dün abim beni görünce (haftada bir görür) sen zayıflamışsın dedibebek aşağı mı indi acaba ondan mı öyle görünüyorum. ama ben hala gogsumun altında yusyuvarlak birşey hissediyorum ve kafası diyorum hep. doktora da gitmeyeli neredeyse 1 ay olacak. haftaya perşembeyi dört gözle bekliyorum.
bencede o zman emekli sandığı, bence iyi yapmışsın düşünmekle, bende akşam eşime diyim.Tesekkur ederim kizlar. Esimin avantaji yok. Benim ustume olacak o zaman cocuk. Ayy dogurdum da bunlar kaldi bi.
canım bende çok sinirleniyorum alınıyorum herşeye, dün annem diyo çocuğun olunca böyleoturma az peşiden koş falani çocuğa kızarım o da dağınık olmasın gibi bişey dedi, geçenlerde de gelinimiz geldi, kardeşimin nişanlsıı. demesinmi ki sizinkini bilmemde annem bizim çocuklara ses edemez hem çokta şımarık oluralar biz uzakta olcağımız için kıyamaz kızmaya.lafa bak ya, sen uzaktasın ben yakındayım diye kıymetlendirmek mi gerk.dedim gelin kaynana yerini yapıyosunuz şimdiden bu ne ayrım ya.bide ilk torun vede tüp yani.keşke gelinimzede deseydim bunu, daha çocuk yaşında benle aşık atıyo, fol yok yumurta yok saçmalıyo yok şakayla karışık çekerim meriçin kulağını eğer yenge demezse filan diyo.bende gelinim ama bu lafların hiç birini edemedim , yani kulakta çekemez ama şakası bile kötü.kız şimdiden derecelendirmiş torunları gözünde ya.o kız ben gelinim sanki.dün abim beni görünce (haftada bir görür) sen zayıflamışsın dedibebek aşağı mı indi acaba ondan mı öyle görünüyorum. ama ben hala gogsumun altında yusyuvarlak birşey hissediyorum ve kafası diyorum hep. doktora da gitmeyeli neredeyse 1 ay olacak. haftaya perşembeyi dört gözle bekliyorum.
Kızlaaaaar perşembe günü 9 da gel dedi sezeryan için
kızlar dün kontrolüm vardı.. dr kan tathlılı ıstedı.. clexane kullandıgın için kan akışını bi takip edelim bakalım bi sorun varmı dedi.. gercı sonucu aldım bişey cıkmamıs.. sizde bu tahlılden yaptırdınız mı??
Merhaba canım, bende clexane kullanıyorum ama istemedi hiç öyle bişey benden.. ne testiymiş acaba? bu arada kızlar bende pazartesi günü doğuma gidiyorummm... 18 şubatta.. Allah hayırlısını versin inşallah dua edin bana da...
kızlarr size bişey danışacağım fikirlerinize ihtiyacım var..
Ben doğum yapacağım hastaneye hala karar veremedim siz olsaydınız hangisini seçerdiniz?
1. Özel başkent hastanesi. Doktorum profesör ama hastanesi biraz pis, yatakları rahat değil (sezeryan olacağım için bunu da düşünüyorum sonuçta rahat etmek isterim) hemşireler biraz somurtkan
2. Medicana konya. Doktorum uzman alanında duyulmuş iyi bi doktor, hastane tam teşekküllü yeni açıldı herşeyiyle tertemiz ebe ve hemşirelern ilgi alakasi çok memnun ediyor beni. Siz olsaydınız prof. Olan doktoru bırakıp uzman bi doktorda sezeryan olurmuydunuz.
Bu arada iki doktoru da çok seviyorum çok ilgililer.
Çok kararsız kaldım acaba hastaneye, hemşireler, hastanenin düzenine göre mi yoksa Doktora göre mi tercih yapmalıyım?
arkadaşlar 36. haftadayım bebek hala ters duruyor doktorum 2 hafta daha dönmezse artık dönemez sezeryandan başka çare kalmaz dedi. normal doğum çok istiyorum benim durumumda olan başkası var mı? doktorunuz ne dedi? yapılabilecek egzersiz vs. biliyormusunuz? baştan beri kendimi normal doğuma hazırlamıştım moralim bozuldu. bu arada bebek 2800 gr. çok küçük değil ama çok büyükte değil... bazen gerçekten çabalıyor dönmeye uğraşıyor 1-2 saat ama dönemeyip vazgeçiyor.inşallah döner kızım benim:)
biz geldik yine.
şimdilik her şey normalmiş kızım da 2300 gr olmuş. nst de normal çıktı. galiba biz 40 haftamızı dolduracağız...
