kızlar sol kasıgımda bı acı basladı tek bı noktada sancı ve acıma seklınde yumurtalık üstü gibi gazmı kasılmamı anlamadım banyodan sonra oldu gecmedı hala yasayan varmı böyle sancı
yok yakaricim tek taraflı olmuyor sancı denen şey...belki seninki gaz sancısı falandır...benim belim ve karnım altı 2 kasığım sızlama şeklinde ağrıyordu...önce önemsemedim ama karnım gerilip top top olmaya başlayıp sertleşince aradım doktoru...kasılma beni daha çok rahatsız etti sancıdan....
iyi akşamlar arkadaşlar size bişey soracam ama utanarak ve sıkılarak soruyorum benim vajinanın sağ dudak kısmının alt tarafında 3 4 tane şişlik var sivilce değil siğil de değil içten şiş ama elleyince yumuşak sert değil varisten korkuyorum
yokmu böyle acısı olann
Tedirginim evet. Sanki bir sey varmis da doktor soylemiyormus ya da goremiyormus gibi hissediyirum. Mesela fl degeri bu hafta gecen haftakinden dusuk cikmis, gerilemis. Evde fark ettim. Hicbirsey demedi.
Ben de acaba Allah korusun kesen hafta bir bacagini olcmustu simdi de diger bacagini olctuyse. Sonuclar farkliysa bir bacagi Alaah krusun farkli uzunlukta mi diye korkuyorum. Esim de duzgun olcememistir diyor.
Kordon dolanmis onlem alinmis. Bu iyi bir sey. Farketmis doktor.
Belim kasiklarimda sanci vardi. Karnim sertlesmisti. Kivrandirdi beni. Bir de mide bulantisi vardi. Ayaga kalkinca kramp giriyordu kadiklarima. Dinlendim. Uyuyana kadar vardi, sabah gecti.
Esin cok romantikmisbizim ki bana dordu bir sey aliyim mi diye yok dedim ben de.
ewet vajinanın içide mor o zaman bende doktora görünmeliyim sen ne zaman gidersin bir daha doktora bana haber verirtsen sevinirim bende erken gidersem sana haber veririm 2 doğum yaptım normal doğumdu hiç sıkıntı yaşamadım ama bunda öyle oldu ve sezeryandan tarafda değilim bakalım inşallah engel filan olmazcnm kabızlık varmı sende ? bence dediklerın varıs bendede var cünkü meme gibiler küçük küçük hemoroıd memelerı gibi yumusak.. bide vajina rengı mormu yanı şişlik gibi ödem gibi şeyler varmı bana normal yapamazsn dedi hatta bakalım ne olcak cnm durumumuz gecmıs olsun sanada cvp yaz merk ederımm
var yavrmm olmazmı aynen sol tarafım karnımın altı kasık tarafı hergun degişik yerlerım agrıyo sancı giriyo cıkıyo ilk dogumum olsa hemn koşarım hastaneye doguruyom die ama beklıyoz olur hafta sancılarıymıs senn ne kadar kaldı doguma
o kadar uzun sure dayandınmı o acıya sonra kendılıgınden gectı dıyosun yani...yınede sakinmişsin valla bravo hemen korkuyorum öyle bısey olunca... belimde yok agrım yada genel olarak karında degıl de tek bı noktada
ewet vajinanın içide mor o zaman bende doktora görünmeliyim sen ne zaman gidersin bir daha doktora bana haber verirtsen sevinirim bende erken gidersem sana haber veririm 2 doğum yaptım normal doğumdu hiç sıkıntı yaşamadım ama bunda öyle oldu ve sezeryandan tarafda değilim bakalım inşallah engel filan olmaz
yokmu böyle acısı olann
kızlar az öncede yazdım ama bu karındaki sertleşme çok sık oluyor ya sonuçta hepimiz heemn hemen aynı haftalardayız bu haftanı gerektirdiği bir bebek hareketimi sizlerdede aynımı yoksa rütin normal bebek hareketllerimi yani ayağını dayıyor desem değil karnım taş giib olyor bir değil iki değil yani 2gebeliğim ama diğeirnde sancım olmadan sezeryan olduğum için sancı nedir bilmiyorum birde 2 hafta önce gittiğimizde doktorumuz 22 sine gün verdiğinde o zamana kadar bile beklemeyebilir demişti birazda ondan telaşlıyım
kızlar az öncede yazdım ama bu karındaki sertleşme çok sık oluyor ya sonuçta hepimiz heemn hemen aynı haftalardayız bu haftanı gerektirdiği bir bebek hareketimi sizlerdede aynımı yoksa rütin normal bebek hareketllerimi yani ayağını dayıyor desem değil karnım taş giib olyor bir değil iki değil yani 2gebeliğim ama diğeirnde sancım olmadan sezeryan olduğum için sancı nedir bilmiyorum birde 2 hafta önce gittiğimizde doktorumuz 22 sine gün verdiğinde o zamana kadar bile beklemeyebilir demişti birazda ondan telaşlıyım
aynn cnmya birinci dogumumda böyle bişi yoktu bende normal dogum istiyorum ama olabılecek aksılıklerden de korkuyorum tabı hayırlısı inş.. ben yarın gidicem kntrole bakalım ne dicek benm 38+3 bugun sancılarım cok oluyo ama geciyo özellikle gece uyuyamıyorum gündüz fazla etkılemıyo mecbur rutın işer yapmak zorundayız sennde 2 cocuk yatsak olmuyo bende oğlumu götürüyorum hemn eve geliyorum dinlenmek için haraketler kısıtlanıyo tabı az kaldı ya bu günlerde gecer inş.. hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizi kucagımıza alırızozamnda gazı var emmiyo uyumuyo diee başlarız artık:)))
tecrubelısın sen ne guzel, sol kasıkta sabıt bı noktaya bır acı saplandı bıcak gıbı sankı oyuyorlar orayı sonra gectı ama gene başladı falan tabı korktum bende cok.. kasılmalar basladı açılma olcak dıye endıselıyım bıraz....36 haftayı bıtırıyoruz ama sezeryan olucak buyuk ıhtımal 2 hafta falan kaldı gibi...
Canim doktor suratsiz. Suyum gelmemis nisanim gelmemis aramaya cekindim doktoru. Gecenlerde cok ateslenmistim, kusuyordum da onda bile saat sabahin 4 une kadar dayandim. O saatte acile gittim. Medicana da acil de kadin dogumcu yok.
Sabah gecti sancilarim 3 yastikla yatiyorum. Biri hamile yastigi.
inşallah sorun çıkmaz normal doğum yaparsın sağlıkla alırsın bebeğini kucağına..... bebişler doğsunda sağlıkla gazıyla filan uğraşmak eğlenceli olur
Allah sana güç versın canım ya cok dayanıklı ve sabırlıymıssın gercekten güzel bişey aslında bu...ben hemen telaş edıyorum kötü bişey olcak diye pimpirikleniyorum... benımde suyum yok nişan falanda yok tek bı noktada acım olunca korktum hani sancılardan dolayı acılma oluyor dıyorlar ya ondan dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?