O kadar dua ettim ama sancim cikmadi. Doktor 2 hafta sonra cagirdi.Günaydın kızlar nasılsınız ?
şu saatler ozokun bebeğiyle kavuşmuştur :) ne güzel, darısı hepimize ve dileyip isteyen bekleyipte olmayan herkese olsun.
Hanife, canım kaçtır aklımdasın bu kız nerelerde görünmüyor diye meğer sen hızlı çıkmış bebeğini doğurmuşsun bile :)) çok şükür iyiymişsiniz şimdi, benim bir kızım olursa adı "duru" olacak inş ... Onun dışında da benimkiler değişik gelir sanki. " emek, direnç, övgü, ilke " bunları beğeniyorum ...
Db55, canım inş güzel haberlerle gelirsin seninde bugün netleşcek doğum tarihin bence tabi acil almazsa.meraktayım ...
2013, canım sen nasılsın ? 2 gündür girmedin bugünde girmesen meraklanacaktım temizlik vardı diye 2 gün müsade ettim bakkk :)) nasılsın ilkim elifimiz nasıl ?
Papatya, canım sen ne durumdasın ? çatlaklara değer boşver. Doğum tarihi şuan için hala 23 şubat değil mi ? Dün bi ikiz annesiyle tanıştım oğulları 4 aylık olmuş. çok zor ama çokta güzel diyodu aklıma sen geldin. bu arada kızlar o bayan tecrübesini aktardı acı elma çayıyla karnına masaj yapmak gazı alıyomuş erkek bebekler çok gazlı oluyomuş aklınızda olsun onları sadece o rahatlatmış.
Aman ne gıcık doktormuş o. Hep gittiğin doktor mu bu?
canim uzulme.bazen doktorlar insanin canini sikabiliyolar.zorla is yaptirtiyoruz para doktugumuz adamlara.sen yat dinlen dikkat et kendine. Gizemcim doktor gelme dedi israr edemedim.ama eger bidaha kan gelirse aramicam bile direkt gidicem.
Doğumdan bir gün önce dedi doktor bana
Tahlil sonuçlarına göre doğumdan sonra da devam edebiliriz demiş eşime
Bazen öyle oluyo tatlım
Kafanı takmaaaaaa
Sıkıntın yokmuş ama şükret tatlım
Bi şi olsa alırdı. Doktor. Sancı şiddetli de olsa sıklığı önemli
geçmiş olsun cnm. ben fena atlattım o hastalığı. ağrılarım için magnezyumdan başka bişey içemedim. yatıp dinlenerek yavaş yavaş geçicek ama çektiricvek de yani. ballı süt, pekmez, çörek otu yağı falan öksürüğe iyi geliyo. yatmadan 1 kaşık alırsan işe yarar.
Evet herzamanki doktor. Genelde soguk biri zaten.
Sanki para vermiyoruz. Onemsemedi beni.
Bilmiyorum ki sIkligi nasil? Sancin yok dedi. Zaten mahcup oldum.yalanci gibi hissettim kendimi.
merhabalar kızlaarrr:) nasılsınız? dün gece hiç uyuyamadım eşimi de uyutmayınca adam isyan bayrağını çekti. uykun yoksa git film izle diye sert konuşunca. sakince tamam giderim ben uyu sen yarın çalışacaksın dedim. 5 dk sonra geldi yanıma öpüyo kokluyo özür diliyo:)) affettim mi? HAYIRRRR:))) sinirim geçince baktım karşı kanepede uyuyor. uyandırıp yerimize gittik. kıpırdamayacağım derken ben de uyumuşum Allah tan:)))
sabah uyanınca aradım bak sakın eve çiçek gönderme bana onun parasını ver ben kızıma alır daha mutlu olurum dedim. nafile. çiçeklerim sabahın köründe geldi:)))
dün gece sol göğsümden sarı renkli bi damla süt kabardığını gördüm. emzirmekle ilgili korkum kalmadı. siz de korkmayın kızlar. nasılsa geliyormuş. tanıdığım herkes stres yapmamak gerektiğini söylüyor
hepimizin sevgililer günü kutlu olsun. yılda bir gün hatırlanmamak dileklerimle:))))
aslında sevmem ben böyle yıllık günleri. ama alışılmış işte kutlanıyor demek ki:)))
özokun şimdi bebeğine kavuşmuştur di mi:) bizim kucağımız ne zaman dolacak acaba. artık iyiden sabırsız bi kadın oldum ben:)
Benim esim de benden once uyuyor. Arkasini donuyor bi de.
cnm niye seyrek içiyosun özellikle vitaminini eksik etme bebişin ihtiyacı var
eskiden ben de eşimden önce uyurdum o söylenirdi bana şimdi yatağa gidiyoruz hafif horultu sesi ve çoktaannn uyumuşbense dön o yana dön bu yana uğraşıyorum uyumak için
Benim esim de benden once uyuyor. Arkasini donuyor bi de.
Bu hafta kustugum icin ve vitamin, kan hapini seyrek ictigim icin bebegim az kilo almis.
Ne guzel aşk kokusu var topikte bugun :) bende sabahtan beri borekti tatliydi ugrasiyorum. 15 dk yapiyorum 1 sa dinleniyorum :) birazdanda kirmizi mumlar almaya cikicam :) icimde sevdigim adamin hediyesiyle tatli ugraslar.
saol cnm iyi akıl ettin cnm bi ballı süt yapıyım şimdi öksürük yoruyo insanı.
kızlarrr sevgılıler günü için kocanıza süpriz bişiler yapıcakmısınız varmı güzel fikirler, benım içimden hiçbişiy yapmak gelmıo içim geçmiş resmen bebeğımın benı hayata döndürmesını beklıyorum
eşimle flört dönemindeyken tam sevgililer gününden 2 hafta önce ayrıldık sonra barıştık
evlendiğimiz yıl sevgililer gününde görev dolayısıyla şehir dışındaydı
bu yıl da nöbetçi
biz hiç beraber olamyıycaz heralde of ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?