evet o yönden rahat olur inşallah ben 3500 eşimde 4600 olarak doğmuşuz ama bakalım bizim oğlan nasıl olcak gülüm beni haftada bir çağırdı doktorSen onlara bakma. Herseyi normalmis. Kilolu bebek saglikli diye bir sey yok ki. Hem normal dogum dusunuyorsan zayif olmasi avantaj.
kizlar anlasilan bebise kilo aldiran vitamin ben dekavit iviyorum doktorum iri bebek diye 2 gunde bir ic diyordu simdi 3 gunde bir ic dedi kilo almasin cok fazla diye vitamin etkili sanirim tabi tek o degil genetik bebislerin kilosu bence zayif diye kimse takilmasi iri oluncada nasil dogrucam diye dusunuyorsun
kızlar ben doktora gittiğimde doktor bebeğin kilosuna 2500 dedi ama şu kağan kocatepenin sayfası var ya BPD ve AC değerlerini yazıyosun otamatik hesaplıyo şimdi ordan hesapladım 2.920g çıktı http://www............./dosyalar/fetalweight.html bu site işte
evet o yönden rahat olur inşallah ben 3500 eşimde 4600 olarak doğmuşuz ama bakalım bizim oğlan nasıl olcak gülüm beni haftada bir çağırdı doktor
Nedir bu bende bebeğin kilo tAkıntısı ya uf muz meyve yemektennefret ettim pekmez içmekten bıktım ama bi hafta kadar bıraktım çok kilo almadı şimdi yeniden başladım ama yiyemiyorum artık midem bulanıyo bişey sorcam kızlar bu haftalarda bi haftada kaç gram alıyo bebek biliyonuzmu
herkese merhabaaa... doğum tarihimiz belli oldu. 6 MAAARRRRTTTTTT
Hami açılmıyo bu bemimki tablet oyuzdenmi excel dosyasımı açabilenler bende bdp ve acmi yazsam söylermiki acep dur yazım bdpmiz 86 mm ac miz 301 mm umarım dönuş yaparsın cnm çok merak ettim
kızlar ben bugun günlerdir kaçtığım ağdaya artık gidiyorum3 hafta sonra 38.hafta muayenem var çatı muyanesi yapar diye düşünerek ondan önce de 1 kez gideceğim. ondan sonrası Allah kerim doğum olur artık herhalde :)
kızım için bu acıya dayanacağım artık :)
ya kızlar ben bişey sorcam en iyi siz anlarsınız bu durumu başka kimseye soramam
bu çatı muayenesi elle yapılıyor ya. ben biliyorsunuz 4 ay eşimden ayrı kaldım. gittiğinde 8 haftalık hamileydim. geldiğinde de ilerlemişti ama cinsel ilişki yasak değildi. ama biz yine de bişeyler yapamadık. sanki kapanmış aşırı daralmış gibiydizor oluyordu. şimdi ben bu yüzden çatı muayenesinden çok korkuyorum. ilişkide böyle olunca muayenede de zor olur. ya kan gelirse ya da canım acırsa diye çok korkuyorum. benim gibi böyle bir durum yaşayan var mı?
oooo nerdeyse hic uyumamis gibi olursun canim yaa.uyanip tekrar uyumak sonra yine uyanmaaakk...bende gece uyaniyorum hemen tuvaletee...bebisim asagida ya bide kac defa tuvalete giriyorum bilmem.:)) zaten normalde ben uyaninca gece hemen tuvalete bir ugrarim.simdi de hamileliktee kac kat artti vallaa.gündüz ben de uyuyamıyorum ama gece 1 ,2 gibi yatırorum,5 gibi uyanıyorum,sonra 6 ya kadar ayaktayım,yeniden yatıyorum 11 de kalkıyorum:)kasılmaların adı braxton hilks kasılmalarıymış,normalmiş:)netten öğrendim..
36 ve uzeri haftada olanlar. Doktorlar sizi kac haftada bir kontrole cagiriyor artik?
merhaba arkadaslar 2-3 gundur vucudumda kirmizi kabarciklar olustu kasinti basladi.bacaklarim ve kollarim cok kotu bpyle bir durumu yasayan varmi??
ınsallh canımm yaaa cok ıstıyorum cookkksonucta dogal yol bu cok uzulcem eger yapamazsam yuruyup hareket edıp duruyorum ınsallh normal dogum hayırlısıdır ve ole dogururuzzz D
benim haftada duzenli 400 gr alarak gitti 4 hafta falan sonra 33.haftada durdu 50 gr almisti sadece bu haftada 250 gr almis ama ben hep ayni besleniyorum bu neye gore degisti ben anlamadim ozelliklede bisey yemedim haftada 200 gr almasi normal galiba bide benim doktorum bugun kafasicok asagida cok iyi olcemiyorum dedi ilk olcumde 3600 cikti bidaha olctu 3300 cikti gecen hafta 3050 di yani doktorlarda yanlis olcuyor tam olarak kesin degil arada 300 grlik fark var olcumlerinde benim doktorumda arkadasim dogum yapti onda 100 gr eksik dogmus doktorun soylediginden ama asagiya indiyse kafasini tam olcemiyor
Birsey almayacagini saniyordum aksam elinde oyuncak ayili vazolu bir gul ve kutu cikolata ile gelmis. Cok sasirdim ve mutlu oldum. Gunduz de buraya kotu seyler yazmistim :)))
benim eşim balık burcu
ben çok memnunum valla
aşırı duygusal oluyorlar, çok romantik oluyorlar
özel günleri ve özel anları unutmuyorlar
ama karşılarındaki hödük olunca da çabuk kırılıyorlar
bugün bizim de doktor kontrolümüz var
inşallah her şey yolundadır ve biz de muhtemel doğum tarihimizi öğrenebiliriz bugün
Şifacım hadi güzel haberlerle gel, bakalım kızımızla ne zman kavuşcan ?
enise, canım ayağınıda gösterdin mi dr a anlayamadım ? inş idrarda filanda herşey yolundadır.
papatya, demek memnunsun :) tamam o zman, çok abartmadıkları sürece düşünceli bi erkekle birlikte olmak çok güzel, valla sanırım bizimkide öyle olcak.cidden hissediyorum mesela hareket ediyo kardeşlerime anneme diyorum gelin hareket ediyo, çocuk kesiyo hareketi onlar elini çekiyo bizimki başlıyo.utangaç yavru bizimki, keisn doğunca da duygusal olcak :) maşallah eşine, allah nazarlardan saklasın ... canım sen şuan 23 şubatı bekliyosun dimi ? Elif le Eren , Meriç ten büyük olcaklar, tarihlerimiz aynıydı ya senin doğumun benim içinde önem arz ediyo :)
mimi, canım altın yastığı çok hoş ben çok beğenmiştim onu.sepette güzel ama varsa bence bnaşka bi alternatifi değerlendir derim.
çok moralım bozuldu yaa benım bebeğin eşi asagıda oldugu için uzman bi doktor bulduk ona gıdıyodum ama amelıyat olmus 15 gün yok e ben 36 haftayı bıtırdım zaten sezeryan olcaktım ıkı hafta sonra napcam sımdı... yarında kontrol vardı ıkı haftadır yarını beklıyodum sancım falanoluyodu cok moralım bozuldu sımdı en rısklı haftalar son haftalar ve ben doktorsuz kaldım
Canım biz çok araştıdık ve sonunda ebebek mağazasından yarım saat süren pazarlık sonucunda baya indirimli aldıkEki Görüntüle 631885
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?