2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
artık kontrollerimiz sıklaştı. bugün biz de diğer doktor teyzemize gideceğiz inşallah.

bizim doğumun da nasıl olacağı da yavaş yavaş belli olmaya başlamıştır sanırım en son gittiğimizde normal görünüyordu.

temizlikler yapılıyor ne güzel.bende 2 hafta sonra izne ayrılınca girişeceğim inşallah.

sancılardan falan bahsedilmiş. ben daha hiçbir şey hissetmiyorum. sancı gelse kız yapıyor diyeceğim herhalde :)

tüm annelerin ve bebişlerin güzel haberlerini bekliyoruz inşallah...

hepinize hayırlı cumalar tatlı anneler...

Benim bebegim henuz inmedi. Yukarida duruyor poposunu dayiyor gogsumun altina..
benim de gogsumun altında bazen kocaman bir şişkinlik oluyor başı diyordum ama inşallah popodur dönsün istiyorum çünkü. yazarken de yaptı yine bi şişiyor bi iniyor

Çatı muaynesi nasıl oldu çok korkuyorum acımıyor dimi, yani eskiden alltan muayne nasılsa oda öyle mi ?

tek ben değilmişim korkan :) canım ben de burda soruyorum çok bu soruyu. çok kolay oldu 1 dk sürüyor dediler. inşallah ağrısız atlatırız

maşallah cnm bende senın gıbı becerıklı olsam yapardım valla bende hastaneye çıkolata alıyım dıorum eve gelenlere verırım artık bunu malıyetlı olur ztn hastane ıcın ya lavanta varmıs cnm ıcınde.

candaşcım, canım benim bu soruya 3. kez cevap veriyorummmmmm
ama sanırım okumuyorsun sen benim yazdıklarımı
küsecem artık ben de sanaaa
canım benim doktorum; hadi bu haftayı atlatalım, hadi çarşambayı bir görelim diye diye beni sürekli ileri haftalara taşıyor
ben çatlamak üzereyim diyorum ama hiççççç duymuyor beni
ama sen 23 şubat diye diye o tarihte doğurtacaksın kız beni
benimkiler erken doğacak ama seninki inşallah zamanında doğar canım

benim eşim hiç utangaç değildir kız
hatta aşırı sosyaldir, inşallah bizimkiler de öyle olurlar
ben pısırık çocukları sevmiyorum

bakkk hemen annelik damarlarımız kabarıyor değil mi?
üzmesinler tabiki bizimkileriiiiii

sağol canım
dönünce paylaşırım doktorumuzun dediklerini

Çatı muaynesi nasıl oldu çok korkuyorum acımıyor dimi, yani eskiden alltan muayne nasılsa oda öyle mi ?

daha önce alttan muayene olmadığım için aynı mıdır bilemiyorum canım ama,benimki çok kolay oldu.ilk başta çok utandım tabii,ama 1 dk bile sürmedi..ebe,parmağı ile kemikleri yokluyo,benim canım acımadı..muayene olacağımı tahmin ederek gitmiştim ona rağmen stres oldum ama çalışanlar alışmış artık,rahatlattılar beni,bi anda oldu bitti..canı yanan var mı bilmiyorum,acı durumu muayene yapan kişinin tavrıyla ya da muayene olanın acı eşiğiyle alakalı olabilir..benimkisi çok şükür kolay oldu

balık burcu muhabbeti geçmiş kırılgan duygusal herşeye ağlayan demişsiniz ya benim oturduğum binada 2 tane 26 şubatlı var bütün binaya illallah çektirdiler.bitanesinin annesi yine biraz ilgili okadar zarar vermiyo kimseye sadece çok yaramaz ama diğeri kızımın yolunmadık yerini bırakmadı ve aşırı derecede hareketli laf söz dinlemez. yani balık burcu olupta duygusal ve sakinini görmedim henüz :26: ama büyüdüklerinde sakinleşiyolarmış öyle diyorlar tabi yetiştirme ve ailenin çocuğa yaklaşımıda çok önemli . ama yinede dua ediyorum 20sinden önce gelsinde kova olsun bebişim diye. balık olacaksada 26 şubat olmasa iyi olur

benim kızım balık burcu...yiğenimde balıktı ablam Allah yardım etsin sana balık çok zor çok duygusal demişti
sakin ve duygusal benim kızımda ama ben memnunum
bu bebişimin koç olma ihtimali var inşallah olmaz koçun inatıyla kim uğraşacak...balık olsun buda ablası gibi

yükselenlede alakası var tabi.inş dediğin gibi olur ya hiç olumlu söyleyen yok çevremde benim. çokta takılmamak lazım heralde burçlara ama kadınız işte duramıyoruz.yetiştirme tarzı ve disiplin çok önemli.

