- Konu Sahibi evenescence
-
maşalla oğluşuna tam olara ne kadarlık
Merhaba anneler ben de 22.11.2013 kasım annesiyim, kızım var büyüyor :)
Oglum degil kızım :) yani oglumda var elbette ama o artık büyüdü.profildeki fotoğraf oğlum ilk üye olurken o vardı çünkü.degiştirmeyede elim değmedi bir türlü.bu arada kızım Derinim 20 kasım dogumlu 3 ayı azıcık geçtik,kırkından beri de aguları var gulmeleri var,şimdilerde sevinç çığlıklarıda atıyor
Maşallah bütün bebişlerimize...
rica ederim,elbette karıştırılabilir,evet bir gün arayla doğum yapmışız.20 kasım geldi şimdi aklıma randevulu sezeryandı ama o gün sabaha karşı suyum gelmişti.apar topar gitmiştik hastaneye...ay çok özür dilerim karıştırdım heralde kusura bakmayın.benim kızımda 19 kasım doğumlu bi gün araları var:)
meerhaba kızlar ya ben bişi soracam sizin göbeğinizdeki çizgi yok oldu mu??? kilo durumlarınız nasıl ben önce veriyordum şimdi almaya başladım da :44::44::44: bi de çatlağı olanların renkleri döndü mü benim çok kötü görünüyoo yaa
Benim göbeğimdeki iż silinmeye yüz tuttu baya silik ama hala var.çatlağım hiç olmadı.ilk 20 günde 17 kilo verdim ama geri kalan beş altı kilo hala benimle :) mekik çekmeye başladım bu aralar...
Oglumda da 19 kilo almıştım yine çatlağım olmamıştı.yapı meselesi sanırım.Annemde de olmamış.bu aradabenimde
dereotu sabahları aç kanına ve akşamları yemekten önce yiyince zayıflatıyomuş hemde sütü acayip artırıyor.deneyelim istersen .ilk doğum yaptığımda sütüm artsın diye her fırsatta yiyordum ben
Suyla değil canım, bir miktar mesela 15 16 sap kalınlığında derotunu çiğ yiyorsun, yemeklerden 15 dakika önce ama,bu kadar kolay...Allahtan ben severim :) ama haklısın çoğu kişi dereotunun tadını sevmiyor
bende bu konuyu düşündüm dün benim çizgimde hala duruyor hiç silinmeyecek gibi sanki.ama çatlağım falan olmadı.benimde annemde yokmuş.ben kiloların hepsini verdim sayılır şu anda pek iştahım yok tek başıma yemek yemeyi sevmiyorum
valla canım bende pek sevmem normalde ama inanılmaz acıkıyorum kızım emdikçe( çalı süpürgesi bile emzikli kadından kaçarmış acaba benide yer mi diye (bi arkadaşım bunu söyledi geçen çok güldüm ve hak verdim sizinlede paylaşayım dedim
bak bu iyiymiş bende güldüm:)zaten yemek lazım biz yemessek bebişler nasıl beslenicek hem türk kadını balık etli olur azcık:)
ben balık etinden ton balığına terfii etmek üzereyim ama neyseeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?