Regl donemine gore hesaplarsak 6. Haftanin icindeyiz ama dollendigi gune bakarsak 5. Haftadasin dedi dr. Anlayacagin net bi bilgi yok
Selam kızlar yarin bende hayirlisiyla meleklerimi almaya gidicem dualarinizi bekliyorum
allah yardımcın olsun meleklerin sana sımsıkı tutunsun hayırlısıyla inaşalhhhhhhh
allah yardımcın olsun meleklerin sana sımsıkı tutunsun hayırlısıyla inaşalhhhhhhh
Hayırlı olsun canim güzel güzel bebisler olsunlar inşallah :) cnm banafa dondurulmuslarim konmadan 5 gün once yaildi o igneden 2 toz bir su yapildi banada sanirsam vücudu rahimi hazirlamak icin minikler tutunsun diye olabilir
canım çoook geçmiş olsun.yarın inşaALLAH güzel haberler alırsın.benimde başıma geldi canım gelişimi iyi olup alınamayan yumurtalar oluyor transferden önce çatlasınlar ilaçların etkisiyle daha fazla büyümesinler diye yaptırıyorlar.doktorum bana böyle açıklamıştı...
Selam kızlar yarin bende hayirlisiyla meleklerimi almaya gidicem dualarinizi bekliyorum
Sağolun canlarim Allah hicbirimizin emegini bosa cikarmasin vallahi hemşire bile kollarimi görünce halime acidi ay cok kotu kollarin ben yapmam koluna gobegine yapalim dediAllahım utandirmasin bu yolda kimseyi
Allah bagislasn canim :) sag salim kucgina al inslh :)sende de ara ara kasik agrisi oluyo mu canim bnmki sadece sag tarfta bide ama ara ara oluyo :/ rahim genisledgi icin mi acaba
Yelizcim, herkesin inançlarına ve hassasiyetlerine saygı duyuyorum ama cehaleti de ayrı bir yere koymamız lazım. Bir sorsaydın acaba bu hanım tüp bebek hakkında ne biliyor, ne kadar biliyor? Bu işin nasıl bir titizlikle yapıldığını, nasıl saklandığını falan hiç duymuş mu? Biz çocuk istemeden önce ne kadar biliyorduk tüp bebek nedir nasıl yapılır, oradan düşün. Kendisinin çocuğu olmasaydı böyle rahat konuşabilir miydi acaba? Geçenlerde sağlık bakanı çıktı dedi ki; "sezeryana karşıyız! Allah doğum sancısı çekmenizi istemiş ki vermiş!" hadi buyur. O zaman Allah böyle istemiş diye hiçbir hastalık tedavi edilmesin, Allah ölmesini istiyor diye kimse kurtarılmasın. Tıp diye bir şey olmasın, hastaneler kapatılsın? Böyle bir mantık olabilir mi? Allah bize kullanalım diye beyin vermiş, akıl vermiş, vicdan ve merhamet vermiş. Biz Allah'a karşı çıkmıyoruz, biz tedavi oluyoruz. Çünkü infertilite diye bir rahatsızlığımız var. Senden çok rica ediyorum, içini ferah tut. Allah'la arana kimsenin girmesine izin verme. Tabii ki hayırlısını isteyeceğiz ancak elimizden geleni de imkanımız doğrultusunda yapacağız. Bugün doktora gideceksin yanılmıyorsam, opu günün belli olur her şey yolunda gider inşallah. Dualarım seninle tatlım. Lütfen moralini bozma.ayyy inşalahh sıkıldım ben yaa ....bugün ne oldu anlatıyım içimde kalmasın
her perşembe birinin evinde hanımlar toplanıp kuran okuyup dua ediyolar bende arada katılırım neyse bu hafta da halam almış benide çağırdı gittim okuduk ettik allah kabul etsin ...herzman gelmeyen ama bugün gelmiş işte bi büyük hoca var (yani burda herkes ona itimat eder oldukça saygın biri) o da gelmiş herkese sohbet veriyo falan halam kadını odaya çağırdı bi ara dedi işte yeğenime dua edermisiniz veya ne tür dualar etmesini önerirsiniz böl böle bi durum var dedi ayyyyyyyyyy sormaz olaydı biz dedi ---kendi bi tarika bağlı anlağım kadarıyla--- biz dedi tüp bebeğe karşıyız dedi kesinlikle istemem yaptırmanı dedi nie falan dedik işte dedi içinde türlü türlü oyunlar olablir dedi başkalarından almadığıklarını nerden biliyosun dedi allah verse dedi öle nie vermiyoda tüp bebek yapınca oluyo dedi ...yok dedim tabiki allahtan istiyoruz onun izniyle olursa olur zaten dedim hiç kendimi doktora bağlamadım ben yine allahtan istiyoruz dedim başka çaremiz kalmadığını sölediler doktorlar dedim çok bekledik normal olması için falan ben bi üzüldüm bi sinirlendimm bi elim ayağım kesildi bölee anlatamamm
