dr la konuşsan 19 unda doğum yapsan olmaz mı.sonuçta 1 gün yani
canım eğer sezaryan yapacaksan 1 gün önce yatışını yaptır ve provizyon alsınlar yani ödemeyi 1 gün önce almış oluyorlar, istersen ayın 20 sinde de doğum yapabilirsin, sigorta acentanla konuş
kizlar biz gezmeden geldik :)
artik belimden kasiklarima inen sancim var benim :44: yarin doktora gidiyoruz sabah ultrasonada girecegiz bakalim doktor ne diyecek bu sancilara sanirim nst'ye de sokar beni yarin
hadi hayirlisi:18:
selam anneler ben geldim..kucuk yaramazdan anca vakit bula bildim.bu gun oglende uyumadi.cok yoruldum.
ELISA bende nette gormusdum videosunu.izin verme sakin.hakkimizda hayirlisi.
LOLO oglunun iyilesmesinin fazla zaman almasina uzuldum.insallah yakinda iyilesir.
CANDASIM bana doktor birsey demedi canim.sadece korktum insallah donmusdur.ilk dogumumda normaldi canim.
OZOZKUN kiz ne az kaldi.cok heyecanlandim.saglikla gelsin kuzucuk,
GUVENIM babasi konusmus donmus demek.her seyde bir hayir varhakinda hayirlisi.
RECSN gecmis olsun tatlim.benim halamin kizida martta dogum yapacak kismetse.onda da cok varis var.agriyor.doktoru sezeryani soylemis oda asla istemiyorum demis.doktor iyice kontrol etmis.damarlar vajina disinda eger bebek en fazla 3 kilo olursa normal dogumda sakinca yokmus.damari elleriyle tutacaklarmisaz ye soylemis dokor.ama benim kuzenin umrunda degil.hem yiyor tatli cikolata,hemde normal istiyor.doktorun iyisi ni biliyordur.insallah saglikla kurtulursun.
MAYA 2013 insallah senin bebisin doner.istedigin gibi normal dogum yaparsin
CEREN_Y doktorunu ara canim.ne olduguna o karar versin.gecmis olsun
Gunaydin kizlar. Cumartesi dr a kontrole gidicem. Hazirlikli gitmeyi dusunuyorum. Geceleri cok sancim oluyor. Belki beni doguma alir.cok da guzel olur.
Sezeryan mi olacaksin canim ?
Hadi hayirlisi olsun insallahh
inşallah döner bebeğin..hiç belli olmaz.umudunu yitirme.dönmezsede üzülme herşeyin hayırlısı.önemli olan sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesi bebeğinin :)
maşallah kilo almış bebeğin.korkmuştun ama seni üzmedi.2500 gr gayet güzel..inşallah birkaç hafta daha sabreder biraz daha kilo alır :)
sizinde hakkınızda hayırlısı olsun inşallah cnm..sağ salim kucaklayalım bebekleri :)
bebeğinin kilo alması için ceviz muz fındık yemeği ihmal etme tabi bide bal, Allah hayırlı şekilde kucağına almayı nasip etsin
yok cnm ciğer geliştirici değil.. kan sulandırıcı iğne..
geçmiş olsun cnm.. hayırlısı artık.. vakti gelmiş zaten.. elbet çıkacak yavrucak
ohh ne güzel.. 40 hafta dile kolay
Canım dikkat et uzan bol bol. Bebişin ne güzel gelişiyormuş işte çok sevindim. Hayırlısı artık yavaş yavaş alıcaz hepimiz kucağımıza bebişlerimizi :)
Bizi de gruba almıyolar zaten :)) biz buraya gelmeden önce kurulmuş gizlenmiş ve kilitlenmiş şuan başka kimseyi almıyorlarmış. Bize garip geldi de onu konuşuyorduk.. Seni de attıklarına göre..
Canım ya kiloyu çok takma bence sen doğum yapana kadar zaten 3 kg olur buda çok iyi... Eğer sancın varsa keşke açıklık var mı bi baktırsaydın benimde gecen gün baya sancı çıktı ama açıklık yoktu benim tavsiyem sancıların devam ederse kontrole git
kızlar hepinize desteklerinizden dolayı teşekkür ederimselam canim.masallah bebisin iyi kilo almis.aten her bebek farkli kiloda dogar.saglikli olsun yeterki.demek seninde sancin cikmis.hakkinda hayirlisi olsun. zaten 37 haftadasin dogarsa miyadinda dogmus olacak
Canım biz ouınny zapp extra ve maxı cosi puset alıyoruz sarachaneden pazarlığını da yaptık doğumdan sonra alıcaz inşallah
Eğer istanbuldaysanız oraya uğrayın muhakkak çok iyi pazarlık yapılabiliyor.
