2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Herşey yolunda çok şükür, yarın doktro kontrolüm var hem stresli hem heyecanlıyım. Size de oluyor mu? Ya kötü birşey söylerse diye ödüm kopuyor. Kızımcım inşallah iki kiloyu geçmiştir diye dua ediyorum bi yandan. 5şubattaki kontrolde 1840gramdı ve doktor eksik bulmuştu(kendi doktorum değil). Yarın kendi doktorum ne diyecek bakalımmmmm.

Olmazmı canım her doktor kontrolünde endişeli oluyor insan.Yarın inşallah güzel haberler alırsın. 5 şubat 14 şubat aralar çok yakın hafta da bir mi gidiyorsun

Hiç geçmişe dalmadan size merhaba diyeyim istedim. İlk defa bu saatlerde burdayım. 14 şubat sevgililer gününe girdik ya uyku tutmadı. NAsılsınız? Herşey yolundamı?

hoşgeldin canımmmm
evet bu saatte seni görmek güzellll
evinin temizliğini yaptın mı?
kızımızın eşyaları hazırlandı mı?

sen şimdi eşinden ayrısın ya
burulmuştur için
ama yalnız değilsin ki, günün anlam ve önemine binaen en güzel hediyen göbeğinde
seneye de 3 kişi olarak beraber gireceksiniz inşallah

Eşimin iş seyahatleri, ailemi sık ziyarete gitmem sebebiyle 3 şehre bölündü benim hayatım. memnundum bundan bu aya kadar hep gezdim bu nedenle de i3 farklı doktorum oldu, 3 farklı şehirde. Yrın gideceğim doktor doğumumu yaptıracak olan doktor(yani inşallah).

İnşallah papatyam. Skypeden kutladık bu sene. Seneye kızım 1 yaşına yaklaşmış olur rahat rahat kutlarız :))

Canım dün temizlik vardı. Baya zordu 2 sene ev kuulanılmayınca böyle oluyor. Bugünde yıkama işlerine girdik. 600 devirde yıkadım kurumak bilmiyor. Yarın daha 4 posta yıkanacak var. Ama ne yalan söyliyeyim çok zevkli

Ben kaç gündür takip edemedim. Sen iyimisin? Doğuran yok değil mi?

Son düzenleme:

Üzülme canım yalnız değilsin. Bende aynı senin gibiyim. Burda beni bilir kızlar. Sürekli uçak seyahati yapmak zorunda kaldım. Ordan oraya. Bende Cuma İstanbula geldim. Doğumu burda bekleyeceğim

Kolay gelsin ev işlerinde, ben bitirdim çok şükür temizliği. Ama sanırım en zor olanı kaldı, henuz oda takımı gelmedi dolayısıyla hiçbirşey yıkanıp yerleşemedi ((

sana kolay gelsin canım

haberleri özet geçeyim canım
yarın ozokun doğum yapacak inşallah
cuma günü porselen bebek yapacak
veeeeeeeeeeeeee
hanifemutlu ocak ayının sonunda yapmış doğumunu
32 haftalıkken gelmiş bebeği
plesenta erken ayrıldığı için doğum gerçekleşmiş
8 gün küvezde kalmış bebeği
veeeeeee hala kzının adı yokmuş

Üzülme canım yalnız değilsin. Bende aynı senin gibiyim. Burda beni bilir kızlar. Sürekli uçak seyahati yapmak zorunda kaldım. Ordan oraya. Bende Cuma İstanbula geldim. Doğumu burda bekleyeceğim
İstanbulda 8 sene yaşadımmm, eşimle okullarımız bitince yaşadığımız şehir değişti, trafiği dışımda herşeyini özledim istanbul'un. :) denizi özledimm, sahilde çay içmeyi aaah ah. Artık kızımla gelicez inşallah birdahaki sefer.

OOO 3 tane güzel haber. Çok sevindim.

Özokun online sanırım. Canım şimdiden tebrik ederim seni. Ne güzel yarın dünyanın en şanslı insanı sen olacaksın. Allah yardımcın olsun

Papatyam haberler için çok sağol canım Benim batarya bitti yarın görüşürüz.

Canıııımmm tebrik ediyorum seni. Şimdi heycndan uyuyamazsın sen sağ salim kucağına al inş. güzel haberlerini bekliyoruz

çok ilginç niye almıyolar ki ya özel hastaneler. ne bileyim aklıma tayin olan memurlar yada oraya yeni taşınan insanlar geldi mecbur doğum evine gidecekler o zaman.. risk neresinde ki bunun? zaten ultrason önlerinde zaten kötü bişey olsa sen söylersin bende geçen hafta değiştirdim hastaneyi ve sorun yaşamadım hiç.. inşallah bulursun güzel biyer

canım hayırlı olsun allah analı babalı büyütüsn. benim ilk kızımın adı ada yarın doğacak olan yaramaza da nehir adını koyucaz

selam arkadaşlar
uyuyamadım valla heyecandan gözümde 1 gr uyku yok
bugün girememiştim de geçmiş çok birikmiş okuyamadım hepsini kasıklarıma ağrılar giriyor oturmaktan. yatınca da midem yanıyor yatamıyorum napacamı şaşırdım
iyi dileklerde bulunan arkadaşlar çok teşekkür ederim darısı başınıza

Rabbim yardimcin olsun canim, insaallah hayirlisiyla al kucagina bebisini... ay nasil heycanlandim, senin yerine koyunca kendimi

bu bebişimle aynı bedeni paylaştığımız son saateler.. acaip bi heyecan var. nasıl olacak kime benzeyecek en önemlisi de sağlıklı olacakmı merakı var.. geçmiyor son saatler

insaallah yarin bu saatlerde bebisinlesin, tedirginliklerin normal hepimizde olacak olan seyler, dedigin gibi bir bedende son gece tadini cikar tekmelerin, yarinda aglamasini dinlersiniz artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…