2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Bilmiyorum ki sIkligi nasil? Sancin yok dedi. Zaten mahcup oldum. yalanci gibi hissettim kendimi.

ahhh canım sıkma canını sen değilsin ki yalancı olan, doğum sancıların yalancı.Drun da güzel bi şekilde vücudunun doğuma hazırlandığı için çektiğini güzel bi şekilde söylemesi gerekirdi bence bi de özel dr olacaklar Sen kendini üzme bak az kaldı bebişle kavuşmana
Kız allah seni gülmekten öldüm burda Allah iyiliğini versin ne neşelisin öyle

Günaydın az kaldı artık sonlara geldik bende çoğu zaman heycandan uyuyamıyorum , onun kokusunu o yumuk ellerini hayal ettikçe deliye dönüyorum Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize

acı elma çayı ile nsl yapıcakmısız masajı.. yanı demleyip suyuyla gövdesinimi ovalıcaz ve günde kaç kez.. biraz açarmısın? çünkü ben gaz olayından çok korkuyorum ya yavrum ağlamasın

hepinizin sevgililer günü kutlu olsun
annemde kalıyorum eşimden uzaktayım ufaktan bi çiçek beklentim var gelirse çok sevinirim gelmezse dile getirecem bekledigimi ve gelmedigini geçen sene nişanlıydık göndiginde çok pahalıydı diye gönderme bi daha yazık demiştim inşallah u nutmuştur o dedigimi

neyse yüzümde leke olmadı benim bu hafta gögüslerimde lekeler oldu kahverengi hafif hafif sizlerdede oldu mu

2013 canım işleri in kolaylamışsın. Ben de bi temizlik yapma duygusu var. Taşındım falan hiç bi şi yapmadım ya şimdi zevkle yapıyorum ama ne kadar sürer bu istek bilmiyorum

ne güzel anlatmıssın :) ayy bende horluyorum cnm çok utanıyorum normalde sankı hep erkekler horlarmıs gıbı ama napalım cnm yorgunuz burnumuzda et var sebep çok :) hatta eşım uyuyamıcak dıe üzülüp gıdıp baska odada yatıyorum cogu zaman

yazık işte benim kocama da. uyusam uyutmuyorum uyumasam uyutmuyorum:)))) benimki tık sesinde sıçrayıp kalkar:)))ben de onsuz yatamam. napalım çekiyo beni:))))horlamaktan utanmayalım arkadaşım... ben hep yalanladım horlamıyorum diye. eşim sesi dinletince horluyorum diye nasıl sarıldım o bahaneye bilsen....yoksa o sesler horlama bile olamaz o kadar korkunçtu:))))youtube de tıklanma rekoru kırar yer altından gelen korkunç ses diye:)))))

ay mirrorcum keyfımı yerıne getırdın valla ya çok yaşa sen bundan sonra bende kalkmıcam onlarda bızle sıkıntılarımızı paylaşsınlar en ıyısını sen yapıosun valla oh olsun yaşasın horlamak :)

iyiyiz canım, hatta gribi atlatmak üzereyim, o yüzden de pek bi mutluyum
canım benim doktorum ha gayret şu tarihi görelim, ha gayret şu haftayı atlatalım diye diye beni oyalıyor
ben ortadan ikiye ayrılmazsam o zamana kadar 1 mart gibi alırız çirkinleri dedi

evet canım zor olacak ama
allahın izniyle iki yıl sonra rahata ereriz diye düşünüyorum

gelinle olan muhabbetleri de okudum
boşver ablası küçüklüğüne , toyluğuna ver
bu arada sen nasılsın canım?

Günaydın arkadaşlar,
Bu saatte günaydın demek ayrı bir tuhaf tabi. Gece sabaha kadar dönüyorum bebişim hep gece hareketleniyor doğunca da gececi olursa yandık valla. Anca öğlene kalkabiliyorum
Benim bir sıkıntım var aranızda mutlaka bilen vardır :) Bizim ev merkezi sistem ve ara kat yani biz yanıyoruz. Gündüz 26 gece 24 derece evin ısısı. Cam açmak filan kar etmiyor. Peteklerin vanaları da bozuk dolayısıyla ısıyı ayarlayamıyorum. Şimdi ben oğluşumun üstünü neyle örteceğim. Örtmeyecek miyim yoksa? Daha önce yazın bebiş dünyaya getirmiş olanınız varsa nolur bir akıl versin. Dert oldu içime.
Bu arada sevgililer günümüz kutlu olsun :))

cnm ne güzel işte sıcacık evin bebişin hiç üşümicek üstüne incecik bişi örtersin bu hastane çıkışlarının pikeleri varya o bile yeter o zaman

cnm ne güzel işte sıcacık evin bebişin hiç üşümicek üstüne incecik bişi örtersin bu hastane çıkışlarının pikeleri varya o bile yeter o zaman

