2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
ozokun cnm Allah yardimcin olsun saglikli sihatli gelsin ins minigin ayyy cokk heyecanli yaaa

Sonsycim sifacim ben aramisdim doktoru. Agri yoksa gelme dedi.biraz var dedim. 1 gun yat yine kan gelirse gel yorgunluktandir dedi. Bigun yattim bidaha kan gelmedi o saat bu saattir. Ama bu ne bicim doktor ya. Yorgunlukla kan gelmesinin ne alakasi var. Yandim ben.bu doktor tek carem ve ilgisizlige bakar misiniz

aaaay çok şaşırdım canım yaaa ama ne güzel sağlıkla almışsın erkenden kucağına. maşallah
isim ben de çok zor ve geç buldum canım. "Derin" ismine karar verdim. diğer düşündüğüm isimler şunlardı: Serra, Berra :) , Mina , Çağıl

doktorlar bazen bizi korkutuyor. bana da kafası 2 hafta önde diyordu ben haftalarca bunu konuştum sonra gittim 1 hafta ileride sorun değil dedi. onlar da ne yapsınlar gördüklerini söylüyorlar da biz endişeleniyoruz işte. bu bebişler de geride olsalar sorun ileride olsalar sorun

ben de dün nerede bu kız diyordum. canım yorma kendini. yap ama dinlene dinlene. çok ayakta kalınca benim de sol bacağıma kramp giriyor.

sen buraya yazıyomuydun kuzum ya
bende 2010 mart annesı olacaktım
subat oldum ama martta devam ettım

Yaziyorum canim :)
Sanirim bende subat annesi olacagim bugun doktora gittik 1 cm acilmam var bellide olmaz ama bakalim
Bende burada yazmaya devam edecegim normal sartlarda mart annesiyim :)

öyle düşünme canım bazen bizim aşırı endişelendiğimiz şeyler normal olabiliyor. ama tabi haklısın. ben olsam ben de mutlaka görünmek isterdim. ama ben duymuştum kendini çok yorunca az kan geldiğini.

sen yine de bir muayene olmak istediğini endişelendiğini söylesen ? için rahat ederdi.

Yaziyorum canim :)
Sanirim bende subat annesi olacagim bugun doktora gittik 1 cm acilmam var bellide olmaz ama bakalim
Bende burada yazmaya devam edecegim normal sartlarda mart annesiyim :)
ben yanlıs hatırlamıyorsam 36+4 gunlukken dogum yapmıstım
:)
subat annesıydım ama mart annelerıne yazıyorudmn canım
kac kılo aldın
onur nasıl annen geldımı yanına bu sene gorusemıcezzzzzzzzzzzz

ha bıde oda fılan yaptınızmı whatsapptan resımlerı ısterım

kızlar ben bugun günlerdir kaçtığım ağdaya artık gidiyorum 3 hafta sonra 38.hafta muayenem var çatı muyanesi yapar diye düşünerek ondan önce de 1 kez gideceğim. ondan sonrası Allah kerim doğum olur artık herhalde :)
kızım için bu acıya dayanacağım artık :)

ya kızlar ben bişey sorcam en iyi siz anlarsınız bu durumu başka kimseye soramam
bu çatı muayenesi elle yapılıyor ya. ben biliyorsunuz 4 ay eşimden ayrı kaldım. gittiğinde 8 haftalık hamileydim. geldiğinde de ilerlemişti ama cinsel ilişki yasak değildi. ama biz yine de bişeyler yapamadık. sanki kapanmış aşırı daralmış gibiydi zor oluyordu. şimdi ben bu yüzden çatı muayenesinden çok korkuyorum. ilişkide böyle olunca muayenede de zor olur. ya kan gelirse ya da canım acırsa diye çok korkuyorum. benim gibi böyle bir durum yaşayan var mı?

36+3 deyiz :))
Collkk heyecanliyim artik yaaa :)
Subatin kacinda dogdu pasam?
Hamile kaldigim kilodan 8 kilo fazlam var :)35. Haftadan beri doymak nedir bilmiyorum :))
Onur col heyecanli canim dort gozle prensesini bekliyor annem ile babamda geldi 1.5 ay oldu onlar geleli
Niye gorusemeyecegiz yazin gelicez Turkiyeye cok buyuk ihtimal ile canim biz :)
oda yapmadik ev alacagiz insallah yeni eve gore oda takimi alacagiz simdilik besigi var felan onlarin resmini atarim sana

Günaydın kızlar nasılsınız ?

