2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar doğum iznime ayrıldım ve evdeyim hatta 2 haftada yarıyıl tatilini sayarsak 3 haftadır evimdeyim ve bu gün fark ettim ki insanın çocuğuna kendisinin bakması kadar güzel bir şey yok oğlum 3 yaşında sayılır önceden daha hırçındı iletişim kurmka falan daha zordu ama şu anda bütün gün evin içindeyiz annemler olmasına ragmen hele şu 2 gündür o kadar laf dinler olduki maşallah evde olduğum sürece çok şey öğreteceğimi fark ettim yanlış bir davranılta bulunuyor yumşak bir şekilde onu uyarıyorum anlatıyorum onu ikna ediyorum ve tamam anne diyor yola hetiriyorum o kadar hoş bir şey ki bu bu dvaranışları hiç bir bakıcının yapacağını sanmam gün içinde kitaplarımızlaoyun oynuyoruz falan filan aslında çok korkuyordum 2çocuk nasıl olacak diye ama şimdi korkum azaldı hani bir söylenti varya olması mümkün olmayan 2yıllık ücretli izin olsa süper olur ne sağlıklı bireyler yetiştiririz gene sağlıklı yetiştiriyoruz şükür ama çocukları yola getriene kadar anne babalar ne çok yıpranıyoruz

anladım canım benımde sol tarafta olustu o sancı bırden resmen gözumden yaş geldi cok acıdı sonra gectı cok rahattım bır saat sonravtekrar bı acıma yanma aynı sabıt nokta.... korktum bende nasıl oluyor bu sancılar kasılmalar bılmedıgım için....

cnm kabızlık varmı sende ? bence dediklerın varıs bendede var cünkü meme gibiler küçük küçük hemoroıd memelerı gibi yumusak.. bide vajina rengı mormu yanı şişlik gibi ödem gibi şeyler varmı bana normal yapamazsn dedi hatta bakalım ne olcak cnm durumumuz gecmıs olsun sanada cvp yaz merk ederımm

yokmu böyle acısı olann

var yavrmm olmazmı aynen sol tarafım karnımın altı kasık tarafı hergun degişik yerlerım agrıyo sancı giriyo cıkıyo ilk dogumum olsa hemn koşarım hastaneye doguruyom die ama beklıyoz olur hafta sancılarıymıs senn ne kadar kaldı doguma

o kadar uzun sure dayandınmı o acıya sonra kendılıgınden gectı dıyosun yani...yınede sakinmişsin valla bravo hemen korkuyorum öyle bısey olunca... belimde yok agrım yada genel olarak karında degıl de tek bı noktada

ewet vajinanın içide mor o zaman bende doktora görünmeliyim sen ne zaman gidersin bir daha doktora bana haber verirtsen sevinirim bende erken gidersem sana haber veririm 2 doğum yaptım normal doğumdu hiç sıkıntı yaşamadım ama bunda öyle oldu ve sezeryandan tarafda değilim bakalım inşallah engel filan olmaz

tecrubelısın sen ne guzel, sol kasıkta sabıt bı noktaya bır acı saplandı bıcak gıbı sankı oyuyorlar orayı sonra gectı ama gene başladı falan tabı korktum bende cok.. kasılmalar basladı açılma olcak dıye endıselıyım bıraz....36 haftayı bıtırıyoruz ama sezeryan olucak buyuk ıhtımal 2 hafta falan kaldı gibi...

bayanlar bebek hazırlıklarnda yeni birşeyler yapan var mı??
orjinal fikirleri olan var mı ??? bizimle paylaşsın..
kapı süsü,şekerlerimiz haricinde bende birşey yok =)

kızlar az öncede yazdım ama bu karındaki sertleşme çok sık oluyor ya sonuçta hepimiz heemn hemen aynı haftalardayız bu haftanı gerektirdiği bir bebek hareketimi sizlerdede aynımı yoksa rütin normal bebek hareketllerimi yani ayağını dayıyor desem değil karnım taş giib olyor bir değil iki değil yani 2gebeliğim ama diğeirnde sancım olmadan sezeryan olduğum için sancı nedir bilmiyorum birde 2 hafta önce gittiğimizde doktorumuz 22 sine gün verdiğinde o zamana kadar bile beklemeyebilir demişti birazda ondan telaşlıyım

