benim de gogsumun altında bazen kocaman bir şişkinlik oluyor başı diyordum ama inşallah popodurBenim bebegim henuz inmedi. Yukarida duruyor poposunu dayiyor gogsumun altina..
Çatı muaynesi nasıl oldu çok korkuyorum acımıyor dimi, yani eskiden alltan muayne nasılsa oda öyle mi ?
canım ben kendim yapıyorum bebek şekerlerimi 50 tane falan düşünüyorum, çünkü bebek kurabiyeside yapıcam, hastaneye bebek kurabiyelerini götürücem, evde bebek şekerlerim olucak, resimdeki yuvarlak keselerin içinde ne var merak ettim çok güzel duruyor
papatya, demek memnunsun :) tamam o zman, çok abartmadıkları sürece düşünceli bi erkekle birlikte olmak çok güzel, valla sanırım bizimkide öyle olcak.cidden hissediyorum mesela hareket ediyo kardeşlerime anneme diyorum gelin hareket ediyo, çocuk kesiyo hareketi onlar elini çekiyo bizimki başlıyo.utangaç yavru bizimki, keisn doğunca da duygusal olcak :) maşallah eşine, allah nazarlardan saklasın ... canım sen şuan 23 şubatı bekliyosun dimi ? Elif le Eren , Meriç ten büyük olcaklar, tarihlerimiz aynıydı ya senin doğumun benim içinde önem arz ediyo :)
ayy bızım cocuklarımızı kımse kırmasın yaaa balık olurlarsa herkez ole dıo romantık olcak dıo ınsallh olur esıne guzel suprızlerr yapar ama bunun ergenlıgıde varr kızlarrrD dogurcaz buyutcezde ergen olcaklar ayy ıananamyrummm
ayy papatya senın kontrolun demek topıgın kontrolu demek ole heycan dorukta beklıorum ıyı haberlerle gel ınsallahhhhh
Çatı muaynesi nasıl oldu çok korkuyorum acımıyor dimi, yani eskiden alltan muayne nasılsa oda öyle mi ?
balık burcu muhabbeti geçmiş kırılgan duygusal herşeye ağlayan demişsiniz ya benim oturduğum binada 2 tane 26 şubatlı var bütün binaya illallah çektirdiler.bitanesinin annesi yine biraz ilgili okadar zarar vermiyo kimseye sadece çok yaramaz ama diğeri kızımın yolunmadık yerini bırakmadı ve aşırı derecede hareketli laf söz dinlemez. yani balık burcu olupta duygusal ve sakinini görmedim henüz :26: ama büyüdüklerinde sakinleşiyolarmış öyle diyorlar tabi yetiştirme ve ailenin çocuğa yaklaşımıda çok önemli . ama yinede dua ediyorum 20sinden önce gelsinde kova olsun bebişim diye. balık olacaksada 26 şubat olmasa iyi olur
benim kızım balık burcu...yiğenimde balıktı ablam Allah yardım etsin sana balık çok zor çok duygusal demişti
sakin ve duygusal benim kızımda ama ben memnunum
bu bebişimin koç olma ihtimali var inşallah olmaz koçun inatıyla kim uğraşacak...balık olsun buda ablası gibi
kızlar ben doktora gittiğimde doktor bebeğin kilosuna 2500 dedi ama şu kağan kocatepenin sayfası var ya BPD ve AC değerlerini yazıyosun otamatik hesaplıyo şimdi ordan hesapladım 2.920g çıktı http://www............./dosyalar/fetalweight.html bu site işte
kızlar ben doktora gittiğimde doktor bebeğin kilosuna 2500 dedi ama şu kağan kocatepenin sayfası var ya BPD ve AC değerlerini yazıyosun otamatik hesaplıyo şimdi ordan hesapladım 2.920g çıktı http://www............./dosyalar/fetalweight.html bu site işte
doğumlar yaklaştı artık çatı muayenesı ve dogum yaklastıkca stres oluyorum temizlik konusunda agda yapamıyorum hem cok acıyor sımdı bı acıma kasılma yasamak istemiyorum hemde cıldım hassas ne zaman yaptırsam derım kalkıyo sonra yara olabılıyor bunlarla ugrasmak ıstemıyorum.. ama doktordanda cekınıyorum nasıl görünücem ona bazı doktorlar kzıyomuş suratını bozuyomuş falan
bilmiyorum ya doktorlar öyle diyolarda bizim kuzenimle aramızda 1 hafta var onun bebişi kız ama kilosu benimkinden fazla hafta olarak ben ömndeyim ama bana sürekli sen niye besleyemedin bu çocuğu senin yediğini içtiğini o bulup yese nolcakmış felan diyolar bebeğim zayıf diye kendi kendfilerine üzülüyolar psikolojim alt üst oldu hemen doğurmak istiyorum artık yada doktorun yanıldığını göstermek istiyorumKilosu normal bence. Endiselenme. Normalden zayif olsa da tehlikeli derecedeki zayiflik noktasini gecmis ki. Baska sey cikmasin kiloda bir sey yok canim.
bayadir yazmiyordum ama muhakkak girip okuyorum hergun bizden haberler soyle benim 33.haftada erken dogum tehlikesi yasadigim icin herhafta kontrolum var bugunki kontrolumuzde sancim cikti 50-60 arasi bi 0 a dustu bi 50 vurdu doktorum sancin var senin dedi bende pek bisey hissetimiyorum sadece gece belim kasiklarim sizladi ama cok hafifti dedim bugun 35 haftaliktim ama doktor sadece bacak olcumu 35 gozukuyor kafa karin olgesi 38 haftalik gozukuyor 3300 olmus kilosu masallah ama ben normal dogum istiyorum daha kilo alirmi dedim cok fazla beklicegini sanmiyorum dedi doktor heran dogurabilirmisim gibi davrandiinsallah cigerleri gelismistir bebehimin ignede vurulmustum zaten ,normalde 37 de bakiyormus ama bana cati muaynesi yapti asagiya baski var rahim incelmis ama acilma yok dedi catida musaitmis normal dogum icin muaynede hafif acidi ama cok hafif 2 parmagini sokup icerde cevirdi parmaklarini ama ben kasmadim tam o a sakin ol nefes al dedim icimden zaten2-3 dakka surdu haftaya gel dogum icin tahlilleri isticem dedi ne tahlili istiyor bi fikri olan var mi kizlar
bilmiyorum ya doktorlar öyle diyolarda bizim kuzenimle aramızda 1 hafta var onun bebişi kız ama kilosu benimkinden fazla hafta olarak ben ömndeyim ama bana sürekli sen niye besleyemedin bu çocuğu senin yediğini içtiğini o bulup yese nolcakmış felan diyolar bebeğim zayıf diye kendi kendfilerine üzülüyolar psikolojim alt üst oldu hemen doğurmak istiyorum artık yada doktorun yanıldığını göstermek istiyorum
herşey istediğin gibi olur inş. kan ve idrar tahlili isteyecektir ben bu hafta yaptırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?