işte allahtan isteyin dua edin sabredin eşinle seni gel bizim toplantılara okuyalım sizi okunmuş su iç falan filan vs vs çok moralim bozuldu sonra o gidince diğer teyzeler beni sakinleştirdi korkma sen onların tarikatı çok katı falan dediler ama nebilim ben
alahhımmmmmmmmm korusun öle bişi varsa zaten bende istemem güveniyoruz allahımm senin verdiğin akılla yapıalan bu tedaviyi yine senin izninle senden istiyoruz alllahımmm diyee dua edip duruyomm vala etkilenmedim desem yalan olur etkilendim ....öle işte
bugün opum oldu çok şükür herşey güzel gitti 12 yumiş toplandı yarın arayıp döllenme ve transfer günü hakkında bilgi verecekler inşallah... yalnız aklıma bişey takıldı klinikten reçetemizi alıp progestan ve estrofem ilaçlarımı aldık eve geliyorduk ki yolda doktorum aradı ameliyattaydım çıkışınıza yetişemedim dedi pregnly 5000 iğneden yarım ampul vurdurmamı söyledi sadece bugün 1 defalığına reçetesini fax çektiler eczaneden alıp vurdurdum ama nedenine bi anlam veremedim içeriğini okudum çatlatma iğnesi niyetiyle kullanılıyomuş yumurtalar toplandıktan sonra neden vuruldum acaba hiç böle bişey başına gelen oldu mu
yelizcim merhaba,sinir oldum okurken..ayyy inşalahh sıkıldım ben yaa ....bugün ne oldu anlatıyım içimde kalmasın
her perşembe birinin evinde hanımlar toplanıp kuran okuyup dua ediyolar bende arada katılırım neyse bu hafta da halam almış benide çağırdı gittim okuduk ettik allah kabul etsin ...herzman gelmeyen ama bugün gelmiş işte bi büyük hoca var (yani burda herkes ona itimat eder oldukça saygın biri) o da gelmiş herkese sohbet veriyo falan halam kadını odaya çağırdı bi ara dedi işte yeğenime dua edermisiniz veya ne tür dualar etmesini önerirsiniz böl böle bi durum var dedi ayyyyyyyyyy sormaz olaydı biz dedi ---kendi bi tarika bağlı anlağım kadarıyla--- biz dedi tüp bebeğe karşıyız dedi kesinlikle istemem yaptırmanı dedi nie falan dedik işte dedi içinde türlü türlü oyunlar olablir dedi başkalarından almadığıklarını nerden biliyosun dedi allah verse dedi öle nie vermiyoda tüp bebek yapınca oluyo dedi ...yok dedim tabiki allahtan istiyoruz onun izniyle olursa olur zaten dedim hiç kendimi doktora bağlamadım ben yine allahtan istiyoruz dedim başka çaremiz kalmadığını sölediler doktorlar dedim çok bekledik normal olması için falan ben bi üzüldüm bi sinirlendimm bi elim ayağım kesildi bölee anlatamamm
işte allahtan isteyin dua edin sabredin eşinle seni gel bizim toplantılara okuyalım sizi okunmuş su iç falan filan vs vs çok moralim bozuldu sonra o gidince diğer teyzeler beni sakinleştirdi korkma sen onların tarikatı çok katı falan dediler ama nebilim ben
alahhımmmmmmmmm korusun öle bişi varsa zaten bende istemem güveniyoruz allahımm senin verdiğin akılla yapıalan bu tedaviyi yine senin izninle senden istiyoruz alllahımmm diyee dua edip duruyomm vala etkilenmedim desem yalan olur etkilendim ....öle işte
ayyy inşalahh sıkıldım ben yaa ....bugün ne oldu anlatıyım içimde kalmasın
yelizcim merhaba,sinir oldum okurken..
böyle kendini bişey biliyo zanneden insanlar yok muAllahın verdiği akılla öğrenilen ilim-bilimden yararlanmamız bizim görevimiz zaten.oturup ölmeyi mi bekleyelim bir hastalığımız olunca,kendisi öyle mi yapacak acaba..Allahım sen görüyosun!!!
hiç moralini bozma sen tedavine odaklan,biz aklı başında insanlarız çok şükür,tıptan sonuna kadar yararlanıp yine şifayı Allahtan istiyoruz,doktorlarımız vesile oluyo sadece..
şu mübarek günde inşallah Allahım sana ve bütün isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin,bizlerin kucağını boş bırakmasın Allahım..
hepimize sağlık afiyet huzur diliyorum,yuvalarımız mutlulukla dolsun,bebeklerimiz yuvalarımıza daha da neşe getirsin inşallah
Kalinkacım çok sevindim geçmiş olsun canım... İnşallah sağlıklı embriyolar olur, dondurmaya bile kalırlar. :) En heyecanlı günler başladı. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?