2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Sagol canim sennde hayrli olsn :))yer acsnlar ohh onlar iyi olsnda sanci olsn :) bide bisey sorcm canim hamilelkte btki cayi yasak dimi ? Bunun icine ihlamur girer mi ?

canım merhaba yasak diye biliyorum ama druma sormadım daha
kontrole gittiğimde heycandan herşeyi unutuyorum :)
bana dediği bağışıklığım düşük olduğu için kedi köpek salam sosis onlardan uzak dur
dedi bide beslenme listesi verdi ama öyle bi yasak koymadı başka ..

Amin bitanem amin
RABBİM isteyen herkese nasip etsin sağlıkla evlatlarını inşallah ...

canım inşallah hamilesindir ..
bende kasık ağrısı adet ağrısı vardı arada oluyo olmadığı zaman kafayı yiyordum
ama hiç belirtisi olmayan bile o kadar çokki inşallah güzel haberlerini alırız ..

Benimde 14u devam etti 5.gune kadar ama 2 tanesi istenen kalitedeydi 6.gune bekleyeceklerini soyledi belki blastokist aşamasına ulaşan olur diye 6.gun 1 tane daha ulasti ve donduruldu canim inşallah hayirli haberler aliriz

Sağol canım benim hayırlısı olsun bekliyorum bakalım :26:

Bi bardak ictim hamilelgmden beri ama inslhh etkilemz ya .. Tek unutan ben dgilm demk k evde hep diyorm doktora gdnce bnu bnu sorcam die ama bebeklerimi gorunce hersyi untyrm :) b sefer sorcm inslj bnada b beslnme listesi verrler , bide bulntim cok oldgu icin bsy yiyemiyorm ya

Kızlarrrrr sonuç çıktı 21,79 sizce nasıl doktorumdan haber bekliyoruz

Canım benim hamilesin😊Allah kucağına almayı nasip etsin insallah uzun zamandır kafam dağılsın diye doğru düzgün girmiyorum bile sana bakayım diye girdim nasıl mutlu oldum anlatamam😊😘😘😘

Canim merhaba ben bugün bekleyemedim kan testi yaptim hic mi deger yükselmez ya 0.18 hic yok çok moralim bozuldu 5subat da yaptrmya hic gerek yok bence(((

Teşekkür ederim canım bende seni merak ediyorum ne yaptın nerelerdesin diye Nuray hanımla görüştüm salı günü tekrardan kan vericem deger yükselcekmi diye inşallahh yükselir sen na yaptın canım buz babyleri ne zaman alıcan göbüşe:26:

verir cnm bisey olmaz.bence 1 bardaktan dedim ya bana.oyle.bi.yasak.koymadi herseyin fazlasi zarar azdan bisey olmaz
druna.sorarsin bende.hic.mide.bulantisi olmadi ilk.baslarda neden olmuyo.diye. cok.sikinti yapmist.ama bunye ile alakliymis ins seninde en kisa zamanda biter.cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…