2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Regl donemine gore hesaplarsak 6. Haftanin icindeyiz ama dollendigi gune bakarsak 5. Haftadasin dedi dr. Anlayacagin net bi bilgi yok

Allah bagislasn canim :) sag salim kucgina al inslh :)sende de ara ara kasik agrisi oluyo mu canim bnmki sadece sag tarfta bide ama ara ara oluyo :/ rahim genisledgi icin mi acaba

Hayırlı olsun canim güzel güzel bebisler olsunlar inşallah :) cnm banafa dondurulmuslarim konmadan 5 gün once yaildi o igneden 2 toz bir su yapildi banada sanirsam vücudu rahimi hazirlamak icin minikler tutunsun diye olabilir

sağol canım cümlemizin güzel güzel bebişleri olsun inşallah

cnm hadi gozun aydin inss hepsi kaliteli embiriyo olsun inss belki kucuk yumiler kaldiysa kiste donusmesin diye vurdurtmustur cnm rahmin tertemiz olacak ne guzel iste senin bebislerde rahat rahat kurulacaklar inss[/QUOTE]

sağol canım ALLAH RAZI OLSUN sanırım öyle bi amaçla yapıldı o iğne geniş geniş takılsınlar inşallah :)

sağol camııımmm inşallah canım yarını sabırsızlıkla bekliyorum inşallah güzel haberler gelir,cevabın için çok teşekkür ederim benim tahminimde o yöndeydi pco lu olduğum için yumurta çok oluyo bende sağolsunlar azıcık ilaç görünce hepsi birden huraaa yola çıkıyolar seninde az kaldı toplamaya inşallah seninkilerde çok sağlıklı olur bu sefer annelerini hiç bırakmazlar listemiz hamişlerle dolsun taşsın inşallah...

Sağolun canlarim Allah hicbirimizin emegini bosa cikarmasin vallahi hemşire bile kollarimi görünce halime acidi ay cok kotu kollarin ben yapmam koluna gobegine yapalim dedi Allahım utandirmasin bu yolda kimseyi

Allah yardımcın olsun canım emeklerinin mükafatını kat kat verin inşallah...

Allah bagislasn canim :) sag salim kucgina al inslh :)sende de ara ara kasik agrisi oluyo mu canim bnmki sadece sag tarfta bide ama ara ara oluyo :/ rahim genisledgi icin mi acaba

Oluyor canim.dra sordum cok siddetli degilse normal dedi.

Yelizcim, herkesin inançlarına ve hassasiyetlerine saygı duyuyorum ama cehaleti de ayrı bir yere koymamız lazım. Bir sorsaydın acaba bu hanım tüp bebek hakkında ne biliyor, ne kadar biliyor? Bu işin nasıl bir titizlikle yapıldığını, nasıl saklandığını falan hiç duymuş mu? Biz çocuk istemeden önce ne kadar biliyorduk tüp bebek nedir nasıl yapılır, oradan düşün. Kendisinin çocuğu olmasaydı böyle rahat konuşabilir miydi acaba? Geçenlerde sağlık bakanı çıktı dedi ki; "sezeryana karşıyız! Allah doğum sancısı çekmenizi istemiş ki vermiş!" hadi buyur. O zaman Allah böyle istemiş diye hiçbir hastalık tedavi edilmesin, Allah ölmesini istiyor diye kimse kurtarılmasın. Tıp diye bir şey olmasın, hastaneler kapatılsın? Böyle bir mantık olabilir mi? Allah bize kullanalım diye beyin vermiş, akıl vermiş, vicdan ve merhamet vermiş. Biz Allah'a karşı çıkmıyoruz, biz tedavi oluyoruz. Çünkü infertilite diye bir rahatsızlığımız var. Senden çok rica ediyorum, içini ferah tut. Allah'la arana kimsenin girmesine izin verme. Tabii ki hayırlısını isteyeceğiz ancak elimizden geleni de imkanımız doğrultusunda yapacağız. Bugün doktora gideceksin yanılmıyorsam, opu günün belli olur her şey yolunda gider inşallah. Dualarım seninle tatlım. Lütfen moralini bozma.

Kalinkacım çok sevindim geçmiş olsun canım... İnşallah sağlıklı embriyolar olur, dondurmaya bile kalırlar. :) En heyecanlı günler başladı. :)

aydın günlerimiz olsun kızlaarrrr.... yüreğimizden geçen güzelliklerin hayırlı kılınıp tez vakitte başımıza geleceği, dualarımızın kabul olacağı bir gün olsun, cumamız mübarek olsunnnn

kalinkam çok geçmiş olsun canımmmmmm..... güzel güzel bölünsünler inşallaaahhhhhh.....

yelizcim, okurken kanım dondu resmen..... atıyorum, başı ağırınca ilaç almasın o kadın, baş ağrısı için de suya okusun içsin, ilacın içine kimbilir ne koyuyalar.... hem Allah belki onun acı çekmesini müstahak gördü, niye iyileştirmeye çalışıyo ki..... Allah'ın verdiğine karşı mı çıkıyo...... valla o mantık ta buralara kadar dayanır.... gerizekalı

din inanç nasıl böyle bir hale getirilir anlamıyorum.... bir rahatsızlığımız olduğunda elbetteki doktora gidip çaresini arayacağız, önce eşşeği sağlam kazığa bağlayıp ondan sonra Allah'a emanet edeceğiz. ayrıca vermeyen Allah tüp bebekle de vermiyor tepemden dumanlar çıktı sabah sabah.... Allah ıslah etsin böylelerini, başka diyecek bi söz bulamıyorum.....

