2013 Mart Anneleri Hediye Çekilişi Başlıyorr

Kıvırcıkk teyzemize hediyesi için çok teşekkür ederiz gerçekdende dün paketi açtığımda ve içindeki mektubu okumaya başladığımda direk ağlamaya başladım çünki kıvırcıkk özel bi durumu vae bu durumda olmasına rağmen hediyesini alıp göndermiş. Ve bu güzel hediyeler için oğlumla sana çok teşekkür ederiz teyzesi. Bir an önce senin yavrununda sağlıklı haberlerini almak dileğiyle :54:
Eki Görüntüle 535951 Eki Görüntüle 535952 Eki Görüntüle 535951 Eki Görüntüle 535952

canımcım, güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. ben hediyeyi gönderirken henüz erkek anası olacağını bilmiyordum o sebeple her iki cinse de uyacak bi şeyler göndermeye çalıştım. inşallah hepimiz bebişlerimizin fotolarını da paylaşırız bir gün burada.

canım kzımın sevimli pembiş tulumları elime ulaştı. görünce cok duygulandım, güzel, temiz sonuçlar alayım da Allahım içinde görmeyi nasip etsin inşallh. çok çok çok teşekkür ederiz. fotosunu çekemedim ama en kısa zamanda çekip koyucam.

canım şekerciğim bakın benim prensesime ne almış ,aynısından onun prensesi de giyecek annesi kuzusuna da almış ,allahım bezli popoları kocaman dolduracak tulumu ,o minicik ayakları :)) ayyy ben çok özledim bebeğimi ya gelsinler artık:emir_bebek: :) ŞEKERCİK teyzemize çok çok çok teşekkürler öpüyorum onu kocaman
tweety teyzemize de çok teşekkürler hediye organizasyonunda epey uğraştı çok emek verdi ve hepimize güzel bir hatıra kalmasına sebep oldu..:118::118::118: yaşasın :kkk:

Eklentiler

• $Fotoğraf0353.webp
    $Fotoğraf0353.webp
    31 KB · Görüntüleme: 58
  • $Fotoğraf0354.webp
    $Fotoğraf0354.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 63
  • $Fotoğraf0357.webp
    $Fotoğraf0357.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 79
Ahhhh canım benimmmm, bende bi an hayal ettim pofuduk ayaklarını bu tulumların içindeee:21: RABBİM sağlıkla kavuşmamızı, cicili bicili giydirmemizi nasip etsin inşallah..
Rica ederim diyorum ve tweety mize burdan he birlikte tşk lerimizi iletiyoruz:52:

Sağlıklı günlerde giydir inşallah üretmenimm:16:

canım şekerciğim bakın benim prensesime ne almış ,aynısından onun prensesi de giyecek annesi kuzusuna da almış ,allahım bezli popoları kocaman dolduracak tulumu ,o minicik ayakları :)) ayyy ben çok özledim bebeğimi ya gelsinler artık:emir_bebek: :) ŞEKERCİK teyzemize çok çok çok teşekkürler öpüyorum onu kocaman
tweety teyzemize de çok teşekkürler hediye organizasyonunda epey uğraştı çok emek verdi ve hepimize güzel bir hatıra kalmasına sebep oldu..:118::118::118: yaşasın :kkk:

canımcım, güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. Ben hediyeyi gönderirken henüz erkek anası olacağını bilmiyordum o sebeple her iki cinse de uyacak bi şeyler göndermeye çalıştım. Inşallah hepimiz bebişlerimizin fotolarını da paylaşırız bir gün burada.

amin canım inşallah tekrar teşekkür ederiz hediyemiz için

canım kzımın sevimli pembiş tulumları elime ulaştı. Görünce cok duygulandım, güzel, temiz sonuçlar alayım da allahım içinde görmeyi nasip etsin inşallh. çok çok çok teşekkür ederiz. Fotosunu çekemedim ama en kısa zamanda çekip koyucam.

tek dileğimiz ve duamız o zaten kızımızın sağlıklı haberlerini almak bir an önce bu mutlu haberide verirsin bize

Derya sadece face grubunda olduğu için hediyesini ben ekledim arkdişiler buraya.. Akılcıya teşekkürlerini iletiyor çok tatlı bu :)

$der.webp

presnsesin sağlıkla giysin inşallah canım

Derya sadece face grubunda olduğu için hediyesini ben ekledim arkdişiler buraya.. Akılcıya teşekkürlerini iletiyor çok tatlı bu :)

Eki Görüntüle 536639

iiyi yaptın meltem bende onu eklemek için girdim ellerine sağlık DEryyyaaaaa sağlıkla giysin paşannnn