Ben geldimmmmmm dun diyodum oğlan ters diye gece uyurken kocacım normale dönsun die okadar salavat çekip ovduki dedim öyle dönermmi veee bugun dok. Gittik bizimki dönmuş bile anamadım valla kilosu baz zayıfmış 2300 olmuş 34. Hafta bitek uzere olsun sağlıklı olsunda ilk defa nstye girdim bakım nasıl bişey diye anaaaaam çok sıkıcı uykum geldi zaten bayağı oynak bizim oğlan ediğim çikolatadan sonra maallah oynadı bayağı sancın yok dedi ama hani o yuzdelik varya o 40 daydı galiba önemsemedi ama iyi dedi zaten devlete gitmiştim devlete e zaman gitsm moralm bozuluyo bitonda iaç yazdı haftya kendi doktoruma gitcem ilaçları almadım o yuzden bizden haberler böyle
Nasıl hevesendim sezeryana ya nrmalden çok korkuyodum ama döndu bizimki :)))))))) bu arada kaynanamlar halen gelmedier hihoytta anam bunuda buyuk konuşmıyım sevinmiyim dimi
Moralimm çookk bozukk bu ayın 19unda sigortamız bitiyormuş bende ayın 20sinde doğum yapacam nasıl olacak bilmiyorummm stresten erkenden doğum yapacam ya
dün abim beni görünce (haftada bir görür) sen zayıflamışsın dedibebek aşağı mı indi acaba ondan mı öyle görünüyorum. ama ben hala gogsumun altında yusyuvarlak birşey hissediyorum ve kafası diyorum hep. doktora da gitmeyeli neredeyse 1 ay olacak. haftaya perşembeyi dört gözle bekliyorum.
Günaydınnn..çok güzel bi gün olsun bugün hepimiz için. Sabahın kóründe oğlumun kıyafetlerini,dolabını düzenledim..çok erken uyanıyorum ya cok kötü,eşim işe gittiğinden vakit geçmiyo,şu doğum izninden beyler de yararlansa fena olmıcakmış
ne saçma konuşmuş. haklısın yani sinir olmakla. laflarında belli etmiş canım küçük olduğunu cahilliğine ver. boşver dicem ama insan sinir oluyor :) bir de bazen insanlar hamilelerl nasıl konuşacaklarını bilmiyorlar gıcık oluyorum. senin daha doğmamış cocugunun kulagini cekmek lafi bile ne haddine yani. şu an o senin kıymetlin. daha dikkat etmesi lazım lafını seçerken ama nerde o düşünce işte. boşver canım.canım bende çok sinirleniyorum alınıyorum herşeye, dün annem diyo çocuğun olunca böyleoturma az peşiden koş falani çocuğa kızarım o da dağınık olmasın gibi bişey dedi, geçenlerde de gelinimiz geldi, kardeşimin nişanlsıı. demesinmi ki sizinkini bilmemde annem bizim çocuklara ses edemez hem çokta şımarık oluralar biz uzakta olcağımız için kıyamaz kızmaya.lafa bak ya, sen uzaktasın ben yakındayım diye kıymetlendirmek mi gerk.dedim gelin kaynana yerini yapıyosunuz şimdiden bu ne ayrım ya.bide ilk torun vede tüp yani.keşke gelinimzede deseydim bunu, daha çocuk yaşında benle aşık atıyo, fol yok yumurta yok saçmalıyo yok şakayla karışık çekerim meriçin kulağını eğer yenge demezse filan diyo.bende gelinim ama bu lafların hiç birini edemedim , yani kulakta çekemez ama şakası bile kötü.kız şimdiden derecelendirmiş torunları gözünde ya.o kız ben gelinim sanki.
Dedem de beni görünce sen kötülemişsin dediiii
canım bahsettiğin hastane yenimahale devlet sanırım. aslında çok geç kalmış sayılmazsın bazı özellere son haftada gidenleri biliyorum. bence sincan koruya bir danış. sebebini söylediğinde alırlar diye düşünüyorum. keyfi bi durum değil yani. fiyatı da uygun. ben sincan koru murat beye gidiyorum biliyorsun. keşke o doktorun bunu önceden sana söyleseydi. sen nerden bileceksin ki. bence seni alabilecek bir özele devam et. neden sırf bunun için sezaryen olacaksın ki. normal doğum şansından neden vazgeçeceksin ki. belirsiz bir şekilde devam etmektense son ayında rahat devam et. bir konuş bu gunlerde muayeneye git 1 kere özeleGünaydın kızlarrr2 3 gündür canım çok sıkkın hastane konusunda.En baştan beri ankarada çok memnun kaldığım bi devlet hastanesine gidiyorum. Eş dosttan hastanenin 2 3 kişiyi doğuma almadığını duymuştum kontrole gittiğimde sordum dr um malesef gece 11den snra çocuk doktorumuz yok o yüzden başka hastaneye yönlendrmek zorunda kalıyoruz dedi dr um özel dr gibi ilgili çok iyi biri ama snçta onun elinde değil :18: Ben de kesin kararlı olduğum için en baştan beri başka hastane ve dr a gitme gereği duymamıştım fakat burası doğuma almıyorsa doğumevine yönlendiriyorlar Ankara da olan arkadaşlar iyi bilirler hiç iyi bi davranışları yok yanına refakatçi bile almıyorlar bağırıp çağırıyolar. özele ya da üni. hastanesine gitmeye kalksam çok geç kaldım geçmişini bilmedikleri hastayı almıyolar keşke 2. bi dr a daha gitseydim :18: çok çaresiz durumdayım doğumevinde doğum yapmayı kesinlikle istemiyorum ama normal doğum olunca burası almıcak çocuğun ne zaman geleceği belli olmaz diye gidebileceğim tek yerde doğum evi İllaki sezeryan olup saatinin belli olması lazım bu hastanede doğurmam için biliyosunuz devlette de isteğe bağlı sezeryan yasaklandı bi snraki kntrolüme 9 gün var drla konuşsam beni sezeryana alır mı ki :18: ya da ne demeliyim de sezeryana alsın çok çaresiz kaldım gece oturup ağladım sinirimden
Doktor A gitmişsin
Nasıl paşanın ve senn durumun
çok benzer modeller canım bizimkiler. ben seninkini görmedim aldığım yerlerde.. sen kaç tl ye aldın merak ettim.. ben 320ye aldım ama senin ana kucağı da var.
