maşallah canım gzüel haberlerle dönmüşsünüziyiyiz teyzesi.. suyumuz plesantamiz acikligimiz normal.. kontroller haftada 1e indi.. minik erkegimde 33+6 daydi 35+2 gorundu..kilomuzda 2500 gr olmus.. haberlerimiz boyle cnm
canım rüyan hayırolsun hiç anlamam malesef anlamındankızlar doğumu en az kalan sizlersiniz. inşallah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim. biz de inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucaklarımıza. sağ salim doğururuz inşallah hepimiz:)
kızlar bana dün gece koca bi torba öğütülmüş kahve verildi elime rüyamda. tabirden anlayan var mı aranızda ne demek bu?
bi de kaynanama söz verdim gezmeye gitcem onunla. caysam olmaz mı kine? of hiç canım istemiyor evden çıkmak:)))
evet evet gelsinler tabişifa, gelsin papatyalarımız o zman doğumda :))) yaşasın papatya kardeşliği :)))
evet hemde çok saçma.neyse ama zmanı gelir hatırlatmak zorunda kalabilrim lafını.önceki geldiğinde diyor bizim kız olursa ya kardeşime benzesin ya küük görümceme, onlar güzelmiş.kızkardşimlede kopyayızdır.kendinde var ukalalık bence.görümcelik etmiycem diyodum ama böyle gidese mecbur kalcam:)
Günaydın kızlarrr2 3 gündür canım çok sıkkın hastane konusunda.En baştan beri ankarada çok memnun kaldığım bi devlet hastanesine gidiyorum. Eş dosttan hastanenin 2 3 kişiyi doğuma almadığını duymuştum kontrole gittiğimde sordum dr um malesef gece 11den snra çocuk doktorumuz yok o yüzden başka hastaneye yönlendrmek zorunda kalıyoruz dedi dr um özel dr gibi ilgili çok iyi biri ama snçta onun elinde değil :18: Ben de kesin kararlı olduğum için en baştan beri başka hastane ve dr a gitme gereği duymamıştım fakat burası doğuma almıyorsa doğumevine yönlendiriyorlar Ankara da olan arkadaşlar iyi bilirler hiç iyi bi davranışları yok yanına refakatçi bile almıyorlar bağırıp çağırıyolar. özele ya da üni. hastanesine gitmeye kalksam çok geç kaldım geçmişini bilmedikleri hastayı almıyolar keşke 2. bi dr a daha gitseydim :18: çok çaresiz durumdayım doğumevinde doğum yapmayı kesinlikle istemiyorum ama normal doğum olunca burası almıcak çocuğun ne zaman geleceği belli olmaz diye gidebileceğim tek yerde doğum evi İllaki sezeryan olup saatinin belli olması lazım bu hastanede doğurmam için biliyosunuz devlette de isteğe bağlı sezeryan yasaklandı bi snraki kntrolüme 9 gün var drla konuşsam beni sezeryana alır mı ki :18: ya da ne demeliyim de sezeryana alsın çok çaresiz kaldım gece oturup ağladım sinirimden
Evet canım yenimahalle devlet. Allaha şükür bebişle ilgili en ufak bişey çıkmadı bugüne kadar sorunsuz geçirdim böyle olduğunu bilseler geçmiş kontrollerimi hastaneden alıp götürsem belki alırlar dedim ben de ama malesef bilgi hastanesi var evimin yakınlarında ark. doğum yaptı 2 hfta önce 31 hftalıkken gitmeye başlamıştı alırız ederiz dediler 2. bebeğiydi snra ortada hiç bişey yooken risk alamayız deyip yenimahalleye ynlendirmişler sezeryandı onunki yine devlette yaptı anlıcağın
koruyu düşünmez misin ? o da yakın sayılır. bir şansını dene istersen.
peki ne yapmayı düşünüyorsun. sezaryene razı isen bir konuş belki kılıfına uydurup yapabilir. ama çok saçma ya o zaman o hastanede normal doğum sadece gündüz yapılıyor. iyi de nerden bilecek insan bebeğin ne zaman geleceğini.
canım özeller mutlaa alır ama genelde sezeryan yanlıları.bi görüş derim yakınındaki özellerle.hacettepede devlette iyi galiba ama çokta bilgim yok.
