2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
O kadar dua ettim ama sancim cikmadi. Doktor 2 hafta sonra cagirdi.

merhabalar kızlaarrr:) nasılsınız? dün gece hiç uyuyamadım eşimi de uyutmayınca adam isyan bayrağını çekti. uykun yoksa git film izle diye sert konuşunca. sakince tamam giderim ben uyu sen yarın çalışacaksın dedim. 5 dk sonra geldi yanıma öpüyo kokluyo özür diliyo:)) affettim mi? HAYIRRRR:))) sinirim geçince baktım karşı kanepede uyuyor. uyandırıp yerimize gittik. kıpırdamayacağım derken ben de uyumuşum Allah tan:)))

sabah uyanınca aradım bak sakın eve çiçek gönderme bana onun parasını ver ben kızıma alır daha mutlu olurum dedim. nafile. çiçeklerim sabahın köründe geldi:)))

dün gece sol göğsümden sarı renkli bi damla süt kabardığını gördüm. emzirmekle ilgili korkum kalmadı. siz de korkmayın kızlar. nasılsa geliyormuş. tanıdığım herkes stres yapmamak gerektiğini söylüyor

hepimizin sevgililer günü kutlu olsun. yılda bir gün hatırlanmamak dileklerimle:))))

aslında sevmem ben böyle yıllık günleri. ama alışılmış işte kutlanıyor demek ki:)))

özokun şimdi bebeğine kavuşmuştur di mi:) bizim kucağımız ne zaman dolacak acaba. artık iyiden sabırsız bi kadın oldum ben:)

Aman ne gıcık doktormuş o. Hep gittiğin doktor mu bu?

Evet herzamanki doktor. Genelde soguk biri zaten.

Sanki para vermiyoruz. Onemsemedi beni.

Bilmiyorum ki sIkligi nasil? Sancin yok dedi. Zaten mahcup oldum. yalanci gibi hissettim kendimi.

saol cnm iyi akıl ettin cnm bi ballı süt yapıyım şimdi öksürük yoruyo insanı.
kızlarrr sevgılıler günü için kocanıza süpriz bişiler yapıcakmısınız varmı güzel fikirler, benım içimden hiçbişiy yapmak gelmıo içim geçmiş resmen bebeğımın benı hayata döndürmesını beklıyorum

Bu hafta kustugum icin ve vitamin, kan hapini seyrek ictigim icin bebegim az kilo almis.

Evet herzamanki doktor. Genelde soguk biri zaten.

Sanki para vermiyoruz. Onemsemedi beni.

Bilmiyorum ki sIkligi nasil? Sancin yok dedi. Zaten mahcup oldum. yalanci gibi hissettim kendimi.

kız sıkma canını. benim dok. ilahi sana diye artık omzuma vurmaya başladı:) şöyle düşün. o adamla işinin bitmesine çok az kaldı:)))

Benim esim de benden once uyuyor. Arkasini donuyor bi de.

Ancak gelebildim biraz alışveriş yaptım akşam için, eşim bugün beni çiçeklerle uyandırdı oyle mutlu oldum kı , akşam için ona en sevdiği pastayı ve yemekleri yapıcam HEPİNİZİN SEVGİLİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

eskiden ben de eşimden önce uyurdum o söylenirdi bana şimdi yatağa gidiyoruz hafif horultu sesi ve çoktaannn uyumuş bense dön o yana dön bu yana uğraşıyorum uyumak için

bizden de horultular yükseliyor. ama horlayan kişi ben oluyorum:)))) hiç horlamam normalde. ama hamilelik ilerledikçe burnumda et var yalanı burnumda but var yalanına dönüştü:)))biçerdöver gibi sesler çıkarıyormuşum gece uyurken:)))işin tuhaf tarafı kendi horultuma uyanıp tekrar tekrar uyumam:)))

Ne guzel aşk kokusu var topikte bugun :) bende sabahtan beri borekti tatliydi ugrasiyorum. 15 dk yapiyorum 1 sa dinleniyorum :) birazdanda kirmizi mumlar almaya cikicam :) icimde sevdigim adamin hediyesiyle tatli ugraslar.

Ne guzel aşk kokusu var topikte bugun :) bende sabahtan beri borekti tatliydi ugrasiyorum. 15 dk yapiyorum 1 sa dinleniyorum :) birazdanda kirmizi mumlar almaya cikicam :) icimde sevdigim adamin hediyesiyle tatli ugraslar.

Maşallah ne güzel bende öyle yapıyorum alışveriş yaptım geldim şimdi dinleniyorum sonra devam edicem

eşimle flört dönemindeyken tam sevgililer gününden 2 hafta önce ayrıldık sonra barıştık
evlendiğimiz yıl sevgililer gününde görev dolayısıyla şehir dışındaydı
bu yıl da nöbetçi
biz hiç beraber olamyıycaz heralde of ya

canım çok geçmiş olsun tereyağında 1 kaşık pekmezde eritirsen çok iyi gelir, eşim için akşama en sevdiği pasta ve yemekleri yapıp evi mumlarla süslücem bide geçen gün küçük bir hediye almıştım , unutmadan tarçınlı bal öksürüğe birebire hemen keser canım aklında olsun

günaydın güzel anneler ve onların tatlı melekleri,hepinizin sevgililer günü kutlu olsun
bugün,özokun arkadaşımız doğum yapıyormuş...inş sağlıkla kucağına almıştır yavrusunu
darısı biz bekleyenlerin başına...bende kararımı verdim artık salı günü gidip sezeryan için gün alıcam kısmetse malum sebeplerden dolayı....sabahta sağlık ocağına gittik kan verdik,son kez kontrolum varmış unutmuşum dün hemşiremiz arayıp çağırdı gelmen gerekiyor diye...geceleri uyuyamıyorum düşünmekten,gündüzde uyku akıyor gözlerimden...stresten alerji oldum...inş hakkımızda hayırlısı olur...meleklerimiz sağlıkla gelir

öyle deme küçük sevgilin seninle , her ne kadar konuşamasada tekmeleriyle hissettirir kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…