- 15 Temmuz 2013
- 1.380
- 283
- 123
Merkezden aradılar 12 yumişimizden 10'u güzel döllenmiş transferimiz 5.gün yani salı günü sabah 9:00 'da yapılacakmış ALLAH nasip ederse inşallah embriyoskop cihazını sordum sanırım yer yok ama zaten beşinci güze gidileceği için iyi embriyolar kendilerini gösterecektir gerekte yok dedi daha önceki denememizde embriyoskopta beklemişti embrişlerimiz inşallah sağ salim atlatırlar bu 5 günü hayırlısıyla kalbimdesin ve yeliz arkadaşlarım sizlerinde bugün toplama günü belli olacak sanırım inşallah sizinde yumişleriniz bol bol sağlıklı olur onlarda sizi sevindirirler
Aminnnnnnn canım ne güzel yazmışsıntohumdan fidana fidandan ağaca dönüştüren sonsuz kudret sahibi ALLAH'Im yumurtalarımızı embriyoya embriyolarımızı bebişe dönüştür bu kudret sadece sana mahsustur hepimizin kucaklarını doldur hayırlısıyla inşallah.AMİN
Oluyor canim.dra sordum cok siddetli degilse normal dedi.
ayyy inşalahh sıkıldım ben yaa ....bugün ne oldu anlatıyım içimde kalmasın
her perşembe birinin evinde hanımlar toplanıp kuran okuyup dua ediyolar bende arada katılırım neyse bu hafta da halam almış benide çağırdı gittim okuduk ettik allah kabul etsin ...herzman gelmeyen ama bugün gelmiş işte bi büyük hoca var (yani burda herkes ona itimat eder oldukça saygın biri) o da gelmiş herkese sohbet veriyo falan halam kadını odaya çağırdı bi ara dedi işte yeğenime dua edermisiniz veya ne tür dualar etmesini önerirsiniz böl böle bi durum var dedi ayyyyyyyyyy sormaz olaydı biz dedi ---kendi bi tarika bağlı anlağım kadarıyla--- biz dedi tüp bebeğe karşıyız dedi kesinlikle istemem yaptırmanı dedi nie falan dedik işte dedi içinde türlü türlü oyunlar olablir dedi başkalarından almadığıklarını nerden biliyosun dedi allah verse dedi öle nie vermiyoda tüp bebek yapınca oluyo dedi ...yok dedim tabiki allahtan istiyoruz onun izniyle olursa olur zaten dedim hiç kendimi doktora bağlamadım ben yine allahtan istiyoruz dedim başka çaremiz kalmadığını sölediler doktorlar dedim çok bekledik normal olması için falan ben bi üzüldüm bi sinirlendimm bi elim ayağım kesildi bölee anlatamamm
işte allahtan isteyin dua edin sabredin eşinle seni gel bizim toplantılara okuyalım sizi okunmuş su iç falan filan vs vs çok moralim bozuldu sonra o gidince diğer teyzeler beni sakinleştirdi korkma sen onların tarikatı çok katı falan dediler ama nebilim ben
alahhımmmmmmmmm korusun öle bişi varsa zaten bende istemem güveniyoruz allahımm senin verdiğin akılla yapıalan bu tedaviyi yine senin izninle senden istiyoruz alllahımmm diyee dua edip duruyomm vala etkilenmedim desem yalan olur etkilendim ....öle işte
Merkezden aradılar 12 yumişimizden 10'u güzel döllenmiş transferimiz 5.gün yani salı günü sabah 9:00 'da yapılacakmış ALLAH nasip ederse inşallah embriyoskop cihazını sordum sanırım yer yok ama zaten beşinci güze gidileceği için iyi embriyolar kendilerini gösterecektir gerekte yok dedi daha önceki denememizde embriyoskopta beklemişti embrişlerimiz inşallah sağ salim atlatırlar bu 5 günü hayırlısıyla kalbimdesin ve yeliz arkadaşlarım sizlerinde bugün toplama günü belli olacak sanırım inşallah sizinde yumişleriniz bol bol sağlıklı olur onlarda sizi sevindirirler
Yok canim cok siddetli degil hani adet sancisi gbi dgl ama sadece sag taraf bide :) bebekler orda herlde uslu durmuyolar :))
Merhaba Güzellernasılsınız
Herkese Hayırlı Cumalar
opusu transferi test günü olan arkadaşlarım inşallah güzel haberlerinizi alırız
sana da hayırlı cumalar arkadaşım asıl sen nasılsın bebiş nasıl umarım iyisinizdir. Ben Şubat adetimi bekliyorum olduğumda donmuş tedavisine başlayacağım.Hamilelerin duası kabul olur derler bizi dualrından eksik etme miniğinle bizlerede dua et
Dualarım seninle tatlım. Lütfen moralini bozma.
