2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

hmmm nişan yada su gelmeden bişey olmazmı? bu sancılardan dolayı açılma falan olmuyomu kı bende ondan korktum acılma olurmu dıye....evet ılk bebek benımkı ve eşi aşagıda oldugu için normal doğum olması bıraz zor görünüyor...

Esimin eli karnimdaydi. Sancim oldu yine. Sonra gecti. Esim dedi ki sancin gecti mi? Evet nasil anladin dedim? Karnin sertlesmisti simdi yumusadi dedi.

Bu sertlesmenin sanciyla ilgisi var.

var canım bi yerde duymustum bebekte sancı oluyomus rahat olamıyomus onun için kasıyomus kendını dogruda yanı bizede yansıyo ama yavrularımız da kasılıyolar işte karın sertleşiyo ben yürüyorum derın nefes alıyorum ovuyorum karnımı 5 dakka snra geçiyo ama sürekli oluyo eger yatıyosam kalkamıyorum dönemıyorum beklıyorum sertleşmesi geçsin die demekkı hepimizde oluyomus böyle seyler bide midem cok fena acıyo o zamn :26:

bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum canım.sertleşmelerim çok sık oluyor karnımda.
hatta 15 gündür filan her gün en az 8-10 defa oluyor.
pazartesi nst ye girdim ama sancılar yüksek çıkmadı..
bende endişeleniyorum.. ilk hamilelliğim olduğu için nasıl olduğunu bende bilmiyorumm sancıların
gerçek doğum kasılmaları düzenli aralıklarla ve ciddi sancılarla olur demişti doktorum...

evet iyi oldu ama fena da canim yandi :) bana da son ay cok alirsin demislerdi kisiden kisiye degisiyordemek ki.
canım hiç korkma çatı muaynesinden bende telaş yapmıştım ama çok rahat oldu zaten doktor canını yakmamaya özen gösteriyo 1 dk bile sürmüyo
ay sagol canim ya insallahbenim de senin gibi gecer
Sonsy iyi islerini halletmissin ne guzel. Ben her banyoda

sagol canim. Yanlislikla mesajin biraz kirpildi:) canim bu arada endiselenip hem kendini hem bebegini uzme doktoruna guven. Ankaranin en iyi hastanesine gidiyorsun. kafana kotuseyler getirme.

kum agrısıda böyle karın kasık tarafındamı oluyormuş gecmıs olsun sanada... evet acı bı sancı ve bıraz tuvaletım gelır gıbıde oluyo çok süt içmem kalsiyum ilacı içiyorum ama

Tarihin belirlenmis.Canim bebegini saglikla kucagina alman dilegiyle.

anladm cnm onn için erken olcak olsun bebegın saglıklı olsunda inş.. nişan veya su gelmeden acılma olur tabı ama kasık bel agrısıda olur die biliyorum ama sende ve bende sol tarafta gelip gecici sancılar dogum sancısı olmaz adet sancısı gibi olur sürekli olur gittikçe şiddetlenir acısı ama bazılarıda varkı hiç acı agrı olmadan dogum yapıyolar kişiden kişiye fark ediyo cnm ama korkma bence ya az kalmıs zaten 38 haftaya kadar bekler inş.. bebişin

Birsey almayacagini saniyordum aksam elinde oyuncak ayili vazolu bir gul ve kutu cikolata ile gelmis. Cok sasirdim ve mutlu oldum. Gunduz de buraya kotu seyler yazmistim :)))

Evet hepimizde var. insan kimildayamiyor o an.

yalancı sancılarda olabılır tabıkı her sancı dogum olmaz ama işte bu seferkı baya acıdı benım sagda olsa apandıst dıyecegım o şekilde bı acı yani... ınsallah bıraz daha bekler bızımkıde senınkıde hayırlısıyla gelır

Birsey almayacagini saniyordum aksam elinde oyuncak ayili vazolu bir gul ve kutu cikolata ile gelmis. Cok sasirdim ve mutlu oldum. Gunduz de buraya kotu seyler yazmistim :)))

Ne guzel surpriz yapmis . Benim esim bi sey almadi.

Iyi geceler kizlar. Bugun erken kalktigimiz icin erken uykumuz geldi. Iyi sohbetler.

ya bu kasılmalar bana normal gelmiyor ama hayırlısı bakalım şimdi varya ağlayacam 8 yıldır dağ başındayım bir gidemedim merkeze şimdi merkezde olsam gidip gelmiştim bile hastaneye ama şimdi bu sattte 1saatlik yol yoldesen dağ başı kıvrım kıvrım kimseler yoktur zaten gece gece sbaaha kadar bakalım devam ederseki edecek gibi artık sabah düşeriz yola

Ne guzel surpriz yapmis . Benim esim bi sey almadi.
canim siz iki gundur saglik problemleri ile ugrasiyordunuz alamamistir. Ben de beklemiyordum hem benimki gecen sene beni uzmustu onu telafi icin aldi eminim. Su siralar zaten boyle gunlerin bir onemi yok biz saglikli olalim bebeklerimiz saglikla gelsin yeter

Hergun hickiriyor 1 ya da 2 dk suruyor

benim de sanki karnımda damar tık tık atıyor gibi oluyor demekki hıçkırmaymış hergün oluyor benim de bebişlerin midesi büyüyordur,birkeresinde doktor kontrol ederken hıçkırmaya başladı diyorki hanginiz hıçkırıyor :)

telas yapma bence daha cok kendını kasma cokmu oluyonsancın agrın benımde aksam ustu sol tarafıma bı sancı gırmıstı baya kıvrandım sımdı gectı cok korkmustum

cnm sen nerde oturuyosun ki okadar uzak hast..? kafana takma kasılmaları olur herkeste var canını yakıyo anlıyorum dua et El- vekil..El veliyy-El kavi die dua et ALLAHın isimlernden cnm ben öyle yapıyorum rahatlıyo inş.. sende düzelirsn sadece karnında kasılma oluyo dimi bacak aralarında oluyomu

o kalp atısı gıbı olan seyler hıckırmak mı oluyormus hiç bilmiyordum ben bunu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…