doktor sana ne dedi canım normal olması için nasıl bir süreç gerekiyor. ben henüz belirsiz beklemedeyim. meraktayım...
valla kızlar hayretler içinde okuyorum çünkü ben kahvaltımı bile zor hazırlıyorum :) hemen bacağıma kramp giriyor. temizlik yaparken düşünemiyorum bile kendimi. maşallah sizlere ama dikkat edin
canımmm ben devlet hastanesine gidiyorrum doktorum suana kadar hep testlerımı yaptırdı Allah a sukur hep ıyı cıktı saglık ocagında herzamn kan degerlerıme ıdrar tahlıllerıme bakıldı bendede hıc kanma felan olmadı sorunum olmadı yanı sımdıye kadar yanı bole sorunsuz bır suractı sımdıye kadar evet agrılarım oluo kasılmalarım karın sertlesmelerım ama doktor hıc kotu bısey solemedı kılosu suan 2900 ıyımı dıe soruyorum kızıyor hıcbırzamn kılolu bebek anne ıyı degıldır dıyor ...cok yuruyorum cok hareket edıyorum ..nts ye bı 35 haftada bıde 38 haftada gırdım ıyıydı ..sızce durum nasıl dedım hersey normal dedı öle canım ole herseyı anlattım kı soruların cevap bulsunşu anki durum normali mi gösteriyor. doktorun ne diyor ? ben de çok istiyorum ama daha hiç konuşmadık haftaya muayenem
canımsın gectıgıne sevındım bendede aynı durumlar var çok takılma tabı eger rısklı bır gebelık degılse bende cok agrı sancı atlattım ve kendımı cok zorladıgım zamnlatrda oluyor dınlenmeye calısıyorum bende saga sola donemıyorum artık yurumek zor helede merdıven cıkmak ama yurmeye calıs cok takılma agrılara rahat bır pozısyon bulmaya calıs canım gecene kadar ole beklemeye calıs gecelerı ozellıkele bendede oluyor korkma hayırlısı hepımıze ınsallhgünaydın kızlar umarım güzel bir gün olur... dün akşam sol tarafımdaki büyük sancı suan gecti sanırım erken sancı degıldi..sabah uyandıgımda yataktayken ıyıydı ama saga sola dönmek artık agrı verıyor alt karına bıde yürümek( bebiş asagıya indi herhalde bu hafta basladı bu baskılar çünkü.. sizlerin bebişler indimi asagıya
benim eşim balık burcu
ben çok memnunum valla
aşırı duygusal oluyorlar, çok romantik oluyorlar
özel günleri ve özel anları unutmuyorlar
ama karşılarındaki hödük olunca da çabuk kırılıyorlar
bızım sevgılıler gunumuz kotudu boya badanda sonrası temızlıgı yaptım odadan odaya koltuk tasıdım kımseyı beklıyemıcem artık tak ettı kendım yaptım bebegımle konustum annen bunları yapmazsa hastalanacak rahat dur evımızı guzellestırelım dedım hep DEki Görüntüle 633573 Eki Görüntüle 633574 günaydın annelerr bizimde sevgililer günümüz karanlık gectı ben hedıye almadım bsy yapmıcam demıstım ztn esım saolsun kocaman çicek buketıyle geldı yemek yedık oturduk fln elektrıkler kesıldı karanlıkta mumlar eşlıgınde oturduk kardes kardes:) bakim yakınlaşıyım brz dedim yok çok az kaldı bşy olmasın dio ben daha 1 ay var dedım aklı çıkıo korkuo brz daha önce doktor uyarmıstı ama sonra bısıde demedı:)bizde durum böle sizde nasıl?
bu arada kontrole gıdıcek olanlar varmıs inş iyi haberlerınızı beklıyoruz? ve doğum yapanların hikayelerını ççooook merak edıyorum umarım kısa surede toparlanıp yazarlar mutlu haberleri.
kızlar bugun bebek sekerlerımı sıparıs verım dıorum ama kararsızım bırde sızden fıkır almak ıstıyorum ,bırde kaç adet aldınız siz?
bugün bizim de doktor kontrolümüz var
inşallah her şey yolundadır ve biz de muhtemel doğum tarihimizi öğrenebiliriz bugün
Şifacım hadi güzel haberlerle gel, bakalım kızımızla ne zman kavuşcan ?
enise, canım ayağınıda gösterdin mi dr a anlayamadım ? inş idrarda filanda herşey yolundadır.
papatya, demek memnunsun :) tamam o zman, çok abartmadıkları sürece düşünceli bi erkekle birlikte olmak çok güzel, valla sanırım bizimkide öyle olcak.cidden hissediyorum mesela hareket ediyo kardeşlerime anneme diyorum gelin hareket ediyo, çocuk kesiyo hareketi onlar elini çekiyo bizimki başlıyo.utangaç yavru bizimki, keisn doğunca da duygusal olcak :) maşallah eşine, allah nazarlardan saklasın ... canım sen şuan 23 şubatı bekliyosun dimi ? Elif le Eren , Meriç ten büyük olcaklar, tarihlerimiz aynıydı ya senin doğumun benim içinde önem arz ediyo :)
mimi, canım altın yastığı çok hoş ben çok beğenmiştim onu.sepette güzel ama varsa bence bnaşka bi alternatifi değerlendir derim.