Son düzenleme:

Canim doktor suratsiz. Suyum gelmemis nisanim gelmemis aramaya cekindim doktoru. Gecenlerde cok ateslenmistim, kusuyordum da onda bile saat sabahin 4 une kadar dayandim. O saatte acile gittim. Medicana da acil de kadin dogumcu yok.

Sabah gecti sancilarim 3 yastikla yatiyorum. Biri hamile yastigi.

aynn cnmya birinci dogumumda böyle bişi yoktu bende normal dogum istiyorum ama olabılecek aksılıklerden de korkuyorum tabı hayırlısı inş.. ben yarın gidicem kntrole bakalım ne dicek benm 38+3 bugun sancılarım cok oluyo ama geciyo özellikle gece uyuyamıyorum gündüz fazla etkılemıyo mecbur rutın işer yapmak zorundayız sennde 2 cocuk yatsak olmuyo bende oğlumu götürüyorum hemn eve geliyorum dinlenmek için haraketler kısıtlanıyo tabı az kaldı ya bu günlerde gecer inş.. hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizi kucagımıza alırız ozamnda gazı var emmiyo uyumuyo diee başlarız artık:)))

yokmu böyle acısı olann

Ben kum dökmüştüm 5. ayda. Genelde tek tarafta sancı oluyor ve tuvaletin kesik kesik çıkıyorsa, çok tuvaletin geliyorsa kumdur demişti doktor. Çok süt içiyorsan kalsiyum oksalat fazlası oluyormuş bünyede ve gebelerde sık görülen bir durummuş. Çaresi bol su içmek demişti.

bendede oluyor ara sıra bazen sık aralıklarla oluyor ama bazı gunler pek olmuyo bıle bıraz sertlesıyo sankı dısa dogru itiyo gıbı az surüp gecıyo cok rahatsız etmıyo acıda vermıyo ama dogrusu... normaldır sonlarda artık bunlar

Esimin eli karnimdaydi. Sancim oldu yine. Sonra gecti. Esim dedi ki sancin gecti mi? Evet nasil anladin dedim? Karnin sertlesmisti simdi yumusadi dedi.

Bu sertlesmenin sanciyla ilgisi var.

inşallah sorun çıkmaz normal doğum yaparsın sağlıkla alırsın bebeğini kucağına..... bebişler doğsunda sağlıkla gazıyla filan uğraşmak eğlenceli olur

gecmıs olsn cnm normal sancılar onlar korkma nişan gelmeden su gelmeden bide cok fena kasık agrısı bel agrısı olmadan korkma ama bendee korkuyorum demesı kolay tabı senn neden mecbur sezeryan 38 haftada alcak yanı bebişi dktr bende 38 bitmek üzere az kaldı 26 subatta normal dogum ama bakalım sezeryanda olablır varisten dolayı sezeryan olursada genlmı epiduralmı onu düşünüyorum şimdi senn ilk bebiş galiba

Allah sana güç versın canım ya cok dayanıklı ve sabırlıymıssın gercekten güzel bişey aslında bu...ben hemen telaş edıyorum kötü bişey olcak diye pimpirikleniyorum... benımde suyum yok nişan falanda yok tek bı noktada acım olunca korktum hani sancılardan dolayı acılma oluyor dıyorlar ya ondan dolayı

Aslinda canim cok az ama mecbur bekledim gecmesini. Erkene aldik randevuyu. Bugun de sanci manci yok. Yalanci gibi oldum nst de. Daha mi daha doktora sancim oluyor demem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…