baskentte devam ediyorsun yani. aynı hastanede dogum yapıcaz o zaman:))
suni sancının böyle bir ise yarayacagı aklımın ucundan gecmezdi, bebişler için nelere katlanıyoruz yarabbim:))
senden yorumlarını alırım artık, hemen arkandan bende dogurmazsam, ay cok heyecanlı:))
Kızlar dun geceden beri başım ağrıyo çok fena byandanda kusuyorum ha birde uşuyorum bebeğime bişey olurmu doktoragitsemmi acaba
kızlaar ben geldiiim doktordann. Suan için herşey yolunda görünüyor 3150 gram olmuş bebisim. 2cm açıklığım varmış kuzumun boynuna kordon dolanmis normalde riskli bi durum değilmis ama bizim duruş şeklimzden dolayı tehlike yaşatabilirmis. Cumartesi tekrar çağırdı nst bağlanacam veee pazartesi Doğuma alıck doktorum. Önce suni sancıyla deneyelim sen sancı çektikçe bebeğin ciğerleri daha çok gelişecek Olmazsa sezeryana yönleneceğz dedi. Bu arada sancı bebeğin ileride astım olmasınıda engelliyormuş o yüzden deneyelim dedi. Ama büyük ihtimal sezeryan olacak diye de söyledi.doktorum profesör ve dediki meslek hayatım boyunca beni en çok zorlayan bebek olarak hep aklımda kalacaksınız:) benden haberler bu kadar acayip heyecan yüklüym su anda:)
amin canım çok sağol. Canım kordon dolanmasi normal bi durummuş ama bebeğim yüz gelis şekli ile duruyor yaklaşık 1,5 aydır (bu durum bin kişiden 2sinde görülüyormuş) bu yüzden bizim için tehlikeli olabilirmiş daha fazla beklesin istemedi. Astım Yok Bende ama sancı çektikçe ciğerleri dış dünyaya daha çok adapte oluyormuş ileride oluşabilecek astım hastalığını bi nevi önlemek maksadıyla suni sancıyı deneyeceğiz.
kızlaar ben geldiiim doktordann. Suan için herşey yolunda görünüyor 3150 gram olmuş bebisim. 2cm açıklığım varmış kuzumun boynuna kordon dolanmis normalde riskli bi durum değilmis ama bizim duruş şeklimzden dolayı tehlike yaşatabilirmis. Cumartesi tekrar çağırdı nst bağlanacam veee pazartesi Doğuma alıck doktorum. Önce suni sancıyla deneyelim sen sancı çektikçe bebeğin ciğerleri daha çok gelişecek Olmazsa sezeryana yönleneceğz dedi. Bu arada sancı bebeğin ileride astım olmasınıda engelliyormuş o yüzden deneyelim dedi. Ama büyük ihtimal sezeryan olacak diye de söyledi.doktorum profesör ve dediki meslek hayatım boyunca beni en çok zorlayan bebek olarak hep aklımda kalacaksınız:) benden haberler bu kadar acayip heyecan yüklüym su anda:)
selamlar
bugün hiç bakamadım ya
db55 şükür canım doğuma almamış daha tarih verdi mi peki ?
aa bugün sevgililer günü dimi :)) benim için pekte bi anlamlı değil her sene var olan bi sevgili ama yalnız geçirilen sevgililer günü :)) canı saolsunda dilerim kutlayamadığımız 6 seneden sonra 7. senemiz beraber olsun :))
yaa ben yine bişey buldum ne paragöz kadın oldum ya :))
Sigortalı kadına veya sigortalı olmayan karısının doğum yapması nedeniyle sigortalı erkeğe, çocuğun yaşaması şartıyla doğumdan sonraki altı ay süresince her ay, doğum tarihinde geçerli olan asgarî ücretin üçte biri tutarında emzirme ödeneği verilir"
Memurlar nasıl emzirme ödeneği alır?
keşke gerçek olsa ama sanki böyle bi ödeme yoktur gibime geldi.