merhaba arkadaşlar,bende mart annesi olucam sanırım,bebiş zamanında gelirse erken gelmezse...şuan 37 hafta bitti 38.haftaya girdik.size bişi sorucam ben iki hafta önce magnezyum kullanmaya başladım,son bir kaç tane var içinde acaba devam etsem mi...doktorum kullanmana gerek yok dedi ama geceleri kramp falan girmiyor bu ilacı kullandığımdan beri...sizce napıyım devam edeyim mi? sizin doktorlarınız ne diyor bu konuda,doğuma kadar kullanılmasında bi sakınca var mı?
canım öncelikle sarmadan bahsetmişsin bende kendimi garantye almayı sevelerdenim birde annemler giidnce kimse olmayacak birde 3yaşında oğlum falan olduğu için şimdiden annemle sarma yaptık dondourucu için birde gül böreği yaptım onlardanda koydum ıspanak bile yıkayıp attım dondurucuya çünkü bebek olunca uğraşamayacakmışım giib geliyor tavsiye ederim hı birde köfte falan yaptım oğluşum için açıkınca hemen çıkarıp yapmak için falan :
birde günlük ped sohbeti geçmiş size bir tavsiyem olacak aslında bunu paylaşmak istiyordum ama denk gelmemişti ben ilk hamileliğimde çok enfeksiyon geçirdim çok kaşıntım oldu çokta antibiyotik falan kullandım ozamanlar günlük ped kullanıyordum ama son 3 yıldır bir arkadaşımın tavisyesi ile peçete kullanıyorum yani wc den çıkmadan günlük ped yerine tuvalet kağıdını ikiye falan katlayıp onu kullanıyorum her wc ye çıktığımdada yenilemiş oluyorum çünkü günlük ped haava almıyor ve nemli tutuyor ama en sağlıklısı tuvalet kağıdı gibi geliyor bana ve maşallah 3 yıldırda hiç kaçıntım olmaz ve bu hamileliğimde enfeksiyon geçirmedim çok uzun anlattım galiba meslekten olsa gerek :):)
kızlar bu sizde de var mı? sinir ediyor herşey beni. özellikle de eşime sinir oluyorum.laflarına, hareketlerine...
dün annemle abim gelmişti. abim o ses turkiyeyi izliyormusunuz dedi. ben de pek izlemem yarışmaları,dizileri. eşim için iki haftadır izliyor dedim. iki haftadır da pzt.leri nöbetçi. orda izliyormuş. pek de hoşuna giderek bahsediyo.
neyse evde de bir kere bile izlediğini görmedim. dün diyor ki haftaya da nöbetçiyim izlerim. sevinerek diyor. onların yanında sinirimi bozdu ailemle de ilgilenemedim.
sinir olduğum ise şu birşeyler izlemek istiyorsan illa nöbetçi olmana gerek yok. ben evde kumandayı alıp oturan biri değilim. sorar ne açıyım diye ne istiyorsan onu aç derim her zaman. yani benim yanımda benim hoşlanmadığım şeyleri açmayıp benim istediğim gibi bir insan oluyor ben yokken de kendi ne ise o oluyor. bu da beni sinir ediyor. ne isen her zaman o ol ! baştan beri öyle olsaydın da ben de seni öyle tanısaydım. eşim izlemez sevmez dediğim şeyleri meğer adam bensiz zevkle izliyor.
