2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
buarada kızıma isim bulamadım diyordum ya hala bulamadım
şimdi netten isim bakıyorum... güzel isim bilenler yazarsa sevinirim
ceren ,ecrin ,senem (senemi ben koyucam:) )

ay çok güzel sevindim adına kocaman da olmuş bebişin banada sancın yok 1 ay bekleriz demişti ama 2 gündür sancılarım başladı durumlar değişecek sanırım kafaya takmamak lazım

canım allah anali babalı büyütsün bebeğine sağlık versin allah bize de nasip eder inşallah güzel doğumlar

aa ilk kez senden duydum hem ben sevmem ki hiç yememiştim ama yiyenler korkmasın Rabbime emanetiz hepimiz bebişlerimizle

selam canım bende temizleyeceğim ama ne zaman bilmiyorumm eşimle iş paylaşımı yapmayı planlıyorumm yoksa halim yok yapmaya neyseki sen pırıl-pırıl yapmışsın güle güle kullanın yorulduğun içindir o ağrılar şimdi fırsat buldukça dinlenmeye çalış

karnım çok çatlamış kızlar
hadi yaa

hiç üzülme aynısı bende de var 3 hafta öncesine kadar hiç yoktu. şimdi haritaya dönmeye başladı
yaa karnımı inceliyorum var mı yok mu anlayamadım damar mı damara benzer şeyler mi onu bile ayırt edemiyorum ki çatladım diyeyim

benimde çatlaklar son 2-3 haftada oldu alcam krem ama bu saatten sonra işe yarar mı bilmem doğumdan sonrada kullancam artık ne kadar geçirirse :S
sen doğumdan sonra da kullanacaksan şimdiden başla bence kreme

geçmiş olsun canım bebeğin direniyor maşallah kalsın daha tabi

geçmiş olsun canım ya inşallah vaktinde ve sağlıklıca gelsin bebeğin

evim leş gibi.kendimde yapamıyorum bişey olcak diye.haftasonu kadını çağırayım bari.bebişim bi anda gelirse naparım. yetişeyimcem diye panik oldum şimdi ufffffffffffff.
aynen benim evde aldı başını gidiyor ilk bulduğumuz fırsatta cillop gibi yapmalıyız evlerimizi

Benim kalçam çatladı......

Şimdi de hem aşağı hem yukarı yürüyüp gdiyprlaaaaaaarrrrg

Kremler yağlar işe yaramadııııı
vuuu kalçamı göremiyorum ki ne haber var acaba ne diyelim gelecek çatlaklardan kaçamıycazz anlaşılan

9 gün sonra doğum mu yapacan yaa

kızlar oku oku bitmiyo 1 haftada ne kadar çok şey konuşulmuş sanırım okuyamıycam hepsini neyse bundan sonra günlük takip edeyim bari sizi
evet evet ben günlük bile okumakla akşamı buluyorum

canımmm hoş geldin aaaa doğurmuşsun kız sen maşallah tebrik ederim kocaman gözleriniz aydın olsun geçmiş olsun zorlu dönemi atlatmışsınız

hadi bakalım hayırlısıyla sıkıntısızca gelsin bebeğin

buarada kızıma isim bulamadım diyordum ya hala bulamadım
şimdi netten isim bakıyorum... güzel isim bilenler yazarsa sevinirim
canım ben Azra koymayı planlıyorum ama listemde toplam 3 isim vardı Serra , Reyyan ve Azra beğenirseniz ikramım bunlar cici kızını kocamnnn öpermisin yerimeeee senide öptük

en yakın doğum benim sanırım bakalım martı görebilcek miyiz :))))

Ay kizlar deminden beri gecmisi okuyup alinti yaptim ama hepsi gitti.
Mutfaktaydim canimin cektigi birseyi yaptim. Cok yoruldum karnim agirlasti, midem bulaniyor hala, basim dondu ve elim ayagim titredi. Cok yordum kendimi galiba.:26:
Ne yapayim ypacak kimsem yok ki. Dinleniyirum simdi.

en yakın doğum benim sanırım bakalım martı görebilcek miyiz :))))
1 mart tarihli arkadaşlar var canım bu konunun ilk sayfasındaki listeden görebilirsin

canım neyseki canının çektiğini keyifle tadabildiysen afiyet olsun bence yoruldun da sarsıldın dinlenmeye bak bol bol

kaşıntı oluyor bende de

Kaşıntı için badem yağı işe yaradı tavsiye ederim sabah akşam sürüyorum bayaa rahatlattı. Ama daha önceden bildiğim bir gerçek varki kıllanma yapıyor olması. Henüz birşey olmadı Allah'tan. Umarım doğurup şu gerginlik yok olana kadar da yan etkilerini görmeyiz :))

ilk sayfalara bakmadım hiç :S
tahmin ettim canım yalnız olmadığını bil diye belirttim listeyi

aa evet bende duydum badem yapı tüylenme yaptığı konusunda bende bebe yağı kullanıyorum gerçi tüylenmem var ama neden kaynaklı bilemiyorum kaşınmam zaman-zaman değişiyor bazen rahatsız ediyor bazen de rahatım işte

Ayaga kalkinca kasiklarima kramp giriyor, uzandim.

coooook gecmis olsun ilk annemiz... sukur yavrunu kucagina almissin.. evet nickini uzun zamandir goremiyordum da dogum hic aklima gelmedi cnm ben ILGIN ismini begeniyorum...

Arkadaslar ben isten ayrilali 4 ay oldu issizlik maasi aliyorum bende sskdan 270 tl dogum parasi alabilecekmiyim?? Bilen var mi??

Canım hayırlı olsun çok sevindim sıkıntıların geçmiş bebişin bol bol emişsin inşallah bizlerde sağ sağlim kucağımıza alırız inş.

gözün aydın canım güle güle sağlıkla büyüt kızını darısı bizim başımıza :)

hayırlısı olsun senin içinde cnm..inşallah sağlıklı bi şekilde kavuşursun bebeğine..
seninde çok az kalmışş.. :))
sezeryan olacağı için doktor bu tarihi verdi ama ben sanki daha erken doğuracakmışım giib geliyor inş hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza

canım hatırlıyorum seni gerçekten erken doğmuş ama maşallah ay ne güzel atlatmışsın darısı bizim başımıza hikayenihemen yazda okuyalım tabiki müsaitsen

evet gülüm bendede oluyodu hem ebeye hem doktora sordum normal dedi bebek aşagğıda olduğu için oluyo dediler

hihiiii kolay geldi valla EVİ SÜPÜRÜP KAÇTIM ÇARŞIYA KOCİŞE SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYESİ ALMAYA GİTTİM vbütün işler yarına kaldı bebişin kilosu şuan iyi gülüm benimde içim rahatladı doğunca biraz zayıflıyo ya 2750 ile felan doğsa 2550 geri kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…