- Konu Sahibi evenescence
-
valla arkadaşım araştırmacı gazetecilikte son nokta yapmışsınız:))şaka bi yana hakkaten bu konu önemli..sağlık ocağına 2. ayda gittiğimde bana da vermişti doktor..ama ferrum du sanırım..fakat aynı gün benim çocuk doktorumla randevum vardı..söyledim ilaç verdi diye..dur bi daha 6. ayında kan değerlerine bakıp vereceğiz dedi..(sağlık ocağındaki gözüne bakıp vermişti) ertesi ay bi daha götürdüm sağlıkocağına yine gözüne baktı iyi kansızlığı yok dedi:))şaka gibi..sanki ilaç kullandımda..bende karşıyım..anne sütünden alıyolar alacakların ekgıdaya başladık zaten ..demir içerikli şeyler yedirelim..dut pekmezi yedirebiliyoruz biliyorsunuzdur..o daha iyi..merhaba kasım anneleri benim oğlumda 12 kasım 2013 doğumlu 5. ayımıza girdiğimizde sağlık ocağından vegaferon kan damlası verildi ve mutlaka kullanmamız söylendi fakat ben devletin verdiği ücretsiz herşeye karşı şüphe ile yaklaşan bir anne olduğum için internetten vegaferon ile ilgili bir araştırma yaptım
Bebeklere ücretsiz olarak dağıtılan Vegaferon Demir Damlalardan 2920210 seri no.lu olanların dağıtımının durdurulması gerekmektedir.Konuyla ilgili Türkiye Halk Sağlığı Kurumu yazısı ektedir.Stoklarında 2920210 seri no.lu Vegaferon Oral Damla olan ASM ve TSM' lerin Müdürlüğümüz Çocuk ve Ergen Sağlığı birimine telefonla acil bilgi vermesi gerekmektedir.( dahili 299) ve sağlık bakanlığının toplatma emri var araştırıp dilekçeyi görebilirsiniz.
ve bunu buldum seri numarası elimdekiyle aynıydı o kadar sinirlendim ki elimdeki vegaferonla sağlık ocağına gittim hemen rezalete bakın,ya vermiş olsaydım bebeğime hesap soruncada vay efendiim unutulmuş onlar,hemen sağlık bakanlığına şikayet dilekçesi yazdım bu işin peşini bırakmıcam bizim bebeklerimiz kobay mı yaa hadi ben araştırdım bilmeden veren bi sürü anne var önce kan tahlili yaptırıcam demiri yeterliyse asla kan damlası vermicem değilse de özel doktora yazdırıp alıcam.Lütfen çok temkinli ve dikkatli olalım anneler bebeklerimiz çok değerli hemen sizi de bilgilendirmek istedim.
Benim kızımında eli agzında,ama dise yormuyorum ben, atesde oluyosa dis olabilir.Kimi bebekte ates yaptıgını duymuştum...
merhaba kasım anneleri benim oğlumda 12 kasım 2013 doğumlu 5. Ayımıza girdiğimizde sağlık ocağından vegaferon kan damlası verildi ve mutlaka kullanmamız söylendi fakat ben devletin verdiği ücretsiz herşeye karşı şüphe ile yaklaşan bir anne olduğum için internetten vegaferon ile ilgili bir araştırma yaptım
bebeklere ücretsiz olarak dağıtılan vegaferon demir damlalardan 2920210 seri no.lu olanların dağıtımının durdurulması gerekmektedir.konuyla ilgili türkiye halk sağlığı kurumu yazısı ektedir.stoklarında 2920210 seri no.lu vegaferon oral damla olan asm ve tsm' lerin müdürlüğümüz çocuk ve ergen sağlığı birimine telefonla acil bilgi vermesi gerekmektedir.( dahili 299) ve sağlık bakanlığının toplatma emri var araştırıp dilekçeyi görebilirsiniz.
Ve bunu buldum seri numarası elimdekiyle aynıydı o kadar sinirlendim ki elimdeki vegaferonla sağlık ocağına gittim hemen rezalete bakın,ya vermiş olsaydım bebeğime hesap soruncada vay efendiim unutulmuş onlar,hemen sağlık bakanlığına şikayet dilekçesi yazdım bu işin peşini bırakmıcam bizim bebeklerimiz kobay mı yaa hadi ben araştırdım bilmeden veren bi sürü anne var önce kan tahlili yaptırıcam demiri yeterliyse asla kan damlası vermicem değilse de özel doktora yazdırıp alıcam.lütfen çok temkinli ve dikkatli olalım anneler bebeklerimiz çok değerli hemen sizi de bilgilendirmek istedim.
