- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Cnm inss yarin bize guzel sonucla gel inss dularimiz seninle
Çok teşekkür ederim canlarım âmin inşallahhhhhCanim Allah yüzünü güldürsun inşallah hadi once sen al gel pozitifi 4 subatta arkandan ben sonra bütün kizlar bebislerini alsinlar inşallah
Sagol canim sennde hayrli olsn :))yer acsnlar ohh onlar iyi olsnda sanci olsn :) bide bisey sorcm canim hamilelkte btki cayi yasak dimi ? Bunun icine ihlamur girer mi ?
aminnnn canım benim Rabbime sığındım bekliyorum vakti zamanını hayırlı sağlıklı gelsin de beklemeye razıyım Rabbim yeter ki bekleme sürecinde sabır versin tek dileğim bu.
İyi olmanıza çok sevindim maşallah böyle devam eder inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım
Canlar yarın test günüm :18:Lütfen bana dua edin
Iyi aksamlar Kizlar bugün markete gitmeden once üstümü degistireyim dedim gogsumun ucu şişmiş sanki bebek emer ya cikar öyle bide kasigim bacagima doğru sanki cekme yapti gibi böyle pit pit atti böyle umutlandim heyecanlandim :18: ilkinde hicbirsey olmamıştı heveslenmekde istemiyorum ama hayirlisi olsun var mi böyle olan
Âmin canım İnşalllahhh çok teşekkür ederimcanım inşallah güzel haberlerini alırızz
evet canım kesinlikle yeter ki Allah'ım ol desin gerisi boş yinede olumlu haberlerden mutlu oluyoruz işte 6.güne kadar bekletiyolar mı ki?sanırım sen toplama gününüde sayıyosun çünkü ben en fazla 5.güne kadar gidiyolar diye biliyorum bu merkezde benim ilk tedavimdede 11 yumiş toplanmıştı 10 yumiş döllenmişti hepsi 5.güne kadar gelmişti ama embriyolog 4 ünün çok iyi olduğunu diğer 6 nın yaşadığını ama donduracak kadar kaliteli görmediklerini onları imha edeceklerini söylemişti inşallah bu embriyolarımızın hepsi sağlıklı bi şekilde 5.güne ulaşır bisürü bebişimiz olur sende inşallah hayırlısıyla tedavine başlarsın tekrardan alev hanımlada mutlaka görüş belki başka testler ister farklı önerilerde bulunur inşallah RABBİM tez vakitte hepimizin yüzünü güldürür sevgiyle kal arkadaşım...
canım inşallah hamilesindir ..
bende kasık ağrısı adet ağrısı vardı arada oluyo olmadığı zaman kafayı yiyordum
ama hiç belirtisi olmayan bile o kadar çokki inşallah güzel haberlerini alırız ..
Kızlar kan verdim sonuç 13:00 te çıkacakmış:18:
Âmin inşallahh canımHadi inşallah güzel haberlerle gel cnm :)
Âmin inşallahh canım
Kızlarrrrr sonuç çıktı 21,79 sizce nasıl doktorumdan haber bekliyoruz
Âmin canım inşallahhhhHeyy hamilesin iştetebrik ederim inşlahh değerlerin katlana katlana sağlıklaa artar rabbim yardımcın olsun
canım merhaba yasak diye biliyorum ama druma sormadım daha
kontrole gittiğimde heycandan herşeyi unutuyorum :)
bana dediği bağışıklığım düşük olduğu için kedi köpek salam sosis onlardan uzak dur
dedi bide beslenme listesi verdi ama öyle bi yasak koymadı başka ..
Kızlarrrrr sonuç çıktı 21,79 sizce nasıl doktorumdan haber bekliyoruz
Teşekkür ederim canım bende seni merak ediyorum ne yaptın nerelerdesin diye Nuray hanımla görüştüm salı günü tekrardan kan vericem deger yükselcekmi diye inşallahh yükselir sen na yaptın canım buz babyleri ne zaman alıcan göbüşe:26:Canım benim hamilesin😊Allah kucağına almayı nasip etsin insallah uzun zamandır kafam dağılsın diye doğru düzgün girmiyorum bile sana bakayım diye girdim nasıl mutlu oldum anlatamam😊😘😘😘
verir cnm bisey olmaz.bence 1 bardaktan dedim ya bana.oyle.bi.yasak.koymadi herseyin fazlasi zarar azdan bisey olmazBi bardak ictim hamilelgmden beri ama inslhh etkilemz ya .. Tek unutan ben dgilm demk k evde hep diyorm doktora gdnce bnu bnu sorcam die ama bebeklerimi gorunce hersyi untyrm :) b sefer sorcm inslj bnada b beslnme listesi verrler , bide bulntim cok oldgu icin bsy yiyemiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?