konu yarışma,dizi vs kötü olması değil benim yanımda izlemeyip ben yokken izlemesi. Sonra da bunu konuşması. çok sinir
canım bahsettiğin hastane yenimahale devlet sanırım. aslında çok geç kalmış sayılmazsın bazı özellere son haftada gidenleri biliyorum. bence sincan koruya bir danış. sebebini söylediğinde alırlar diye düşünüyorum. keyfi bi durum değil yani. fiyatı da uygun. ben sincan koru murat beye gidiyorum biliyorsun. keşke o doktorun bunu önceden sana söyleseydi. sen nerden bileceksin ki. bence seni alabilecek bir özele devam et. neden sırf bunun için sezaryen olacaksın ki. normal doğum şansından neden vazgeçeceksin ki. belirsiz bir şekilde devam etmektense son ayında rahat devam et. bir konuş bu gunlerde muayeneye git 1 kere özele
canım benim kocaman dualarımdasınBende kontrole gidiyorum kızlar geceden beri ağrım var dua edin benim için
evet canım tarihleri netleşenler eklenmeye devam ediyorkızlar listeye baktım da sezeryan olan çok valla.bakalım bizim ne olacak
canım tarihin netleşmiş ekledim listeye hadi bismillah sıkıntısızca kucağına alman dileğiyleMerhaba canım, bende clexane kullanıyorum ama istemedi hiç öyle bişey benden.. ne testiymiş acaba? bu arada kızlar bende pazartesi günü doğuma gidiyorummm... 18 şubatta.. Allah hayırlısını versin inşallah dua edin bana da...
bence 2 numaralı şık canımkızlarr size bişey danışacağım fikirlerinize ihtiyacım var..
Ben doğum yapacağım hastaneye hala karar veremedim siz olsaydınız hangisini seçerdiniz?
1. Özel başkent hastanesi. Doktorum profesör ama hastanesi biraz pis, yatakları rahat değil (sezeryan olacağım için bunu da düşünüyorum sonuçta rahat etmek isterim) hemşireler biraz somurtkan
2. Medicana konya. Doktorum uzman alanında duyulmuş iyi bi doktor, hastane tam teşekküllü yeni açıldı herşeyiyle tertemiz ebe ve hemşirelern ilgi alakasi çok memnun ediyor beni. Siz olsaydınız prof. Olan doktoru bırakıp uzman bi doktorda sezeryan olurmuydunuz.
Bu arada iki doktoru da çok seviyorum çok ilgililer.
Çok kararsız kaldım acaba hastaneye, hemşireler, hastanenin düzenine göre mi yoksa Doktora göre mi tercih yapmalıyım?
aaa demek sancı çıkmış :18: maşallah tosuncuk geliyor hayırlıca ve sıkıntısızca gelsin inşallah tarih ne zaman netleşecek ki canımOzOkuN hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahh :)
kızlar doktordan geldim.hafif sancılar çıktı nst de ama henüz beklemedeyiz bizde :)
bende bebeğimin bi an önce çıkmasını istiyorum ya..kilosuda 3 ü geçmiş zaten
canım benim eşime bile bahsettim nst sonucuna göre perşembeye çekmiş dr.u dedimalıntı yaparak okumaya başlamıştım ama çok fazla oldu sildim bende genel yazayım dedim
benim telefondan giriyordum çok uzun yazamadım o heyecanla elim ayağım titriyordu zaten
en son nst çekildi sancım yok demiştim ama varmııışşş ben okuyamamışım sanırım
dr ilk başta baktı nst sonucuna ağrın varmı dedi yok dedim sonra ultrasona geçtik baya baktı eliyle kontrol etti bi kaç sefer arka arkaya sordu ağrın varmı sancın varmı diye ben yok diyorum adam bi daha soruyo. heralde ya bunadı ya sağır diye düşünüyken meğer sancım varmış ben hissetmiyomuşumm
hazırlıklı geldinmi dedi yok dedim şaşırdım zaten. o zaman yarın yapalım dedi annem izmirde gelemez yarına dedim. o zaman perşembe sabahtan gel ama çok dikkat et sancın artmasın daha fazla dedi. bişey olursa hemen gel falan dedi. :18::18::18:
ben en azından 1 hafta 10 gün falan bekliyodum buraya da yazmıştım kaç kere geçen hafta gittiğimde ayın 20 si gibi yaparız sezeryanı demişti. rahattım daha var diye stres oldum şimdi:18::18::18::18:
hepinize ayrı ayrı çoook teşekkür ederim arkadaşlar iyiki varsınız dualarınızı eksik etmeyin
canım benim bi arkadaş son ana kadar tersti bebeği ama doğumdan bikaç gün önce döndüarkadaşlar 36. haftadayım bebek hala ters duruyor doktorum 2 hafta daha dönmezse artık dönemez sezeryandan başka çare kalmaz dedi. normal doğum çok istiyorum benim durumumda olan başkası var mı? doktorunuz ne dedi? yapılabilecek egzersiz vs. biliyormusunuz? baştan beri kendimi normal doğuma hazırlamıştım moralim bozuldu. bu arada bebek 2800 gr. çok küçük değil ama çok büyükte değil... bazen gerçekten çabalıyor dönmeye uğraşıyor 1-2 saat ama dönemeyip vazgeçiyor.inşallah döner kızım benim:)
