karnım çok çatlamış kızlar
mrb kızlar nasılsınız.evdeyim ama nete giremiyorum.umarım herkes iyidir.doğuran falan var mı acaba.dün bende sancı vardı drye gitti.nstde 60-70 sancı çıktı.rahim ağzı muaynesi yapıldı açılma yok git dediler.sancı olursa yine gelirsin dediler.dün çok korktum beni hemen yatırcaklar diye neyseki çpk şükür korktuğum gibi olmadı.sizlerde durumlaaar nasıl
mrb kızlar nasılsınız.evdeyim ama nete giremiyorum.umarım herkes iyidir.doğuran falan var mı acaba.dün bende sancı vardı drye gitti.nstde 60-70 sancı çıktı.rahim ağzı muaynesi yapıldı açılma yok git dediler.sancı olursa yine gelirsin dediler.dün çok korktum beni hemen yatırcaklar diye neyseki çpk şükür korktuğum gibi olmadı.sizlerde durumlaaar nasıl
kızlar oku oku bitmiyo 1 haftada ne kadar çok şey konuşulmuş sanırım okuyamıycam hepsinineyse bundan sonra günlük takip edeyim bari sizi
canım ben dünden beri okuyorum ama kaçırmışım olayı yeni fark ettim sen şimdi yarın ki perşembeden mi bahsediyorsun ayyyyyyyyyyyyy Allah yardımcın olsun canım ya ay ne güzel bende heyecanlandım şimdi bneimde 9 günüm kaldı ama bu cumartesi kontrolüm var hazırlıklı gideceğim çünkü bu gece ağrılarım arttı artık yürümekte zorlanıyorum falan ay bende doğurmak istiyorum artııııııııııık
Canim ben etlik zubeyde hanima gidiyorum annem yillardan beri orda calistigi icin ilgileniyorlar fakat tanidik olmasada bence gayet iyi bir hastane cok tecrubeli doktorlar var surekli dogum yaptirdiklari icin cok tecrubeliler tavsiye ederim.Günaydın kızlarrr2 3 gündür canım çok sıkkın hastane konusunda.En baştan beri ankarada çok memnun kaldığım bi devlet hastanesine gidiyorum. Eş dosttan hastanenin 2 3 kişiyi doğuma almadığını duymuştum kontrole gittiğimde sordum dr um malesef gece 11den snra çocuk doktorumuz yok o yüzden başka hastaneye yönlendrmek zorunda kalıyoruz dedi dr um özel dr gibi ilgili çok iyi biri ama snçta onun elinde değil :18: Ben de kesin kararlı olduğum için en baştan beri başka hastane ve dr a gitme gereği duymamıştım fakat burası doğuma almıyorsa doğumevine yönlendiriyorlar Ankara da olan arkadaşlar iyi bilirler hiç iyi bi davranışları yok yanına refakatçi bile almıyorlar bağırıp çağırıyolar. özele ya da üni. hastanesine gitmeye kalksam çok geç kaldım geçmişini bilmedikleri hastayı almıyolar keşke 2. bi dr a daha gitseydim :18: çok çaresiz durumdayım doğumevinde doğum yapmayı kesinlikle istemiyorum ama normal doğum olunca burası almıcak çocuğun ne zaman geleceği belli olmaz diye gidebileceğim tek yerde doğum evi İllaki sezeryan olup saatinin belli olması lazım bu hastanede doğurmam için biliyosunuz devlette de isteğe bağlı sezeryan yasaklandı bi snraki kntrolüme 9 gün var drla konuşsam beni sezeryana alır mı ki :18: ya da ne demeliyim de sezeryana alsın çok çaresiz kaldım gece oturup ağladım sinirimden
canım bugün öğlen sancılarım girdim hemde aralıksız doğuracam sandım panikoldum ama önce dr u aramak yerine bi internete bakayım dedim meğerse yalancı sancıymış nasılmı anladım diyorki eğer sancılarınız uzandığınız dinlediğinizzaman azalıp geçiyorsa doğum sancısı olamaz bende uzandım sonrada korkudan yorganı üzerime attımmrb kızlar nasılsınız.evdeyim ama nete giremiyorum.umarım herkes iyidir.doğuran falan var mı acaba.dün bende sancı vardı drye gitti.nstde 60-70 sancı çıktı.rahim ağzı muaynesi yapıldı açılma yok git dediler.sancı olursa yine gelirsin dediler.dün çok korktum beni hemen yatırcaklar diye neyseki çpk şükür korktuğum gibi olmadı.sizlerde durumlaaar nasıl
Benim kalçam çatladı......