şu saatler ozokun bebeğiyle kavuşmuştur :) ne güzel, darısı hepimize ve dileyip isteyen bekleyipte olmayan herkese olsun.

Hanife, canım kaçtır aklımdasın bu kız nerelerde görünmüyor diye meğer sen hızlı çıkmış bebeğini doğurmuşsun bile :)) çok şükür iyiymişsiniz şimdi, benim bir kızım olursa adı "duru" olacak inş ... Onun dışında da benimkiler değişik gelir sanki. " emek, direnç, övgü, ilke " bunları beğeniyorum ...

Db55, canım inş güzel haberlerle gelirsin seninde bugün netleşcek doğum tarihin bence tabi acil almazsa.meraktayım ...

2013, canım sen nasılsın ? 2 gündür girmedin bugünde girmesen meraklanacaktım temizlik vardı diye 2 gün müsade ettim bakkk :)) nasılsın ilkim elifimiz nasıl ?

Papatya, canım sen ne durumdasın ? çatlaklara değer boşver. Doğum tarihi şuan için hala 23 şubat değil mi ? Dün bi ikiz annesiyle tanıştım oğulları 4 aylık olmuş. çok zor ama çokta güzel diyodu aklıma sen geldin. bu arada kızlar o bayan tecrübesini aktardı acı elma çayıyla karnına masaj yapmak gazı alıyomuş erkek bebekler çok gazlı oluyomuş aklınızda olsun onları sadece o rahatlatmış.

günaydınlar..

bugün günlerden ÖZOKUN.. Allahım acil şifa versin ona. heyecanla haberini bekliyoruz...

sevgilier günü mü değil mi hiç bişey anlamıyorum. zaten aramız limoni. bugün boş geçicek galiba. gidip ben ufak bişiler falan alayım barii.

aslına bakarsan ben de tutamıyorum. ama zaten ağrıyla birlşkte gelidği zaman sen onu anlayabilirsin. duramazsın bile. doktorum böyle söylemişt. :)

Hiç geçmişe dalmadan size merhaba diyeyim istedim. İlk defa bu saatlerde burdayım. 14 şubat sevgililer gününe girdik ya uyku tutmadı. NAsılsınız? Herşey yolundamı?

hoşgeldinn. seni burda her sabah görmeye alışmıştık. dün gece aklımdan geçtin, ne zamandır yazmıyo diye, ben yattıktan sonra yazmıssın. hadiselerden papatya kıssadan hisse bahsetmiş. bizde herşey yolunda sayılır. artık kasılma ve ağrılar başgösterdi.
Allah senin de yardımcın olsun, kolay gelsin. :)

eee heyecan olmadan bunun tadı nasıl yaşanıcak. biz bile heyecanlandık senin adına.

böyle bi durum yaşamadım ama bu sıralar neredeyse biz de hiç yapmıyoruz. evet zor oluyo ara verince ama sanmıyorum canım ya kan geliceni. sen bence doktoruna bu durmdan bahset ki ona göre temkinli yapsın muayeneni.

mrb canim pzt benimde kanamamoldu wc den sonra doktorum.takip et agri kasilma su gelirse hemen gel dpguma alacam dedi o gun hic gelmedi ertesi gun yine geldi wc den sonra hemen gel hazirlikli ol dedi.gittim cati muayenesi yapti vajinal muayene yapti..acilmamis.suyum normal kanama gorunmuyor.nts normal eve geri geldim.bir sorunyok dedi..kasilman falan yoksa korkma

icim rahat ederdide doktor o kadar rahat ki yavrum kalakaldim oyle. Aman ya allah kizimi korusun yoksa oldururum o doktoru

allah analı babalı büyütsün
maşşallah kızına
ne güzel sen sıranı saldın rahatsın
darısı bizim başımıza inşallah

canim benim dikkat et kendine.kan nedense korkutuyo beni. Allahdan senin doktorun iyiymis.benimki bakma zahmetinde bulunmadi.

Sonsy, canım geçmişi okuyamadım bugünde üstten okudum.bende de var biraz o durum, ilişki durumu olmadığından daralma hissediyoruz resmen, tek ben değil eşimde aynı şekilde.biraz sıkıntılı olabilir zaten öyle olursa da sezeryan kararı veriliyor genelde ama inş dilediğin şekilde en kolayından olur doğumun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…