canım bende hem oraya gidiyorum hem de özele gidiyorum. doğumu da devlette düşünüyorum. geçen kontrolümde sormuştum doktoruma o da 24 saat doğuma alınıyor dedi. haftaya tekrar kontrolüm var bende sorayım yine. çünkü benim de normal doğum olacak gibi görünüyor. ama sıkma canını bir şekilde halledilir bu sorun.
merhaba canım hoş geldin bence maşallah dinlenmek çok işe yaramış sancın bile zayıflamışKızlar merhaba,
herkes iyidir inşallah,
bi süredir girmedim nete hiç, dinlendik geçen hafta, dün yine kontrolümüz vardı sancılarımız devam ediyo ama bi önceki haftaya göre daha azmış bu haftayı da atlattık mı korkma dedi doktorumuz bu haftadan sonra canı ne zaman isterse gelsin bebişimiz erken sayılmaz dedi, bebeğimiz de iyi kilosu boyu herşeyi normal maşallah... bu hafta yine mümkün olduğunca istirahat edicem kızım iyice büyüyüp gelişsin istiyorum, bi yandan da toparlanıyoruz, pek bişeyimiz kalmadı ama tabi hergün bişeyler çıkıyo yine... epeyce yazılmıştır, ara ara okurum sizi neler olmuş neler konuşulmuş...
Hangi dr a gidiyosun canım ben de bi kere acile gittiğimde sormuştum o da 24 saat alıyoruz dedi yavuz emre beydi. Kendi drum osman köse ona sordum o da onayladı dediğimi malesef canım
canım hastaneye kaç lira ödeyeceksin doğum için. meraktan soruyorum kusura bakma
ceylan hanıma gidiyorum canım. almama gibi bir şey olmaz ya. ilk açıldığı zamanlarda böyle olmuş galiba ama sonrasında düzenlediler diye biliyorum. ama emin olmak için tekrardan soralım.
Özele gidersem ne kadar ödeyeceğim konusunda bi bilgim yok canım ama devlette para almıyolar doğum için
Ben de sormasam kimbilir doğuma gittiğimizde haberimiz olacaktı ama mantıken düşündüğünde gece 11den sonra çocuk dr yoksa normal doğumun da ne zaman olacağı belli olmazsa nasıl alacaklar ki ? sonuçta bebek olduktan sonra cocuk drunun kontrol etmesi zorunlu mesuliyet alamazlar ben biliyodum gece cocuk dr u olmadığını ama doğum konusunda böyle olacağını hiç düşünmemiştim aklıma gelmedi açıkcasıHayırlısı canım haber bekliyorum senden de
mantıklı düşündüğün zaman öyle ama.böyle bir saçmalık olabilir mi diğer hastaneye gidene kadar bebek de biz de tehlikeye girersek ne olacak?? neyse ben bunu haftaya doktoruma sorayım mutlaka.çok önemli bir konu çünkü.
Günaydın kızlarrr2 3 gündür canım çok sıkkın hastane konusunda.En baştan beri ankarada çok memnun kaldığım bi devlet hastanesine gidiyorum. Eş dosttan hastanenin 2 3 kişiyi doğuma almadığını duymuştum kontrole gittiğimde sordum dr um malesef gece 11den snra çocuk doktorumuz yok o yüzden başka hastaneye yönlendrmek zorunda kalıyoruz dedi dr um özel dr gibi ilgili çok iyi biri ama snçta onun elinde değil :18: Ben de kesin kararlı olduğum için en baştan beri başka hastane ve dr a gitme gereği duymamıştım fakat burası doğuma almıyorsa doğumevine yönlendiriyorlar Ankara da olan arkadaşlar iyi bilirler hiç iyi bi davranışları yok yanına refakatçi bile almıyorlar bağırıp çağırıyolar. özele ya da üni. hastanesine gitmeye kalksam çok geç kaldım geçmişini bilmedikleri hastayı almıyolar keşke 2. bi dr a daha gitseydim :18: çok çaresiz durumdayım doğumevinde doğum yapmayı kesinlikle istemiyorum ama normal doğum olunca burası almıcak çocuğun ne zaman geleceği belli olmaz diye gidebileceğim tek yerde doğum evi İllaki sezeryan olup saatinin belli olması lazım bu hastanede doğurmam için biliyosunuz devlette de isteğe bağlı sezeryan yasaklandı bi snraki kntrolüme 9 gün var drla konuşsam beni sezeryana alır mı ki :18: ya da ne demeliyim de sezeryana alsın çok çaresiz kaldım gece oturup ağladım sinirimden
iyiyiz teyzesi.. suyumuz plesantamiz acikligimiz normal.. kontroller haftada 1e indi.. minik erkegimde 33+6 daydi 35+2 gorundu..kilomuzda 2500 gr olmus.. haberlerimiz boyle cnm
doğumlar başlıyor kızlar yavaştan. galvaniz de p.tesi giriyo. hadi hayırlısıyla hepimiz atlatırız inşallah.
