2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım üzülme lütfen kuzenin seni üzmemek istemiş ama farkında olmadan kırmış.yazdıkların,düşündüklerin,söylediklerin ve henüz kelime olarak karşılığını bulamadığın bütün hislerin çok normal kendine yüklenme sen ALLAH'ın sevdiği kulusun Rabbim sevdiği kullarını dert verir.kulunun O'na yakarıp dua etmesini severinşaALLAH güzel günler hepimiz için yakınhaftaya senin için güzel günlerin başlangıcı olacak.işlerin yolunda gitsin bu tedavinin sonunda Rabbim sana yavrularını bağışlasın

sağol canım sanada iyi pazarlar.bahsettiğin kanama vajinal mi?iğne yerinde mi?anlamadımiğne olduğum zamanlarda vajinal kanamam olmadı ama iğnenin yerinde ilk anlarda kanama oluyordu....

eşimle ortak olan iş arkadışımızın 3.bebeği oldu hayırlı olsuna gidiyoruz.erken gelirsem görüşürüz.Yelizcim geldiğini gördüm ama hazılanıp çıkmam gerekiyor öptüm seni canım ilerleyen saatlerde görüşürüz inşaALLAH

Canim benim hayırlı olsun Insallah keyifli bir hamileliğin olur Rabbim sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip eder darisi başımıza
Çok teşekkürler canım tam sevinemiyorum salı günü inşallah değer katlar

Teşekkür ederim kuzum Ne olur dua et bize canım salı günü güzel haber alayım suan korkuyorum kimyasal degildir inşallah değer düşük çünkü

Kızlar transferden sonra ağrı veya sanci yasadiniz mi ?

Evet canim bnm oldu hemde asiri agri ve sancim oldu , dik duramadim 1hafta hep kamburdum karin agrisindan namaz bile kilamiyodum , yatsam bile sancim vardi , ustune karnimda sisince dha zorlndm , yani nrmal canim sknti yapma ful yat dinlen b is yapma sakin , eger agrin cok artrsa agri kesci veriyolar bna parol vermisti doktorum onu ictm ama sdce b gun ictim tahammulsuz sanci degldi ama sancim oluyodu canim

Olsun cnm biliyorsun ben bu tedaviyle ikizkere kalmistim inss seninde oyle olur inss hakkinda hayirlisi olsun cnm
Cnm ben yasamamistim ama inss onemli degildir cnm dr arasiydin
Sanada iyi aksamlar cnm anali babali buyutsun allah darisi sana olsun inss
Kızlar transferden sonra ağrı veya sanci yasadiniz mi ?

Cnm bende cok agri olmamisti ama arada oluyordu herkeste farkli cnm inss hakkinda hayirli olur inss

Canim benim kalkmiyorum iş filan yapmaya sadece wc ye kalkiyorum arada beş dakika dolaniyorum agrin be zaman baslamisti peki.senin

Inşaallah canim benim Allah razı olsun

Canim başınız sağolsun anneannenin mekani cennet olsun .

Canim benim kalkmiyorum iş filan yapmaya sadece wc ye kalkiyorum arada beş dakika dolaniyorum agrin be zaman baslamisti peki.senin

Yumurta toplamdan beri agrim vardi canim , transfere kadr azaldi trnsferden snra tkrr basladi ama karnim da cok sismisti ilaclardan herlde 5aylik hamile gbydim oda agri yapiyodu herlde , ama suan sislikte yok agrida bnm 1hfaya gcmisti , kisden kisye dgsr herlde cnm inslh snnki hmn gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…