2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

evet ayarlamisiz gibi martta oldu.

doktorun tel i kapaliydi mail attim ben de. beslenmeme daha cok dikkat edicem, oluruna birakicam artik.

kızlar bugün nasılsınız bakalım...ben biradan doktora gideceğim 1 saat sonra randevum var =) bakalım neler söyleyecek doktor hanım =) =)
bebişkomu görcem inşallah kilo almıştır =) 1 haftada ne kadar alabilirse =) hakkımızda hayırlısı =)

kızlarrrr gunaydın anca girebildim ne yazmısınız beee 44 sayfa var nasıl okuycam yaaa umarım herkes ıyıdırr ben dun dogurmadım yaa artık korkmuyorum kaltukları obur odaya kadar tasıdım D: benım sevgılıler gunumde ole gectı canım sıkılmıstı artık herkez aa su yapılcak yok sunu suraya alcaz ma kımsede ıcraat yok tu ben de yaptım kendım rahatladım kımse dogurdumu naptınız fırsat buldukca okuycam gecmızı opyrum sızı doktora gıtmıstık bız carsamba gunu 2900 dedı az degıldı dedım gene kızdı ıyısınız dedı ınsallh soledıgı gıbıdırrr nese 3 u gecsınde dogana kadar cok kılolu olmasın zaten normal dogurmak ıstıyorum cokkk yaaa ınsallh en ıyı sekılde sonlanır hamılelıgımız kızlarrr....

herkeslere günaydın. Nasılsınız ? sancılarda artış var artık sanırım, mart görünümlü şubat anneleri lafı tam yerinde olmuş :) çoğunuz şubat annesi olacaksınız, bizim gibi tarihi mart sonunu gösterenlerde ancak mart annesi olcak :) hayırlısıyla hepimize tabi. ..

dün sevgililelr gününde eşim bana pasta yollamış :)) hamile için sanırım en güzel hediye, tembihlemiştim o günlerde çiçek alma sevmiyorum bize özel olsun diye.hani doğumgünü evlilk yıldönümü tamamda bu bence önemsiz.aferim benim akıllı kocama sözümü dinlemiş, bana özel olan günde alsın ben napim herkesin kutladığı gündeki çiçeği. içimde bi erkek var galiba :)) amaaa doğumda isterim ona göre dedim bu da kadınsal yanım ....

belgincim, canım hayırlı doğumlar olsun inş.kızın farklı bi doğum vakası demek :)) sağlıkla gelsinde olmadı heöşirelerden hastabakıcalardan rica edersin eksik kalan durumları temiz olmayan yerler için uyarırsın.allaha emanet olsunlar inş...

cemrem, rüyan hayrolsun inş.tabi erkeklere göre kolay :)) keşke olsada gerçi oda ayrı.valla annen haklı şeker izni kopardın içeri girmiyosun :) hoş dünde girilecek gibi değildi ki ben işe zor döndüm öğle arası, kıpırdıyo insnaın içi.

db55, dr un biraz sert mi ? ayy ne güzel babasıyla aynı tarihte doğacaklar he :)) ee balık erkekleri zor mu ? duygusallığıyla zorluyo mu peki ? ben hiç duygusal olmadığımdan bu konu önemli benim için ?

edlin, o hurafeye hem inanıyorum hem gülüyorum.yaşayanlar olmuş ya olursa diyorum.bende koklamamaya dikkat ettim, nara da dokundurmadılar.ama beyeaz gül kokladım burnumada değdi, şimdi nolcek :)) beyaz lekesimi olcak oğlumun ? allah korusun yya :....

lalam, benim oğlumda ara ara hıçkırıyo.dün epey uzun hıçkırdı ama 5 dk filan.

Senle haftamiz ayni. Insallah kilosu iyidir. Git gel bekliyoruz.