Son düzenleme:
yelizcim merhaba,sinir oldum okurken..
böyle kendini bişey biliyo zanneden insanlar yok mu Allahın verdiği akılla öğrenilen ilim-bilimden yararlanmamız bizim görevimiz zaten.oturup ölmeyi mi bekleyelim bir hastalığımız olunca,kendisi öyle mi yapacak acaba..Allahım sen görüyosun!!!
hiç moralini bozma sen tedavine odaklan,biz aklı başında insanlarız çok şükür,tıptan sonuna kadar yararlanıp yine şifayı Allahtan istiyoruz,doktorlarımız vesile oluyo sadece..
şu mübarek günde inşallah Allahım sana ve bütün isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin,bizlerin kucağını boş bırakmasın Allahım..
hepimize sağlık afiyet huzur diliyorum,yuvalarımız mutlulukla dolsun,bebeklerimiz yuvalarımıza daha da neşe getirsin inşallah

yeliz ciğim ben bu yazını yeni gördüm sinirden elim ayağım kesildi valla,senin o kadına vermen gereken tek cevzp şuydu ''PEKİ ALLAH İLMİ BOŞUNA MI YARATMIŞ TÜP BEBEK VESAYRE BU BULUŞLARI BULDURAN YİNE ALLAH DEĞİL Mİ ALLAH'U TEALA KUR'AN NIN İLK AYETİNDE OKU DEMEMİŞ Mİ AYETLERİNDE İLİMDEN FAYDALANIN DEMEMİŞ Mİ ÇOK DAHA BİZİM HAKLILIĞIMIZI GÖSTEREN AYETLER VAR BİZZAT OKUDUĞUM HOCALARDAN DİNLEDİĞİM AMA ŞUAN AKLIMA GELMİYO'' keşke normal yolla olabilseydi biz sanki istemezmiydik adetimiz geciksin eczaneden test alıp yapalım hemencecik hamile olalım ama Allah bize böyle bir sınav ihsan eylemiş bize düşen sabredip onun yarattığı güzel ilimlerden yararlanmak tabikide ondan istemek Allah ol demedikten sonra isterse 100 defa tüpbabak yaptıralım tabi ki yine olmayacak ama hiç uğraşmazsak da Allah'ın huzuruna çıktığımızda sormaz mı ben okadar ilim yarattım neden faydalan madın diye inan şuan yazmak istedğim belkide çok şey var ama kelimelere sığdıramam diye düşünüyorum sakın etkilendim falan deme sanada kızarım biz ne yaptığımızı biliyoruz ALLAH'ın bildirdiği güzel ilimlerden yararlanıp YİNE ALLAH'TAN istiyoruz başka hiçbirşey düşünme sakın....

Son düzenleme:
Merkezden aradılar 12 yumişimizden 10'u güzel döllenmiş transferimiz 5.gün yani salı günü sabah 9:00 'da yapılacakmış ALLAH nasip ederse inşallah embriyoskop cihazını sordum sanırım yer yok ama zaten beşinci güze gidileceği için iyi embriyolar kendilerini gösterecektir gerekte yok dedi daha önceki denememizde embriyoskopta beklemişti embrişlerimiz inşallah sağ salim atlatırlar bu 5 günü hayırlısıyla kalbimdesin ve yeliz arkadaşlarım sizlerinde bugün toplama günü belli olacak sanırım inşallah sizinde yumişleriniz bol bol sağlıklı olur onlarda sizi sevindirirler

Son düzenleme:

RABBİM zalimin zulmünden şehadetsiz bir ölümden fayda vermeyen ilimden RABBİM sana sığınırım... aklıma bu ilahi geldi yazanların yüreğine sağlık ...

Kalinkacım çok sevindim geçmiş olsun canım... İnşallah sağlıklı embriyolar olur, dondurmaya bile kalırlar. :) En heyecanlı günler başladı. :)

sağol canım kardeşim şimdilik iyilermiş salı inşallah ALLAH nasip kısmet ederse almaya gideceğim onları şuan sela okunuyo şu mübarek saatlerin dakikaların meleklerin yeryüzüne indiği şu mübarek cumanın hürmetine RABBİM hepimizin dualarını kabul eylesin inşallah hepimizin kucaklarını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah

tohumdan fidana fidandan ağaca dönüştüren sonsuz kudret sahibi ALLAH'Im yumurtalarımızı embriyoya embriyolarımızı bebişe dönüştür bu kudret sadece sana mahsustur hepimizin kucaklarını doldur hayırlısıyla inşallah.AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…