2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Guzelim tabi buraya yazacaksin hepimiz birbirimize destek olmuyor muyuz burda ? Sen cok haklısın kim böyle bi olay karşısında kalsa üzülür bazi insanlar akraba bile olsa incitebiliyorlar senin gönlün tertemiz halbuki hic üzülme cnm. cok sinir oluyorum böyle insanlara bnm de cevremde cok cnm iste bu yüzden ikinci tedavimizi kimseye soylemedik bana da yengem bayramda Korundunuz korundunuz o kadar al iste simdi isteyince olmuyor diyor lafa bak Allahim anlatsam anlamaz onun icin tartışmadim hic ama üzülüyor iste insan kafalari farkli isliyor cozemedim bu insanlari canini sıkma tatlım sen öpüyorum

Son düzenleme:
Kizlaaaarrrr sonunda meleklerimi aldim simdi tek dua m hayirlisiyla bebislerimi kucagima almam inşaallahhhhhhhh

transferin hayırlı olsun canım9 ay boyunca karnında misafir olsunlar.ALLAH C.C vaktinde sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaALLAH

merhabalarrrr....

anneannemin vefatı üzerine cuma gününden beri annemlerdeydim, az önce döndüm.... anneannem 115 yaşında ve malesef son bir yıldır yatalak haldeydi, son 2-3 aydır da konuşmuyordu bile. o yüzden Rabbim daha fazla dünyada acı çektirme, yerinde dinlendirir ve mekanı cennet olur inşallahhh.... cenaze de haliyle bir sürü akraba toplandı ve "e artık sizde beklemeyin bi bebek yapın" konulu konuşmalar yapıldı. ne diyeceğimi bilemedim, inşallah hayırlısıyla hayırlı zamanda olur diyebildim sadece.....

melindam geldiğim gibi pc başına koştum resmen, dün de aklım hep sendeydi, çok sevindim... salı gününe kat bekat artar inşallah değerin, çok daha fazla seviniriz umarım.... tek taşın sana bu 3 günde daha çok bağlansın ve seni 9 ay boyunca hiç bırakmasın inşallahhhh.....

Canim o oku inan hepimiz enaz birkez yemisizdir ama onlarda kendince seni uzmek istememislerdir bana ablam hamile ikinci bebegine hamile kalir kalmaz arayip pat diye soyledigin dede o ok saplanmisti malsef bu kiskanmak degil kotu bi insan oldugumuzdanda degilbizim elimizde olan bisey degil kendiliginden olan bisey malesef bu duyguya engel olamiyoruz insan ister istemez uzuluyo hemde cok uzuluyo Allah hepimizeyardim etsin insallah dayanma gucu versin bu bizim imtahanimiz dayamakve bununla yasamak zorundayiz bigun elbet dinecekbu aci

Canim o oku inan hepimiz enaz birkez yemisizdir ama onlarda kendince seni uzmek istememislerdir bana ablam hamile ikinci bebegine hamile kalir kalmaz annem arayip pat diye soyledigin dede o ok saplanmisti malsef bu kiskanmak degil kotu bi insan oldugumuzdanda degilbizim elimizde olan bisey degil kendiliginden olan bisey malesef bu duyguya engel olamiyoruz insan ister istemez uzuluyo hemde cok uzuluyo Allah hepimizeyardim etsin insallah dayanma gucu versin bu bizim imtahanimiz dayamakve bununla yasamak zorundayiz bigun elbet dinecekbu aci

canım evet bu aralar sesim çıkmıyor8 şubat cumartesi günü transferim olacak inşaallah
. Kalbimdesin nasilsjn cnm gozun aydin inss busefer bebeislerin sana simsiki tutunsunlar inss 9 ay sonrada sagsalim hop kucaginda inss saglikla

Canim allah gerde kalanlara saglikli omur versin inss basiniz sagolsun cnm mekani cennet olsun inss fatiha da okudum ruhuna cnm allah kabul etsin inss

canım evet bu aralar sesim çıkmıyor8 şubat cumartesi günü transferim olacak inşaallah
canım gozunaydin çok sevindim bu sefer bebis gelecek insallahhhbu arada benim sonucu görmedin mi bişey yazmamissin
Çok kk teşekkür ederim kuzum amin inşallah salı güzel haberler veririm bu arada basınız sağolsun canim annenin mekanı cennet olsun

canım arkadaşım sonucunu göremeden internet hatlarında sorun oldu.sayfaları yeni okuyabildim veeeee sonucu görünce yazayım dedim ama 1-2 sayfa kaldı onlarıda okuyup öyle cevapları yazmaya başlayayım dedim gözün aydın canım inşaALLAH salı günü değerlerin en yükseğe çıkar bu tedavin son olur yavrunu sağlıkla vaktinde hayırlı bir şekilde kucağına alırsın

sağol canım beniminşaALLAH bu sefer benimde son transferim olur.iğne tedavisi işe yaramadı.tekrar estrofem tablete döndük.hepimizin hakkında hayırlısı olsunRabbim hepimize anne olmayı tekrar tekrar nasip etsin inşaALLAH

Canim igne olarak ne kullanmistin

Pizzo'cum menegon kullanmıştım 1-2 yumurta gelişseydi yumurta çatlatıp estrofem ve crinone jel kullanmadan doğal hamilelik gibi dondurulmuş transferim yapılacaktı ama lider bir yumurta gelişimi olmayınca tekrar estrofeme başladık.

canım bebeğim ne dağılması yaaaaaben buradayım ama birkaç gündür giremedim sadecesen yoksun canımmm cicibebe artık hiç girmiyor anlamadım neden bir yolunu bulup bize haber vermiyor onu çok merak ediyorumherşey onun için yolundadır inşaALLAH. sen nasılsın canım söz ver bana bir daha böyle dostluğumuz bitti mi?gibi düşünceler olmayacaktamam mı?

Anladim canım herseyin hayirlisi olur inşaallah hepimiz için

Herkese iyi pazarlar kizlar, sizlere bir sorum olacakkk
sali gunu donmus bebisimin transferi gerceklesecek, doktorum gecen persembe gunu progesterone ignesini baslatti yani su ana kadar 3 kere igne oldum, dun gece bir kac damla kanamam oldu..bu normal mi? basina boyle birsey gelen var mi?
tesekkur ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…