Hediyesini alıp buraya resim eklemeyen arkadaşlar ; Siz gönderen olsaydınız hergün bu topiğe girip bakmazmıydınız benim hediyem yayınlandımı diye lütfen biran önce hediyenizle ilgili fotoyu eklerseniz hepimiz seviniriz :34:

Şekercik ve Frezya canım rica ederim ne demek ben çok zevk alarak yaptım umarım herkeste aynı zevki ve heyecanı yaşamıştır :54:

$hediyem.webp $hediyem.webp Ozpolat teyzesi benim hediyem gelmiş ay çok beğendimmmm özlem teyzoşuuuuu...bayıldım bayıldım..oğluşumu hayal ettim vala ay ne mutlu oldum ben yahuuuuu...hayırlısıyla alalım kucaklarımıza bebişkolarımızı.

Oğluşum ve ben Marmara 41 teyzesine çook çook tşk ediyoruz canım yaa hem oğluma hediye almış hemde annesine 2 kutu pişmaniye göndermiş düşünceli arkadaşım :) tekrar tşk ediyoruz bebğinle mutlu sağlıklı bir ömür geçirmeni diliyorum ...(fotoğrafı birtürlü yükleyemedim ama denemeye devam ediyorum yüklerim kesin)

arkadaşım hala teslim almamış hediyesini sabah kargo şirketine bi fırça tamam bu gün teslimat yapılacak dediler nihayet umarım ulaşır bu gün salıdan beri kargoda ya bu ne ya ben bile çatladım

marmaracımm çook tşk ediyorum çok düşüncelisin canım benim yaa fotoları nasıl boyutunu düşürücem yüklemeyi çok istiyorum :)

akılcı hediyeni alabilmişsin arkadaşım çok sevindim valla senin şansına kargo işte senin bulunduğun şehir bayağı sorunluymuş neyse aldınya eşime dedimki sen gönderdin kargoya söylemedinmi önemli olduğunu adam yandık diyor ya birde urfa ya götürecek beni aradım söyledim benden mutlu oldu yupppi dedi neyse dedi en azından bayramı urfa da geçirmicez evdeyiz dedi biraz başının etini yedim heralde benim hediyem gitmemiş gitmemiş diye arkadaşım umarım beğenmişsindir bebişin iyi günlerinde kullansın kirletsin

akılcı hediyeni alabilmişsin arkadaşım çok sevindim valla senin şansına kargo işte senin bulunduğun şehir bayağı sorunluymuş neyse aldınya eşime dedimki sen gönderdin kargoya söylemedinmi önemli olduğunu adam yandık diyor ya birde urfa ya götürecek beni aradım söyledim benden mutlu oldu yupppi dedi neyse dedi en azından bayramı urfa da geçirmicez evdeyiz dedi biraz başının etini yedim heralde benim hediyem gitmemiş gitmemiş diye arkadaşım umarım beğenmişsindir bebişin iyi günlerinde kullansın kirletsin
Canım yaa çook beğendim inan merak ediyodum çok :)) ne güzelmiş bu hediyeleşmek hep yapalım çok sevdim hiç tanımadığın insanlar seni çook mutlu edebiliyor bu çok hoş bir duygu çok zevklisin bu arada oğlumda tekmeleriyle tşk ediyor teyzesi :)

herkes hediyesinin resmlerini yayinladi bitek benimki yok:25: oysaki cok hevesle almistim uzuldum dogrusu hergun bakmaktandan sIkIldim artik girmiycem topige

Eki Görüntüle 537500 Eki Görüntüle 537500 Ozpolat teyzesi benim hediyem gelmiş ay çok beğendimmmm özlem teyzoşuuuuu...bayıldım bayıldım..oğluşumu hayal ettim vala ay ne mutlu oldum ben yahuuuuu...hayırlısıyla alalım kucaklarımıza bebişkolarımızı.

İyi gunlerde kullanin filizcim

Canım yaa çook beğendim inan merak ediyodum çok :)) ne güzelmiş bu hediyeleşmek hep yapalım çok sevdim hiç tanımadığın insanlar seni çook mutlu edebiliyor bu çok hoş bir duygu çok zevklisin bu arada oğlumda tekmeleriyle tşk ediyor teyzesi :)

Esra bizde gorelim merak ettik :)))

citrsu kusura bakma arkadaşım hediyeni yayınlayamadım bazı sıkıntılarım vardı en yakın zamanda bana göndermiş olduğun o güzel hediyeleri sizlerle paylaşıcam....lütfen şuanki durumumu mazur gör....

Back
X