kızlar ben bugun günlerdir kaçtığım ağdaya artık gidiyorum3 hafta sonra 38.hafta muayenem var çatı muyanesi yapar diye düşünerek ondan önce de 1 kez gideceğim. ondan sonrası Allah kerim doğum olur artık herhalde :)
kızım için bu acıya dayanacağım artık :)
ya kızlar ben bişey sorcam en iyi siz anlarsınız bu durumu başka kimseye soramam
bu çatı muayenesi elle yapılıyor ya. ben biliyorsunuz 4 ay eşimden ayrı kaldım. gittiğinde 8 haftalık hamileydim. geldiğinde de ilerlemişti ama cinsel ilişki yasak değildi. ama biz yine de bişeyler yapamadık. sanki kapanmış aşırı daralmış gibiydizor oluyordu. şimdi ben bu yüzden çatı muayenesinden çok korkuyorum. ilişkide böyle olunca muayenede de zor olur. ya kan gelirse ya da canım acırsa diye çok korkuyorum. benim gibi böyle bir durum yaşayan var mı?
canim benim dikkat et kendine.kan nedense korkutuyo beni. Allahdan senin doktorun iyiymis.benimki bakma zahmetinde bulunmadi.
selam kızlar,
Ben geçen pzt günü 36+1'deyken yaptırdım. Eşimle benim de uzun zamandır bir münasebetimiz yoktu :) Ama muayene sırasında hafifi bir rahatsızlık dışında bir şey hissetmedim. Öyle ağrılı sancılı bir şey olmadı. Rahim ağzına kadar girdim o yüzden küçük kanaman vs olabilir dedi. Gece de 2 damla koyu renk kan geldi. Ama olabilir dediği için doktoru aramadım.
Bu arada benim pelvis kemiğimin bir tarafı biraz çıkıntılıymış, ama tansiyonum yüzünden bebeğin 2.9-3.1 olmasını bekliyor. (Şu anda 3 kilo, hiç büyümeyecek diye düşünüyor sanırım( ) o yüzden normal doğum deneyebiliriz dedi.
Kızlar sepetteki çikolatalar hastane için. Bebek arabası şeklinde olanlar ise mevlüt için.
Eki Görüntüle 632645
Eki Görüntüle 632646
günaydın kızlar hemen çıkacağım o kadar çokkkk işim var kibugün komşuları davet edecektim erteledim önümüzdeki hafta içine veeee cumartesi günü anneciğim geliyoooo çok sevindim çünkü annemin doğum sonrası gelme ihtimali vardı sizlere yazmamıştım ama için için üzülüyordum :2: şükür erken kavuşacağızzz hayırlısı bakalım ben işlere koyulayımm gücüm yettiğince
ozokun dualarımdaydın kocamannnn ve sabırsızlıkla hikayeni bekliyorumm güzel haberlerinle
öpüldünüz kocamann hoş sohbetler sizlere
banada cati nuayenesi yapildi.doktorum cok nazik davrandi aci hissetmedim.cok sukur kanamada olmadi.birde bana vajinalmuayemne yapildi..doktora gitmeden kanamam old.icin vajinalbakti.vajinal baktiktan sonra nts ye baglandim.bebek strese girmis kalp atislari hizlandi.neysrki sonra duzeldi.ben vajinalmuayeneden sonra old.dusundum
evet canim tabiki korkutuyor.rengi nasildi??artik doktor gibi oldum..
bildigin kan gibi kirmiziydi.sonra hafif pembemsi.ama 2 damla filan cok degildi
Doktordan geldim kizlar.
Doktora dun gece cok sancim oldugu icin randevuyu erkene aldik dedim. Tarif ettim. Bu kiz cok nazli gibi bir sey soyledi benim icin doktor.Gercekten sancin varsa nst ye gondericem dedi. Ben de evet aksamlari artiyor ayaktayken sertlesme oluyor dedim. Tm dedi gonderdi nst ye. Bebegimin herseyi normal. Kilosu 2600 olmus. masallah.
Sancim 17- 45 arasinda gidip geldi. Doktor sancin yok dedi. Dun aksam daha fazla sanci hissettim dedim. Sertlesmeden yuruyemedim dedim. Doktor da dogum baslasa gece baslayip gunduz gecmez sancilar dedi. 2 hafta sonra tekrar gel dedi.
Yalan soylemis durumuna dustum. Ama sanci 44 u gosterirken ki hissettigim sancinin 5 kati daha fazlaydi gece. Nerdeyse agliycaktim gece.
Resim de vermedi doktor. Bugunku kontrolu hic sevmedim hic.
Doktordan geldim kizlar.
Doktora dun gece cok sancim oldugu icin randevuyu erkene aldik dedim. Tarif ettim. Bu kiz cok nazli gibi bir sey soyledi benim icin doktor.Gercekten sancin varsa nst ye gondericem dedi. Ben de evet aksamlari artiyor ayaktayken sertlesme oluyor dedim. Tm dedi gonderdi nst ye. Bebegimin herseyi normal. Kilosu 2600 olmus. masallah.
Sancim 17- 45 arasinda gidip geldi. Doktor sancin yok dedi. Dun aksam daha fazla sanci hissettim dedim. Sertlesmeden yuruyemedim dedim. Doktor da dogum baslasa gece baslayip gunduz gecmez sancilar dedi. 2 hafta sonra tekrar gel dedi.
Yalan soylemis durumuna dustum. Ama sanci 44 u gosterirken ki hissettigim sancinin 5 kati daha fazlaydi gece. Nerdeyse agliycaktim gece.
merhaba arkadaslar ozokun bebegini kucagina almistir simdi.ne guzel..kac haftalikti??yarinda bir arkadasin dpgumu var sanirim.rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.benimde 10 gun kaldi.cok heyecanliyim..prensesime saglikla kavusurum insallah..bu arada benim gibi kan sulandirici igne olan bir arkadas vardi..ne zaman birakacaksin igneyi yazarsan sevinirim..
Doktordan geldim kizlar.
Doğumdan bir gün önce dedi doktor bana
Tahlil sonuçlarına göre doğumdan sonra da devam edebiliriz demiş eşime
Bazen öyle oluyo tatlım
Kafanı takmaaaaaa
Sıkıntın yokmuş ama şükret tatlım
Bi şi olsa alırdı. Doktor. Sancı şiddetli de olsa sıklığı önemli
36+3 deyiz :))
Collkk heyecanliyim artik yaaa :)
Subatin kacinda dogdu pasam?
Hamile kaldigim kilodan 8 kilo fazlam var :)35. Haftadan beri doymak nedir bilmiyorum :))
Onur col heyecanli canim dort gozle prensesini bekliyorannem ile babamda geldi 1.5 ay oldu onlar geleli
Niye gorusemeyecegiz yazin gelicez Turkiyeye cok buyuk ihtimal ile canim biz :)
oda yapmadik ev alacagiz insallah yeni eve gore oda takimi alacagiz simdilik besigi var felan onlarin resmini atarim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?