2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
merhaba arkadaslar ozokun bebegini kucagina almistir simdi.ne guzel..kac haftalikti??yarinda bir arkadasin dpgumu var sanirim.rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.benimde 10 gun kaldi.cok heyecanliyim..prensesime saglikla kavusurum insallah..bu arada benim gibi kan sulandirici igne olan bir arkadas vardi..ne zaman birakacaksin igneyi yazarsan sevinirim..

günaydın herkeze

bu aralar nabzım çok yükseliyo kalbim çok yoruluyo gibi hissediyorum
nabzım yükseldiğinde nefes almak bile zor geliyo bana
dün baktım 131 di nabzım
genelde yemeği fazla kaçırınca oluyo
şu andada biraz yüksek şimdi biraz dinlenicem
düzelince banyoyla tuvaleti ciflemem lazım
hafta sonuda dip köşe temizlik var şu temizliğimi tamamlimde bi rahatlim

devlette doğurmaya karar verdim demiştimya
kafam yine karıştı
devlette sezeryanda çok ilgililermiş ama normal doğumda çok fazla ilgisiz hatta çok kötüymüşler

bende bu gece devletin aciline gidim sancım var diyerek
o aradada ilaç kullandığımı falan söylim bakalım sezeryanımı uygun görüyolar normalimi
sezeryan derse orda olurum
normal derse özele giderim diye düşünüyorum
acaba gece ilgilenirlermiki acaba
üff doğursamda rahatlasam çok sıkıntı yaptım kendime
en son evde doğurucam heralde

evet cok daraldi gercekten.demek hamilelige ozgu bi durum.bende bole oldukca catim dar mi normal doguramicak miyim diye endiseleniyorum

selam kızlar,
Ben geçen pzt günü 36+1'deyken yaptırdım. Eşimle benim de uzun zamandır bir münasebetimiz yoktu :) Ama muayene sırasında hafifi bir rahatsızlık dışında bir şey hissetmedim. Öyle ağrılı sancılı bir şey olmadı. Rahim ağzına kadar girdim o yüzden küçük kanaman vs olabilir dedi. Gece de 2 damla koyu renk kan geldi. Ama olabilir dediği için doktoru aramadım.

Bu arada benim pelvis kemiğimin bir tarafı biraz çıkıntılıymış, ama tansiyonum yüzünden bebeğin 2.9-3.1 olmasını bekliyor. (Şu anda 3 kilo, hiç büyümeyecek diye düşünüyor sanırım ( ) o yüzden normal doğum deneyebiliriz dedi.

günaydın kızlar hemen çıkacağım o kadar çokkkk işim var ki bugün komşuları davet edecektim erteledim önümüzdeki hafta içine veeee cumartesi günü anneciğim geliyoooo çok sevindim çünkü annemin doğum sonrası gelme ihtimali vardı sizlere yazmamıştım ama için için üzülüyordum :2: şükür erken kavuşacağızzz hayırlısı bakalım ben işlere koyulayımm gücüm yettiğince

ozokun dualarımdaydın kocamannnn ve sabırsızlıkla hikayeni bekliyorumm güzel haberlerinle

öpüldünüz kocamann hoş sohbetler sizlere

Yav haber nasıl alacaz bu kızdan. Bundan sonra doğuma giden ablasına falan birine foruma girmeyi öğretsin :) bir şekilde bize bir haber ulaştırsın :))

Bekliyoruz hayırlı haberleri.

Kızlar sepetteki çikolatalar hastane için. Bebek arabası şeklinde olanlar ise mevlüt için.

Eklentiler

• $photo1.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 51
  • $photo2.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:

banada cati nuayenesi yapildi.doktorum cok nazik davrandi aci hissetmedim.cok sukur kanamada olmadi.birde bana vajinalmuayemne yapildi..doktora gitmeden kanamam old.icin vajinalbakti.vajinal baktiktan sonra nts ye baglandim.bebek strese girmis kalp atislari hizlandi.neysrki sonra duzeldi.ben vajinalmuayeneden sonra old.dusundum

gozun aydin canim benim :) fazla yorma kendini.cok oPUyorum

Olabilir cidden. Benim de tansiyonum 16-10 çıktı bu kontrolde. O muayene masasına oturunca ben strese giriyorum, bebek de giriyordur :)

Doktordan geldim kizlar.
Doktora dun gece cok sancim oldugu icin randevuyu erkene aldik dedim. Tarif ettim. Bu kiz cok nazli gibi bir sey soyledi benim icin doktor. Gercekten sancin varsa nst ye gondericem dedi. Ben de evet aksamlari artiyor ayaktayken sertlesme oluyor dedim. Tm dedi gonderdi nst ye. Bebegimin herseyi normal. Kilosu 2600 olmus. masallah.
Sancim 17- 45 arasinda gidip geldi. Doktor sancin yok dedi. Dun aksam daha fazla sanci hissettim dedim. Sertlesmeden yuruyemedim dedim. Doktor da dogum baslasa gece baslayip gunduz gecmez sancilar dedi. 2 hafta sonra tekrar gel dedi.
Yalan soylemis durumuna dustum. Ama sanci 44 u gosterirken ki hissettigim sancinin 5 kati daha fazlaydi gece. Nerdeyse agliycaktim gece.
Resim de vermedi doktor. Bugunku kontrolu hic sevmedim hic.

bildigin kan gibi kirmiziydi.sonra hafif pembemsi.ama 2 damla filan cok degildi

kirmiziysa git canim.nisan olabilir.benimki pembeydi dis kisim tahris olmus ondandir dedi.kirmizi degilse cok onemli degil demisti doktorum.lutfen git ve cati muayenesi pl canim

canim uzulme.bazen doktorlar insanin canini sikabiliyolar.zorla is yaptirtiyoruz para doktugumuz adamlara.sen yat dinlen dikkat et kendine. Gizemcim doktor gelme dedi israr edemedim.ama eger bidaha kan gelirse aramicam bile direkt gidicem.

Aman ne gıcık doktormuş o. Hep gittiğin doktor mu bu?

Doğumdan bir gün önce dedi doktor bana
Tahlil sonuçlarına göre doğumdan sonra da devam edebiliriz demiş eşime

Bazen öyle oluyo tatlım
Kafanı takmaaaaaa
Sıkıntın yokmuş ama şükret tatlım
Bi şi olsa alırdı. Doktor. Sancı şiddetli de olsa sıklığı önemli

banada oyle dedi.pzt dogum olacak cumartesi gece son kez yapacagim.senin pihtilasma heterozigot mu homozigotmu?

18 SUBATTA DOGDU kuzum mart sonunda dogacaktı :)
suyum gelmıstı
kac kılo vermıstın ılk 3 ay cok kusmustun kılo vermıstın 8 kılo fazlalık hıcbısey degıl
2.cocuktan kılodan oturu korkuyorum canımm
turkıyeye geleceksınız bebelerle bulusuruz artık
malum bu yazda gorusemedık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…