2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
arkadaşlar epey bi sayfa okudum, yoruldum valla ne çok kaynatmışsınız

yalnız çok şaşırdım, ne çok sezaryen tarihi alınmış
herkeste mi problem var, bu doktorlar mı işin kolayına kaçıyorlar
inanın üzüldüm okuyunca

cemrem paylaşımın da çok güzel olmuş
teşekkürler

haklısın cnm.. artık öyle bir hale geldik ki biri normal doğum yapsa ''aaa sen normal mi yaptın hayret doğrusu,normal doğum mu kaldı ayol'' diyecek vaziyetteyiz..

o kalp atısı gıbı olan seyler hıckırmak mı oluyormus hiç bilmiyordum ben bunu :)

öyle tahmin ettim yoksa ne olabilir ki pıt pıt o sesler seyirmeler mutlaka bebiştir önceden yoktu çünkü afacanlar büyüdükçe bugün bir tekme attı ama dedim bu nasıl bişey çıkmak istiyorum der gibi :)

çevremizde bile kalmadı artık normal doğum yapan hangisi hayırlısıysa o olsun hanımlar

canim tebrik edrim az kalmis.masallah sana sancida cekmeye razisin.insallah hakkinda hayirlisi olsun.agrisiz sizisiz gelsin kizin dunyaya
gecmis olsun canim.iyi olmana sevindim
doktorun cok kicik biriymis canimama kendini uzme.boyle birsey yapmaz bir sey olsa soylerdi.gecmis olsun
Doğum tarihimi ayın 18 ine aldık sabah 8 de ameliyata girecem çok korkuyorummmmm
aaa ne guzel.saglikla kavus bebisine
sezeryan tarihimi aldım :) 2 gün önce kontrolüm vardı ve ayın 18-02-2013 tarihine doktorum sezeryan randevusu verdi. başka varmı sezeryan için tarih alan ?
tebrikler simdiden.
gecmis olsun tatlim.hastaneye uzak olmak kotu,insallah hafifler agrilarin

merhaba arkadaşlar..
bende sizler gibi mart annesi olacağım kısmetse..
sizi sürekli takip ediyorum ama sadece okuyorum:)))
çünkü ne zaman bir sıkıntım olsa ve birilerine sorup bir cevap alıp rahatlamak istesem
bu sayfada cevabımı buluyorum ve yazmadan okuduğum cevapla rahatlıyorum
çünkü sıkıntılar şikayetler hep aynı olunca çareler de aynı oluyor haliyle..

bende de heyecan hat safhada
ama henüz ufukta doğum görünmüyor ama maaşalalh topik hızlı..
doğumlar başladı bilee..
maaşalalh diyorum ve herkese sağlıklı hayırlı acısız ağrısız çooookk güzel bir anı
bırakacak doğumlar diliyorum
10 gün sonra kontrolüm ve çatı muayenesi yapılıp doğumun nasıl olacağı aşağı yukarı belli olacak..
allah nasip ederse normal doğumu çokk istiyorum tabii sağlıkla ve vakti zamanında..
ribirimize bol bol dua edelim arkadaşlar çünkü gerçekten duayla yürüyrr her şeyy...

kızlar herkese merhaba,uzun zamandır yazmadım ben de,okuyorum ama:)
aynı kasılmalar bNDE DE başladı 2,3 gündür.ama normal süreçlerdir sanırım,izne de ayrıldım,evde olmak ne iyiymiş,gece uyuyamasam bile gündüz uyuyorsun:)
13 kg aldım,hatta son 15 gündür hiç kilo almadım ama bebiş 400 gr almış.kızımın odası hala gelmedi ama cantalarımız hazır,kapı ssüsü ve şeker siparişlerimi verdim.
egzersiz ve hergün 2 km ye yakın yürüyoruz eşimle.
kızlar alt kemikerimde yani vajina kemiklerimde cok agrı oluyor,sopayla vurulmuş gibi.
bizde durumllar böyle:)
kuran okumayı bilen arkadaşlar meryem,fetih ve yusuf surelerini okuyalım...

eveeet canim yaaa bendede ayni agrilar oluyo valla.cok zor oluyoo. ama ben gece uyuyamadim zamanlarda bile gunduz uyuyamiyorum.hiic uykum olmuyo.bazen aksama dogru uyku basiyo ama o zaman da ben uyumuyorum gece uyuyamam diye.

eveeet canim yaaa bendede ayni agrilar oluyo valla.cok zor oluyoo. ama ben gece uyuyamadim zamanlarda bile gunduz uyuyamiyorum.hiic uykum olmuyo.bazen aksama dogru uyku basiyo ama o zaman da ben uyumuyorum gece uyuyamam diye.

gündüz ben de uyuyamıyorum ama gece 1 ,2 gibi yatırorum,5 gibi uyanıyorum,sonra 6 ya kadar ayaktayım,yeniden yatıyorum 11 de kalkıyorum:)kasılmaların adı braxton hilks kasılmalarıymış,normalmiş:)netten öğrendim..

hoşgeldin canım ne yaptın çamaşırları yıkadın mı hazırlıklar nasıl gidiyor.

