2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
dr la konuşsan 19 unda doğum yapsan olmaz mı.sonuçta 1 gün yani

canım eğer sezaryan yapacaksan 1 gün önce yatışını yaptır ve provizyon alsınlar yani ödemeyi 1 gün önce almış oluyorlar, istersen ayın 20 sinde de doğum yapabilirsin, sigorta acentanla konuş

öyle yapacam canım yarın ssk gıdıp kendımız odesek olur mu arastıracaz eger olmaz ıse mecbur ole yapacaz

kizlar biz gezmeden geldik :)
artik belimden kasiklarima inen sancim var benim :44: yarin doktora gidiyoruz sabah ultrasonada girecegiz bakalim doktor ne diyecek bu sancilara sanirim nst'ye de sokar beni yarin
hadi hayirlisi:18:

hadi hayırlısı canım iyi haberlerle gel

evet canım saol inşallah

ooofff uyuyamıyom beeen
yarın bi ton işim var ev toparlanıcak kuaföre gitmem lazım falan.. yatmayı deneyeyim bari..

Gunaydin kizlar. Cumartesi dr a kontrole gidicem. Hazirlikli gitmeyi dusunuyorum. Geceleri cok sancim oluyor. Belki beni doguma alir. cok da guzel olur.

Musmutlu bir gun diliyorum kizlar size
Bizde kizimla uyumaya calisalim bakalim artik hic uyuyamiorum bu gece uyuyabilirim insallah sabah erkenden doktir randevumuz var kizimi gorcem bide
Cok heyecanliyimmm

bebeğinin kilo alması için ceviz muz fındık yemeği ihmal etme tabi bide bal , Allah hayırlı şekilde kucağına almayı nasip etsin

yok cnm ciğer geliştirici değil.. kan sulandırıcı iğne..

geçmiş olsun cnm.. hayırlısı artık.. vakti gelmiş zaten.. elbet çıkacak yavrucak

ohh ne güzel.. 40 hafta dile kolay

selam canim.masallah bebisin iyi kilo almis.aten her bebek farkli kiloda dogar.saglikli olsun yeterki.demek seninde sancin cikmis.hakkinda hayirlisi olsun.zaten 37 haftadasin dogarsa miyadinda dogmus olacak
kızlar hepinize desteklerinizden dolayı teşekkür ederim tek tek yorum yazmaya üşendim acıktıkta biz biraz hemen kahvaltıya koşcaz sanki ağrılarım geçti gibi oofffff ben doğurmak istiyorum artık vaktimiz geldi ne olsa hmmmm herkesede günaydın OZOKUN hayırlı olsun arkadaşım bende heycanlandım topiğimizin ilk annesi sen oluyosun hadi hayırlı olsun sağ salim alırsın inşallah yavrunu kucağına

günaydın kızlar...çook birikmiş sayfalar.bir kısmını okuyabildim..herkesin keyfi yerindedir umarım.

Canım biz çok araştıdık ve sonunda ebebek mağazasından yarım saat süren pazarlık sonucunda baya indirimli aldık

Günaydın güzel anneler bir gün daha büyüdü bebeklerimiz , dün yine pek uyuyamadım ne tarafa dönsem olmadı biraz sersem gibiyim, bide rüyamda doğum sancım başlamıştı hastaneye gidiyorduk ( hangi arada uyuyup gördüysem ) 3 gündür belim ve kasıklarım ağrıyor adet olucakmışım gibierken gelecek diye korkuyorum 37 haftasını doldursun da ondan sonra ne zaman isterse gelsin

Günaydın kızlar çoğunuzu tanımıyorum buraya da girmeyeli baya kişiler artmış hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin allah birde doğum yapan var mi papatya50 ne yaptı doğurdu mu yada başka doğum yapan varmı çok merak ettim

Herkese günaydın kızlar, nasılsınız ? yavru kuşlar nasıl ?

Özoukun, canım clexane ciğer geliştiriciiğne değil, kan pıhtılaşması olanlar vuruyor. demek sancın çıktı şaka gibi ya, bende çantamı hazırlıycam anlamasakta doğum ışığı yanabiliyor demekki.

edlin, canım teşekkürler ya korsenin öyle bi etksii olduğunu bilmiyodum kesin dr a danışmak şart oldu.kendi aklımca kullanmayım.