Musmutlu bir gun diliyorum kizlar size
Bizde kizimla uyumaya calisalim bakalim artik hic uyuyamiorum bu gece uyuyabilirim insallah sabah erkenden doktir randevumuz var kizimi gorcem bide
Cok heyecanliyimmm
ben de ayrı olduğunu biliyorum. araştırmıştık internetten. dediğin gibi aşağı yukarı. doğum kağıdı ile sgkya gidiliyor sanırım. okulla halledemeyiz diye biliyorum ama pazartesi okula gidince soracağım.arkadaşlar merhaba kafam karıştı bu doğum parası ile emzirme ödeneği aynı mı ben öğretmenim ikisinden de faydalanabiliyor muyuz ve başvuru için ne yapmalıyız?
emzirme ödeneği:90 tl imiş
doğum parası da 180 tl bilen arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim teşekkürler
benideeeee yapıversin aradan çıkarıversin :)))
Kizlar ben ogretmenim emekli sandigina bagliyim. Esim ssk li. Bebek hangimizin uzerine gorunup, hangimizin sigortasindan faydalanirsa daha avantajli olur. Kafam hic almiyor boyle seyleri.:26:
Kizlar benden az once kan geldi ! Nisan gibi akintili degilde direkt 2 damla kan. Cok telaslandim. Ne simdi ki bu ?
Gunaydin kizlar. Cumartesi dr a kontrole gidicem. Hazirlikli gitmeyi dusunuyorum. Geceleri cok sancim oluyor. Belki beni doguma alir.cok da guzel olur.
Herkese günaydın kızlar, nasılsınız ? yavru kuşlar nasıl ?
Özoukun, canım clexane ciğer geliştiriciiğne değil, kan pıhtılaşması olanlar vuruyor. demek sancın çıktı şaka gibi ya, bende çantamı hazırlıycam anlamasakta doğum ışığı yanabiliyor demekki.
edlin, canım teşekkürler ya korsenin öyle bi etksii olduğunu bilmiyodum kesin dr a danışmak şart oldu.kendi aklımca kullanmayım.
db55, canım eğer eşin uluslarası bi şirkette yada bankadaysa ssk olabilr, onların sağlık güvenceleri daha kapsamlı ya, eğer sade ssk ise emekli sandığına bağlayın derim birleşme olsada hala ayrım var.bende devlette ssk lıyım eşim emekli sandıklı.aslında benim sendikadan kaynaklı birkaç hakkım var eşimde ektra yok ama eşimin üzerine bağlancak çocuk hiç konuşmadıkda ben öyle düşündüm :) çünkü ben annesi olarak emekli sandıüüına bağlıda olsa hakkımdan faydalandırabiliyorum.2 türlü hakkıda olmuş olcak ama eğer bankacı olsaydım kesinlikle üstüme alırdım benim babam bankacıydı ve aşırı hakları vardı özellikle hastaneler konusunda.doğuma hazırlıklı git bencede canım madem ağrılarda var ne olur ne olmaz.
papatya,bende papatyayı çok severim eşime derim gül alma bana ya papatya al ....doğuma özel istedim valla :))
nazlıma, canım inş döner ya kızın :)
ben de ayrı olduğunu biliyorum. araştırmıştık internetten. dediğin gibi aşağı yukarı. doğum kağıdı ile sgkya gidiliyor sanırım. okulla halledemeyiz diye biliyorum ama pazartesi okula gidince soracağım.
sen benden öncesin bakalım neler olacak göreceğiz
artık ayrım kalmadı aslında herkes sgkda birleşti ama candasın dediği gibi özel avantajlar olabilir. eşinin varsa öyle imkanları eşinin üzerinde iyi olur. bizim pek bişey yok biliyorsun. eskiden emekli sandığı sskdan iyiydi.
ceren ya dün yazmışsın çok merak ettim seni. ilaçların gibi ihmal etmemişsindir inşallah doktorunu aramışsındır.
erken doğum yapmayı bu kadar çok isteyen bir sen varsınama ne yalan söyleyeyim iyi de olur ben de artık dayanamıyorum. 38den sonrayı görmek istemiyorum 7 aylık sabırsız bir anne olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?