Ben de işte fazla sıcak gelmesinden korkuyorum bebeğe. Her yerde 21 22 derecce olmalı ideal sıcaklık diyor

selamlar hanimlar, gecmisi okumayi bitiremedim henuz, once bi yaziim dedim, cok sukur bebisin kiyafetlerini yikamaya basladim elde yikama programina koymustum aman o da ne uzun suruyomus oyle, bi donuyo on dk bekliyo, bitmek bilmedi, bi daha koymam buna, hassas program 30 derece yeter, bu arada etiketleri cikarirken sapkalardan birini soktum, diktim elimden geldigince ama (ki elimden hiiiic gelmez) dikkatli bakinca belli oluyo, neyse artik misafire takmayiz biz de, bi de hastaneler konusulmus, ben de istedigim hastenede yapamiyorum dogumumu, eve yakin bi ozel hastane secmistim, doktorumda gelirim oraya dogumuna demisti, gecen hafta gittik bakmaya, hayal kirikligi yeni dogan yogun bakim unitesi yok, pediyatri servisi yok, acil bi durum bi komplikasyon olursa yetistiririz seni ambulansla devlet hastanesine dedi kadinsok olduk, o risk alinir mi hic, mecburen devlet hastanesinde dogurucam, kosullar malum ama en azindan tam tesekkullu, Rabbim hayirli, kolay dogumlar nasib etsin hepimize insallah, amin. kocaman sevgiler

Tesekkur ederim canim. Dedigin gibi seyler demeliydi. Beni zaten nst ye almaliydi bu hafta. Aciklik var mi diye bile bakmaliydi. Zaten ultrasonda bakti bebege hic yorum yapmadi. Ne yapayim oyle iste. Allah tan sezeryan istedigimi unutmuyor buna da sukur.

Kızlar dun geceden beri başım ağrıyo çok fena byandanda kusuyorum ha birde uşuyorum bebeğime bişey olurmu doktoragitsemmi acaba

merhabalar güzel bir ankara gününden hepinize selamlar
geçmişe bakayım biraz dedim muhabbet koyuymuş özokun doğuma gidecekmiş darısı bzilere inşallah ben de günümüzü alıp çantamı koluma takıp gitmeyi hayal ediyorum :) kızım 35.haftada aniden gelmişti işten de raporu aldık hayırlısıyla evde günlerimiz sıkıntısız geçer inşallah herkes uyuyamamaktan bahsetmiş bend de öyleyim gece 2 lere kadar uyuyamıyorum sabah da uyanamıyorum kızım zavallıcık 11 de gelmiş anne acıktım diye hemen hızla başladım güne kahvaltı,temizlik yemek derken saat gelmiş 1 e .kontrolümüz salı günü bebiş umarım kilo alıyordur bu demiri doğuma kadar kullandıracaklar herhalde neyseki 3 hafta kaldı görüşürüz

kızlar ya size bişey danışmak istiyorum ben 2 doktora birden gidiyorum doktorun bır tanesı 2 hafta once 2.700 demıstı bebısımın kılosuna bana çok gelmıstı hatta sızden de tombıs olcak yorumları almıstım, bu gıttıgımız doktorda bence daha tecrubelı 2.350 dedı zaten mantıklı kılosuda bu 34+4 hafta için deılmı?budoktor tabıkı tıpatıp kılo veremeyız ama bu kadar yanlıs payı olmaz dedı .grip falan oldum çocuk kılo kaybetmıs olabılırmı acaba doktor bılemıo mu napıcam karar veremedım 1 marta kadar doğum ıcın karar vermem lazım hangı doktoru secmelıyım bılemedım

Ben de doktordan yeni çıktım kızlar. Bebişim 33+6 da 1966 gram. Ortalamanin biraz altinda buldu doktorumuz kilosunu. Bunun dışında herşey yolunda 4haftadan önce gelmene gebrek yok dedi.bugun itobariyle doğuma 41 gun kaldi ben 35gun kala 2200gr dogmus demek ko kizimin kilosu bana cekmis cok mu takiyorum kafama bilmiyorum. Gunde 4/5tane sigara iciyorum tutamiyorum kendimi, esim de biliyor hep sigara yuzunden diyor. Tani bunun vicdan azabi da cok agir ama kendimi engelleyemiyirum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…