Kaçta giriyosun doğuma ayyy kendim giriyomuş gibi heycn yaptım
Canim hadi rabbim kurtarsin sag saglim al kucagina minigini
Guzel haberlerini bekliyoruz
herkese tekrardan merhabalar
eskiler belki hatırlar beni.pek tanıdığım isim yok şu anda.bayağıdır girememiştim nete.
önce işten çıkmam sonra doğum yapmam sebebiyle...
kızım erken geldi.
şimdi 15 günlük oldu.
33.haftada 2200 gram 43 santim boyunda bir kız olarak acil sezaryenle dünyaya geldi.9 gün kuvezde kaldı.şimdi iyi emiyor ve daha çok şey yapıyor
plasentanın erken ayrılması sebebiyle kanamam oldu karnım garip diye doktora gideceğim saatte acile gittim.doğum sancıları ve bel ağrıları durdurlamayınca sezaryene alındım.
umarım kimsede bi aksilik yoktur.biz sıkıntıyı hayırlısıyla atlattık.
herkese hayırlı doğumlar diliyorum.
mart annesi olacakken ocak annesi olduk
iyi akşamlar herkese. bugün doktor kontrolümüz vardı 10gün ileride gidiyodu oğlum geçen seferki kontrolde doktor böyle giderse 4 kiloyu bulur demişti sezeryan yolu gözükür demişti çok stres yapmıştım bir an önce doğsun diye çıldırıyodum resmen ama bugün okadar rahatladımki anlatamam sat a göre olan haftama gelmiş bebeğim 37 haftalık 3100 gr 50 cm çıktı. doktor bir hafta daha dursun sonra istediği zaman gelir tahminen şubat sonunu görmez dedi.
Ay kizlar deminden beri gecmisi okuyup alinti yaptim ama hepsi gitti.
Mutfaktaydim canimin cektigi birseyi yaptim. Cok yoruldum karnim agirlasti, midem bulaniyor hala, basim dondu ve elim ayagim titredi. Cok yordum kendimi galiba.:26:
Ne yapayim ypacak kimsem yok ki. Dinleniyirum simdi.
bendede henüz çatlak olmadı ama sevinemiyorum maalesef. çok yakın bir arkadaşımda hiç çatlamayıp tam sevinirken son ay çatlakları olmuştu. doktorum lierac önermişti, onu kullanıyorum başından beri, bir ton para veriyorum inşallah işe yarar ama yaramazsa da yapacak birşey yok:)
Son ayda çatlayanlardanım bende. En başından beri lierac kullanıyordum hiçbir çatlağım yoktu. 2 3 hafta önce bir tanecik çatlak oluştu. Şuan çatlaklar göbek deliğinin altındaki tüm derimi kapladılar.Krem hiç nemlendiremiyor cildimi, bende başladım badem yağı sürmeye, kıllanma filan umrumda değil kaşıntısı geçse yeter
ben de mustela kullandım. lireac almadığıma üzülmüştüm ama demek o da işe yaramamış. ama kullanmasaydık daha çok çatlardık diye düşünüp kendimi avutuyorumdün ben "gliserin" sürdüm çok yoğun bişey. sardı karnımı :) daha önce topuklarımı yumuşatmak için kullanıyordum :)) benim de aşırı kaşınıyo akşamları. geriliyor ya ondan.
canım o bende de var. herkeste vardır silik de olsa. hamilelik çizgisi o çatlak değil.çatlaklardan bahsetmişssiniz. ben de çatlak yoktu. ama yukardan aşağı göbek deliğini teğet geçen kahverengi bi çizgi var. acaba çatlak mı diye her açtığımda bakıyorum. sanırım çatlak.
inş gecer ya aynen olmadı bebişlerimizide alır denize gıder bol bol güneşlenır bronzlasırız görünmez çizgiler falan :)
daha çok ortaya çıkmasınlar. düşünsenize ne komik olur beyaz beyaz çizgiler.
akşam çatlakları görünce benim de aklıma direk bikini geldiyaz boyunca bikiniyle geziyorumya sankii...
benim de hemen aklıma o geldi annem de diyor ki artık anne oldun bikini giyme. niye giymeyecekmişim giyerim dedim
Hiç geçmişe dalmadan size merhaba diyeyim istedim. İlk defa bu saatlerde burdayım. 14 şubat sevgililer gününe girdik ya uyku tutmadı. NAsılsınız? Herşey yolundamı?
hoşgeldin canım ne yaptın çamaşırları yıkadın mı hazırlıklar nasıl gidiyor.
