2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
mrb kızlar nasılsınız.evdeyim ama nete giremiyorum.umarım herkes iyidir.doğuran falan var mı acaba.dün bende sancı vardı drye gitti.nstde 60-70 sancı çıktı.rahim ağzı muaynesi yapıldı açılma yok git dediler.sancı olursa yine gelirsin dediler.dün çok korktum beni hemen yatırcaklar diye neyseki çpk şükür korktuğum gibi olmadı.sizlerde durumlaaar nasıl

canım zaten 38.haftaya geldin sende..doğum yakın artık...hayırlısıyla gelsin bebeğin inşallah..
şimdi iyi olmana sevindim.. :))
bende dün gittim nst'de 30 - 35 civarı çıktı sancılar.bende beklemedeyim.

karnım çok çatlamış kızlar

bendede henüz çatlak olmadı ama sevinemiyorum maalesef. çok yakın bir arkadaşımda hiç çatlamayıp tam sevinirken son ay çatlakları olmuştu. doktorum lierac önermişti, onu kullanıyorum başından beri, bir ton para veriyorum inşallah işe yarar ama yaramazsa da yapacak birşey yok:)

bende bugün kontrole gittim, her zamanki gibi önce nst istedi doktor, 70 ve 100 civarı sancım varmış ama hiç hissetmiyorum. sancı olunca alttan muayene etti, açılma yokmuş ama doğum sancısı bunlar, hazırlan artık, heran gelebilir bebek, 40haftayı beklemez dedi. haftaya salı gidicem tekrar. hayırlısı artık, bekliyoruz...

evim leş gibi.kendimde yapamıyorum bişey olcak diye.haftasonu kadını çağırayım bari.bebişim bi anda gelirse naparım. yetişeyimcem diye panik oldum şimdi ufffffffffffff.

Ben de daha bi olay yok

canım ben dünden beri okuyorum ama kaçırmışım olayı yeni fark ettim sen şimdi yarın ki perşembeden mi bahsediyorsun ayyyyyyyyyyyyy Allah yardımcın olsun canım ya ay ne güzel bende heyecanlandım şimdi bneimde 9 günüm kaldı ama bu cumartesi kontrolüm var hazırlıklı gideceğim çünkü bu gece ağrılarım arttı artık yürümekte zorlanıyorum falan ay bende doğurmak istiyorum artııııııııııık

canım ben bu gün artık yüürmekte bile zorlanıyorum gece uyuyamadım sızılarımdan sen napıyon canım ya ay işin zor vallahi seni düşünemiyorum canım benim ya

kızlar oku oku bitmiyo 1 haftada ne kadar çok şey konuşulmuş sanırım okuyamıycam hepsini neyse bundan sonra günlük takip edeyim bari sizi

hayırlısı olsun senin içinde cnm..inşallah sağlıklı bi şekilde kavuşursun bebeğine..
seninde çok az kalmışş.. :))

Canim ben etlik zubeyde hanima gidiyorum annem yillardan beri orda calistigi icin ilgileniyorlar fakat tanidik olmasada bence gayet iyi bir hastane cok tecrubeli doktorlar var surekli dogum yaptirdiklari icin cok tecrubeliler tavsiye ederim.

herkese tekrardan merhabalar
eskiler belki hatırlar beni.pek tanıdığım isim yok şu anda.bayağıdır girememiştim nete.
önce işten çıkmam sonra doğum yapmam sebebiyle...
kızım erken geldi.
şimdi 15 günlük oldu.
33.haftada 2200 gram 43 santim boyunda bir kız olarak acil sezaryenle dünyaya geldi.9 gün kuvezde kaldı.şimdi iyi emiyor ve daha çok şey yapıyor
plasentanın erken ayrılması sebebiyle kanamam oldu karnım garip diye doktora gideceğim saatte acile gittim.doğum sancıları ve bel ağrıları durdurlamayınca sezaryene alındım.
umarım kimsede bi aksilik yoktur.biz sıkıntıyı hayırlısıyla atlattık.
herkese hayırlı doğumlar diliyorum.
mart annesi olacakken ocak annesi olduk

: canım bugün öğlen sancılarım girdim hemde aralıksız doğuracam sandım panikoldum ama önce dr u aramak yerine bi internete bakayım dedim meğerse yalancı sancıymış nasılmı anladım diyorki eğer sancılarınız uzandığınız dinlediğinizzaman azalıp geçiyorsa doğum sancısı olamaz bende uzandım sonrada korkudan yorganı üzerime attım uyuyakalmışım

iyi akşamlar herkese. bugün doktor kontrolümüz vardı 10gün ileride gidiyodu oğlum geçen seferki kontrolde doktor böyle giderse 4 kiloyu bulur demişti sezeryan yolu gözükür demişti çok stres yapmıştım bir an önce doğsun diye çıldırıyodum resmen ama bugün okadar rahatladımki anlatamam sat a göre olan haftama gelmiş bebeğim 37 haftalık 3100 gr 50 cm çıktı. doktor bir hafta daha dursun sonra istediği zaman gelir tahminen şubat sonunu görmez dedi.

buarada kızıma isim bulamadım diyordum ya hala bulamadım
şimdi netten isim bakıyorum... güzel isim bilenler yazarsa sevinirim

aa canım çok tebrik ederim bizde ilk doğum yapacak mart annesi kim olacak diye beklerken meğer birimiz almış başını gitmiş hemide ocak annesi olmuş kızının iyi olmasına çok sevindim tatlım eminim tedirgin dolu günler geçirmişindir bebeğin için ama sorunsuz atlatmışsın maaşallah annesiyle kızoşuna kızının adını ne koydun canım

hayırlı olsun bebeğin. topiğin ilk annesi sen olmuşsun da haberimiz yokmuş. ama çok şükür kızın da sen de iyiymişsin. sağlıkla büyür inşallah. darısı da bize olsun tabi benim biraz daha zamanım var ama bir çok arkadaşımız günlerini aldılar. heyecanla bekliyorlar.

allah analı babalı büyütsün canım.çok büyük geçmiş olsun sanada çok sıkıntılı bir dönemden geçtiğini tahmin edebiliyorum ama şimdi herşey yolundaysa ne güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…