- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
- 248
Kendimi iğrenççç hastaa yorgun kırılmış hiç bir işe yaramayan acınacak biri gibi hissediyorum ...biliyorum çok saçma biliyorum bu şükretmemek gibi bişi biliyorum çok yanlış ...................
Dün akşam bütün dünya başıma yıkıldı gibiydim ama bunu belli etmemeye çalışmak yaşamaktan daha zor inanın ...ne mi oldu aslında çok normal bişioldu benden 7yaş küçük kuzenim gwçen yaz evlenmişti hamileymiş bu çok güzel bi habwr onun için onun adına çok sevindim ama benim kalbime bi ok girmiş gibi oldum niemi çünkü benim bu durumumdan dolayı 2 aydır saklamışlar aman yeliz duymasın üzülmesin neymişş benim sonuç belli olunca benimle birlikte herkese sölüceklermiş saçmalığa bak ya benim sonucum olumsuz olursa ne olucak tı ozaman benim üzüntümün üstünemi açıklıyacalardı öle daha mı iyi...ya kızlar neolur beni ayıplamayın burdabuna benzer haberler çok okuduk hem bu benim için ilktedeğil benim bi ton benden küçük büyük kuzenim var 12 yaşında çocuğu olan var ve ben hepsini canımm gibi seviyorum ...BENIM KALBIME OK GIBI SAPLANMASININ SEBEBI BENDEN SAKLANMAK ICIN CABA HARCAMALARI.....2 aylık olmuş maşalah rabbim korusun ama 2aydır bide beni saf yerine koymuşlar hergördüğümde çünkü ben bu konuları konuşuruz ona hep sakın çok bekleme wrtelemeyin sonra zor oluyo bakın bi sorun varsa hemen öğrenirsiniz çünkü oda benim gibi troid hastası neysee hep beklemeyin hemen yapın derken gözümün içine baka baka yok daha var kısmett demiş benden saklamış ...bilmiyorum belkide iyi niyetindendevolabilir ...........yaa çok uzattım demi ben iğrenç biri değilim kıskanç hiç değilim ilk defa bana yakın birinin benden saklaması beni yaraladı ve ben bu içimi bieyere dökmessem çıldırırım diye buraya yazmak istedim bakim rahatlıyacakmıyım...
Herkese iyi pazarlar kizlar, sizlere bir sorum olacakkk
sali gunu donmus bebisimin transferi gerceklesecek, doktorum gecen persembe gunu progesterone ignesini baslatti yani su ana kadar 3 kere igne oldum, dun gece bir kac damla kanamam oldu..bu normal mi? basina boyle birsey gelen var mi?
tesekkur ederimm
sağol canım sanada iyi pazarlar.bahsettiğin kanama vajinal mi?iğne yerinde mi?anlamadımiğne olduğum zamanlarda vajinal kanamam olmadı ama iğnenin yerinde ilk anlarda kanama oluyordu....
Çok teşekkürler canım tam sevinemiyorum salı günü inşallah değer katlarCanim benim hayırlı olsun Insallah keyifli bir hamileliğin olur Rabbim sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip eder darisi başımıza
canım arkadaşım sonucunu göremeden internet hatlarında sorun oldu.sayfaları yeni okuyabildim veeeee sonucugörünce yazayım dedim ama 1-2 sayfa kaldı onlarıda okuyup öyle cevapları yazmaya başlayayım dedim gözün aydın canım inşaALLAH salı günü değerlerin en yükseğe çıkar bu tedavin son olur yavrunu sağlıkla vaktinde hayırlı bir şekilde kucağına alırsın
Kızlar transferden sonra ağrı veya sanci yasadiniz mi ?
Olsun cnm biliyorsun ben bu tedaviyle ikizkere kalmistim inss seninde oyle olur inss hakkinda hayirlisi olsun cnmsağol canım beniminşaALLAH bu sefer benimde son transferim olur.iğne tedavisi işe yaramadı.tekrar estrofem tablete döndük.hepimizin hakkında hayırlısı olsun Rabbim hepimize anne olmayı tekrar tekrar nasip etsin inşaALLAH
Cnm ben yasamamistim ama inss onemli degildir cnm dr arasiydinHerkese iyi pazarlar kizlar, sizlere bir sorum olacakkk
sali gunu donmus bebisimin transferi gerceklesecek, doktorum gecen persembe gunu progesterone ignesini baslatti yani su ana kadar 3 kere igne oldum, dun gece bir kac damla kanamam oldu..bu normal mi? basina boyle birsey gelen var mi?
tesekkur ederimm
Sanada iyi aksamlar cnm anali babali buyutsun allah darisi sana olsun insseşimle ortak olan iş arkadışımızın 3.bebeği oldu hayırlı olsuna gidiyoruz.erken gelirsem görüşürüz.Yelizcim geldiğini gördüm ama hazılanıp çıkmam gerekiyor öptüm seni canım ilerleyen saatlerde görüşürüz inşaALLAH
Evet canim bnm oldu hemde asiri agri ve sancim oldu , dik duramadim 1hafta hep kamburdum karin agrisindan namaz bile kilamiyodum , yatsam bile sancim vardi , ustune karnimda sisince dha zorlndm , yani nrmal canim sknti yapma ful yat dinlen b is yapma sakin , eger agrin cok artrsa agri kesci veriyolar bna parol vermisti doktorum onu ictm ama sdce b gun ictim tahammulsuz sanci degldi ama sancim oluyodu canim
Olsun cnm biliyorsun ben bu tedaviyle ikizkere kalmistim inss seninde oyle olur inss hakkinda hayirlisi olsun cnm
Cnm ben yasamamistim ama inss onemli degildir cnm dr arasiydin
Sanada iyi aksamlar cnm anali babali buyutsun allah darisi sana olsun inss
Cnm bende cok agri olmamisti ama arada oluyordu herkeste farkli cnm inss hakkinda hayirli olur inss
Canim başınız sağolsun anneannenin mekani cennet olsun .merhabalarrrr....
anneannemin vefatı üzerine cuma gününden beri annemlerdeydim, az önce döndüm.... anneannem 115 yaşında ve malesef son bir yıldır yatalak haldeydi, son 2-3 aydır da konuşmuyordu bile. o yüzden Rabbim daha fazla dünyada acı çektirme, yerinde dinlendirir ve mekanı cennet olur inşallahhh.... cenaze de haliyle bir sürü akraba toplandı ve "e artık sizde beklemeyin bi bebek yapın" konulu konuşmalar yapıldı. ne diyeceğimi bilemedim, inşallah hayırlısıyla hayırlı zamanda olur diyebildim sadece.....
melindam geldiğim gibi pc başına koştum resmen, dün de aklım hep sendeydi, çok sevindim... salı gününe kat bekat artar inşallah değerin, çok daha fazla seviniriz umarım.... tek taşın sana bu 3 günde daha çok bağlansın ve seni 9 ay boyunca hiç bırakmasın inşallahhhh.....
Canim benimde oldu agri bir iki gün hatta azcik kahverengi lekelenmem oldu normalmis tatlim korkma oki :)
Canim transferin kaçıncı günü oldu peki
Ilk iki gün oldu cnm hafif sanci ilac icmedim ama
Benimde 2 gündür agrim var insaallah iyiye işarettir
Canim benim kalkmiyorum iş filan yapmaya sadece wc ye kalkiyorum arada beş dakika dolaniyorum agrin be zaman baslamisti peki.senin
Senin transfer cmts mi yapıldı cnm normaldir bence icin rahat etsin diye yarin merkezine sor istersen bir
Yok canım cuma günü yapildi ararin yarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?