Günaydın Canım( şubat mart anneleri 2013 face )
maşşallalh gülüm kızına herşeyi iyi demişya benimde içim rahatladı bak şimdi aramızda 3 gün var bende dün gittiğimde 2500 dü hmmm bu arada gülüm açolman olmuş ya herangi bi ağrı uyuşma hissi gibi bişi hissediyo musun biyerindeBiz doktordan geldik
Ultrasona giremeyecektim neredeyse sigorta karsilamiyormus 3. ultrasonu
Ancak doktor yazi yazip gerekli gorurse sigorta tamam diyebilir dedi hemsire o yuzden ilk doktor muayne etti bende dua ettim doktor gerekli gorsun diye
Kontrol etti doktor 1 cm acilmam varmis kasilmalarinin arasindaki mesafeyi takip et dedi 5 dk ya duserse hemen hastaneyi ara dedi veee ultrasona gireceksin dedi
Kizim 50cm 2.500 kilo suyu herseyi cok guzel artik hic alani kalmamis minigimin basi asagida
doktor hersey mukemmel dedi
Haftaya gorusuruz daha gec olmaz dedi gulerek
bizden haberler bu kadar
bakalim ne zaman gelecek prensesim
kızlar hamilelikte greyfurt yemek, suyunu içmek tehlikeliymiş. ilaç kullandığımız iiçin ilacın karaciğerden parçalanıp gitmesini engelleyip ilaç zehirlenmesine neden oluyomuş. bende biraz önce bir şişe suyunu sıktım. içemicekmiyim şimdi. doğru mudur sizce??
karnım çok çatlamış kızlar
maşşallalh gülüm kızına herşeyi iyi demişya benimde içim rahatladı bak şimdi aramızda 3 gün var bende dün gittiğimde 2500 dü hmmm bu arada gülüm açolman olmuş ya herangi bi ağrı uyuşma hissi gibi bişi hissediyo musun biyerinde
evet gülüm normal olcak inşallah benimde dün 63e kadar gelen sancılarım vardı ntsde doktor açılman varmı diye bakalım dedi de ben istememiştim ondan sordum yaaaa şu adet sancısuı nasıl bişey oluyo ki benim hiç sancım olmaz ama belim de çok haFİF AĞRI VE KARNIMIN EN ÜSDTünde göğsümün alt tarafında biraz sertleşme var bilemedim şimdi napsam:18:Cok sagol canim 2500 az mi diye dusundum ben ama doktor cok guzel dediazcik var aramizda normal dogum mu yapacaksin canim ?
Regl sancisi gibi sancilarim oluyor ve belimden kasiklarima dogru iniyor :44:
onun disinda bir sey yok benim farkettigim canim
doktor sancilarin arasinda ki dakikalari not al takip et dedi 5dk bir olmaya baslarsa hemen hastaneyi ara dedi
bende simdi takip etmeye basladim bakalim
evet gülüm normal olcak inşallah benimde dün 63e kadar gelen sancılarım vardı ntsde doktor açılman varmı diye bakalım dedi de ben istememiştim ondan sordum yaaaa şu adet sancısuı nasıl bişey oluyo ki benim hiç sancım olmaz ama belim de çok haFİF AĞRI VE KARNIMIN EN ÜSDTünde göğsümün alt tarafında biraz sertleşme var bilemedim şimdi napsam:18:
21inde gitcem arkadaşım doktorda öle dedi kasıklarında hissedersen gel dedi yok gülüm 70 ve üzeri doğumun başlaması için yeterliymişNst ye girmedim ben sokmuyorlar galiba burada bilmiyorum :44:
Keske baktirsaydin canim ama 63 iyi sanirim 90 dan yukari cikinca mi sanci oluyordu sanki olenisi hatirliyorum
Kasiklarinda sanci oluyor canim bole asagi dogru vuruyor ole diyeyim sana :)
Bel agrisi bende de cok var karnim cok sert artik ve asagi indi biraz
Tekrar ne zaman gidiyorsun canim domtora?
geçmiş olsun arkadaşım devam ediyomu halaRandevumu yarina aldim. Esim endiselendi halime de. Karnim sertlesti :18:
merhaba güzel anneler,
bugün ne kadar cok doktora giden varmış.
bende güzel haberler almıstım doktordan. rahim agzımda acılma olmadığı ve rahim agzı uzunluğum gecen haftadan bu yana kısalmadığı için doktorum bebegin zamanını bekleyeceğini soyledi buyuk ihtimalle ve 3100 gramlık bi tosuncuk oldugu için agrılarım olmasının normal oldugunu söyledi.... ama iş arkadaslarımdan birinin cocugu vefat etmis. cok uzuldum, butun bunlara hic sevinemedim.
eve geldim, yattım, bi sure kendime gelemedim. su kadar emek ve hevesle cocuk sahibi oluyoruz. Allah hic kimseye evlat acısı yasatmasın...
herkese tekrardan merhabalar
eskiler belki hatırlar beni.pek tanıdığım isim yok şu anda.bayağıdır girememiştim nete.
önce işten çıkmam sonra doğum yapmam sebebiyle...
kızım erken geldi.
şimdi 15 günlük oldu.
33.haftada 2200 gram 43 santim boyunda bir kız olarak acil sezaryenle dünyaya geldi.9 gün kuvezde kaldı.şimdi iyi emiyor ve daha çok şey yapıyor
plasentanın erken ayrılması sebebiyle kanamam oldu karnım garip diye doktora gideceğim saatte acile gittim.doğum sancıları ve bel ağrıları durdurlamayınca sezaryene alındım.
umarım kimsede bi aksilik yoktur.biz sıkıntıyı hayırlısıyla atlattık.
herkese hayırlı doğumlar diliyorum.
mart annesi olacakken ocak annesi olduk
buarada kızıma isim bulamadım diyordum ya hala bulamadım
şimdi netten isim bakıyorum... güzel isim bilenler yazarsa sevinirim
Biz doktordan geldik
Ultrasona giremeyecektim neredeyse sigorta karsilamiyormus 3. ultrasonu
Ancak doktor yazi yazip gerekli gorurse sigorta tamam diyebilir dedi hemsire o yuzden ilk doktor muayne etti bende dua ettim doktor gerekli gorsun diye
Kontrol etti doktor 1 cm acilmam varmis kasilmalarinin arasindaki mesafeyi takip et dedi 5 dk ya duserse hemen hastaneyi ara dedi veee ultrasona gireceksin dedi
Kizim 50cm 2.500 kilo suyu herseyi cok guzel artik hic alani kalmamis minigimin basi asagida
doktor hersey mukemmel dedi
Haftaya gorusuruz daha gec olmaz dedi gulerek
bizden haberler bu kadar
bakalim ne zaman gelecek prensesim
Randevumu yarina aldim. Esim endiselendi halime de. Karnim sertlesti :18:
Randevumu yarina aldim. Esim endiselendi halime de. Karnim sertlesti :18:
evim leş gibi.kendimde yapamıyorum bişey olcak diye.haftasonu kadını çağırayım bari.bebişim bi anda gelirse naparım. yetişeyimcem diye panik oldum şimdi ufffffffffffff.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?