hiç boşuna sıkma canım tatlı canınıherkese çoook çokkk selam kızlar ben doktora gittim bugün bebeğimin gelişimi hala 10 gün geride ama çok takılma dedi doktor sonuçta kilo alıyo ya o önemli dedi 2500g olmuş oğluşum suyumuz felanda iyimiş yani 3 haftadır her hafta 200gr alıyosonra doktor beni nts ye göndersdi benim oğlan hiç kıpırdamadı ama sancı kaç çıksa iyiiii 55in altına hiç düşmedi 55 - 63 arası değişti ebe sancıların var ağrı hissediyomusun dedi evet hissediyorum sadece belimin alt kısmında var dünden beri dedim doktoruna söyle mutlaa ilaç verir sana dedi neyse doktora gittim nts kağıdına baktı kaç haftalık hamilesin die sordu ben 37 ama siz 35 görünüyo dediniz dedim yok benim dediğim önemli değil asıl haftası önemli neyse ağrın varmı dedi ben belimde var dedim kasıklarında varnı dedi hayır dedim bak varsa açılman başlamışmı diye bakcam dedi yok dedim ağrın kuvvetlenirse veya kasıklarına geçerse mutlaka gel doğumu başlatcam beklememize gerek yok dedi ama şuan belim hala ağrıyo kızlar
hımmhmmm doğumun başlaması için 80 ve üstü sancı çıkması lazımmış kızlar nts de
maşallah 40 ı görecekseniz ne güzel hayırlısıı bakalımbiz geldik yine.
şimdilik her şey normalmiş kızım da 2300 gr olmuş. nst de normal çıktı. galiba biz 40 haftamızı dolduracağız...
boşver canım burda yazışıyoruz iştefaceteki gruba ne olmuş?.. beni o gruptan attılar ve neden attıklarını bilmiyorum...
maşallah son hazırlıklar da bitmişKızlar uzun zamandır giremedim nette prensimin odasının hazırlıkları bebek şekerleri ve diğer tüm işlemler derken hala bitmedi gerçi bide ağrılarım çok oldu korkttu bizi oğlum oyüzden bu aralar daha az iş yapıp daha çok yatıyorum pc kaldırmak bile beni mahvediyordu herkes iyi dimi, nts girenler olmuş bende kısmetse haftaya ilk nts giricem benim hastanemde çok pahalı sizlere de sormuştum en uygun medicine 15 tl, benim hastanem tek sefere 120 tl alıyor şaka gibi neyse orda nts ye girip doktora götürücem sonucu hepinizi çok öpüyorum sonra odamızı ve şekerlerimizin son halini paylaşıcam sizinle Artık zaman geçsin bebeklerimiz kucağımıza gelsin kokularını içimize çekelim
ooo maşallah duası kabul olmuş eşininBen geldimmmmmm dun diyodum oğlan ters diye gece uyurken kocacım normale dönsun die okadar salavat çekip ovduki dedim öyle dönermmi veee bugun dok. Gittik bizimki dönmuş bile anamadım valla kilosu baz zayıfmış 2300 olmuş 34. Hafta bitek uzere olsun sağlıklı olsunda ilk defa nstye girdim bakım nasıl bişey diye anaaaaam çok sıkıcı uykum geldi zaten bayağı oynak bizim oğlan ediğim çikolatadan sonra maallah oynadı bayağı sancın yok dedi ama hani o yuzdelik varya o 40 daydı galiba önemsemedi ama iyi dedi zaten devlete gitmiştim devlete e zaman gitsm moralm bozuluyo bitonda iaç yazdı haftya kendi doktoruma gitcem ilaçları almadım o yuzden bizden haberler böyle
Nasıl hevesendim sezeryana ya nrmalden çok korkuyodum ama döndu bizimki :)))))))) bu arada kaynanamlar halen gelmedier hihoytta anam bunuda buyuk konuşmıyım sevinmiyim dimi
canım bence hiç riske atma sezeryan daha uygun gibi sana hem çatın da dar çıkmış muayenede :18: ALLAH korusun tabi karar senin sıkıntısızca atlatman dileğiyleselam güzel mart anneleri ve onların tatlı melekleri...pek yazamasamda takipteyim sizleri...bizde bugün kontrole gittik bebeğim iyi Rabbime şükürler olsun..ama bende vajinal varis var ve üstelik daha önce 2 kere fistül denen bi hastalıktan ameliyat oldum ve sanırım tekrar olucam...ve bu varisin ağrısıyla ameliyat yerimin ağrısı birbirine karışıyor...sanırım çatımda biraz dar...onnun için pek iyi geçmedi çatı muayenem...ve dr normal doğum yapabileceğimi söyledi ama ben sol bacağımı ağrı ve şişliklerden oynatamıyorum bile...dr 1 hafta süre verdi düşün ona göre karar ver dedi,yapamam dersen sezeryan olursun ...çok uzattım ama sizce bu durumda ben normal doğum yapabilirmiyim,daha kötü olursa doğum sırasında çok skntı yaşarsam diye düşünmekten alamıyorum kendimi...sizlerinde fikirleriniz almak istedim...şimdiden teşekkür ederim hepinize...Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin...sağlıkla meleklerimize kavuşalım inş....
