2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ah tatlim ne bileyim yaa kafasi asagiya dondunden beri iyice huylanmaya basladim acaba sikisirmi diye simdide zaten cook asagidaya...

Biz doktordan geldik

Ultrasona giremeyecektim neredeyse sigorta karsilamiyormus 3. ultrasonu
Ancak doktor yazi yazip gerekli gorurse sigorta tamam diyebilir dedi hemsire o yuzden ilk doktor muayne etti bende dua ettim doktor gerekli gorsun diye
Kontrol etti doktor 1 cm acilmam varmis kasilmalarinin arasindaki mesafeyi takip et dedi 5 dk ya duserse hemen hastaneyi ara dedi veee ultrasona gireceksin dedi
Kizim 50cm 2.500 kilo suyu herseyi cok guzel artik hic alani kalmamis minigimin basi asagida
doktor hersey mukemmel dedi
Haftaya gorusuruz daha gec olmaz dedi gulerek

bizden haberler bu kadar
bakalim ne zaman gelecek prensesim

maşşallalh gülüm kızına herşeyi iyi demişya benimde içim rahatladı bak şimdi aramızda 3 gün var bende dün gittiğimde 2500 dü hmmm bu arada gülüm açolman olmuş ya herangi bi ağrı uyuşma hissi gibi bişi hissediyo musun biyerinde

Evet şulecim bende duymuştum bunu düzenli ilaç kullanan kişiler greyfurt yememeliymiş çünkü greyfurt içilen ilaçları ciğerde topluyomuş kana karışmasını engelliyormuş hamileliğimin başından beri çok az yiyebildim bende korkudan ama bi kereden bişi olmaz herhalde sık sık yemek iyi değil diye duydum çünkü...çok severim normalde ama riske atmasak daha iyi olur

Cok sagol canim 2500 az mi diye dusundum ben ama doktor cok guzel dedi azcik var aramizda normal dogum mu yapacaksin canim ?
Regl sancisi gibi sancilarim oluyor ve belimden kasiklarima dogru iniyor :44:
onun disinda bir sey yok benim farkettigim canim
doktor sancilarin arasinda ki dakikalari not al takip et dedi 5dk bir olmaya baslarsa hemen hastaneyi ara dedi
bende simdi takip etmeye basladim bakalim

merhaba güzel anneler,
bugün ne kadar cok doktora giden varmış.
bende güzel haberler almıstım doktordan. rahim agzımda acılma olmadığı ve rahim agzı uzunluğum gecen haftadan bu yana kısalmadığı için doktorum bebegin zamanını bekleyeceğini soyledi buyuk ihtimalle ve 3100 gramlık bi tosuncuk oldugu için agrılarım olmasının normal oldugunu söyledi.... ama iş arkadaslarımdan birinin cocugu vefat etmis. cok uzuldum, butun bunlara hic sevinemedim.
eve geldim, yattım, bi sure kendime gelemedim. su kadar emek ve hevesle cocuk sahibi oluyoruz. Allah hic kimseye evlat acısı yasatmasın...

evet gülüm normal olcak inşallah benimde dün 63e kadar gelen sancılarım vardı ntsde doktor açılman varmı diye bakalım dedi de ben istememiştim ondan sordum yaaaa şu adet sancısuı nasıl bişey oluyo ki benim hiç sancım olmaz ama belim de çok haFİF AĞRI VE KARNIMIN EN ÜSDTünde göğsümün alt tarafında biraz sertleşme var bilemedim şimdi napsam:18:

Nst ye girmedim ben sokmuyorlar galiba burada bilmiyorum :44:
Keske baktirsaydin canim ama 63 iyi sanirim 90 dan yukari cikinca mi sanci oluyordu sanki olenisi hatirliyorum
Kasiklarinda sanci oluyor canim bole asagi dogru vuruyor ole diyeyim sana :)
Bel agrisi bende de cok var karnim cok sert artik ve asagi indi biraz
Tekrar ne zaman gidiyorsun canim domtora?

21inde gitcem arkadaşım doktorda öle dedi kasıklarında hissedersen gel dedi yok gülüm 70 ve üzeri doğumun başlaması için yeterliymiş

Randevumu yarina aldim. Esim endiselendi halime de. Karnim sertlesti :18:

Masallah canim tosuncuga
Hayirlisi ile saglikla gelsin miniklerimiz insallahhh
Arkadasin icin cok uzuldum rabbim Kimseye boyle bir aci yasatmasin

Bak görüyormusun biz riskli gebelikler hala buradayız sen doğurmuşsun bile
Maşallah canım maşallah
Rabbim in herkes için takdir ettiği birşeyler var.
İyi olmanıza sevindik tatlım
Bebeğin cokkudu cokkudu emiyordur seni ne güzelllllll

Kız ismi sormuşsun ılgın. Azra. Nisan. Sevdiklerim canım

buarada kızıma isim bulamadım diyordum ya hala bulamadım
şimdi netten isim bakıyorum... güzel isim bilenler yazarsa sevinirim

Maşallah sana bebeğine annesiiiiii

Bir sıkıntı çıkmaz inşallah canım
Ama doktora gitmen iyi olur

Ben de uzun inceyim. Karnımda bi top var gibiyim

Amma çatlaya çatlaya kalçam çatladı
Sanki çok kilo almışım gibi amma yok

Son düzenleme:

canım benimde sancılarım cok yuksek cıkıyor ve karnım surekli sertlesmis halde geziyorum. ama takibe aldık iki haftadır acılma yok.
endiselenme, acılman yoksa istirahat et diyorlar, bende cok korkmustum ama bazen boyle yapan bebekler 42. haftayı bile beklermis dedi doktorum...

Bugün kontrolümüz vardı.
Son kontrol diye niyetlenip gitmiştim ama sondan bir öncekiymiş meğersem
Bir sefer daha ayın 20'sin de yol görünüyor
O zamana kadar bebeğim dönmez böyle rahat rahat oturur halde olursa doktorumuzla spinal sezeryan tarihini belirleyeceğiz.
Bebeğimin sağlığı,kilosu,boyu posu maşallah hepsi yerinde..
Hatta normal ebatların da üzerinde diyebilirim.

evim leş gibi.kendimde yapamıyorum bişey olcak diye.haftasonu kadını çağırayım bari.bebişim bi anda gelirse naparım. yetişeyimcem diye panik oldum şimdi ufffffffffffff.

ya içim içimi yiyo ama bişe yapamıorum bende hemen belim ağrıo yapmıorum doğacak dıo korkuorum ew bu haldeyken gelmesin walla hazır deilim daha çok güzel bi temizlik yapmam lazım ondan sonra gellsin :)

Ay kızlar benim de temizlik yapmam lazım doğumdan önce koltukları bile silmem lazım ama hiç gözüm almıyor ;-(çatlamış arkadaşlarım benim karnımda birşey yok ama kalçalarimin üstü çatladı varis oluştu ;-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…