gecmıs olsn cnm normal sancılar onlar korkma nişan gelmeden su gelmeden bide cok fena kasık agrısı bel agrısı olmadan korkma ama bendee korkuyorum demesı kolay tabı senn neden mecbur sezeryan 38 haftada alcak yanı bebişi dktr bende 38 bitmek üzere az kaldı 26 subatta normal dogum ama bakalım sezeryanda olablır varisten dolayı sezeryan olursada genlmı epiduralmı onu düşünüyorum şimdisenn ilk bebiş galiba
Esimin eli karnimdaydi. Sancim oldu yine. Sonra gecti. Esim dedi ki sancin gecti mi? Evet nasil anladin dedim? Karnin sertlesmisti simdi yumusadi dedi.
Bu sertlesmenin sanciyla ilgisi var.
kızlar az öncede yazdım ama bu karındaki sertleşme çok sık oluyor ya sonuçta hepimiz heemn hemen aynı haftalardayız bu haftanı gerektirdiği bir bebek hareketimi sizlerdede aynımı yoksa rütin normal bebek hareketllerimi yani ayağını dayıyor desem değil karnım taş giib olyor bir değil iki değil yani 2gebeliğim ama diğeirnde sancım olmadan sezeryan olduğum için sancı nedir bilmiyorum birde 2 hafta önce gittiğimizde doktorumuz 22 sine gün verdiğinde o zamana kadar bile beklemeyebilir demişti birazda ondan telaşlıyım
evet iyi oldu ama fena da canim yandi :) bana da son ay cok alirsin demislerdi kisiden kisiye degisiyordemek ki.oh ne güzel hafiflemişsin :) benim ağda acısına bile tahammülüm kalmadı ya hassaslaştık iicekilo alımı bendede azaldı cnm son ay çok alırsın demişlerdi tam ters oldu ama hersey yolunda çok şükür .bende yapmıcam valla sevgılıler gunu için bişey hedıyede almadım bakalım onlardan bısı cıkıcakmı çıkarsada biz hediyeyiz onlara idare etsinler :)
ay sagol canim ya insallahbenim de senin gibi gecercanım hiç korkma çatı muaynesinden bende telaş yapmıştım ama çok rahat oldu zaten doktor canını yakmamaya özen gösteriyo 1 dk bile sürmüyo
Sonsy iyi islerini halletmissin ne guzel. Ben her banyoda
Ben kum dökmüştüm 5. ayda. Genelde tek tarafta sancı oluyor ve tuvaletin kesik kesik çıkıyorsa, çok tuvaletin geliyorsa kumdur demişti doktor. Çok süt içiyorsan kalsiyum oksalat fazlası oluyormuş bünyede ve gebelerde sık görülen bir durummuş. Çaresi bol su içmek demişti.
hmmm nişan yada su gelmeden bişey olmazmı? bu sancılardan dolayı açılma falan olmuyomu kı bende ondan korktum acılma olurmu dıye....evet ılk bebek benımkı ve eşi aşagıda oldugu için normal doğum olması bıraz zor görünüyor...
var canım bi yerde duymustum bebekte sancı oluyomus rahat olamıyomus onun için kasıyomus kendını dogruda yanı bizede yansıyo ama yavrularımız da kasılıyolar işte karın sertleşiyo ben yürüyorum derın nefes alıyorum ovuyorum karnımı 5 dakka snra geçiyo ama sürekli oluyo eger yatıyosam kalkamıyorum dönemıyorum beklıyorum sertleşmesi geçsin die demekkı hepimizde oluyomus böyle seyler bide midem cok fena acıyo o zamn :26:
anladm cnm onn için erken olcak olsun bebegın saglıklı olsunda inş.. nişan veya su gelmeden acılma olur tabı ama kasık bel agrısıda olur die biliyorum ama sende ve bende sol tarafta gelip gecici sancılar dogum sancısı olmaz adet sancısı gibi olur sürekli olur gittikçe şiddetlenir acısı ama bazılarıda varkı hiç acı agrı olmadan dogum yapıyolar kişiden kişiye fark ediyo cnm ama korkma bence ya az kalmıs zaten 38 haftaya kadar bekler inş.. bebişin
Birsey almayacagini saniyordum aksam elinde oyuncak ayili vazolu bir gul ve kutu cikolata ile gelmis. Cok sasirdim ve mutlu oldum. Gunduz de buraya kotu seyler yazmistim :)))
canim siz iki gundur saglik problemleri ile ugrasiyordunuz alamamistir. Ben de beklemiyordum hem benimki gecen sene beni uzmustu onu telafi icin aldi eminim. Su siralar zaten boyle gunlerin bir onemi yok biz saglikli olalim bebeklerimiz saglikla gelsin yeterNe guzel surpriz yapmis. Benim esim bi sey almadi.
Hergun hickiriyor 1 ya da 2 dk suruyor
ya bu kasılmalar bana normal gelmiyor ama hayırlısı bakalım şimdi varya ağlayacam 8 yıldır dağ başındayım bir gidemedim merkeze şimdi merkezde olsam gidip gelmiştim bile hastaneye ama şimdi bu sattte 1saatlik yol yoldesen dağ başı kıvrım kıvrım kimseler yoktur zaten gece gece sbaaha kadar bakalım devam ederseki edecek gibi artık sabah düşeriz yola
ya bu kasılmalar bana normal gelmiyor ama hayırlısı bakalım şimdi varya ağlayacam 8 yıldır dağ başındayım bir gidemedim merkeze şimdi merkezde olsam gidip gelmiştim bile hastaneye ama şimdi bu sattte 1saatlik yol yoldesen dağ başı kıvrım kıvrım kimseler yoktur zaten gece gece sbaaha kadar bakalım devam ederseki edecek gibi artık sabah düşeriz yola
benim de sanki karnımda damar tık tık atıyor gibi oluyor demekki hıçkırmaymış hergün oluyor benim de bebişlerin midesi büyüyordur,birkeresinde doktor kontrol ederken hıçkırmaya başladı diyorki hanginiz hıçkırıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?