hiç üzülme tatlım bunu dr. una dile getir mutlaka yardımcı olacaktırMoralimm çookk bozukk bu ayın 19unda sigortamız bitiyormuş bende ayın 20sinde doğum yapacam nasıl olacak bilmiyorummm stresten erkenden doğum yapacam ya
malesef Kayseri deyim canım şimdiden güle güle kullanın canım teşekkür ederimCanım biz ouınny zapp extra ve maxı cosi puset alıyoruz sarachaneden pazarlığını da yaptık doğumdan sonra alıcaz inşallah
Eğer istanbuldaysanız oraya uğrayın muhakkak çok iyi pazarlık yapılabiliyor.
aaa hayırdır inşallah :18: dr. una mutlaka telefondan da olsa bildir canım haberlerini bekliyoruzKizlar benden az once kan geldi ! Nisan gibi akintili degilde direkt 2 damla kan. Cok telaslandim. Ne simdi ki bu ?
aynenn papatya çiçeğini bende çokkkkk severimcnm benim en sevdiğim iki çiçek papatya ve gelincik.. senın nıck bana huzur verıyor yaaa.görünce musmutlu oldummmm
yok canım otururken neden sıkışsın bebeklerimizherkese selamlaaar...bugun doktor rahimde acilmanin oldunu soledi.bir parmak girecek sekillde bir aciklik.zaten bebisimde cok daha asagida.doktor bakar bakmaz hemen "ooo geliyoo"dedi.tabi suanda herseyin yolunda oldunu soledi.umarimki ole olur.bende artik hic rahat deilim zaten iyice asagiya indiya.acaba otururken falan sikisirmiki melegim?
bende çok severim canım papatya yı
ben de papatyayı çok sevdiğim için bu nicki almıştım
tüm çiçeklerin içinde tek geçerim
hadi güzel haberlerle gel canımkizlar biz gezmeden geldik :)
artik belimden kasiklarima inen sancim var benim :44: yarin doktora gidiyoruz sabah ultrasonada girecegiz bakalim doktor ne diyecek bu sancilara sanirim nst'ye de sokar beni yarin
hadi hayirlisi:18:
evet canım haberlerini bekliyoruz inşallah işiniz rastgideröyle yapacam canım yarın ssk gıdıp kendımız odesek olur mu arastıracaz eger olmaz ıse mecbur ole yapacaz
heyecandan artık uyuyamıyoruz sanırımooofff uyuyamıyom beeen
yarın bi ton işim var ev toparlanıcak kuaföre gitmem lazım falan.. yatmayı deneyeyim bari..
kız nerden çıkardın hazırlıklı gitmeyi filan :18: bende ağrılardan uyuyamıyorum artık geceleri ama dr.um akşamları çok olur ağrıların dediği için rahatım :2: yinede hazırlıklı git tabi ne olur ne olmaz :18:Gunaydin kizlar. Cumartesi dr a kontrole gidicem. Hazirlikli gitmeyi dusunuyorum. Geceleri cok sancim oluyor. Belki beni doguma alir.cok da guzel olur.
hissini seveyim seni aceleci anne seniEvet sezeryan olucam. Oyle bir umut var. nst de sancim cikacakmis gibi.
iyiyiz canım sen nasılsıngünaydın kızlar...çook birikmiş sayfalar.bir kısmını okuyabildim..herkesin keyfi yerindedir umarım.
hoş geldin canım papatya doğurmadı bebişleri gayet güçlüler maşallahGünaydın kızlar çoğunuzu tanımıyorum buraya da girmeyeli baya kişiler artmışhepinize hayırlı doğumlar nasip etsin allah birde doğum yapan var mi papatya50 ne yaptı doğurdu mu yada başka doğum yapan varmı çok merak ettim
bence de sanki emekli sandığı daha avantajlı sizler için CandaşımHerkese günaydın kızlar, nasılsınız ? yavru kuşlar nasıl ?