sen buraya yazıyomuydun kuzum ya
bende 2010 mart annesı olacaktım
subat oldum ama martta devam ettım
Sonsycim sifacim ben aramisdim doktoru. Agri yoksa gelme dedi.biraz var dedim. 1 gun yat yine kan gelirse gel yorgunluktandir dedi. Bigun yattim bidaha kan gelmedi o saat bu saattir. Ama bu ne bicim doktor ya. Yorgunlukla kan gelmesinin ne alakasi var. Yandim ben.bu doktor tek carem ve ilgisizlige bakar misiniz
ben yanlıs hatırlamıyorsam 36+4 gunlukken dogum yapmıstımYaziyorum canim :)
Sanirim bende subat annesi olacagim bugun doktora gittik 1 cm acilmam var bellide olmaz ama bakalim
Bende burada yazmaya devam edecegim normal sartlarda mart annesiyim :)
9 da hastanede olucam muayene falan olucam işte kaçta biterse
ben yanlıs hatırlamıyorsam 36+4 gunlukken dogum yapmıstım
:)
subat annesıydım ama mart annelerıne yazıyorudmn canım
kac kılo aldın
onur nasıl annen geldımı yanına bu sene gorusemıcezzzzzzzzzzzz
ha bıde oda fılan yaptınızmı whatsapptan resımlerı ısterım
Anam doğursam haberim olmıcaksabahtan beri sıkça yaşıyorum ağrıyı ama bunların zamanını nasıl tutacağımı hala anlamış değilim bebeğin dayanmasıyla ağrı karışıyo e haliyle bnm kafam da karışıyo
Hiç geçmişe dalmadan size merhaba diyeyim istedim. İlk defa bu saatlerde burdayım. 14 şubat sevgililer gününe girdik ya uyku tutmadı. NAsılsınız? Herşey yolundamı?
selam arkadaşlar
uyuyamadım valla heyecandan gözümde 1 gr uyku yok
bugün girememiştim de geçmiş çok birikmiş okuyamadım hepsini kasıklarıma ağrılar giriyor oturmaktan. yatınca da midem yanıyor yatamıyorum napacamı şaşırdım
iyi dileklerde bulunan arkadaşlar çok teşekkür ederim darısı başınıza
kızlar ben bugun günlerdir kaçtığım ağdaya artık gidiyorum3 hafta sonra 38.hafta muayenem var çatı muyanesi yapar diye düşünerek ondan önce de 1 kez gideceğim. ondan sonrası Allah kerim doğum olur artık herhalde :)
kızım için bu acıya dayanacağım artık :)
ya kızlar ben bişey sorcam en iyi siz anlarsınız bu durumu başka kimseye soramam
bu çatı muayenesi elle yapılıyor ya. ben biliyorsunuz 4 ay eşimden ayrı kaldım. gittiğinde 8 haftalık hamileydim. geldiğinde de ilerlemişti ama cinsel ilişki yasak değildi. ama biz yine de bişeyler yapamadık. sanki kapanmış aşırı daralmış gibiydizor oluyordu. şimdi ben bu yüzden çatı muayenesinden çok korkuyorum. ilişkide böyle olunca muayenede de zor olur. ya kan gelirse ya da canım acırsa diye çok korkuyorum. benim gibi böyle bir durum yaşayan var mı?
Sonsycim sifacim ben aramisdim doktoru. Agri yoksa gelme dedi.biraz var dedim. 1 gun yat yine kan gelirse gel yorgunluktandir dedi. Bigun yattim bidaha kan gelmedi o saat bu saattir. Ama bu ne bicim doktor ya. Yorgunlukla kan gelmesinin ne alakasi var. Yandim ben.bu doktor tek carem ve ilgisizlige bakar misiniz
öyle düşünme canım bazen bizim aşırı endişelendiğimiz şeyler normal olabiliyor. ama tabi haklısın. ben olsam ben de mutlaka görünmek isterdim. ama ben duymuştum kendini çok yorunca az kan geldiğini.
sen yine de bir muayene olmak istediğini endişelendiğini söylesen ? için rahat ederdi.
herkese tekrardan merhabalar
eskiler belki hatırlar beni.pek tanıdığım isim yok şu anda.bayağıdır girememiştim nete.
önce işten çıkmam sonra doğum yapmam sebebiyle...
kızım erken geldi.
şimdi 15 günlük oldu.
33.haftada 2200 gram 43 santim boyunda bir kız olarak acil sezaryenle dünyaya geldi.9 gün kuvezde kaldı.şimdi iyi emiyor ve daha çok şey yapıyor
plasentanın erken ayrılması sebebiyle kanamam oldu karnım garip diye doktora gideceğim saatte acile gittim.doğum sancıları ve bel ağrıları durdurlamayınca sezaryene alındım.
umarım kimsede bi aksilik yoktur.biz sıkıntıyı hayırlısıyla atlattık.
herkese hayırlı doğumlar diliyorum.
mart annesi olacakken ocak annesi olduk
mrb canim pzt benimde kanamamoldu wc den sonra doktorum.takip et agri kasilma su gelirse hemen gel dpguma alacam dedi o gun hic gelmedi ertesi gun yine geldi wc den sonra hemen gel hazirlikli ol dedi.gittim cati muayenesi yapti vajinal muayene yapti..acilmamis.suyum normal kanama gorunmuyor.nts normal eve geri geldim.bir sorunyok dedi..kasilman falan yoksa korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?