Bilmiyorum ki sIkligi nasil? Sancin yok dedi. Zaten mahcup oldum.yalanci gibi hissettim kendimi.
Kız allah senibizden de horultular yükseliyor. ama horlayan kişi ben oluyorum:)))) hiç horlamam normalde. ama hamilelik ilerledikçe burnumda et var yalanı burnumda but var yalanına dönüştü:)))biçerdöver gibi sesler çıkarıyormuşum gece uyurken:)))işin tuhaf tarafı kendi horultuma uyanıp tekrar tekrar uyumam:)))
günaydın güzel anneler ve onların tatlı melekleri,hepinizin sevgililer günü kutlu olsun
bugün,özokun arkadaşımız doğum yapıyormuş...inş sağlıkla kucağına almıştır yavrusunu
darısı biz bekleyenlerin başına...bende kararımı verdim artık salı günü gidip sezeryan için gün alıcam kısmetse malum sebeplerden dolayı....sabahta sağlık ocağına gittik kan verdik,son kez kontrolum varmış unutmuşum dün hemşiremiz arayıp çağırdı gelmen gerekiyor diye...geceleri uyuyamıyorum düşünmekten,gündüzde uyku akıyor gözlerimden...stresten alerji oldum...inş hakkımızda hayırlısı olur... meleklerimiz sağlıkla gelir
bizden de horultular yükseliyor. ama horlayan kişi ben oluyorum:)))) hiç horlamam normalde. ama hamilelik ilerledikçe burnumda et var yalanı burnumda but var yalanına dönüştü:)))biçerdöver gibi sesler çıkarıyormuşum gece uyurken:)))işin tuhaf tarafı kendi horultuma uyanıp tekrar tekrar uyumam:)))
ne güzel anlatmıssın :) ayy bende horluyorum cnm çok utanıyorum normalde sankı hep erkekler horlarmıs gıbı ama napalım cnm yorgunuz burnumuzda et var sebep çok :) hatta eşım uyuyamıcak dıe üzülüp gıdıp baska odada yatıyorum cogu zaman
yazık işte benim kocama da. uyusam uyutmuyorum uyumasam uyutmuyorum:)))) benimki tık sesinde sıçrayıp kalkar:)))ben de onsuz yatamam. napalım çekiyo beni:))))horlamaktan utanmayalım arkadaşım... ben hep yalanladım horlamıyorum diye. eşim sesi dinletince horluyorum diye nasıl sarıldım o bahaneye bilsen....yoksa o sesler horlama bile olamaz o kadar korkunçtu:))))youtube de tıklanma rekoru kırar yer altından gelen korkunç ses diye:)))))
Günaydın kızlar nasılsınız ?
Papatya, canım sen ne durumdasın ? çatlaklara değer boşver. Doğum tarihi şuan için hala 23 şubat değil mi ? Dün bi ikiz annesiyle tanıştım oğulları 4 aylık olmuş. çok zor ama çokta güzel diyodu aklıma sen geldin
Günaydın arkadaşlar,
Bu saatte günaydın demek ayrı bir tuhaf tabi. Gece sabaha kadar dönüyorum bebişim hep gece hareketleniyor doğunca da gececi olursa yandık valla. Anca öğlene kalkabiliyorum
Benim bir sıkıntım var aranızda mutlaka bilen vardır :) Bizim ev merkezi sistem ve ara kat yani biz yanıyoruz. Gündüz 26 gece 24 derece evin ısısı. Cam açmak filan kar etmiyor. Peteklerin vanaları da bozuk dolayısıyla ısıyı ayarlayamıyorum. Şimdi ben oğluşumun üstünü neyle örteceğim. Örtmeyecek miyim yoksa? Daha önce yazın bebiş dünyaya getirmiş olanınız varsa nolur bir akıl versin. Dert oldu içime.
Bu arada sevgililer günümüz kutlu olsun :))
cnm ne güzel işte sıcacık evin bebişin hiç üşümicek üstüne incecik bişi örtersin bu hastane çıkışlarının pikeleri varya o bile yeter o zaman
ahhh canım sıkma canını sen değilsin ki yalancı olan, doğum sancıların yalancı.Drun da güzel bi şekilde vücudunun doğuma hazırlandığı için çektiğini güzel bi şekilde söylemesi gerekirdi bence bi de özel dr olacaklarSen kendini üzme bak az kaldı bebişle kavuşmana bakmaliydi.
Ben de işte fazla sıcak gelmesinden korkuyorum bebeğe. Her yerde 21 22 derecce olmalı ideal sıcaklık diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?