Özoukun, canım clexane ciğer geliştiriciiğne değil, kan pıhtılaşması olanlar vuruyor. demek sancın çıktı şaka gibi ya, bende çantamı hazırlıycam anlamasakta doğum ışığı yanabiliyor demekki.
edlin, canım teşekkürler ya korsenin öyle bi etksii olduğunu bilmiyodum kesin dr a danışmak şart oldu.kendi aklımca kullanmayım.
db55, canım eğer eşin uluslarası bi şirkette yada bankadaysa ssk olabilr, onların sağlık güvenceleri daha kapsamlı ya, eğer sade ssk ise emekli sandığına bağlayın derim birleşme olsada hala ayrım var.bende devlette ssk lıyım eşim emekli sandıklı.aslında benim sendikadan kaynaklı birkaç hakkım var eşimde ektra yok ama eşimin üzerine bağlancak çocuk hiç konuşmadıkda ben öyle düşündüm :) çünkü ben annesi olarak emekli sandıüüına bağlıda olsa hakkımdan faydalandırabiliyorum.2 türlü hakkıda olmuş olcak ama eğer bankacı olsaydım kesinlikle üstüme alırdım benim babam bankacıydı ve aşırı hakları vardı özellikle hastaneler konusunda.doğuma hazırlıklı git bencede canım madem ağrılarda var ne olur ne olmaz.
papatya,bende papatyayı çok severim eşime derim gül alma bana ya papatya al ....doğuma özel istedim valla :))
nazlıma, canım inş döner ya kızın :)
hadi kolay gelsin ama yormadan yap işlerikızlar yazdıklarınızı okuyorum bi yandanda temizlik yapıyorum nolur nolmaz kocişin gömlekleri varedı obnları ütü yapcam çamaşırlarımı
makibnaya atcam mutfak temizlencek bişi olursa sıkıntı olmasın dimi ama şimdi hastane çıkışımızı gözden geçirdim ben hazırım
off bende geçen cumartesi ve pazar ciddi sitresliydim yüzümde sivilceler çıkmıştı hemengünaydın güzel anneler ve onların tatlı melekleri....cevaplarınız için teşekkür ederim hepinize...sanırım sezeryan olucam,dün gece düşünmekten hiç uyuyamadım...çok riskli geliyor normal doğum,sanırım drumda normal deneyip olmazsa sezeryana dönmeyi düşünüyor,bide ben bu durumu daha yeni söyledim druma birazda ondan öyle yapıyor sanırım...onun için hava hoş nede olsa...sıkıntıyı çekecek olan benim...benim varis tek tarafta ve içerde...biraz daha acık yazmak gerekirse,vajinanın iç duvarında ve içeri doğru gidiyor damar ve içi su toplar gibi şişiyor vajinanın....bacağımı oynatamıyorum bazen ve wcye bile zor gidiyorum...korkuyorum sezeryandan kaçayım derken daha kötü olmıyayım,normale diretipde ya damar patlarsa doğum sırasında ya kesik olması gerekirse o sırada yanlışlıkla damar kesilirse diye birsürü senaryo geçiyor aklımdan...ya doğuramazsam,çatımda dar biraz...hem kendimi hemde bebeğimi riske atmak istemiyorum...inş hakkımızda hayırlısı olur....Rabbim hepimize kolaylık versin...çok uzun yazdım...hakkınızı helal edin...
aaaa çok ilginç doğum bu gecede olur gündüz de ne demek çocuk dr u yok diye doğuma almamakGünaydın kızlarrr2 3 gündür canım çok sıkkın hastane konusunda.En baştan beri ankarada çok memnun kaldığım bi devlet hastanesine gidiyorum. Eş dosttan hastanenin 2 3 kişiyi doğuma almadığını duymuştum kontrole gittiğimde sordum dr um malesef gece 11den snra çocuk doktorumuz yok o yüzden başka hastaneye yönlendrmek zorunda kalıyoruz dedi dr um özel dr gibi ilgili çok iyi biri ama snçta onun elinde değil :18: Ben de kesin kararlı olduğum için en baştan beri başka hastane ve dr a gitme gereği duymamıştım fakat burası doğuma almıyorsa doğumevine yönlendiriyorlar Ankara da olan arkadaşlar iyi bilirler hiç iyi bi davranışları yok yanına refakatçi bile almıyorlar bağırıp çağırıyolar. özele ya da üni. hastanesine gitmeye kalksam çok geç kaldım geçmişini bilmedikleri hastayı almıyolar keşke 2. bi dr a daha gitseydim :18: çok çaresiz durumdayım doğumevinde doğum yapmayı kesinlikle istemiyorum ama normal doğum olunca burası almıcak çocuğun ne zaman geleceği belli olmaz diye gidebileceğim tek yerde doğum evi İllaki sezeryan olup saatinin belli olması lazım bu hastanede doğurmam için biliyosunuz devlette de isteğe bağlı sezeryan yasaklandı bi snraki kntrolüme 9 gün var drla konuşsam beni sezeryana alır mı ki :18: ya da ne demeliyim de sezeryana alsın çok çaresiz kaldım gece oturup ağladım sinirimden
