2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

güzbahaaaaaaaar meraba canım ben telepatini aldım :):) ayet gerçekten çok mükemmel hepimizin gözleri aydınlık olur inşalahhh benim opu daha belli olmadı yumuoşlar büyüsün dedi azdaha sıkıldım artık 14 gün oldu bugün hayırlsıı tabi
dualarını eksik etme bizimde dualarımız seninle canım

cnm arkadasim bizde seni seviyoruz ettigin dualara cani gonulden AMİN diyorum cnm allah kat ve katinida sanada nasip etsin inss cnm gonlune yuregine saglik ozletme kendini kocaman

meraba canım rabbim yumoşlarını korusun hepsi sağlıklı güçlü olsun inşalahhhhhhh tüm kalbimle bunu diyorum
ben hala yumurta büyütüyom kızz çok nazlı çıktı bunlarr çoookk feanalık getirdiler bana ehheheehe :):) canları saolsun tabi

Benim bildigim adacayi kesinlikle yasak, papatya zaten regl olmayi kolaylastirmak icin veriliyo melisa gibi o da icilmez
İhlamur elma kusburnu icebilirsin yine de bir doktordan teyit etmeden gunde 2 yi gecme canim

Yok canim Zarari varsa icmem ztn riske atmam bebeklerimi , ama bgun ilk dfa b bardak ictm sknti olmaz inslh

Iyi aksamlar Kizlar bugün markete gitmeden once üstümü degistireyim dedim gogsumun ucu şişmiş sanki bebek emer ya cikar öyle bide kasigim bacagima doğru sanki cekme yapti gibi böyle pit pit atti böyle umutlandim heyecanlandim :18: ilkinde hicbirsey olmamıştı heveslenmekde istemiyorum ama hayirlisi olsun var mi böyle olan

Cnm hadi inss hamilesindir o

Canlar yarın test günüm :18:Lütfen bana dua edin

KIZLAR RABBİM YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALAHH İKİNİZDE HAMİLESİNİDİR ...hayırlı haberlerinizi heycanla bekliyoruz

ayyyyyyyyyyy ben çok sıkıldım yaa beklemekten :26::26::26::26: durmadan ne olucak ne olucak diye düşünmekten uyuyamıyorum :44::44::44kumadığım araştırmadığım sayfa forum kalmadı hiç bişi de anlamıyom artık zaten
pufffffffffffff
şimdi bi hesap yaptım da eğer rabbim nasip ederse inşalahh pazar günü çatlatma iğnemi yapsam salı toplama olsa
veee eğer 3ncü gün ebriyosu koyulursaaaaa 7şubatt yani evlilik yıldönümümde tranfers olabilirr
tabii benim gönlüm 5.gün embriyosu olsun yönünde hihihi

ay be güzelim sıkma bu kadar kendini kendimize yaşattığımız her sitresin vücudumuza bağışıklığımıza hep olumsuz etkileri var biliyosun hatta ben bu akşam netten bi vidyo buldum sağlıklı yaşam diye hem nefes hem yoga teknikleri ile ilgili kendimi rahatlatmak için tüm hareketleri nefes ritimlerini yapmaya çalıştım yarım saatten fazla sürüyo sanırım ama iyi geldiğini söyleyebilirim aslında çok eksik nefes alıyoruz tavsiye ederim bide kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış ne kadar düşünmezse okadar iyi oluyo insan ben mesela kendimi örgüye bi kaptırıyorum ha bi sıra ha iki sıra bugün alt katta kaynanamlarda misafirler falan vardı pişir getir götür derken gün nasıl bitti anlamadım internetin başına 10 saatte otursam araştırsam kurcalasam kendime sitres yapmaktan başka bişeye yaramıyo tabiki araştırmakta güzel ama ayarında yapmalı sen sıkma canını herşey güzel olucak İNŞALLAH...

Canim benim seni cok iyi anlıyorum bende ayniydim sıkma kendini ben transfere kadar evde durmamaya çalıştim çık yürü biseler bul kendine bosver okuma öyle şeyler nefes egzersizi cok güzel geliyor ben transferden sonra başladım iyi geldi bulmaca zeka oyunlari kafami cok dağıttı kitap okumak istemedim hareketli müzikleri dinledim ruhum canlansin diye aksam da sevdiginle komik seyler izle bir bakmissin günler geçmiş elinde pozitif sonucun inşallah öptüm seni :)

Gunaydinn kizlarrr iyi hafta sonlari. Uzuuuunnn zamandir birseyler yazma firsati bulamadim ama girip haberdar oluyorum hepinizden. Allaha sukurler olsun hamileligimin 13.haftasindayim. her sey yolunda gidiyor. Rabbim hepimize saglikli hamilelikler saglikli dogumlar nasip etsin.
Doktorum 9. Haftada Fraksaparine kesti. 10. Haftada da progestani biraktim. Elevit ve troid ilacimla yola devam ediyorum. Bulantilarim cok fena.gecmedi hala. Birde kalp carpintisi eklendi. Kardiyolojiye gitmem soylendi. Birsey cikmaz umarim.
Hem yasadigim sehirde hem de ankara'da 2li test yaptirdim. 2 yerde de doktorum var. Biraz pimpirikliyim sanirim birinin sonucu cikti iyiymis.Ankaradaki sonucu bekliyorum. Oyle iste bendeki gelismeler. Hep dualarimdasiniz. Allahim herkesin yuzunu guldursun insallah.guzel haberlerinizi sabirsizlikla bekliyorum. Allaha emanet olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…