yelizcim, okurken kanım dondu resmen..... Allah ıslah etsin böylelerini, başka diyecek bi söz bulamıyorum.....
yelizcim merhaba,sinir oldum okurken..
hepimize sağlık afiyet huzur diliyorum,yuvalarımız mutlulukla dolsun,bebeklerimiz yuvalarımıza daha da neşe getirsin inşallah
yeliz ciğim ben bu yazını yeni gördüm sinirden elim ayağım kesildi valla,senin o kadına vermen gereken tek cevzp şuydu ''PEKİ ALLAH İLMİ BOŞUNA MI YARATMIŞ TÜP BEBEK VESAYRE BU BULUŞLARI BULDURAN YİNE ALLAH DEĞİL Mİ ALLAH'U TEALA KUR'AN NIN İLK AYETİNDE OKU DEMEMİŞ Mİ AYETLERİNDE İLİMDEN FAYDALANIN DEMEMİŞ Mİ ÇOK DAHA BİZİM HAKLILIĞIMIZI GÖSTEREN AYETLER VAR BİZZAT OKUDUĞUM HOCALARDAN DİNLEDİĞİM AMA ŞUAN AKLIMA GELMİYO'' ...
tatlım RABBİM herkese bu duyguyu nasip etsin
hep dualarımdasınız
bende 2. tedavimde hamiş kaldım inş sende meleğine kavuşursun
RABBİM çok büyük 8 yıl olmadı bizimde
şükürler olsun bugünümüze RABBİM herkese ama isteyen herkese nasip etsin inşallah
ben işler yoğun çok okuyup yazamıyorum
ama kalbim sizlerleee
bebeğimde bende iyiyiz çok şükür
Yok canim cok siddetli degil hani adet sancisi gbi dgl ama sadece sag taraf bide :) bebekler orda herlde uslu durmuyolar :))
tatlım hayırlı olsun bebişin
benimde ilk öğrendiğim sıralarda adet sancısı ağrılarım oluyodu
uykumdan uyanıyordum bazen şiddetli oluyordu 5 dk sürüyodu ama
şimdide rahimde kasıklarda batmalarım var çok şiddetli değil ama
drum normal dedi rahim büyüdüğü için tatlım
Benimkide sol taraftadun dra gittigimde kilo takibi icin tarttilar hemsire 1 kilo almisindir dedi 2 kilo vermisim
:)) bnde b hftada 3kiloya yakin verdim cnm ya , bi arada benm agrimda sol tarafta cnm yaNlis yazmism ya :)
Bulantilarim cogaldi sabah sadece zeytin yiyebiliyorum.tuzlu seylere dadandim bulantim hafiliyor diye ben kilo aldim sanirken vermisim sasirdim valla.elim yuzum doktu mayin tarlasi oldum resmen adet doneminde bile boyle olmaz seninde cildin tuhaflasti mi.keseleri gorduk bide kalp atisini duyarsak ALLAHin izniyle
Kizlaaaarrrr sonunda meleklerimi aldim simdi tek dua m hayirlisiyla bebislerimi kucagima almam inşaallahhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?