Evet canım yenimahalle devlet. Allaha şükür bebişle ilgili en ufak bişey çıkmadı bugüne kadar sorunsuz geçirdim böyle olduğunu bilseler geçmiş kontrollerimi hastaneden alıp götürsem belki alırlar dedim ben de ama malesef bilgi hastanesi var evimin yakınlarında ark. doğum yaptı 2 hfta önce 31 hftalıkken gitmeye başlamıştı alırız ederiz dediler 2. bebeğiydi snra ortada hiç bişey yooken risk alamayız deyip yenimahalleye ynlendirmişler sezeryandı onunki yine devlette yaptı anlıcağın
aman canım allah korusun neler düşünüyosun öyle.günaydın güzel anneler ve onların tatlı melekleri....cevaplarınız için teşekkür ederim hepinize...sanırım sezeryan olucam,dün gece düşünmekten hiç uyuyamadım...çok riskli geliyor normal doğum,sanırım drumda normal deneyip olmazsa sezeryana dönmeyi düşünüyor,bide ben bu durumu daha yeni söyledim druma birazda ondan öyle yapıyor sanırım...onun için hava hoş nede olsa...sıkıntıyı çekecek olan benim...benim varis tek tarafta ve içerde...biraz daha acık yazmak gerekirse,vajinanın iç duvarında ve içeri doğru gidiyor damar ve içi su toplar gibi şişiyor vajinanın....bacağımı oynatamıyorum bazen ve wcye bile zor gidiyorum...korkuyorum sezeryandan kaçayım derken daha kötü olmıyayım,normale diretipde ya damar patlarsa doğum sırasında ya kesik olması gerekirse o sırada yanlışlıkla damar kesilirse diye birsürü senaryo geçiyor aklımdan...ya doğuramazsam,çatımda dar biraz...hem kendimi hemde bebeğimi riske atmak istemiyorum...inş hakkımızda hayırlısı olur....Rabbim hepimize kolaylık versin...çok uzun yazdım...hakkınızı helal edin...
evet hemde çok saçma.neyse ama zmanı gelir hatırlatmak zorunda kalabilrim lafını.önceki geldiğinde diyor bizim kız olursa ya kardeşime benzesin ya küük görümceme, onlar güzelmiş.kızkardşimlede kopyayızdır.kendinde var ukalalık bence.görümcelik etmiycem diyodum ama böyle gidese mecbur kalcam:)ne saçma konuşmuş. haklısın yani sinir olmakla. laflarında belli etmiş canım küçük olduğunu cahilliğine ver. boşver dicem ama insan sinir oluyor :) bir de bazen insanlar hamilelerl nasıl konuşacaklarını bilmiyorlar gıcık oluyorum. senin daha doğmamış cocugunun kulagini cekmek lafi bile ne haddine yani. şu an o senin kıymetlin. daha dikkat etmesi lazım lafını seçerken ama nerde o düşünce işte. boşver canım.
artık sona gelmişsin anlamında söylemiştir.
canım özeller mutlaa alır ama genelde sezeryan yanlıları.bi görüş derim yakınındaki özellerle.hacettepede devlette iyi galiba ama çokta bilgim yok.Günaydın kızlarrr2 3 gündür canım çok sıkkın hastane konusunda.En baştan beri ankarada çok memnun kaldığım bi devlet hastanesine gidiyorum. Eş dosttan hastanenin 2 3 kişiyi doğuma almadığını duymuştum kontrole gittiğimde sordum dr um malesef gece 11den snra çocuk doktorumuz yok o yüzden başka hastaneye yönlendrmek zorunda kalıyoruz dedi dr um özel dr gibi ilgili çok iyi biri ama snçta onun elinde değil :18: Ben de kesin kararlı olduğum için en baştan beri başka hastane ve dr a gitme gereği duymamıştım fakat burası doğuma almıyorsa doğumevine yönlendiriyorlar Ankara da olan arkadaşlar iyi bilirler hiç iyi bi davranışları yok yanına refakatçi bile almıyorlar bağırıp çağırıyolar. özele ya da üni. hastanesine gitmeye kalksam çok geç kaldım geçmişini bilmedikleri hastayı almıyolar keşke 2. bi dr a daha gitseydim :18: çok çaresiz durumdayım doğumevinde doğum yapmayı kesinlikle istemiyorum ama normal doğum olunca burası almıcak çocuğun ne zaman geleceği belli olmaz diye gidebileceğim tek yerde doğum evi İllaki sezeryan olup saatinin belli olması lazım bu hastanede doğurmam için biliyosunuz devlette de isteğe bağlı sezeryan yasaklandı bi snraki kntrolüme 9 gün var drla konuşsam beni sezeryana alır mı ki :18: ya da ne demeliyim de sezeryana alsın çok çaresiz kaldım gece oturup ağladım sinirimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?