valla kızlar hayretler içinde okuyorum çünkü ben kahvaltımı bile zor hazırlıyorum :) hemen bacağıma kramp giriyor. temizlik yaparken düşünemiyorum bile kendimi. maşallah sizlere ama dikkat edin
ayy bızım cocuklarımızı kımse kırmasın yaaa balık olurlarsa herkez ole dıo romantık olcak dıo ınsallh olur esıne guzel suprızlerr yapar ama bunun ergenlıgıde varr kızlarrrD dogurcaz buyutcezde ergen olcaklar ayy ıananamyrummm
bızım sevgılıler gunumuz kotudu boya badanda sonrası temızlıgı yaptım odadan odaya koltuk tasıdım kımseyı beklıyemıcem artık tak ettı kendım yaptım bebegımle konustum annen bunları yapmazsa hastalanacak rahat dur evımızı guzellestırelım dedım hep D: oda dınledı benı canım benım ama aksam belım cok kotu olduuu .. yakınlasmaya gelınce o ıs nasıl yapılıo bılmıorum artık yakınlasakta olmuo olamıo
kım dogum yaptı yaa ben cok gerı kaldım umarum ıyıdır kendılerıde bebeıslerdeee evet hemen foto atsınlar toparlanıppcanım ben sepetını cok begendım guzelmışşş ...
ayy papatya senın kontrolun demek topıgın kontrolu demek ole heycan dorukta beklıorum ıyı haberlerle gel ınsallahhhhh
bende bundan korkuyodum :) ağlak çocuklar olcaklar desene :) dr un böyle olması çok kötü cidden insan zaten hevesle gidiyo, bakışlarının değişmesinden korkuyı, hani paylaşması gerek ama boşver sert çıkma sen yine dediğin gibi yine onlara muhtacız, bide gelmişiz sona yeni dr da arayamayız.hadi bakalım haftaya ne diyecek ?
günaydın kızlar umarım güzel bir gün olur... dün akşam sol tarafımdaki büyük sancı suan gecti sanırım erken sancı degıldi..sabah uyandıgımda yataktayken ıyıydı ama saga sola dönmek artık agrı verıyor alt karına bıde yürümek( bebiş asagıya indi herhalde bu hafta basladı bu baskılar çünkü.. sizlerin bebişler indimi asagıya
Eki Görüntüle 633573 Eki Görüntüle 633574 günaydın annelerr bizimde sevgililer günümüz karanlık gectı ben hedıye almadım bsy yapmıcam demıstım ztn esım saolsun kocaman çicek buketıyle geldı yemek yedık oturduk fln elektrıkler kesıldı karanlıkta mumlar eşlıgınde oturduk kardes kardes:) bakim yakınlaşıyım brz dedim yok çok az kaldı bşy olmasın dio ben daha 1 ay var dedım aklı çıkıo korkuo brz daha önce doktor uyarmıstı ama sonra bısıde demedı:)bizde durum böle sizde nasıl?
bu arada kontrole gıdıcek olanlar varmıs inş iyi haberlerınızı beklıyoruz? ve doğum yapanların hikayelerını ççooook merak edıyorum umarım kısa surede toparlanıp yazarlar mutlu haberleri.
kızlar bugun bebek sekerlerımı sıparıs verım dıorum ama kararsızım bırde sızden fıkır almak ıstıyorum ,bırde kaç adet aldınız siz?
bebek doğru pozisyonda duruyomuş canım,yani kafası aşağıdaymış,çatı muayenemi de yaptılar müsaitmişim normal doğuma,suyum da iyiymiş,haftaya tekrar kontrol var,bol bol su iç dedi doktor, erken doğum riskimin de olmadığını söyledi.o yüzden ben normal doğum yapacakmışım gibi hazırlıyorum kendimi ,zaten normal istiyodum..tabii Allah korusun her an değişebilir durumlar.
Şifacım hadi güzel haberlerle gel, bakalım kızımızla ne zman kavuşcan ?
enise, canım ayağınıda gösterdin mi dr a anlayamadım ? inş idrarda filanda herşey yolundadır.
papatya, demek memnunsun :) tamam o zman, çok abartmadıkları sürece düşünceli bi erkekle birlikte olmak çok güzel, valla sanırım bizimkide öyle olcak.cidden hissediyorum mesela hareket ediyo kardeşlerime anneme diyorum gelin hareket ediyo, çocuk kesiyo hareketi onlar elini çekiyo bizimki başlıyo.utangaç yavru bizimki, keisn doğunca da duygusal olcak :) maşallah eşine, allah nazarlardan saklasın ... canım sen şuan 23 şubatı bekliyosun dimi ? Elif le Eren , Meriç ten büyük olcaklar, tarihlerimiz aynıydı ya senin doğumun benim içinde önem arz ediyo :)
mimi, canım altın yastığı çok hoş ben çok beğenmiştim onu.sepette güzel ama varsa bence bnaşka bi alternatifi değerlendir derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?