2013, canım sen nasılsın ? 2 gündür girmedin bugünde girmesen meraklanacaktım temizlik vardı diye 2 gün müsade ettim bakkk :)) nasılsın ilkim elifimiz nasıl ?

Selam kızlar hepinizi çok özledim. İşdeyken ne güzel hergün görüşüyorduk. İzne ayrıldım ayrı kaldık. Gerçi benim evin işleri, yıkama ütüleme olayları devam ediyor. Bitsin oturup kızımı beklemeye başlıyayım ozaman görüşürüz dicem. O zamanda bir çoğunuz doğum yapmış olacaksınız :))

Hepinize iyi geceler...

bugun daha da erkenciyim :) çok uyuyamıyorum. bugun çantamı hazırlamaya karar verdim. birkaç eksiğim var onları da pazartesi okul çıkışı alıp koymayı düşünüyorum. 32.haftamdan beri (ilk iki günü hariç) evde oturuyorum ama çalışıyor gözüküyorum şimdi 3 gün gideceğim. 36ya girdiğim perşembe günü bırakacağım kızlar. ondan sonra da gelsin doğum.

doğumdan sonra daha zor diyorlar ama bence hiç de öyle değil. hiç olmazsa ağrımız sızımız olmaz elimiz ayağımız tutar. şimdi ne kalkabiliyoruz ne yatabiliyoruz ne işimizi gücümüzü yapabiliyoruz. valla bence hamilelik daha zor. yorulsak bile bebeğimize keyfile bakarız.

Ben de saat 4 ten beri uyanigim.
Haklisin dogursak daha rahar ederiz.

db55 canım sizin evlilik yıldönümünüz bebeğin doğum tarihi ile aynı sanırım

akşam erken yattın tabi :) bu arada nasılsın canım var mı bir sıkıntın ?

Erken yattim erken kalkinca uyuyamadim. Saat 9 olsun doktoru ariycam fl icin. Fl degeri 4 hafta geri cikmis.

db55 canım sizin evlilik yıldönümünüz bebeğin doğum tarihi ile aynı sanırım

Evet 15 mart. Ama sezeryan olacak o da 6 mart esimin dogum gunu

Erken yattim erken kalkinca uyuyamadim. Saat 9 olsun doktoru ariycam fl icin. Fl degeri 4 hafta geri cikmis

Evet 15 mart. Ama sezeryan olacak o da 6 mart esimin dogum gunu

ara tabi için rahat etsin. benim ultrason çıktılarımda hiç o değerler yazmıyor. bir kere verdiği çıktıda görmüştüm diğerlerinde hiç yoktu. bir yere tıklayıp açması gerekiyor sanırım. çünkü diğerinde bir menüye tıklamış değerler gözükmüş.

ne güzel tarihler denk gelmiş. beraber kutlarsınız. bizim de eşimle doğum tarihim aynı ama bu pek iyi olmuyor

Gunaydın yatakta dön dur tam uyku havası ama ıyuyamıyorum yahu:26:

Gunaydın canlarım.izne ayrılınca cok giremıyorum.evı alt ust ettm sıl,supur,perdeler halılar hepsı bıtti cok sukur.cantalarmzda hazır.bı terlık alcam hastane ıcın.3 martta gunum bıtıyo.bakalım ne olck.nst de de 2 haftadır hersey normal.ınsallah yarın kı kontrolde de ıyı cıkar.baskentte has.dogum yapacak olan cokmus gecmısı okuyunca gordum.dogumhand gorusurz kızlar hepınızı opuyorum.bebeklerı doganlara goz aydınları olsun dargphsı basımıza

nasılsınız? sevgililer gününüz nasıl geçti?
eşime bi gömlek aldım ben de. birde pasta alıp kestik. yalnız romantik bi film izleyelim diye film aldık ama film çok saçma çıktı ya. bişey anlamadık.

geçmişe çok dalamadım ama özokundan haber yok sanırım. hikayesini paylaşırsa bilgimiz olsun kızlar..

Porselen bebeg in doğumu bugündü sanırım. umarım sağlıcakla alır kucağına. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

dün lohusa şerbetimizi aldık. minik küpler halinde olanlardan aldım. kalıplar halinde olanlar da vardı ama bunlar daha pratik. kaynar suya atılıyo sadece.

dün beşiği aldığımız mağazayı aradık, 2 haftadır gelip kuracaklar, dedik hafta sonuna kadar gelmezse iptal edicez diye.

yarın kızımla randevum var, heyecan yaptım bu kez. umarım nts ye girebilirim.

2013 canım hazırlıklarını bitirince o güzel hastane süslerini, bebek şekerlerini, kurabiyelerini kısacası mağrifetlerini bizimle paylaş olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…