Kızlar, herkese hayırlı cumalar, ve güzel bir hafta sonu diliyorummm öncelikle sizi çoook seviyorum ve çoook çoook çook özlüyorum burada olmadığım zamanlatr... çok şükür bu haftaki son iş saatimmm.. bu hafta derler ya kafamı kaşıyacak vakit bulamadım ne yazık kii. Birimimizde 8 kişyken, çeşitli sebeplerden bu hafta en çok 3 kişi kaldık ki genelde de 2 kişiydik.. yani 8 kişinin işini 3 kişi yapmaya çalıştık, yeri geldi geç çıktık, yeri geldi erken geldik ama şükür hafta tamamlanmak üzere bu arada internette sıkıntı vardı, kkya giremedimmm. Ancak evden geceyarısı girip haberlerinizi okumaya çalıştım ama ne yazık ki yazamadım telepati kurmaya çalıştım ama beni işitmediniz kızlarrr..
Bir mesaj grubuna üyeyim demiştim ya sizlere bu günkü mesajım inanın beni ağlattı, sanki bir işaret gibi geldi bana kızlar çok dua etmiştim bizim için, ondan sonra mesajın bip sesi geldi ve şok oldum resmenn: Hiç kimse, yapmakta olduklarına karşılık olarak, onlar için saklanan göz aydınlıklarını bilemez. ( Secde Süresi 17. Ayet) inşallah, inşallah rabbim bizim gözaydınlıklarımızı da verecek
Amayyyyyaaaaa canım huuuuu... geldim gidiyorummmm, seni arayacağımmmmm....
kalinkam opun olmuş, çoook sevindim maşallah yumilere canım, yazacak çok şey var ama hemen işe dönmem lazım, bi ses vereyim istedimmm...
kalbimdesin, yeliz yarın sizden opu günlerinizi bekleyeceğiz inşallahhh...,
pizzzo sende bebişini almışsın hayırlı olsun, annelerine sımsıkı tutunsun yavruların inşallahhhh
tüm dualarım sizlerle, herkesle, tedavisi başlayacaklara, yumurta büyütenlere, embriyosu oluşacaklara, transfer olacaklara, transfer olup gün sayanlara, bebiş haberi alanlara, bebeşini kucağına almak için gün sayanlara, kalp atışı, kese bekleyenlere, tedavi olmayan ve olamayan ama gönlü bebiş için yananlara rabbim yar ve yardımcı olsun... isminizi yazamadım ama gönlümde yazılısınız dua ederken de liste yapıp öyle ediyorummm çoook öpüyorumm...
cnm arkadasim bizde seni seviyoruz ettigin dualara cani gonulden AMİN diyorum cnm allah kat ve katinida sanada nasip etsin inss cnm gonlune yuregine saglik ozletme kendini kocamanKızlar, herkese hayırlı cumalar, ve güzel bir hafta sonu diliyorummm öncelikle sizi çoook seviyorum ve çoook çoook çook özlüyorum burada olmadığım zamanlatr... çok şükür bu haftaki son iş saatimmm.. bu hafta derler ya kafamı kaşıyacak vakit bulamadım ne yazık kii. Birimimizde 8 kişyken, çeşitli sebeplerden bu hafta en çok 3 kişi kaldık ki genelde de 2 kişiydik.. yani 8 kişinin işini 3 kişi yapmaya çalıştık, yeri geldi geç çıktık, yeri geldi erken geldik ama şükür hafta tamamlanmak üzere bu arada internette sıkıntı vardı, kkya giremedimmm. Ancak evden geceyarısı girip haberlerinizi okumaya çalıştım ama ne yazık ki yazamadım telepati kurmaya çalıştım ama beni işitmediniz kızlarrr..
Bir mesaj grubuna üyeyim demiştim ya sizlere bu günkü mesajım inanın beni ağlattı, sanki bir işaret gibi geldi bana kızlar çok dua etmiştim bizim için, ondan sonra mesajın bip sesi geldi ve şok oldum resmenn: Hiç kimse, yapmakta olduklarına karşılık olarak, onlar için saklanan göz aydınlıklarını bilemez. ( Secde Süresi 17. Ayet) inşallah, inşallah rabbim bizim gözaydınlıklarımızı da verecek
Amayyyyyaaaaa canım huuuuu... geldim gidiyorummmm, seni arayacağımmmmm....
kalinkam opun olmuş, çoook sevindim maşallah yumilere canım, yazacak çok şey var ama hemen işe dönmem lazım, bi ses vereyim istedimmm...
