2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
arkadaşlar benimde belim ağrıyor ara ara sancı giriyor birde karnım çok sertleşiyor...bu doğum belirtisi mi oluyor...benim 4 mart doğum tarihim...

Tesekkur ederim iyi dileklerin icin canim.

Evet dinleniyirum ben de. Yarin ne diycek doktor bakalim.

canım ben bu gün artık yüürmekte bile zorlanıyorum gece uyuyamadım sızılarımdan sen napıyon canım ya ay işin zor vallahi seni düşünemiyorum canım benim ya

ben de çok zorlanıyorum ama beni şu aralar asıl zorlayan grip
iyileşemiyorum canım yaaaa
uyku neredeyse artık yok,
çünkü yatakta rahat ettiğim pozisyon yok

bugün aklıma geldin inanki
nerede? acaba neden girmiyor diye?
sen ısrarla normal doğumu araştırıyordun ya
sezaryenle erken doğum ihtimalin hiç aklıma gelmemişti
sıkıntı yaşamışsınız ama şükür ikiniz de evde ve iyisiniz
allahım analı babalı büyütsün inşallah

buarada kızıma isim bulamadım diyordum ya hala bulamadım
şimdi netten isim bakıyorum... güzel isim bilenler yazarsa sevinirim

zeynep, deniz, asel, burçe
aslı aklıma gelen ve beğendiğim isimler

cemre dediğine katılıyorum canım
riskli gebelikler hala bekliyor
gece, sen, ben, edlin, belgin42...

Ben de uzun inceyim. Karnımda bi top var gibiyim

Amma çatlaya çatlaya kalçam çatladı
Sanki çok kilo almışım gibi amma yok
ayy benımde baldırlarım catladı çatlaya çatlaya.. kalçada ve göbekte bişey yok.. ve 21 kılo almışımmm DD
cemre dediğine katılıyorum canım
riskli gebelikler hala bekliyor
gece, sen, ben, edlin, belgin42...

ayy gercekten ya hala bizde tık yok.. aman masallah dıyelım tü tü farkettıytsenız bı bız yazmıyoruz sancı kasılma agrı fılan keramet risktemidir nedir

sevda böyle derrrrr ve yarın doğuma gidermiş töbe yarabbi

selam anneler ve minikleri.
HANIFEMUTLU dogum yapmissin.hayirli olsun.masallah kizina ve sana.tebrik ederim.
kizlar benim daha hic bir seyim hazir deyil.artik bebisin esyalarini yikayib utulemem lazim.tasininca hazir olsun.:18::18::18::18:

arkadaşlar benimde belim ağrıyor ara ara sancı giriyor birde karnım çok sertleşiyor...bu doğum belirtisi mi oluyor...benim 4 mart doğum tarihim...

vallahı cnm sancılar düzenli aralıklarla gelıyosa yanı periyodıkse doğum belırtısı dıye bılıyorum...

slm arkadaşlar, aramızda çatladığını yazanlar olmuş işten gelince bende kontrol ettim ve bendede çatlaklat var... lierac ve kakao yağı kullanmama rağmen, vazalinin iyi geldiğini söylemişlerdi vazalin sürdüm yapış yapış oldum ama güzel nemlendiriyor...

eşim şişko şişko diye geziyordu uzun zamandır evin içinde bugün yeni bir kelime daha keşfetti çatlak patlak yusyuvarlak diyip duruyo

uykusuzluğa alıştık artık uykuı düzeni diye bir şey kalmadı. ama şu şişlikşere alışamadım hala yürüyüş iyi gelir düyolar ne kadar yürümeye çalışsamda elim ayağım balon gibi şişiyor...

selam anneler ve minikleri.
HANIFEMUTLU dogum yapmissin.hayirli olsun.masallah kizina ve sana.tebrik ederim.
kizlar benim daha hic bir seyim hazir deyil.artik bebisin esyalarini yikayib utulemem lazim.tasininca hazir olsun.:18::18::18::18:

aynen canım benim de hiç birşeyim hazır değil elbiseler yıkanıp ütüleneçek hastane çantam hazırlanacak eksiklerim var alınacak yumurta kapıya dayanmadan yapmıcam galiba

hanife mutlu... kız seni nasıl unuturuz. vay bee doğurdun demek. Allah analı babalı büyütsün inşallah. gözün aydın.
darısı biz çilekeşlerin başına..

