Merkezden aradılar 12 yumişimizden 10'u güzel döllenmiş transferimiz 5.gün yani salı günü sabah 9:00 'da yapılacakmış ALLAH nasip ederse inşallah embriyoskop cihazını sordum sanırım yer yok ama zaten beşinci güze gidileceği için iyi embriyolar kendilerini gösterecektir gerekte yok dedi daha önceki denememizde embriyoskopta beklemişti embrişlerimiz inşallah sağ salim atlatırlar bu 5 günü hayırlısıyla kalbimdesin ve yeliz arkadaşlarım sizlerinde bugün toplama günü belli olacak sanırım inşallah sizinde yumişleriniz bol bol sağlıklı olur onlarda sizi sevindirirler
Kizlaaaarrrr sonunda meleklerimi aldim simdi tek dua m hayirlisiyla bebislerimi kucagima almam inşaallahhhhhhhh
Kizlaaaarrrr sonunda meleklerimi aldim simdi tek dua m hayirlisiyla bebislerimi kucagima almam inşaallahhhhhhhh
Duyrsin inslahh canim benm :) benm de cildim cok kurudu , havadandir dedim ama bilemedim simdi , bende kahvltida sadce zeytin , kasar pyniri , bal , sut , ama dedgn gbi tuzlu seyler rahtaltiyo benide , ev yogurduna bile tuz koyup yiyorum . Suan zararli dglde b kac aya b kdr tuz kullnrsak odem olusur allah korusun :/
ALLAH gonlune gore versin canim edanin dedigi gibi istirahat et bol bol.ananas ye protein agirlikli beslen bol su tuketmeye calis.drun soylemistir mutlaka benimkisi sadece bi tavsiye.
Normalde herkes yaptigim yemegin tadina bakmadan tuz atar fazla tuz kullanmam ama bulantilardan dolayi zeytin peynir.yemeklere ekstra tuz atmiyorum ama tuzlu seyleri tuketmek istiyorum.teyzesi insaALLAH kalp atislarinida duyarsak birazda olsa rahatlicaz
İnslahh cnm bnm dualarim snnle :) bnde pzt gdicm inslh dier melegimide goruruz :))
InsaALLAH ikimizde guzel haberlerle geliriz
İnsallh canim :) sende pazt mi gdicksn doktra :)
maşallah canım benim yine 5.gün transferi olacak demek ki bu süper haber Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin.Ben negatiften sonra hala Alev Hanımla görüşemedim önümüzdeki hafta giderim nasipse.Bende embriyoskopta bekletmiştim 14 taneydi ama benim 5.güne 2 tane ulaştı 6.güne de 1 tane.Diyeceğim şu ki Rabbim izin verdiği sürece orda yada burda az yada çok farketmiyor 1 tek yumurta toplanıp döllenip hamile olan var yeter ki Rabbim nasip etsin.İnşallah bu sefer yüzün güler arkadaşım
Kızlar, herkese hayırlı cumalar, ve güzel bir hafta sonu diliyorummm öncelikle sizi çoook seviyorum ve çoook çoook çook özlüyorum burada olmadığım zamanlatr... çok şükür bu haftaki son iş saatimmm.. bu hafta derler ya kafamı kaşıyacak vakit bulamadım ne yazık kii. Birimimizde 8 kişyken, çeşitli sebeplerden bu hafta en çok 3 kişi kaldık ki genelde de 2 kişiydik.. yani 8 kişinin işini 3 kişi yapmaya çalıştık, yeri geldi geç çıktık, yeri geldi erken geldik ama şükür hafta tamamlanmak üzere bu arada internette sıkıntı vardı, kkya giremedimmm. Ancak evden geceyarısı girip haberlerinizi okumaya çalıştım ama ne yazık ki yazamadım telepati kurmaya çalıştım ama beni işitmediniz kızlarrr..
Bir mesaj grubuna üyeyim demiştim ya sizlere bu günkü mesajım inanın beni ağlattı, sanki bir işaret gibi geldi bana kızlar çok dua etmiştim bizim için, ondan sonra mesajın bip sesi geldi ve şok oldum resmenn: Hiç kimse, yapmakta olduklarına karşılık olarak, onlar için saklanan göz aydınlıklarını bilemez. ( Secde Süresi 17. Ayet) inşallah, inşallah rabbim bizim gözaydınlıklarımızı da verecek
Amayyyyyaaaaa canım huuuuu... geldim gidiyorummmm, seni arayacağımmmmm....
kalinkam opun olmuş, çoook sevindim maşallah yumilere canım, yazacak çok şey var ama hemen işe dönmem lazım, bi ses vereyim istedimmm...
kalbimdesin, yeliz yarın sizden opu günlerinizi bekleyeceğiz inşallahhh...,
pizzzo sende bebişini almışsın hayırlı olsun, annelerine sımsıkı tutunsun yavruların inşallahhhh
tüm dualarım sizlerle, herkesle, tedavisi başlayacaklara, yumurta büyütenlere, embriyosu oluşacaklara, transfer olacaklara, transfer olup gün sayanlara, bebiş haberi alanlara, bebeşini kucağına almak için gün sayanlara, kalp atışı, kese bekleyenlere, tedavi olmayan ve olamayan ama gönlü bebiş için yananlara rabbim yar ve yardımcı olsun... isminizi yazamadım ama gönlümde yazılısınız dua ederken de liste yapıp öyle ediyorummm çoook öpüyorumm...
Çok sevindimmmmm maşallah en iyi kalitede olacak embriyon hayırlısıyla...