Canim ayni durum bizdede var. Gece yarim saatte bir veya 1 saatte bir uyaniyor kafayi yemek üzereyim ama Allahin izniyle inşallah en kisa zamanda rahatlar yavrularimiz olumlu düşünelim ki herşey Güzel olsun.Benim oğlum 20 kasim dogumlu ve alttan 2disimiz 10 gun once cikti. 1 bucuk ay kadar istahsizlik, uykusuzluk ve huzursuzluk cektik ama hic ates olmadi. Zaten cocuktan cocuga farklilik gosteriyormus belirtiler. Bizim disimiz cikti ama uykusuzluk ve huzursuzluk hala devam ediyor.. Normal midir acaba bilen var mi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba kasım anneleri benim oğlumda 12 kasım 2013 doğumlu 5. ayımıza girdiğimizde sağlık ocağından vegaferon kan damlası verildi ve mutlaka kullanmamız söylendi fakat ben devletin verdiği ücretsiz herşeye karşı şüphe ile yaklaşan bir anne olduğum için internetten vegaferon ile ilgili bir araştırma yaptım
Bebeklere ücretsiz olarak dağıtılan Vegaferon Demir Damlalardan 2920210 seri no.lu olanların dağıtımının durdurulması gerekmektedir.Konuyla ilgili Türkiye Halk Sağlığı Kurumu yazısı ektedir.Stoklarında 2920210 seri no.lu Vegaferon Oral Damla olan ASM ve TSM' lerin Müdürlüğümüz Çocuk ve Ergen Sağlığı birimine telefonla acil bilgi vermesi gerekmektedir.( dahili 299) ve sağlık bakanlığının toplatma emri var araştırıp dilekçeyi görebilirsiniz.
ve bunu buldum seri numarası elimdekiyle aynıydı o kadar sinirlendim ki elimdeki vegaferonla sağlık ocağına gittim hemen rezalete bakın,ya vermiş olsaydım bebeğime hesap soruncada vay efendiim unutulmuş onlar,hemen sağlık bakanlığına şikayet dilekçesi yazdım bu işin peşini bırakmıcam bizim bebeklerimiz kobay mı yaa hadi ben araştırdım bilmeden veren bi sürü anne var önce kan tahlili yaptırıcam demiri yeterliyse asla kan damlası vermicem değilse de özel doktora yazdırıp alıcam.Lütfen çok temkinli ve dikkatli olalım anneler bebeklerimiz çok değerli hemen sizi de bilgilendirmek istedim.
Merhabaa bende kasım annesiyim doğuma kadar çok aktiftim kk da ama kızımdan sonra koptum kopmak zorunda kaldım zor bir bebekti.kolikti agır cinsinden. 13 kasımda sezeryanla doğdu kızım.bizim de hala dişimiz yokk aynen tembeliz emeklemiyor oturmayı seviyo dönmeyi bile sevmiyo totoyu kaldıramıyo yürütme çalışması yaptırıyorum ona da meraklı değil.yürüteç almadık zaten kendi haline bıraktım bende :)valla kasım annelerinden kimse yazmayınca bende yazmıyorumççoysaki paylaşacak çok şeyimiz olmalı...misal benim kızın daha dişleri hiç çıkmadı.. doktor 1 yaşına kadar yolu var dedi..benim gibi olan varmı merak etmekteyim..benim kız tembel..emeklemiyoda..oturduğu yerde kıçının üstünde hareket ediyo..elimden tutun yürütün istiyo..yürütece biniyo biraz yürüyo sıkılıyo...sizdekilerde durum ne??
Merhaba biz de 13 kasım sezeryanlıyız.3850 51 cm doğmuştu kızım.bebelerden pek fırsat kalmıyo hele şimdi ek gıdalar falan derken aldı başını gidiyo işler büyüttük yine de maşallahhhheeyyy sevgili 2013 Kasım anneleri nerelerdesiniz... kimse uğramaz olmuş buralara. bebişlerimizle koşuşturmacadan sanırım. 1 yaşına yaklaştılar artık :) nasıl gidiyor neler yapıyosunuz. bu arada ben 1 Kasım bebeğinin annesiyim 3410 kg ve 52 cm olarak normal yolla dünyaya geldi :) yorumu kim görürde ne zaman yazar hiç belli değil tabiii
heeyyy sevgili 2013 Kasım anneleri nerelerdesiniz... kimse uğramaz olmuş buralara. bebişlerimizle koşuşturmacadan sanırım. 1 yaşına yaklaştılar artık :) nasıl gidiyor neler yapıyosunuz. bu arada ben 1 Kasım bebeğinin annesiyim 3410 kg ve 52 cm olarak normal yolla dünyaya geldi :) yorumu kim görürde ne zaman yazar hiç belli değil tabiii
ARKADAŞLAR 2013 kasım bebeklerinden yürümeye başlayan varmı, biz hala emekliyoruz :)
oyyy maşallah, bu arada hamilesin gördüğüm kadarıyla Allah tamamına erdirsin inşallah. bence Allah dağına göre kar veriyor işte baksana, sen hamile lduğun için bebeğin daha çabuk gelişim gösterip sana yük olmayacak inşallah. rabbim ikincinin kolaylığpını vermiş sana ne güzel.
mrb canım bizde 19 kasım 2013 doğumluyuz 11 ayında yürümeye başladı bizim cadı şu anda önüne gelen heryere tırmanıyo komidin sehba koltuk aklına ne gelirse... perişanııızzzARKADAŞLAR 2013 kasım bebeklerinden yürümeye başlayan varmı, biz hala emekliyoruz :)
ayyy maşallah yaa darısı başımıza, bizim kız biraz tombul , birde işten gelince çok alıştırma yapsak aslında iyice ilgilensek yürüdü yürüyecek gibi.mrb canım bizde 19 kasım 2013 doğumluyuz 11 ayında yürümeye başladı bizim cadı şu anda önüne gelen heryere tırmanıyo komidin sehba koltuk aklına ne gelirse... perişanııızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?