Blik burcunu hic sevmiyorum. Cok duygusallar. Ornegin dizide aci ceken yasli bir kadin gorse annesi gelir aklina, gozu sulanir. Annesi hayatta. Doktorum cok suratsiz ya. Bir de agzindan cimbizla laf aliyorum. Kendi kendine bakiyor yorum yapmiyor. Kizdirmak da istemiyorum. O olmazsa kim yaptircak dogumumu. Bana 2 hafta sonra gel demisti. 1 hafta sonra gidicem. Beklemem o kadar.

günaydın kızlar geçmişi alelacele okudum alıntılayamadım

annemin bugün gelme ihtimali var kalamayacağım yarın doktor kontrolümüz var bakalım bende tarih alıcam kısmetse öpüldünüz kocamann hoş sohbetler

bende bundan korkuyodum :) ağlak çocuklar olcaklar desene :) dr un böyle olması çok kötü cidden insan zaten hevesle gidiyo, bakışlarının değişmesinden korkuyı, hani paylaşması gerek ama boşver sert çıkma sen yine dediğin gibi yine onlara muhtacız, bide gelmişiz sona yeni dr da arayamayız.hadi bakalım haftaya ne diyecek ?

canım nerden aldın kup kup lohusa serbetını bn bulamadım

Günaydın, Hayırlı haberlerini bekliyoruz merak etme almıştır kilo

Günaydın canım maşallah bebeğine inşallah hayırlısıyla normal doğum yaparsın bende normal doğum yapmayı çok istiyorum ama hayırlısı son ana kadar ne olur bilemiyor insan

Günaydın Güzel Anneler,

2 gündür sağ ayak bileğim ( iç tarafı) ve 3 parmak yukarıya kadar ağrıyor ve şiş ayaklarımı yukarı kaldırıp buz koyunca iniyor ama ağrısı geçmiyor, korktum bugün annemin yanına gittim kanımı aldı akşam çıkar sonuçlar, enfeksiyon yada başka birşey var mı diye bakıcaklar, idrarda protein çıkışı var mı diye bakıldı çok şükür yok, prensimin kalp atışlarını dinlediler biraz sancım çıktı , sonuçlar çıksın şişlik geçmez ve ağrı devam ederse doktoru arıcam, netten araştırdım pre-eklemsi var diyo ama şişme dışında başka bir belirti yok yani tansiyonum en baştan berri düşük zaten diğer değerlerim de çok iyi bekliyoruz, sizde de böyle olan var mı ?

Günaydın canım maşallah bebeğine inşallah hayırlısıyla normal doğum yaparsın bende normal doğum yapmayı çok istiyorum ama hayırlısı son ana kadar ne olur bilemiyor insan

ınsallh canımm yaaa cok ıstıyorum cookkk sonucta dogal yol bu cok uzulcem eger yapamazsam yuruyup hareket edıp duruyorum ınsallh normal dogum hayırlısıdır ve ole dogururuzzz D

ınsallh canımm yaaa cok ıstıyorum cookkk sonucta dogal yol bu cok uzulcem eger yapamazsam yuruyup hareket edıp duruyorum ınsallh normal dogum hayırlısıdır ve ole dogururuzzz D

şu anki durum normali mi gösteriyor. doktorun ne diyor ? ben de çok istiyorum ama daha hiç konuşmadık haftaya muayenem

ben şimdilik normal doğum yapacak gibiyim,son anda bi aksilik çıkmazsa tabii..bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. oğlum da bi sağdan bi soldan dürtüp duruyo kaç gündür ,tikli gibi sağa sola kıvranıp duruyorum dün çantalarımızı hazırladık,beni değil ama annemi erken doğum telaşı sardı..çevremde de 37 de doğum yapan çok,bakalım bizimki dünya kadınlar gününü bekleyecek mi

doktor sana ne dedi canım normal olması için nasıl bir süreç gerekiyor. ben henüz belirsiz beklemedeyim. meraktayım...

herkese günaydın dün ev temizledim hiç giremedim akşamda baygın gitmişim bugünde misafir gelcek mutfağa dalcam birazdan ama ilk önce geçmişi okumam la<zım nolmuş nolmamış öğrenmeliyim ayyy ozokun doğurdu dimi bi an önce gelsede foto paylaşsa bari porselen bebekte bugün doğurcaktı rabbim kolaylıklar versin onada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…