benim hiçbiyerim çatlamadı ince uzun bir bayanım beni gören ay sen nasıl bir hamilesin diyor sadece göbek çıkmış çatlakda yok sanırım şanslılardanım
maaşallahımız var çok kaynaştık bende bir gün en azından girip bakmasam bi yerim eksilirmiş gibi geliyo geçmişi oku oku sonra oooo enerjim kalırsa yazıyorum ben artık son 3 sayfaya bakıyorum artık oturamıyorum bile rahat rahat internetede giremiyorum zaten oturamadığımdandün öğlen okumayı bırakmıştım. saat 5 te tekrar açtım ve kaç sayfa ilerlemişti düşün yani :)
herkese tekrardan merhabalar
eskiler belki hatırlar beni.pek tanıdığım isim yok şu anda.bayağıdır girememiştim nete.
önce işten çıkmam sonra doğum yapmam sebebiyle...
kızım erken geldi.
şimdi 15 günlük oldu.
33.haftada 2200 gram 43 santim boyunda bir kız olarak acil sezaryenle dünyaya geldi.9 gün kuvezde kaldı.şimdi iyi emiyor ve daha çok şey yapıyor
plasentanın erken ayrılması sebebiyle kanamam oldu karnım garip diye doktora gideceğim saatte acile gittim.doğum sancıları ve bel ağrıları durdurlamayınca sezaryene alındım.
umarım kimsede bi aksilik yoktur.biz sıkıntıyı hayırlısıyla atlattık.
herkese hayırlı doğumlar diliyorum.
mart annesi olacakken ocak annesi olduk
eskiler belki hatırlar beni.pek tanıdığım isim yok şu anda.bayağıdır girememiştim nete.
kızım erken geldi.
şimdi 15 günlük oldu.
33.haftada 2200 gram 43 santim boyunda bir kız olarak acil sezaryenle dünyaya geldi.9 gün kuvezde kaldı.şimdi iyi emiyor ve daha çok şey yapıyor
plasentanın erken ayrılması sebebiyle kanamam oldu karnım garip diye doktora gideceğim saatte acile gittim.doğum sancıları ve bel ağrıları durdurlamayınca sezaryene alındım.
:
canım bugün öğlen sancılarım girdim hemde aralıksız doğuracam sandım panikoldum ama önce dr u aramak yerine bi internete bakayım dedim meğerse yalancı sancıymış nasılmı anladım diyorki eğer sancılarınız uzandığınız dinlediğinizzaman azalıp geçiyorsa doğum sancısı olamaz bende uzandım sonrada korkudan yorganı üzerime attımuyuyakalmışım
Benim kalçam çatladı......
benim hiçbiyerim çatlamadı ince uzun bir bayanım beni gören ay sen nasıl bir hamilesin diyor sadece göbek çıkmış çatlakda yok sanırım şanslılardanım
maaşallahımız var çok kaynaştık bende bir gün en azından girip bakmasam bi yerim eksilirmiş gibi geliyo geçmişi oku oku sonra oooo enerjim kalırsa yazıyorum ben artık son 3 sayfaya bakıyorum artık oturamıyorum bile rahat rahat internetede giremiyorum zaten oturamadığımdan
evet ya daha önce sadece okuyordum. son zamanlarda sohbete de katılıyorum. o kadar güzel bir ortam ve ortak çok noktamız var.
sende dikkat et kendini fazla zorlama.
kızım erken geldi.
şimdi 15 günlük oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?