2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

maşallah canım benim yine 5.gün transferi olacak demek ki bu süper haber Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin.Ben negatiften sonra hala Alev Hanımla görüşemedim önümüzdeki hafta giderim nasipse.Bende embriyoskopta bekletmiştim 14 taneydi ama benim 5.güne 2 tane ulaştı 6.güne de 1 tane.Diyeceğim şu ki Rabbim izin verdiği sürece orda yada burda az yada çok farketmiyor 1 tek yumurta toplanıp döllenip hamile olan var yeter ki Rabbim nasip etsin.İnşallah bu sefer yüzün güler arkadaşım

Aminnnnnnn canım ne güzel yazmışsın

canım benim aynı şey benimde başıma geldi .
eşim eyüp camiye gitti cuma namazına orayada bi hoca gelmiş böyle sarıklı falan eşimde aynen dua istemiş tüp bebek yaptırıcaz diye oda aynısını demiş ama hiç takılmadık biz arkadaşlar ne güzel yazmışlar her birine katılıyorum kesinlikle etkilenme RABBİM ol demese ondada olmaz bizim rahatsızlığımız var ve tedavisine bakıyoruz
hakkatten sinirleniyorum yaaa böyle şeylere acaba aynı bizim durumumuzda olsalar kendileri ne yaparlardı acaba ...
drlar sadece vesile yine RABBİM e dua edip ondan istiyoruz ..

Son düzenleme:
İyi günler kızlar Allahim gonlumuzdeki hakkimizda hayirli eyle, Hakkimizdakini gonlumuze hayirli eyle Amiin

canım ohh maşallah güzel kaliteli embriyo olsunlar inş
çabucak geçsin 5 gün :)
güzel haberlerini almak nasip olur inşALLAH

Merhaba Güzeller nasılsınız

Herkese Hayırlı Cumalar

opusu transferi test günü olan arkadaşlarım inşallah güzel haberlerinizi alırız

Son düzenleme:
Yok canim cok siddetli degil hani adet sancisi gbi dgl ama sadece sag taraf bide :) bebekler orda herlde uslu durmuyolar :))

tatlım hayırlı olsun bebişin
benimde ilk öğrendiğim sıralarda adet sancısı ağrılarım oluyodu
uykumdan uyanıyordum bazen şiddetli oluyordu 5 dk sürüyodu ama
şimdide rahimde kasıklarda batmalarım var çok şiddetli değil ama
drum normal dedi rahim büyüdüğü için tatlım

Merhaba Güzeller nasılsınız

Herkese Hayırlı Cumalar

opusu transferi test günü olan arkadaşlarım inşallah güzel haberlerinizi alırız

sana da hayırlı cumalar arkadaşım asıl sen nasılsın bebiş nasıl umarım iyisinizdir. Ben Şubat adetimi bekliyorum olduğumda donmuş tedavisine başlayacağım.Hamilelerin duası kabul olur derler bizi dualrından eksik etme miniğinle bizlerede dua et

tatlım RABBİM herkese bu duyguyu nasip etsin
hep dualarımdasınız
bende 2. tedavimde hamiş kaldım inş sende meleğine kavuşursun
RABBİM çok büyük 8 yıl olmadı bizimde
şükürler olsun bugünümüze RABBİM herkese ama isteyen herkese nasip etsin inşallah
ben işler yoğun çok okuyup yazamıyorum
ama kalbim sizlerleee
bebeğimde bende iyiyiz çok şükür

Dualarım seninle tatlım. Lütfen moralini bozma.

yelizcim, okurken kanım dondu resmen..... Allah ıslah etsin böylelerini, başka diyecek bi söz bulamıyorum.....

yelizcim merhaba,sinir oldum okurken..

hepimize sağlık afiyet huzur diliyorum,yuvalarımız mutlulukla dolsun,bebeklerimiz yuvalarımıza daha da neşe getirsin inşallah

KIZLAAAAAAAAAR çok salon cannlarım ... ben tabi direk yüzüme böle şeyler sölenince üzüldüm ama tabikide o nun dediklerine katılmıyorum hemen ordan kaçtım zaten etkiledi beni burda anlatıpda sizide sinirlendirdim üzdüm vala ama sonra sakinleştim sayenizde ALLAHIM SEN AFFET ONLARADA İLİM IŞIĞINI VER BİLMİYOLAR HERŞEYİ ONDAN boş boş konuşuyolarlar .....allahın izniyle herşey iyi olucak hayırlı olucak hepimiz için
bu arada doktoru bekliyom yumoşlarım 15 mm olmuşlar endometrumda 9mm sizce artık opu günümü verirmi e2 kan sonucunu bekliyom doktor haber vericek ama sabırsızlanıyom artıkımm...
.sevgilerrr

aminnnn canım benim Rabbime sığındım bekliyorum vakti zamanını hayırlı sağlıklı gelsin de beklemeye razıyım Rabbim yeter ki bekleme sürecinde sabır versin tek dileğim bu.

İyi olmanıza çok sevindim maşallah böyle devam eder inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım

Yok canim cok siddetli degil hani adet sancisi gbi dgl ama sadece sag taraf bide :) bebekler orda herlde uslu durmuyolar :))

Benimkide sol tarafta dun dra gittigimde kilo takibi icin tarttilar hemsire 1 kilo almisindir dedi 2 kilo vermisim

Son düzenleme:

Sagol canim sennde hayrli olsn :))yer acsnlar ohh onlar iyi olsnda sanci olsn :) bide bisey sorcm canim hamilelkte btki cayi yasak dimi ? Bunun icine ihlamur girer mi ?

:)) bnde b hftada 3kiloya yakin verdim cnm ya , bi arada benm agrimda sol tarafta cnm yaNlis yazmism ya :)

Bulantilarim cogaldi sabah sadece zeytin yiyebiliyorum.tuzlu seylere dadandim bulantim hafiliyor diye ben kilo aldim sanirken vermisim sasirdim valla.elim yuzum doktu mayin tarlasi oldum resmen adet doneminde bile boyle olmaz seninde cildin tuhaflasti mi.keseleri gorduk bide kalp atisini duyarsak ALLAHin izniyle

Duyrsin inslahh canim benm :) benm de cildim cok kurudu , havadandir dedim ama bilemedim simdi , bende kahvltida sadce zeytin , kasar pyniri , bal , sut , ama dedgn gbi tuzlu seyler rahtaltiyo benide , ev yogurduna bile tuz koyup yiyorum . Suan zararli dglde b kac aya b kdr tuz kullnrsak odem olusur allah korusun :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…