2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
İyi geceler hanımlar maşallah 27 kullanıcı var gece gece yalancı sancı çekiyorum sanırım belim ağrıyor arada göbüşüm sertleşip ağrıyor valla belimden ikiye ayrılcam sanki :18:

maşallah kızlar benım gıbı yatmayan çok :) kaç gündür ne girebildim ne yazabildim çok hastaydım hep yattım grip mahfetti beni öksürük bir yandan burun akıntısı bir yandan doktor ilaçta vermedi dinleniceksin bol bol dedi öksürük bebeğe zarar verir diye ayakta bile öksürüp hapşırmamaya dikkat ettim ama Allahtan zarar vermıyormus bebeğe doktor söyledı rahatladım hala brz öksürük var ama çok şükür bugün daha iyiyim geçmişi brz okumaya calıştım göbeği gergin olanlar varmıs aynı şikayet bendede var catlıcak gıbı oluyorum neyse dıkkat edın kızlar grip olana yaklasmayın bıle sonucta son zamanlarımız :S

inş gecer ya aynen olmadı bebişlerimizide alır denize gıder bol bol güneşlenır bronzlasırız görünmez çizgiler falan :)

ayy canım yaa çok geçmiş olsun.. valla sağ ağlim doğursaydık ne ilaç içebiliyoruz ne bişey...

canim elimizi cabuk tutmamiz lazim.belli degil ne zaman gelecekleri.sen basla isreni yapmaya.daha benim tasinma isim var.mart 5 sinra tasinacaz insallah.insallah islerimizi yapar sonra dogururuz ALLAHIN izniyle:18::18::18:

cnm doğuma az kalmış maşallah sağlıkla kucağına al inş

eğer geçiyosa çok iyi.. umarım çatlamam bu saatten sonra.

hazırlıkları hızlandırdım ben biraz. baktım kasılmayla birlikte arada bir ağrı girince korktum valla. ben hareketli biri olduğumdan erken gelebilir korkusu var içimde.
bebek şekerlerini geçen ay almıştım, ama bibloları içine yerleştirmedim henüz..
elini çabuk tut. ne olur ne olmaz..

heeeee kız coğrafya öğretmenime aşıktım lisedeyken
çok severim branş olarak, bir de konularınız acayip zevkli

ayyyyyyy ben de çok merak ediyorum valla
resimlerini paylaşırım doğdukları zaman
aldık papatyaları, teşekkür ederizzzzzzz

iyi geceler hanımlar bende bugün dr gittim 35+0 kilosu da 2400 gr.hala makat gelişli dönmemiş ve dr dönmeyebilir bastan beri pozisyonu aynı diyor.harekleri de az zaten.sezeryan için 15 mart olur dedi.ama ben yine bekleyeceğim kesin tarih değil.15 gün sonra yine çağırdı.kanım yine düşük çıktı kan ilacına devam ve magnezyuma da devam dedi.hayırlısı artık benim için

inş gecer ya aynen olmadı bebişlerimizide alır denize gıder bol bol güneşlenır bronzlasırız görünmez çizgiler falan :)

akşam çatlakları görünce benim de aklıma direk bikini geldi yaz boyunca bikiniyle geziyorumya sankii...

İyi geceler hanımlar maşallah 27 kullanıcı var gece gece yalancı sancı çekiyorum sanırım belim ağrıyor arada göbüşüm sertleşip ağrıyor valla belimden ikiye ayrılcam sanki :18:

iyi geceler cnm. bu sertleşme yani kasılmayı takibe almak gerekiyo. dediğin gibi yalancı sancı. s.ocağında 15 dk ya bir düşerse doktora git dediler. dikkat et cnm.

kizlar catlaklardan bahsediliyor.ben barisdim caatlaklarimla.ne yapiyim.2 bebisim gobusumun halini dusunun artik.ilk kizimda ne surduyssem fayda etmedi.yaglar kremler ama catladi yinede.bunada birsey yapmadim.bakiyorum arada daha da alismam icinbide bugun cok ayakda kaldim.agrilarim cogaldi hemen.midemin alti iyice bosalti.elimi karnimi vurdum cook yumusakdi.bebisimi iyice hissedtim.korktum acayib tohaf geldi ya icimde bir insanin olmasi2 bebek ama iste yine hissler ayni

Son düzenleme:

geçmiş olsun cnm. ben fena atlattım o hastalığı. ağrılarım için magnezyumdan başka bişey içemedim. yatıp dinlenerek yavaş yavaş geçicek ama çektiricvek de yani. ballı süt, pekmez, çörek otu yağı falan öksürüğe iyi geliyo. yatmadan 1 kaşık alırsan işe yarar.

Son düzenleme:
ayy kızlar ozokun bugun hiç uğramadı.. ee yarın 9 da sezeryanı var.. hazırlık yapmıştır.. rabbım yardımcısı olsun..uyku tutmaz onu bugun...

iyi geceler cnm. bu sertleşme yani kasılmayı takibe almak gerekiyo. dediğin gibi yalancı sancı. s.ocağında 15 dk ya bir düşerse doktora git dediler. dikkat et cnm.

Anam doğursam haberim olmıcak sabahtan beri sıkça yaşıyorum ağrıyı ama bunların zamanını nasıl tutacağımı hala anlamış değilim bebeğin dayanmasıyla ağrı karışıyo e haliyle bnm kafam da karışıyo

Kız töbe de töbe töbeeeeeeee
He ya yattık ya ya ondan galibaaaa

Pek güldüm tatlım kocanın tabirlerineeeeeeee

aynen canım benim de hiç birşeyim hazır değil elbiseler yıkanıp ütüleneçek hastane çantam hazırlanacak eksiklerim var alınacak yumurta kapıya dayanmadan yapmıcam galiba

Ohooooo
Mart'ın sonunda kuzum senn ki bi hafta erken geleceğim dese de vakit var dahaaaaaa

Şu hoca olayına pek güldümmmm

Ayyyy kuzucuklaaaarrrrrrr
Yiyerim onları beeeeennnnnnnn

gece gece uyku tutmadı beni arkadaşlar kızımı ve eşimi uyuttum ben hala ayaktayım sabbah da uyanmak istemiyorum ,son 3 haftamııza da girdik inşallah sağlıkla kavuşalım hepimiz ,çatlayanlar çokmuş ben de kıskanmayın ama hiç çizik yok daha kızım dada yoktu gerçi o 35 haftada doğdu diye olmadı ama 3 haftada çatlarsam o başka bebiş dün durmuyodu karnımda bugün çok sessiz herhalde diyorum doğduğunda da bir gün duracak birgün huysuzlanacak bu arada raporum dün itibari ile başladı artık evdeyim bakalım ev hanımı olmak nasılmış sıkılakmıyım bilmem temizliği de bitirdim artık kızımla evde oturacaz paşa paşa hepinize iyi geceler tatlı rüyalar...

Hiç geçmişe dalmadan size merhaba diyeyim istedim. İlk defa bu saatlerde burdayım. 14 şubat sevgililer gününe girdik ya uyku tutmadı. NAsılsınız? Herşey yolundamı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…