çatlaklardan bahsetmişssiniz. ben de çatlak yoktu. ama yukardan aşağı göbek deliğini teğet geçen kahverengi bi çizgi var. acaba çatlak mı diye her açtığımda bakıyorum. sanırım çatlak..

kızlar bugün hastane çantamı hazırladım, ya artık çok çabuk yorulmaya başladım. ev içinde yorulmazdım, yine bitkin düştüm. daha benim yarın çarşıya çıkıp lohusa şerbeti, bardaklar, kurabiye için şeker hamurları falan almam lazımm.. vayy halime..

uykum var, uyumamak için tutuyorum kendimi, yatarsam rahat yok bana..

Son düzenleme:
aynen canım benim de hiç birşeyim hazır değil elbiseler yıkanıp ütüleneçek hastane çantam hazırlanacak eksiklerim var alınacak yumurta kapıya dayanmadan yapmıcam galiba

canim elimizi cabuk tutmamiz lazim.belli degil ne zaman gelecekleri.sen basla isreni yapmaya.daha benim tasinma isim var.mart 5 sinra tasinacaz insallah.insallah islerimizi yapar sonra dogururuz ALLAHIN izniyle:18::18::18:

sevdacım aylardır yatıyoruz az bile aldık valla
ben de 17 kilo aldım canım
hala çatlağım yok
ama karnım sanırım ikiye ayrılacak
siz coğrafyacılar ne diyordunuz bu derin çatlaklara
kanyon muydu?

biz sürekli yattık ya vücut yorulmadı sanırım
yata yata bostan misali büyüdük

canim elimizi cabuk tutmamiz lazim.belli degil ne zaman gelecekleri.sen basla isreni yapmaya.daha benim tasinma isim var.mart 5 sinra tasinacaz insallah.insallah islerimizi yapar sonra dogururuz ALLAHIN izniyle:18::18::18:

evet tatlım yapmam lazım aramızda da üç gün varmış olsun sen de hayırlısı ile taşın yaparsın ben bu ay sonu gelmeden bitirmem lazım hepsini

ayyyyy papatyaammm evet derin vadilere kanyon diyoruz.. coğrafyan pek bi iyiymiş kuzum ama bende edebiyat yok ben de aynı seyı düşünüyorum yattığımızdan vücut yorulmadı...

kuzum senin minnaklar bu topiğin en merakla beklenen bebişleriiii... az daha dayansınlar annelerini yormasınlar....al sana bir sürüüüüü papatyaaaa...oğluşumun hediyesii teyzesii..

kolay gelsin cnm kurabiyelerini kendın mı yapıcaksın? bu göbekteki boydan çizgi bendede var herkeste vardır herhalde ?

o kahverengi çizgi bende de var canım onu zaten hiç saymıyorum doğumdan sonra geçer diyorlar o değil tatlım çatlak. ben küçük aynayla göbeğimin alt tarafına bakarak gördüm malum göbişten bişey görünmüyor...

bende pijamalarımı yıkadım çantaya koydum ama başka bi şey koymadım hazır değil hala, kızımın kıyafetlerini hafta sonu yıkadım ütüledim kaldırdım. bu hafta sonuda ancak çantaları hazırlarım. dediğin gibi insan çok yoruluyor gözüm tutmuyor artık.

bizim park yatağımızda duruyor, bebek şekeri filan artık yavaş yavaş hazırlamak lazım son eksikleri...

kolay gelsin cnm kurabiyelerini kendın mı yapıcaksın? bu göbekteki boydan çizgi bendede var herkeste vardır herhalde ?

tşk. ederim. evet kendim yapmayı düşünüyorum cnm. yapılışı kunusunda tecrübesizim ama tariflerden destekle bişiler yapmaya çalışıcam inşallah.
o çizgi umarım doğumdan sonra kaybolur. yazın bikini giymek istiyorummm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…