arkadaşlar epey bi sayfa okudum, yoruldum valla ne çok kaynatmışsınız
yalnız çok şaşırdım, ne çok sezaryen tarihi alınmış
herkeste mi problem var, bu doktorlar mı işin kolayına kaçıyorlar
inanın üzüldüm okuyunca
cemrem paylaşımın da çok güzel olmuş
teşekkürler
o kalp atısı gıbı olan seyler hıckırmak mı oluyormus hiç bilmiyordum ben bunu :)
canim tebrik edrim az kalmis.masallah sana sancida cekmeye razisin.insallah hakkinda hayirlisi olsun.agrisiz sizisiz gelsin kizin dunyayaevet canım bu durumda prof olan Doktora karar verdim ki hatta ikitane doktor girecek Doğuma ilginç vaka olack galiba kuzum:) doktorumda onun gibi bişey söyledi astım konusunda daha rahat bi yaşam geçirir dedi seve seve kabul ettim. En son geçen hafta 2700 gramdi yaklaşık On günde 400gram almış. Bu arada boyunu sormak aklıma gelmedi, hatta heyecandan ultrason kağıdını bile almadan gelmişim :):)
gecmis olsun canim.iyi olmana sevindimben kızım hastaneden geleli 1 saat oldu...
dün akşam kasıklarıma ve belime adet sancısı girdi....sonra karnım kasılmaya başladı...hemen doktoru aradım gel dedi...nst girdim kasılmalarım 60-70 arasında değişti...kasılma arttıkça bebeğimin kalp ritmi çok düştü....doktor yine yatış verdi ve ilk alttan muayenemi oldum...1 cm.açıklık varmış...kasılmaların 20 dak.10 dak.düştü en son sabaha karşı elim belimde sancımı dindirmeye çalıştım oda içinde bir oraya bir buraya....sabah doktor servise çıktığında kasılmamda sancımda bitti....akşama kadar yine hastanedeydim 4 serum yedim yine alttan muayene oldum sancı bitince açılmada durmuş....salı günü kontrol var....bebekim kordondan zaten kilo alamıyor...bi de şimdi kasılıp duruyor....salı günü sanırım kesin doğum tarihini alırız....
doktorun cok kicik biriymis canimDun gece ben de cok sancilandim. Sabah bir seyim yoktu. Doktora soyledigimde dogum sancisi aksam baslayip sabah gecmez dedi. Hic acilman olmus mu? Keske gece arasaydin demedi. Gobek kordonu bogazina dolanmis mi dedim. Ona da sureklilik diye bir sey yok. Simdi dolanmas az sonra dolanir, o onemli degil dedi.
aaa ne guzel.saglikla kavus bebisineDoğum tarihimi ayın 18 ine aldık sabah 8 de ameliyata girecem çok korkuyorummmmm
tebrikler simdiden.sezeryan tarihimi aldım :) 2 gün önce kontrolüm vardı ve ayın 18-02-2013 tarihine doktorum sezeryan randevusu verdi. başka varmı sezeryan için tarih alan ?
gecmis olsun tatlim.hastaneye uzak olmak kotu,insallah hafifler agrilarinya bu kasılmalar bana normal gelmiyor ama hayırlısı bakalım şimdi varya ağlayacam 8 yıldır dağ başındayım bir gidemedim merkeze şimdi merkezde olsam gidip gelmiştim bile hastaneye ama şimdi bu sattte 1saatlik yol yoldesen dağ başı kıvrım kıvrım kimseler yoktur zaten gece gece sbaaha kadar bakalım devam ederseki edecek gibi artık sabah düşeriz yola
kızlar herkese merhaba,uzun zamandır yazmadım ben de,okuyorum ama:)
aynı kasılmalar bNDE DE başladı 2,3 gündür.ama normal süreçlerdir sanırım,izne de ayrıldım,evde olmak ne iyiymiş,gece uyuyamasam bile gündüz uyuyorsun:)
13 kg aldım,hatta son 15 gündür hiç kilo almadım ama bebiş 400 gr almış.kızımın odası hala gelmedi ama cantalarımız hazır,kapı ssüsü ve şeker siparişlerimi verdim.
egzersiz ve hergün 2 km ye yakın yürüyoruz eşimle.
kızlar alt kemikerimde yani vajina kemiklerimde cok agrı oluyor,sopayla vurulmuş gibi.
bizde durumllar böyle:)
kuran okumayı bilen arkadaşlar meryem,fetih ve yusuf surelerini okuyalım...
eveeet canim yaaa bendede ayni agrilar oluyo valla.cok zor oluyoo.ama ben gece uyuyamadim zamanlarda bile gunduz uyuyamiyorum.hiic uykum olmuyo.bazen aksama dogru uyku basiyo ama o zaman da ben uyumuyorum gece uyuyamam diye.
hoşgeldin canım ne yaptın çamaşırları yıkadın mı hazırlıklar nasıl gidiyor.
2013, canım sen nasılsın ? 2 gündür girmedin bugünde girmesen meraklanacaktım temizlik vardı diye 2 gün müsade ettim bakkk :)) nasılsın ilkim elifimiz nasıl ?
günaydınlar..
hoşgeldinn. seni burda her sabah görmeye alışmıştık. dün gece aklımdan geçtin, ne zamandır yazmıyo diye, ben yattıktan sonra yazmıssın. hadiselerden papatya kıssadan hisse bahsetmiş. bizde herşey yolunda sayılır. artık kasılma ve ağrılar başgösterdi.
Allah senin de yardımcın olsun, kolay gelsin. :)
bugun daha da erkenciyim :) çok uyuyamıyorum. bugun çantamı hazırlamaya karar verdim. birkaç eksiğim var onları da pazartesi okul çıkışı alıp koymayı düşünüyorum. 32.haftamdan beri (ilk iki günü hariç) evde oturuyorum ama çalışıyor gözüküyorumşimdi 3 gün gideceğim. 36ya girdiğim perşembe günü bırakacağım kızlar. ondan sonra da gelsin doğum.
doğumdan sonra daha zor diyorlar ama bence hiç de öyle değil. hiç olmazsa ağrımız sızımız olmaz elimiz ayağımız tutar. şimdi ne kalkabiliyoruz ne yatabiliyoruz ne işimizi gücümüzü yapabiliyoruz. valla bence hamilelik daha zor. yorulsak bile bebeğimize keyfile bakarız.
Ben de saat 4 ten beri uyanigim.
Haklisin dogursak daha rahar ederiz.
akşam erken yattın tabi :) bu arada nasılsın canım var mı bir sıkıntın ?
db55 canım sizin evlilik yıldönümünüz bebeğin doğum tarihi ile aynı sanırım
Erken yattim erken kalkinca uyuyamadim. Saat 9 olsun doktoru ariycam fl icin. Fl degeri 4 hafta geri cikmis
Evet 15 mart. Ama sezeryan olacak o da 6 mart esimin dogum gunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?