2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Yükselir canım sen hic merak etme,bizde Şubat'ta demicez tekrar daha yeni regl oldum sanırım bu ayn 15 gibi transfer olurum😊insallah bu sefer olur bizimde😊yat dinlen bol bol bebeğini yorma sakn

Yükselir canım sen hic merak etme,bizde Şubat'ta demicez tekrar daha yeni regl oldum sanırım bu ayn 15 gibi transfer olurum😊insallah bu sefer olur bizimde😊yat dinlen bol bol bebeğini yorma sakn
Çok sevindim İnşalllahhh bu sefer herşey güzel olacak Nuray hanımın elleri bu sefer uğurlu gelecek bizeBizi habersiz bırakma arada gel
Canim gözün aydin kat kat artsin değerin inşallah :)
Teşekkür ederim canım Aminnnn inşallahhhhh

Kızlarrrrr sonuç çıktı 21,79 sizce nasıl doktorumdan haber bekliyoruz

Canim hayirli ugurlu olur insallah kacinci gun embriyosuydu bide bugun kacinci gunun inşallah katlanir degerin boyle dusuk başlayıp yukselen cok arkadasimiz oldu yinede kimyasal gebelik olma ihtimalinide unutma Allah korusun tabi en azindan degerin katlanana kadar kendini cok kaptirma ki sonra yikimida buyuk olmasin kafani rahat birak sanki hic test yaptirmamissin hala beklemedesin gibi bekle insallah sali gunu buyuk kutlama yapariz canim Allah a emat olz

Son düzenleme:

Dogrudr. Canim , benm normladede midem hassas , kokulara cok hassaslastm hmn midem bulaniyo ama kusmam cok yok idare eder yani , inslh duzlir hyrlisyla , sen tadini cikar bol bol ye :)

Cnm cok sevindim hamilesinnnnndegerin inss kat ve kat artsin inss cnm benim gozun aydin:118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Çok teşekkür ederim canım âmin inşalllahhhhh
Hayirli olsun melinda insallah sali 2 katindan daha fazla artar kacinci gun degeri bir de kacinci gun embriyosuydu?
Teşekkür ederim canım 2. Gün 4 hücreydi geç tutunma olabilirmiş
Teşekkür ederim kuzum inşalllahhhh sendende güzel haberler bekliyoruz benim bebiş 2. Gün embriyosu 4 hücreliydi

Teşekkür ederim kuzum inşalllahhhh sendende güzel haberler bekliyoruz benim bebiş 2. Gün embriyosu 4 hücreliydi[/QUOTE]

bak şimdi içim biraz daha rahatladı hcg nin yeni salgılanmaya başlaması normal ozaman 5.gün embriyosu 12.günde 100 lerde çıktığında normal kabul edildiğini düşünürsek 3 gün sonra senin değerinde 100 leri geçer inşallah canım inşallah hepimizin sonuçları güzel çıkar

Teşekkür ederim kuzum inşalllahhhh sendende güzel haberler bekliyoruz benim bebiş 2. Gün embriyosu 4 hücreliydi

bak şimdi içim biraz daha rahatladı hcg nin yeni salgılanmaya başlaması normal ozaman 5.gün embriyosu 12.günde 100 lerde çıktığında normal kabul edildiğini düşünürsek 3 gün sonra senin değerinde 100 leri geçer inşallah canım inşallah hepimizin sonuçları güzel çıkar[/QUOTE]
Ayyy kuzum azından bal damlıyor inşalllahhhhh

kızlarrrrrrr noldunuz nerdesiniz yaaaaaaaaa ben sizi çok merak ediyorummm nolduk böle dağıldık resmen nazarmı değdi bize ya bol neşeli kahkahalı günlerimiz geridemi kaldı yoksa buraya kadarmıydı yoksa dostluğumuz yoldaşlığımız bi haber sizden nolur sizi çok seviyor ve özlüyorummmmm

Kendimi iğrenççç hastaa yorgun kırılmış hiç bir işe yaramayan acınacak biri gibi hissediyorum ...biliyorum çok saçma biliyorum bu şükretmemek gibi bişi biliyorum çok yanlış ...................
Dün akşam bütün dünya başıma yıkıldı gibiydim ama bunu belli etmemeye çalışmak yaşamaktan daha zor inanın ...ne mi oldu aslında çok normal bişioldu benden 7yaş küçük kuzenim gwçen yaz evlenmişti hamileymiş bu çok güzel bi habwr onun için onun adına çok sevindim ama benim kalbime bi ok girmiş gibi oldum niemi çünkü benim bu durumumdan dolayı 2 aydır saklamışlar aman yeliz duymasın üzülmesin neymişş benim sonuç belli olunca benimle birlikte herkese sölüceklermiş saçmalığa bak ya benim sonucum olumsuz olursa ne olucak tı ozaman benim üzüntümün üstünemi açıklıyacalardı öle daha mı iyi...ya kızlar neolur beni ayıplamayın burdabuna benzer haberler çok okuduk hem bu benim için ilktedeğil benim bi ton benden küçük büyük kuzenim var 12 yaşında çocuğu olan var ve ben hepsini canımm gibi seviyorum ...BENIM KALBIME OK GIBI SAPLANMASININ SEBEBI BENDEN SAKLANMAK ICIN CABA HARCAMALARI.....2 aylık olmuş maşalah rabbim korusun ama 2aydır bide beni saf yerine koymuşlar hergördüğümde çünkü ben bu konuları konuşuruz ona hep sakın çok bekleme wrtelemeyin sonra zor oluyo bakın bi sorun varsa hemen öğrenirsiniz çünkü oda benim gibi troid hastası neysee hep beklemeyin hemen yapın derken gözümün içine baka baka yok daha var kısmett demiş benden saklamış ...bilmiyorum belkide iyi niyetindendevolabilir ...........yaa çok uzattım demi ben iğrenç biri değilim kıskanç hiç değilim ilk defa bana yakın birinin benden saklaması beni yaraladı ve ben bu içimi bieyere dökmessem çıldırırım diye buraya yazmak istedim bakim rahatlıyacakmıyım...

yelizcim kendine haksizlik etme cnm ve kendinide bosyere uzme ben seni anliyorum ve haklisinda dusuncende kuzeninde guya sana iyilik yapim derken daha kotu duruma yol acmislar cogu kisiler boyle dusunuyor aman onun bebegi yok duyarsa uzulur ama esas uzen şey onlarin yaptgi sacmasapan hareketleraman takma cnm bosubosunada strese sokma kendini insss rabbim sabrinin mukafatini tez zamanda gonderecek inss

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…