Dondurmak için de kalacak ne güzel! Ayrıca senin o "embrişlerini" yerim ya
Kızlar, herkese hayırlı cumalar, ve güzel bir hafta sonu diliyorummm öncelikle sizi çoook seviyorum ve çoook çoook çook özlüyorum burada olmadığım zamanlatr... çok şükür bu haftaki son iş saatimmm.. bu hafta derler ya kafamı kaşıyacak vakit bulamadım ne yazık kii. Birimimizde 8 kişyken, çeşitli sebeplerden bu hafta en çok 3 kişi kaldık ki genelde de 2 kişiydik.. yani 8 kişinin işini 3 kişi yapmaya çalıştık, yeri geldi geç çıktık, yeri geldi erken geldik ama şükür hafta tamamlanmak üzere bu arada internette sıkıntı vardı, kkya giremedimmm. Ancak evden geceyarısı girip haberlerinizi okumaya çalıştım ama ne yazık ki yazamadım telepati kurmaya çalıştım ama beni işitmediniz kızlarrr..
Bir mesaj grubuna üyeyim demiştim ya sizlere bu günkü mesajım inanın beni ağlattı, sanki bir işaret gibi geldi bana kızlar çok dua etmiştim bizim için, ondan sonra mesajın bip sesi geldi ve şok oldum resmenn: Hiç kimse, yapmakta olduklarına karşılık olarak, onlar için saklanan göz aydınlıklarını bilemez. ( Secde Süresi 17. Ayet) inşallah, inşallah rabbim bizim gözaydınlıklarımızı da verecek
Amayyyyyaaaaa canım huuuuu... geldim gidiyorummmm, seni arayacağımmmmm....
kalinkam opun olmuş, çoook sevindim maşallah yumilere canım, yazacak çok şey var ama hemen işe dönmem lazım, bi ses vereyim istedimmm...
kalbimdesin, yeliz yarın sizden opu günlerinizi bekleyeceğiz inşallahhh...,
pizzzo sende bebişini almışsın hayırlı olsun, annelerine sımsıkı tutunsun yavruların inşallahhhh
tüm dualarım sizlerle, herkesle, tedavisi başlayacaklara, yumurta büyütenlere, embriyosu oluşacaklara, transfer olacaklara, transfer olup gün sayanlara, bebiş haberi alanlara, bebeşini kucağına almak için gün sayanlara, kalp atışı, kese bekleyenlere, tedavi olmayan ve olamayan ama gönlü bebiş için yananlara rabbim yar ve yardımcı olsun... isminizi yazamadım ama gönlümde yazılısınız dua ederken de liste yapıp öyle ediyorummm çoook öpüyorumm...
Sagol canim sennde hayrli olsn :))yer acsnlar ohh onlar iyi olsnda sanci olsn :) bide bisey sorcm canim hamilelkte btki cayi yasak dimi ? Bunun icine ihlamur girer mi ?
canım ohh maşallah güzel kaliteli embriyo olsunlar inş
çabucak geçsin 5 gün :)
güzel haberlerini almak nasip olur inşALLAH
Sagol canim sennde hayrli olsn :))yer acsnlar ohh onlar iyi olsnda sanci olsn :) bide bisey sorcm canim hamilelkte btki cayi yasak dimi ? Bunun icine ihlamur girer mi ?
evet canım kesinlikle yeter ki Allah'ım ol desin gerisi boş yinede olumlu haberlerden mutlu oluyoruz işte 6.güne kadar bekletiyolar mı ki?sanırım sen toplama gününüde sayıyosun çünkü ben en fazla 5.güne kadar gidiyolar diye biliyorum bu merkezde benim ilk tedavimdede 11 yumiş toplanmıştı 10 yumiş döllenmişti hepsi 5.güne kadar gelmişti ama embriyolog 4 ünün çok iyi olduğunu diğer 6 nın yaşadığını ama donduracak kadar kaliteli görmediklerini onları imha edeceklerini söylemişti inşallah bu embriyolarımızın hepsi sağlıklı bi şekilde 5.güne ulaşır bisürü bebişimiz olur sende inşallah hayırlısıyla tedavine başlarsın tekrardan alev hanımlada mutlaka görüş belki başka testler ister farklı önerilerde bulunur inşallah RABBİM tez vakitte hepimizin yüzünü güldürür sevgiyle kal arkadaşım...
Masallah cnm gozun aydin inss hepsi kaluteli embiriyolar olsunMerkezden aradılar 12 yumişimizden 10'u güzel döllenmiş transferimiz 5.gün yani salı günü sabah 9:00 'da yapılacakmış ALLAH nasip ederse inşallah embriyoskop cihazını sordum sanırım yer yok ama zaten beşinci güze gidileceği için iyi embriyolar kendilerini gösterecektir gerekte yok dedi daha önceki denememizde embriyoskopta beklemişti embrişlerimiz inşallah sağ salim atlatırlar bu 5 günü hayırlısıyla kalbimdesin ve yeliz arkadaşlarım sizlerinde bugün toplama günü belli olacak sanırım inşallah sizinde yumişleriniz bol bol sağlıklı olur onlarda sizi sevindirirler
Ne guzel yazmissin cnmtohumdan fidana fidandan ağaca dönüştüren sonsuz kudret sahibi ALLAH'Im yumurtalarımızı embriyoya embriyolarımızı bebişe dönüştür bu kudret sadece sana mahsustur hepimizin kucaklarını doldur hayırlısıyla inşallah.AMİN
hadi hayirli olsun cnm bebislerin simsiki tutunsunlar inssKizlaaaarrrr sonunda meleklerimi aldim simdi tek dua m hayirlisiyla bebislerimi kucagima almam inşaallahhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?