kızlar ben bugun günlerdir kaçtığım ağdaya artık gidiyorum3 hafta sonra 38.hafta muayenem var çatı muyanesi yapar diye düşünerek ondan önce de 1 kez gideceğim. ondan sonrası Allah kerim doğum olur artık herhalde :)
kızım için bu acıya dayanacağım artık :)
ya kızlar ben bişey sorcam en iyi siz anlarsınız bu durumu başka kimseye soramam
bu çatı muayenesi elle yapılıyor ya. ben biliyorsunuz 4 ay eşimden ayrı kaldım. gittiğinde 8 haftalık hamileydim. geldiğinde de ilerlemişti ama cinsel ilişki yasak değildi. ama biz yine de bişeyler yapamadık. sanki kapanmış aşırı daralmış gibiydizor oluyordu. şimdi ben bu yüzden çatı muayenesinden çok korkuyorum. ilişkide böyle olunca muayenede de zor olur. ya kan gelirse ya da canım acırsa diye çok korkuyorum. benim gibi böyle bir durum yaşayan var mı?
kızlar hamilelikte ki şu gül koklama hurafesine inanıyor musunuz? ben kokladım da yanlışlıkla.. kokmuyordu hatta koklayabılmek için çok uğraşmıstım.. şimdi aklıma geldi? bunula ilgili hikayeniz var mı?
ben kızım hastaneden geleli 1 saat oldu...
dün akşam kasıklarıma ve belime adet sancısı girdi....sonra karnım kasılmaya başladı...hemen doktoru aradım gel dedi...nst girdim kasılmalarım 60-70 arasında değişti...kasılma arttıkça bebeğimin kalp ritmi çok düştü....doktor yine yatış verdi ve ilk alttan muayenemi oldum...1 cm.açıklık varmış...kasılmaların 20 dak.10 dak.düştü en son sabaha karşı elim belimde sancımı dindirmeye çalıştım oda içinde bir oraya bir buraya....sabah doktor servise çıktığında kasılmamda sancımda bitti....akşama kadar yine hastanedeydim 4 serum yedim yine alttan muayene oldum sancı bitince açılmada durmuş....salı günü kontrol var....bebekim kordondan zaten kilo alamıyor...bi de şimdi kasılıp duruyor....salı günü sanırım kesin doğum tarihini alırız....
bugün doğum yapacak arkadaş doğum yaptı mı haberinz var mı???
bu arada sevgililer gününüzüü kutlarım...
dün akşam kasıklarıma ve belime adet sancısı girdi....sonra karnım kasılmaya başladı...hemen doktoru aradım gel dedi...nst girdim kasılmalarım 60-70 arasında değişti...kasılma arttıkça bebeğimin kalp ritmi çok düştü....doktor yine yatış verdi ve ilk alttan muayenemi oldum...1 cm.açıklık varmış...kasılmaların 20 dak.10 dak.düştü en son sabaha karşı elim belimde sancımı dindirmeye çalıştım oda içinde bir oraya bir buraya....sabah doktor servise çıktığında kasılmamda sancımda bitti....akşama kadar yine hastanedeydim 4 serum yedim yine alttan muayene oldum sancı bitince açılmada durmuş....salı günü kontrol var....bebekim kordondan zaten kilo alamıyor...bi de şimdi kasılıp duruyor....salı günü sanırım kesin doğum tarihini alırız....
Dun gece ben de cok sancilandim. Sabah bir seyim yoktu. Doktora soyledigimde dogum sancisi aksam baslayip sabah gecmez dedi. Hic acilman olmus mu? Keske gece arasaydin demedi. Gobek kordonu bogazina dolanmis mi dedim. Ona da sureklilik diye bir sey yok. Simdi dolanmas az sonra dolanir, o onemli degil dedi.
Dun gece ben de cok sancilandim. Sabah bir seyim yoktu. Doktora soyledigimde dogum sancisi aksam baslayip sabah gecmez dedi. Hic acilman olmus mu? Keske gece arasaydin demedi. Gobek kordonu bogazina dolanmis mi dedim. Ona da sureklilik diye bir sey yok. Simdi dolanmas az sonra dolanir, o onemli degil dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?