ara tabi için rahat etsin. benim ultrason çıktılarımda hiç o değerler yazmıyor. bir kere verdiği çıktıda görmüştüm diğerlerinde hiç yoktu. bir yere tıklayıp açması gerekiyor sanırım. çünkü diğerinde bir menüye tıklamış değerler gözükmüş.
ne güzel tarihler denk gelmiş. beraber kutlarsınız. bizim de eşimle doğum tarihim aynı ama bu pek iyi olmuyor
kızlar bugün nasılsınız bakalım...ben biradan doktora gideceğim 1 saat sonra randevum var =) bakalım neler söyleyecek doktor hanım =) =)
bebişkomu görcem inşallah kilo almıştır =) 1 haftada ne kadar alabilirse =) hakkımızda hayırlısı =)
herkeslere günaydın. Nasılsınız ? sancılarda artış var artık sanırım, mart görünümlü şubat anneleri lafı tam yerinde olmuş :) çoğunuz şubat annesi olacaksınız, bizim gibi tarihi mart sonunu gösterenlerde ancak mart annesi olcak :) hayırlısıyla hepimize tabi. ..
dün sevgililelr gününde eşim bana pasta yollamış :)) hamile için sanırım en güzel hediye, tembihlemiştim o günlerde çiçek alma sevmiyorum bize özel olsun diye.hani doğumgünü evlilk yıldönümü tamamda bu bence önemsiz.aferim benim akıllı kocama sözümü dinlemiş, bana özel olan günde alsın ben napim herkesin kutladığı gündeki çiçeği. içimde bi erkek var galiba :)) amaaa doğumda isterim ona göre dedim bu da kadınsal yanım ....
belgincim, canım hayırlı doğumlar olsun inş.kızın farklı bi doğum vakası demek :)) sağlıkla gelsinde olmadı heöşirelerden hastabakıcalardan rica edersin eksik kalan durumları temiz olmayan yerler için uyarırsın.allaha emanet olsunlar inş...
cemrem, rüyan hayrolsun inş.tabi erkeklere göre kolay :)) keşke olsada gerçi oda ayrı.valla annen haklı şeker izni kopardın içeri girmiyosun :) hoş dünde girilecek gibi değildi ki ben işe zor döndüm öğle arası, kıpırdıyo insnaın içi.
db55, dr un biraz sert mi ? ayy ne güzel babasıyla aynı tarihte doğacaklar he :)) ee balık erkekleri zor mu ? duygusallığıyla zorluyo mu peki ? ben hiç duygusal olmadığımdan bu konu önemli benim için ?
edlin, o hurafeye hem inanıyorum hem gülüyorum.yaşayanlar olmuş ya olursa diyorum.bende koklamamaya dikkat ettim, nara da dokundurmadılar.ama beyeaz gül kokladım burnumada değdi, şimdi nolcek :)) beyaz lekesimi olcak oğlumun ? allah korusun yya :....
lalam, benim oğlumda ara ara hıçkırıyo.dün epey uzun hıçkırdı ama 5 dk filan.
Blik burcunu hic sevmiyorum. Cok duygusallar. Ornegin dizide aci ceken yasli bir kadin gorse annesi gelir aklina, gozu sulanir. Annesi hayatta. Doktorum cok suratsiz ya. Bir de agzindan cimbizla laf aliyorum. Kendi kendine bakiyor yorum yapmiyor. Kizdirmak da istemiyorum. O olmazsa kim yaptircak dogumumu. Bana 2 hafta sonra gel demisti. 1 hafta sonra gidicem. Beklemem o kadar.
nasılsınız? sevgililer gününüz nasıl geçti?
eşime bi gömlek aldım ben de. birde pasta alıp kestik. yalnız romantik bi film izleyelim diye film aldık ama film çok saçma çıktı ya. bişey anlamadık.
geçmişe çok dalamadım ama özokundan haber yok sanırım. hikayesini paylaşırsa bilgimiz olsun kızlar..
Porselen bebeg in doğumu bugündü sanırım. umarım sağlıcakla alır kucağına. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
dün lohusa şerbetimizi aldık. minik küpler halinde olanlardan aldım. kalıplar halinde olanlar da vardı ama bunlar daha pratik. kaynar suya atılıyo sadece.
dün beşiği aldığımız mağazayı aradık, 2 haftadır gelip kuracaklar, dedik hafta sonuna kadar gelmezse iptal edicez diye.
yarın kızımla randevum var, heyecan yaptım bu kez. umarım nts ye girebilirim.
2013 canım hazırlıklarını bitirince o güzel hastane süslerini, bebek şekerlerini, kurabiyelerini kısacası mağrifetlerini bizimle paylaş olur mu?
kızlar bugün nasılsınız bakalım...ben biradan doktora gideceğim 1 saat sonra randevum var =) bakalım neler söyleyecek doktor hanım =) =)
bebişkomu görcem inşallah kilo almıştır =) 1 haftada ne kadar alabilirse =) hakkımızda hayırlısı =)
kızlarrrr gunaydın anca girebildim ne yazmısınız beee 44 sayfa var nasıl okuycam yaaa umarım herkes ıyıdırr ben dun dogurmadım yaa artık korkmuyorum kaltukları obur odaya kadar tasıdım D: benım sevgılıler gunumde ole gectıcanım sıkılmıstı artık herkez aa su yapılcak yok sunu suraya alcaz ma kımsede ıcraat yok tu ben de yaptım kendım rahatladım kımse dogurdumu naptınız fırsat buldukca okuycam gecmızı opyrum sızı doktora gıtmıstık bız carsamba gunu 2900 dedı az degıldı dedım gene kızdı ıyısınız dedı ınsallh soledıgı gıbıdırrr nese 3 u gecsınde dogana kadar cok kılolu olmasın zaten normal dogurmak ıstıyorum cokkk yaaa ınsallh en ıyı sekılde sonlanır hamılelıgımız kızlarrr....
Günaydın canım maşallah bebeğine inşallah hayırlısıyla normal doğum yaparsın bende normal doğum yapmayı çok istiyorum ama hayırlısı son ana kadar ne olur bilemiyor insan
ınsallh canımm yaaa cok ıstıyorum cookkksonucta dogal yol bu cok uzulcem eger yapamazsam yuruyup hareket edıp duruyorum ınsallh normal dogum hayırlısıdır ve ole dogururuzzz D
ben şimdilik normal doğum yapacak gibiyim,son anda bi aksilik çıkmazsa tabii..bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. oğlum da bi sağdan bi soldan dürtüp duruyo kaç gündür ,tikli gibi sağa sola kıvranıp duruyorumdün çantalarımızı hazırladık,beni değil ama annemi erken doğum telaşı sardı..çevremde de 37 de doğum yapan çok,bakalım bizimki dünya kadınlar gününü bekleyecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?