db55, canım eğer eşin uluslarası bi şirkette yada bankadaysa ssk olabilr, onların sağlık güvenceleri daha kapsamlı ya, eğer sade ssk ise emekli sandığına bağlayın derim birleşme olsada hala ayrım var.bende devlette ssk lıyım eşim emekli sandıklı.aslında benim sendikadan kaynaklı birkaç hakkım var eşimde ektra yok ama eşimin üzerine bağlancak çocuk hiç konuşmadıkda ben öyle düşündüm :) çünkü ben annesi olarak emekli sandıüüına bağlıda olsa hakkımdan faydalandırabiliyorum.2 türlü hakkıda olmuş olcak ama eğer bankacı olsaydım kesinlikle üstüme alırdım benim babam bankacıydı ve aşırı hakları vardı özellikle hastaneler konusunda.doğuma hazırlıklı git bencede canım madem ağrılarda var ne olur ne olmaz.

papatya,bende papatyayı çok severim eşime derim gül alma bana ya papatya al ....doğuma özel istedim valla :))

nazlıma, canım inş döner ya kızın :)

ben de ayrı olduğunu biliyorum. araştırmıştık internetten. dediğin gibi aşağı yukarı. doğum kağıdı ile sgkya gidiliyor sanırım. okulla halledemeyiz diye biliyorum ama pazartesi okula gidince soracağım.

benideeeee yapıversin aradan çıkarıversin :)))

sen benden öncesin bakalım neler olacak göreceğiz

Kizlar ben ogretmenim emekli sandigina bagliyim. Esim ssk li. Bebek hangimizin uzerine gorunup, hangimizin sigortasindan faydalanirsa daha avantajli olur. Kafam hic almiyor boyle seyleri.:26:

artık ayrım kalmadı aslında herkes sgkda birleşti ama candasın dediği gibi özel avantajlar olabilir. eşinin varsa öyle imkanları eşinin üzerinde iyi olur. bizim pek bişey yok biliyorsun. eskiden emekli sandığı sskdan iyiydi.

Kizlar benden az once kan geldi ! Nisan gibi akintili degilde direkt 2 damla kan. Cok telaslandim. Ne simdi ki bu ?

ceren ya dün yazmışsın çok merak ettim seni. ilaçların gibi ihmal etmemişsindir inşallah doktorunu aramışsındır.

Gunaydin kizlar. Cumartesi dr a kontrole gidicem. Hazirlikli gitmeyi dusunuyorum. Geceleri cok sancim oluyor. Belki beni doguma alir. cok da guzel olur.

erken doğum yapmayı bu kadar çok isteyen bir sen varsın ama ne yalan söyleyeyim iyi de olur ben de artık dayanamıyorum. 38den sonrayı görmek istemiyorum 7 aylık sabırsız bir anne olarak

Tesekkur ederim kizlar. Esimin avantaji yok. Benim ustume olacak o zaman cocuk. Ayy dogurdum da bunlar kaldi bi.

kızlar yazdıklarınızı okuyorum bi yandanda temizlik yapıyorum nolur nolmaz kocişin gömlekleri varedı obnları ütü yapcam çamaşırlarımı
makibnaya atcam mutfak temizlencek bişi olursa sıkıntı olmasın dimi ama şimdi hastane çıkışımızı gözden geçirdim ben hazırım

kızlar bu sizde de var mı? sinir ediyor herşey beni. özellikle de eşime sinir oluyorum. laflarına, hareketlerine...

dün annemle abim gelmişti. abim o ses turkiyeyi izliyormusunuz dedi. ben de pek izlemem yarışmaları,dizileri. eşim için iki haftadır izliyor dedim. iki haftadır da pzt.leri nöbetçi. orda izliyormuş. pek de hoşuna giderek bahsediyo.
neyse evde de bir kere bile izlediğini görmedim. dün diyor ki haftaya da nöbetçiyim izlerim. sevinerek diyor. onların yanında sinirimi bozdu ailemle de ilgilenemedim.

sinir olduğum ise şu birşeyler izlemek istiyorsan illa nöbetçi olmana gerek yok. ben evde kumandayı alıp oturan biri değilim. sorar ne açıyım diye ne istiyorsan onu aç derim her zaman. yani benim yanımda benim hoşlanmadığım şeyleri açmayıp benim istediğim gibi bir insan oluyor ben yokken de kendi ne ise o oluyor. bu da beni sinir ediyor. ne isen her zaman o ol ! baştan beri öyle olsaydın da ben de seni öyle tanısaydım. eşim izlemez sevmez dediğim şeyleri meğer adam bensiz zevkle izliyor.

konu yarışma,dizi vs kötü olması değil benim yanımda izlemeyip ben yokken izlemesi. Sonra da bunu konuşması. çok sinir

günaydın canlarr. Herkese musmutlu kaygısız tasasiz bi gün dileriz kızımla. Şimdi kahvaltı yapıp ardından ağdaya gideceğim sonra da son eksikleri halledicm inşallah. Hepinzi öperımmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…