Bak görüyormusun biz riskli gebelikler hala buradayız sen doğurmuşsun bile
Maşallah canım maşallah
Rabbim in herkes için takdir ettiği birşeyler var.
İyi olmanıza sevindik tatlım
Bebeğin cokkudu cokkudu emiyordur seni ne güzelllllll
Kız ismi sormuşsun ılgın. Azra. Nisan. Sevdiklerim canım
Maşallah sana bebeğine annesiiiiii
Bir sıkıntı çıkmaz inşallah canım
Ama doktora gitmen iyi olur
canım benimde sancılarım cok yuksek cıkıyor ve karnım surekli sertlesmis halde geziyorum. ama takibe aldık iki haftadır acılma yok.
endiselenme, acılman yoksa istirahat et diyorlar, bende cok korkmustum ama bazen boyle yapan bebekler 42. haftayı bile beklermis dedi doktorum...
canım ben bu gün artık yüürmekte bile zorlanıyorum gece uyuyamadım sızılarımdan sen napıyon canım ya ay işin zor vallahi seni düşünemiyorum canım benim ya
herkese tekrardan merhabalar
eskiler belki hatırlar beni.pek tanıdığım isim yok şu anda.bayağıdır girememiştim nete.
önce işten çıkmam sonra doğum yapmam sebebiyle...
kızım erken geldi.
şimdi 15 günlük oldu.
33.haftada 2200 gram 43 santim boyunda bir kız olarak acil sezaryenle dünyaya geldi.9 gün kuvezde kaldı.şimdi iyi emiyor ve daha çok şey yapıyor
plasentanın erken ayrılması sebebiyle kanamam oldu karnım garip diye doktora gideceğim saatte acile gittim.doğum sancıları ve bel ağrıları durdurlamayınca sezaryene alındım.
umarım kimsede bi aksilik yoktur.biz sıkıntıyı hayırlısıyla atlattık.
herkese hayırlı doğumlar diliyorum.
mart annesi olacakken ocak annesi olduk
buarada kızıma isim bulamadım diyordum ya hala bulamadım
şimdi netten isim bakıyorum... güzel isim bilenler yazarsa sevinirim
ayy benımde baldırlarım catladı çatlaya çatlaya.. kalçada ve göbekte bişey yok.. ve 21 kılo almışımmmBen de uzun inceyim. Karnımda bi top var gibiyim
Amma çatlaya çatlaya kalçam çatladı
Sanki çok kilo almışım gibi amma yok
cemre dediğine katılıyorum canım
riskli gebelikler hala bekliyor
gece, sen, ben, edlin, belgin42...
arkadaşlar benimde belim ağrıyor ara ara sancı giriyor birde karnım çok sertleşiyor...bu doğum belirtisi mi oluyor...benim 4 mart doğum tarihim...
selam anneler ve minikleri.
HANIFEMUTLU dogum yapmissin.hayirli olsun.masallah kizina ve sana.tebrik ederim.
kizlar benim daha hic bir seyim hazir deyil.artik bebisin esyalarini yikayib utulemem lazim.tasininca hazir olsun.:18::18::18::18:
vallahı cnm sancılar düzenli aralıklarla gelıyosa yanı periyodıkse doğum belırtısı dıye bılıyorum...
yok canım o zaman yalancı sancılar bunlar :)
aynen canım benim de hiç birşeyim hazır değil elbiseler yıkanıp ütüleneçek hastane çantam hazırlanacak eksiklerim var alınacak yumurta kapıya dayanmadan yapmıcam galiba
ayy benımde baldırlarım catladı çatlaya çatlaya.. kalçada ve göbekte bişey yok.. ve 21 kılo almışımmmDD
ayy gercekten ya hala bizde tık yok.. aman masallah dıyelım tü tüfarkettıytsenız bı bız yazmıyoruz sancı kasılma agrı fılan keramet risktemidir nedir
sevda böyle derrrrr ve yarın doğuma gidermiş töbe yarabbi
canim elimizi cabuk tutmamiz lazim.belli degil ne zaman gelecekleri.sen basla isreni yapmaya.daha benim tasinma isim var.mart 5 sinra tasinacaz insallah.insallah islerimizi yapar sonra dogururuz ALLAHIN izniyle:18::18::18:
sevdacım aylardır yatıyoruz az bile aldık valla
ben de 17 kilo aldım canım
hala çatlağım yok
ama karnım sanırım ikiye ayrılacak
siz coğrafyacılar ne diyordunuz bu derin çatlaklara
kanyon muydu?
biz sürekli yattık ya vücut yorulmadı sanırım
yata yata bostan misali büyüdük
hanife mutlu... kız seni nasıl unuturuz. vay bee doğurdun demek. Allah analı babalı büyütsün inşallah. gözün aydın.
darısı biz çilekeşlerin başına..
çatlaklardan bahsetmişssiniz. ben de çatlak yoktu. ama yukardan aşağı göbek deliğini teğet geçen kahverengi bi çizgi var. acaba çatlak mı diye her açtığımda bakıyorum. sanırım çatlak..
kızlar bugün hastane çantamı hazırladım, ya artık çok çabuk yorulmaya başladım. ev içinde yorulmazdım, yine bitkin düştüm. daha benim yarın çarşıya çıkıp lohusa şerbeti, bardaklar, kurabiye için şeker hamurları falan almam lazımm.. vayy halime..
uykum var, uyumamak için tutuyorum kendimi, yatarsam rahat yok bana..
hanife mutlu... kız seni nasıl unuturuz. vay bee doğurdun demek. Allah analı babalı büyütsün inşallah. gözün aydın.
darısı biz çilekeşlerin başına..
çatlaklardan bahsetmişssiniz. ben de çatlak yoktu. ama yukardan aşağı göbek deliğini teğet geçen kahverengi bi çizgi var. acaba çatlak mı diye her açtığımda bakıyorum. sanırım çatlak..
kızlar bugün hastane çantamı hazırladım, ya artık çok çabuk yorulmaya başladım. ev içinde yorulmazdım, yine bitkin düştüm. daha benim yarın çarşıya çıkıp lohusa şerbeti, bardaklar, kurabiye için şeker hamurları falan almam lazımm.. vayy halime..
uykum var, uyumamak için tutuyorum kendimi, yatarsam rahat yok bana..
kolay gelsin cnm kurabiyelerini kendın mı yapıcaksın? bu göbekteki boydan çizgi bendede var herkeste vardır herhalde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?