hazırlıkları hızlandıralım. dün ütülar bitti, bugün de çantamız hazırlanıcak inşallah.
bu arada s.ocağında ara ara gelen kasılmalarımın aslında doğum sancısı olduğunu, 15 dakikaya 1 düştüğünde hemen dr.a gitmemi söylediler. umarım cmt.nts ye girerim de bakarız sancıların şiddetine.
ben ikisini 450 tl ye aldım cnm. evet modeli benziyo, ben senin modeli de inceledim ama baştan beri pierre carden istiyodum, aldım, güle güle kullanırlar inşallah.
cnm ben de kullanıyorum magnezyum. ama ilaç olmadığı için sadece bacakta kıramp olduğu zaman kullanıyorum. doğuma kullanmanda bi sakınca yok bence. devam et sen için rahat içebilirsin.
derin dondurucuya börek de atmak mantıklı aslında. lohusalıkta gelen giden çok olucak, çıkarıp pişirmek için pratik olabilir. kurabiye falan da atıcam. ama senin oğlun olduğu için iyi düşünmüşsün cnm.
sanırım benim kaşıntıların sebebi bu günlük ped. çünkü daha önce almadığım bi marka aldım. kullanmaya başladığımdan beri kaşınıyo. hatta dün sağlık ocağı ilaç yazalım dedi, ama dedim daha doktorumla konuşmadı. ona da sorayım dedim.
nemli tutması konusunda özokun da aynı şeyi söylemişti. artık peçeteyle idare edeyim ben de.
ahh sonsy cim sorma ben de fena halde alınganlaştım, herşeye sinirlenlemeye başladım. burcum gereği zaten duygusalım, şimdi en ufak şeye ağlıyorum. dün eşim tüm gün aramadı, hep ben aradım, sağlık ocağına gittim ne dediler diye hatırlatmama rağmen sormadı bile.
gün boyunca bebişin çamaşırı ütüsü derken yorgunluktan karnımın sağ tarafında bi kasılma bi ağrı oluştu. akşam da gelince yatıyorum ya neyin var diye gelip sormuyo bile. meyve falan vermeye çalışıyo inadımdan almadım. en sonunda kükredeim. ama nasıl bağırmışım. kayınvalide de var. anladım dedim sancılarım gelince senin ne yapacağını, ben dedim kendi başımın çaresine bakarım. daha neler söyledim hatırlamıyorum. hala konuşmuyorum kendisiyle, biraz önce kahvaltıya gelmiş, bişeyin varmı diyo, konuşmadan kafa salladım bende. vicdan azabı çeksin biraz.
göbeğin aşağı nimesi konusunda bana da aynı şeyi söylüyorlar. ama dediğin gibi sanki bebişin kafası sağ kaburgamın altında, yusyuvarlak çıkarıyo ordan. bakalım biz de cmt.görücez inş.
kızlar gece sağa sola dönerken, yerinizden kalkerken, yürürken falan alt bölgenizde ağrı oluyor mu? bende bikaç haftadır var bu şikayet, dün s.ocağında hemşire normal diyo, bir de doktora sorucam.
Canım bnm bi arkadaş da oraya gidiordu
Son anda risk görünce
Zekai Tahir e gömdermişler
Özel oda istedi orada ve gayet memnundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?