doğumlar yaklaştı artık çatı muayenesı ve dogum yaklastıkca stres oluyorum temizlik konusunda agda yapamıyorum hem cok acıyor sımdı bı acıma kasılma yasamak istemiyorum hemde cıldım hassas ne zaman yaptırsam derım kalkıyo sonra yara olabılıyor bunlarla ugrasmak ıstemıyorum.. ama doktordanda cekınıyorum nasıl görünücem ona bazı doktorlar kzıyomuş suratını bozuyomuş falan

Kilosu normal bence. Endiselenme. Normalden zayif olsa da tehlikeli derecedeki zayiflik noktasini gecmis ki. Baska sey cikmasin kiloda bir sey yok canim.

bayadir yazmiyordum ama muhakkak girip okuyorum hergun bizden haberler soyle benim 33.haftada erken dogum tehlikesi yasadigim icin herhafta kontrolum var bugunki kontrolumuzde sancim cikti 50-60 arasi bi 0 a dustu bi 50 vurdu doktorum sancin var senin dedi bende pek bisey hissetimiyorum sadece gece belim kasiklarim sizladi ama cok hafifti dedim bugun 35 haftaliktim ama doktor sadece bacak olcumu 35 gozukuyor kafa karin olgesi 38 haftalik gozukuyor 3300 olmus kilosu masallah ama ben normal dogum istiyorum daha kilo alirmi dedim cok fazla beklicegini sanmiyorum dedi doktor heran dogurabilirmisim gibi davrandi insallah cigerleri gelismistir bebehimin ignede vurulmustum zaten ,normalde 37 de bakiyormus ama bana cati muaynesi yapti asagiya baski var rahim incelmis ama acilma yok dedi catida musaitmis normal dogum icin muaynede hafif acidi ama cok hafif 2 parmagini sokup icerde cevirdi parmaklarini ama ben kasmadim tam o a sakin ol nefes al dedim icimden zaten2-3 dakka surdu haftaya gel dogum icin tahlilleri isticem dedi ne tahlili istiyor bi fikri olan var mi kizlar

canim tabi temiz gitmek gerek. Jilet kullan. Ben de senin gibiyim. Agdayi biraktim. Bayanlar icin jilet var. Onlardan al.

Kilosu normal bence. Endiselenme. Normalden zayif olsa da tehlikeli derecedeki zayiflik noktasini gecmis ki. Baska sey cikmasin kiloda bir sey yok canim.
bilmiyorum ya doktorlar öyle diyolarda bizim kuzenimle aramızda 1 hafta var onun bebişi kız ama kilosu benimkinden fazla hafta olarak ben ömndeyim ama bana sürekli sen niye besleyemedin bu çocuğu senin yediğini içtiğini o bulup yese nolcakmış felan diyolar bebeğim zayıf diye kendi kendfilerine üzülüyolar psikolojim alt üst oldu hemen doğurmak istiyorum artık yada doktorun yanıldığını göstermek istiyorum

herşey istediğin gibi olur inş. kan ve idrar tahlili isteyecektir ben bu hafta yaptırdım.

Sen onlara bakma. Herseyi normalmis. Kilolu bebek saglikli diye bir sey yok ki. Hem normal dogum dusunuyorsan zayif olmasi avantaj.

36 ve uzeri haftada olanlar. Doktorlar sizi kac haftada bir kontrole cagiriyor artik?

herşey istediğin gibi olur inş. kan ve idrar tahlili isteyecektir ben bu hafta yaptırdım.

amin canim insallah seninde hersey gonlunden gectigi gibi olsun insallah bende dogum tahlilideyince degisik bisey mi acaba dedim kan idrara alisigiz zaten :)

merhaba arkadaslar 2-3 gundur vucudumda kirmizi kabarciklar olustu kasinti basladi.bacaklarim ve kollarim cok kotu bpyle bir durumu yasayan varmi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…