o sancıya 1 cm.açıklık olmuş....benim 30 lu haftaların başında 2 tur kordon vardı sonra 3 e çıktı dolanma geçen hafta bu yüzden 1 gece yattım hastanede çünkü haftasına göre düşük kilolu....evet sancı akşam girip sabah bitmiyor ama hemşirenin söylediğine göre takılan serum sancıyı azaltıyormuş....sancı çok şiddetli değildi sanki birkaç gün sonra adet olacakmışım gibiydi...birde kasılma artınca kalp ritmi çok düştü kordondan dolayı....sancım aynı şiddette yada biraz artsaydı bugün doğum olacaktı ama doktor kilosu düşük diye istemiyor biraz sabredelim dedi....her defasında elimiz boş dönüyoruz hastaneden....dün akşam herkes hazırlandı annem eve geldi lohusa şerbeti bile yaptı...benim pıtırcığım gelmekten vazgeçti....çıtırcık herkesi asker etti kendine yaramaz kız bebek....
gecmıs olsun bende bugun korktum butun gun ıyıydım saat 5 gıbı sol kasıgıma asagıya bı sancı gırdı banyodan sonra arada gecıyo ama gene giriyo anlamadım ne sancısı tek taraflı ... bunlar kasılmalarmı tehlıkelımıdır acaba kesılmeden devam eden bı acı yalnız bu yanı ara ara gelmıyor... sag taraf olsa apandısıt dıyecegım o kadar asagıda solda ama(
Dun gece ben de cok sancilandim. Sabah bir seyim yoktu. Doktora soyledigimde dogum sancisi aksam baslayip sabah gecmez dedi. Hic acilman olmus mu? Keske gece arasaydin demedi. Gobek kordonu bogazina dolanmis mi dedim. Ona da sureklilik diye bir sey yok. Simdi dolanmas az sonra dolanir, o onemli degil dedi.
benim sancım tek taraflı değildi sanki adet olacakmışım gibiydi giderken....sabaha karşı uyuyakalmışım sancım rüyama girmiş her yerde ped arıyorum adet olucam diye....sabaha karşı sancı daha da arttı....doktor odaya geldi sabah hafiflemişti ağrım öğleden sonra kalmadı...şimdi sadece kasılmam var....
benım sol kasıkta tek bır nokttada acıma seklınde bısey... hastaneye gıtmeden ne kadar bekledın evde sureklı mıydı gecıyomuydu arada senınkıde
18 SUBATTA DOGDU kuzum mart sonunda dogacaktı :)
suyum gelmıstı
kac kılo vermıstın ılk 3 ay cok kusmustun kılo vermıstın 8 kılo fazlalık hıcbısey degıl
2.cocuktan kılodan oturu korkuyorum canımm
turkıyeye geleceksınız bebelerle bulusuruz artık
malum bu yazda gorusemedık
Tatlım sen benim doktora gitseymişsin
Bir de seni çok tedirgin görüyorum yazdıklarından sanki?
o sancıya 1 cm.açıklık olmuş....benim 30 lu haftaların başında 2 tur kordon vardı sonra 3 e çıktı dolanma geçen hafta bu yüzden 1 gece yattım hastanede çünkü haftasına göre düşük kilolu....evet sancı akşam girip sabah bitmiyor ama hemşirenin söylediğine göre takılan serum sancıyı azaltıyormuş....sancı çok şiddetli değildi sanki birkaç gün sonra adet olacakmışım gibiydi...birde kasılma artınca kalp ritmi çok düştü kordondan dolayı....sancım aynı şiddette yada biraz artsaydı bugün doğum olacaktı ama doktor kilosu düşük diye istemiyor biraz sabredelim dedi....her defasında elimiz boş dönüyoruz hastaneden....dün akşam herkes hazırlandı annem eve geldi lohusa şerbeti bile yaptı...benim pıtırcığım gelmekten vazgeçti....çıtırcık herkesi asker etti kendine yaramaz kız bebek....
nasıl bır sancıydı canım ne yaptın gecmesı ıcın cokmu uzun surdu bende basladı bıkac saat önce sol kasıkta tek bır noktada resmen acıma seklınde bıcak saplanır gıbı bısey... butun gece bekledınmı sen ?? benım demın gectı bı ara sımdı gene gırdı acı
sevgililer günüde yalan oldu....
akşam üzeri birden hemşireler odaya doldu baktım eşim elinde kırmızı birşey....hastanenin kırmızı anket kartonundan bana çiçek yapmış...hastanede yukarı çiçek çıkarmıyorlar....hemşireler eşimin çiçek yaptığını görmüşler eşin o kağıdı kafana atar demişler iddiaya girmişler....atarmıyım o karton benim için çok ama çok kıymetli canım benim uğraşmış benim için eve gelirken tüm hastanede o kartonla dolaştım çantama koymadım....dünyanın en pahalı çiçeğinden daha pahalı....o şaşkınlıklar içinde oturup bana kartonu yırtıp çiçek yapmış aklıma geldikçe ağlıyorum
Kizlar benim kizim cok hickiriyor sizde durum nasil acaba :44:
Kizlar benim kizim cok hickiriyor sizde durum nasil acaba :44:
sezeryan tarihimi aldım :) 2 gün önce kontrolüm vardı ve ayın 18-02-2013 tarihine doktorum sezeryan randevusu verdi. başka varmı sezeryan için tarih alan ?
benimkide çok hıçkırıyo hemde günde kaç kere :)
Doğum tarihimi ayın 18 ine aldık sabah 8 de ameliyata girecem çok korkuyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?