kalbimdesin, yeliz yarın sizden opu günlerinizi bekleyeceğiz inşallahhh...,
pizzzo sende bebişini almışsın hayırlı olsun, annelerine sımsıkı tutunsun yavruların inşallahhhh
tüm dualarım sizlerle, herkesle, tedavisi başlayacaklara, yumurta büyütenlere, embriyosu oluşacaklara, transfer olacaklara, transfer olup gün sayanlara, bebiş haberi alanlara, bebeşini kucağına almak için gün sayanlara, kalp atışı, kese bekleyenlere, tedavi olmayan ve olamayan ama gönlü bebiş için yananlara rabbim yar ve yardımcı olsun... isminizi yazamadım ama gönlümde yazılısınız dua ederken de liste yapıp öyle ediyorummm çoook öpüyorumm...
evet canım kesinlikle yeter ki Allah'ım ol desin gerisi boş yinede olumlu haberlerden mutlu oluyoruz işte 6.güne kadar bekletiyolar mı ki?sanırım sen toplama gününüde sayıyosun çünkü ben en fazla 5.güne kadar gidiyolar diye biliyorum bu merkezde benim ilk tedavimdede 11 yumiş toplanmıştı 10 yumiş döllenmişti hepsi 5.güne kadar gelmişti ama embriyolog 4 ünün çok iyi olduğunu diğer 6 nın yaşadığını ama donduracak kadar kaliteli görmediklerini onları imha edeceklerini söylemişti inşallah bu embriyolarımızın hepsi sağlıklı bi şekilde 5.güne ulaşır bisürü bebişimiz olur sende inşallah hayırlısıyla tedavine başlarsın tekrardan alev hanımlada mutlaka görüş belki başka testler ister farklı önerilerde bulunur inşallah RABBİM tez vakitte hepimizin yüzünü güldürür sevgiyle kal arkadaşım...
evet canım ben ihlamuru çok sevdiğim için araştır mıştım rahim kasılması yapıyomuş az içtikten sonra bi sıkıntı olacağını sanmam ama yinede tedbirli olmak lazım...
Benim bildigim adacayi kesinlikle yasak, papatya zaten regl olmayi kolaylastirmak icin veriliyo melisa gibi o da icilmez
İhlamur elma kusburnu icebilirsin yine de bir doktordan teyit etmeden gunde 2 yi gecme canim
Iyi aksamlar Kizlar bugün markete gitmeden once üstümü degistireyim dedim gogsumun ucu şişmiş sanki bebek emer ya cikar öyle bide kasigim bacagima doğru sanki cekme yapti gibi böyle pit pit atti böyle umutlandim heyecanlandim :18: ilkinde hicbirsey olmamıştı heveslenmekde istemiyorum ama hayirlisi olsun var mi böyle olan
Canlar yarın test günüm :18:Lütfen bana dua edin
Âmin Canım inşalllahhhhhGuzel sonuclar alicaksin canim insalhh icini ferah tut :))
RABBIM yuzunu guldursun insaALLAH
Aminnnn inşallahhhh çok teşekkür ederim kızlarayy canım çok heyecanlı inşallah pozitif sonuç alırsın canım yarın bizi sevindirirsin...
Iyi aksamlar Kizlar bugün markete gitmeden once üstümü degistireyim dedim gogsumun ucu şişmiş sanki bebek emer ya cikar öyle bide kasigim bacagima doğru sanki cekme yapti gibi böyle pit pit atti böyle umutlandim heyecanlandim :18: ilkinde hicbirsey olmamıştı heveslenmekde istemiyorum ama hayirlisi olsun var mi böyle olan
ayyyyyyyyyyy ben çok sıkıldım yaa beklemekten :26::26::26::26: durmadan ne olucak ne olucak diye düşünmekten uyuyamıyorum :44::44::44kumadığım araştırmadığım sayfa forum kalmadı hiç bişi de anlamıyom artık zaten
pufffffffffffff
şimdi bi hesap yaptım da eğer rabbim nasip ederse inşalahh pazar günü çatlatma iğnemi yapsam salı toplama olsa
veee eğer 3ncü gün ebriyosu koyulursaaaaa 7şubatt yani evlilik yıldönümümde tranfers olabilirr
tabii benim gönlüm 5.gün embriyosu olsun yönünde hihihi
ayyyyyyyyyyy ben çok sıkıldım yaa beklemekten :26::26::26::26: durmadan ne olucak ne olucak diye düşünmekten uyuyamıyorum :44::44::44kumadığım araştırmadığım sayfa forum kalmadı hiç bişi de anlamıyom artık zaten
pufffffffffffff
şimdi bi hesap yaptım da eğer rabbim nasip ederse inşalahh pazar günü çatlatma iğnemi yapsam salı toplama olsa
veee eğer 3ncü gün ebriyosu koyulursaaaaa 7şubatt yani evlilik yıldönümümde tranfers olabilirr
tabii benim gönlüm 5.gün embriyosu olsun yönünde hihihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?