devam ediyorum.yarın kontrolüm var transfer günüm belli olur diye düşünüyorum.hepimizin hakkında hayırlısı inşaALLAH

canımm benim çektiğin acılara değicek inşalahh dularımınız bir unutma :):) bende yarın gidicem bakalım opu günüm yarın belli olur artık diye bekliyorum hayırlsıı

ohh çok sevindim hadi geçmiş olsun darısı güzel olsun ..o dediğin iğneyi hiç duymadım ben acaba kalan yumurta falan olduysa da onlarda çatlasın diye mi yaptıki nebilim yarın arar sorarsın kafana takma canım rahat ol sevgiyle duayla kal ...

Hayırlı olsun canim güzel güzel bebisler olsunlar inşallah :) cnm banafa dondurulmuslarim konmadan 5 gün once yaildi o igneden 2 toz bir su yapildi banada sanirsam vücudu rahimi hazirlamak icin minikler tutunsun diye olabilir

Son düzenleme:
amin cnm inss sen sinirlenme sana stres yasak biz senin yerine verririz cevab bacim dikkat et kendine optum

cnm hadi gozun aydin inss hepsi kaliteli embiriyo olsun inss belki kucuk yumiler kaldiysa kiste donusmesin diye vurdurtmustur cnm rahmin tertemiz olacak ne guzel iste senin bebislerde rahat rahat kurulacaklar inss

canım çoook geçmiş olsun.yarın inşaALLAH güzel haberler alırsın.benimde başıma geldi canım gelişimi iyi olup alınamayan yumurtalar oluyor transferden önce çatlasınlar ilaçların etkisiyle daha fazla büyümesinler diye yaptırıyorlar.doktorum bana böyle açıklamıştı...

Sağolun canlarim Allah hicbirimizin emegini bosa cikarmasin vallahi hemşire bile kollarimi görünce halime acidi ay cok kotu kollarin ben yapmam koluna gobegine yapalim dedi Allahım utandirmasin bu yolda kimseyi

Son düzenleme:

Canim allah razi olsn inanki moralimi yerime getiridin basta tedirgin degildim ama esim oyle syleyince korktm rabbme cok skur bitane olsn saglikli olsn ama iki tnenin haberini almak hava ucmak iki kato sevgi , esim bnden dha mutlu diyebilirm , o yzden korktm ama rahattattn canim cok sagolsn Allahm evltlarinda sana baglasin ,

Canim kizla erkek ayni olmaz diyor annem.erkegin gelisimi kiza gore daha hizli olur diyor.biri kiz biri erkektir belkide uzme tatli canini.bizde bugun gittik dra 2 keseyi gorduk kalp atislarini dinleyemedik dr haftaya tekrar cagirdi insaALLAH onda duyariz

Ah ya herkes kendi bildigini empoze etmeye calisiyor, biz zaten dedigin gibi hep hayirlisi icin dua ediyoruz, bunu yasamayan bilemez Yelizcim Allah herkesin kalbine gore versin

Esimin tabiriyle gozuken erkek :) ztn iki ayri embiriyo transfer edildi ya ayri yumrta ikzi oluyolar zannedersem canim onlarda cinsiyetleri farkli oluyomus :) artik ne olursa saglikli olsnda :) sende duyarsin inslahh canm bnm snn kacinci haftan :)

Esimin tabiriyle gozuken erkek :) ztn iki ayri embiriyo transfer edildi ya ayri yumrta ikzi oluyolar zannedersem canim onlarda cinsiyetleri farkli oluyomus :) artik ne olursa saglikli olsnda :) sende duyarsin inslahh canm bnm snn kacinci haftan :)

Regl donemine gore hesaplarsak 6. Haftanin icindeyiz ama dollendigi gune bakarsak 5. Haftadasin dedi dr. Anlayacagin net bi bilgi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…