2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar sol kasıgımda bı acı basladı tek bı noktada sancı ve acıma seklınde yumurtalık üstü gibi gazmı kasılmamı anlamadım banyodan sonra oldu gecmedı hala yasayan varmı böyle sancı

Ayyy canım benim sağlıkla gelir inşallah annesiiiiii

benim sancım tek taraflı değildi sanki adet olacakmışım gibiydi giderken....sabaha karşı uyuyakalmışım sancım rüyama girmiş her yerde ped arıyorum adet olucam diye....sabaha karşı sancı daha da arttı....doktor odaya geldi sabah hafiflemişti ağrım öğleden sonra kalmadı...şimdi sadece kasılmam var....

nasıl bır sancıydı canım ne yaptın gecmesı ıcın cokmu uzun surdu bende basladı bıkac saat önce sol kasıkta tek bır noktada resmen acıma seklınde bıcak saplanır gıbı bısey... butun gece bekledınmı sen ?? benım demın gectı bı ara sımdı gene gırdı acı

sevgililer günüde yalan oldu....
akşam üzeri birden hemşireler odaya doldu baktım eşim elinde kırmızı birşey....hastanenin kırmızı anket kartonundan bana çiçek yapmış...hastanede yukarı çiçek çıkarmıyorlar....hemşireler eşimin çiçek yaptığını görmüşler eşin o kağıdı kafana atar demişler iddiaya girmişler....atarmıyım o karton benim için çok ama çok kıymetli canım benim uğraşmış benim için eve gelirken tüm hastanede o kartonla dolaştım çantama koymadım....dünyanın en pahalı çiçeğinden daha pahalı....o şaşkınlıklar içinde oturup bana kartonu yırtıp çiçek yapmış aklıma geldikçe ağlıyorum

benım sol kasıkta tek bır nokttada acıma seklınde bısey... hastaneye gıtmeden ne kadar bekledın evde sureklı mıydı gecıyomuydu arada senınkıde

benım sol kasıkta tek bır nokttada acıma seklınde bısey... hastaneye gıtmeden ne kadar bekledın evde sureklı mıydı gecıyomuydu arada senınkıde

yok yakaricim tek taraflı olmuyor sancı denen şey...belki seninki gaz sancısı falandır...benim belim ve karnım altı 2 kasığım sızlama şeklinde ağrıyordu...önce önemsemedim ama karnım gerilip top top olmaya başlayıp sertleşince aradım doktoru...kasılma beni daha çok rahatsız etti sancıdan....

Benim ki o kadar erken gelmez sanirim en az daha 2 haftamiz var gibi geliyor bana
Ilk 5 ay cikardim canim ben 3 olsa iyi yine 8 kilo verdim Bunu aciklamasaydim keske toplamda 16 kilo iste amannn takmiom kiloyu valla hic verilir kilo sen ne diye korkuyorsun cok kilo almistin ama bak verdin fistik gibisin simdi
yineverirsin hic takma kilo kismini
Aynen artik bebelerle bulusuruz

Tatlım sen benim doktora gitseymişsin
Bir de seni çok tedirgin görüyorum yazdıklarından sanki?

Tedirginim evet. Sanki bir sey varmis da doktor soylemiyormus ya da goremiyormus gibi hissediyirum. Mesela fl degeri bu hafta gecen haftakinden dusuk cikmis, gerilemis. Evde fark ettim. Hicbirsey demedi.

Ben de acaba Allah korusun kesen hafta bir bacagini olcmustu simdi de diger bacagini olctuyse. Sonuclar farkliysa bir bacagi Alaah krusun farkli uzunlukta mi diye korkuyorum. Esim de duzgun olcememistir diyor.

Kordon dolanmis onlem alinmis. Bu iyi bir sey. Farketmis doktor.

Belim kasiklarimda sanci vardi. Karnim sertlesmisti. Kivrandirdi beni. Bir de mide bulantisi vardi. Ayaga kalkinca kramp giriyordu kadiklarima. Dinlendim. Uyuyana kadar vardi, sabah gecti.

Esin cok romantikmis bizim ki bana dordu bir sey aliyim mi diye yok dedim ben de.

Canım bi sıkıntı olsa doktor mutlaka ama mutlaka söylerdi. Bu onun meslek hayatı açısından da önemli bir şey. Olmayacak seyleri aklına getirme öyle hem.

sezeryan tarihimi aldım :) 2 gün önce kontrolüm vardı ve ayın 18-02-2013 tarihine doktorum sezeryan randevusu verdi. başka varmı sezeryan için tarih alan ?

iyi akşamlar arkadaşlar size bişey soracam ama utanarak ve sıkılarak soruyorum benim vajinanın sağ dudak kısmının alt tarafında 3 4 tane şişlik var sivilce değil siğil de değil içten şiş ama elleyince yumuşak sert değil varisten korkuyorum

iyi akşamlar maşallah doğuran doğurana doğumlar hızlanacak gibi galiba bazılarımız adet sancısı gibi ağrılardan ve karında sertleşmekten bahsetmiş ve doktora gittiklerinde sancısı çıktığından bahsetmiş bende 3 gündür öyleyim sürekli adet sancısı gibi sancım var belimde sızı var ve bebeim önceden çok hareketliydi şimdiki ise karnım taş giib oluyor sonra rahatlıyor anlayamıyorum hastanem evie uzak yakın olsa şimdiye kadar gitmiştim ama cumartesiyi bekliyorum acaba sancıda ben mi anlamıyorum diyorum ama aslında az kaldı 22 sezeryan günüm ama anneme diyorum bu hafta sonu doktor alırsa şaşrmıcam diye ama artık sabırsızlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…