2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Sen onlara bakma. Herseyi normalmis. Kilolu bebek saglikli diye bir sey yok ki. Hem normal dogum dusunuyorsan zayif olmasi avantaj.
evet o yönden rahat olur inşallah ben 3500 eşimde 4600 olarak doğmuşuz ama bakalım bizim oğlan nasıl olcak gülüm beni haftada bir çağırdı doktor

Son düzenleme:
kizlar anlasilan bebise kilo aldiran vitamin ben dekavit iviyorum doktorum iri bebek diye 2 gunde bir ic diyordu simdi 3 gunde bir ic dedi kilo almasin cok fazla diye vitamin etkili sanirim tabi tek o degil genetik bebislerin kilosu bence zayif diye kimse takilmasi iri oluncada nasil dogrucam diye dusunuyorsun

evet haklisin ben de bu hafta duzenli icmemistim ilaclari ve bebgim az kilo almis.

Hami açılmıyo bu bemimki tablet oyuzdenmi excel dosyasımı açabilenler bende bdp ve acmi yazsam söylermiki acep dur yazım bdpmiz 86 mm ac miz 301 mm umarım dönuş yaparsın cnm çok merak ettim

evet o yönden rahat olur inşallah ben 3500 eşimde 4600 olarak doğmuşuz ama bakalım bizim oğlan nasıl olcak gülüm beni haftada bir çağırdı doktor

bebek sağlıklıysa bence kiloya çok takılmamak lazım.bi kaç yüz gram fark ediyo illaki,normal doğum için küçük bebek avantajlı bile sayılır

Nedir bu bende bebeğin kilo tAkıntısı ya uf muz meyve yemektennefret ettim pekmez içmekten bıktım ama bi hafta kadar bıraktım çok kilo almadı şimdi yeniden başladım ama yiyemiyorum artık midem bulanıyo bişey sorcam kızlar bu haftalarda bi haftada kaç gram alıyo bebek biliyonuzmu

çok moralım bozuldu yaa benım bebeğin eşi asagıda oldugu için uzman bi doktor bulduk ona gıdıyodum ama amelıyat olmus 15 gün yok e ben 36 haftayı bıtırdım zaten sezeryan olcaktım ıkı hafta sonra napcam sımdı... yarında kontrol vardı ıkı haftadır yarını beklıyodum sancım falanoluyodu cok moralım bozuldu sımdı en rısklı haftalar son haftalar ve ben doktorsuz kaldım

benim haftada duzenli 400 gr alarak gitti 4 hafta falan sonra 33.haftada durdu 50 gr almisti sadece bu haftada 250 gr almis ama ben hep ayni besleniyorum bu neye gore degisti ben anlamadim ozelliklede bisey yemedim haftada 200 gr almasi normal galiba bide benim doktorum bugun kafasicok asagida cok iyi olcemiyorum dedi ilk olcumde 3600 cikti bidaha olctu 3300 cikti gecen hafta 3050 di yani doktorlarda yanlis olcuyor tam olarak kesin degil arada 300 grlik fark var olcumlerinde benim doktorumda arkadasim dogum yapti onda 100 gr eksik dogmus doktorun soylediginden ama asagiya indiyse kafasini tam olcemiyor

bende merak ediyorum cati muayenesini.henuz yapmadi doktor.cok acirmi bilmiyorum yaa.diyorum hep; cekcem sancidan cok acaba bebisim cikarken acilinca acirmi diye korkuyorum.zaten adet sancisida her ay yasardim aliskinim o agrilara azda olsa :))

oooo nerdeyse hic uyumamis gibi olursun canim yaa.uyanip tekrar uyumak sonra yine uyanmaaakk...bende gece uyaniyorum hemen tuvaletee...bebisim asagida ya bide kac defa tuvalete giriyorum bilmem.:)) zaten normalde ben uyaninca gece hemen tuvalete bir ugrarim.simdi de hamileliktee kac kat artti vallaa.
ee bende gidipte gelinceye kadar uykum kaciyo bilee sonra donup duruyoruuum :)))
sagol canim buarada normal olduna sevindim.

ınsallh canımm yaaa cok ıstıyorum cookkk sonucta dogal yol bu cok uzulcem eger yapamazsam yuruyup hareket edıp duruyorum ınsallh normal dogum hayırlısıdır ve ole dogururuzzz D

seninle zamanımız aynı aşağı yukarı bende çok istiyorum normal doğum ama doktorum 3500 bulursa normal doğuramazsın çatın dar dedi bakalım ben yınede günlerimi doldurmak istiyorum ne kdr durursa bebek için o kadar iyi ciğerleri için filan artık 40 hf görürsek 3500 geçerse yapcak bişey yok

Evet bazıları tam ölçmiyor zaten ölçerkende diyorki mesela bu pozisyonda ölçum zor falan demekki tam ölçemiyolar cnm

Birsey almayacagini saniyordum aksam elinde oyuncak ayili vazolu bir gul ve kutu cikolata ile gelmis. Cok sasirdim ve mutlu oldum. Gunduz de buraya kotu seyler yazmistim :)))

Sen konuş konuş herifinin arkasından
Bak ne güzel sürpriz yapmış
Biz kutlamıyoruz 14 Şubat'ı
Kutlama dedim eşime de

Ayyy bakalım nasıl olacak bizim paşalar

bugün bizim de doktor kontrolümüz var
inşallah her şey yolundadır ve biz de muhtemel doğum tarihimizi öğrenebiliriz bugün

Güzel haberlerini bekliyoruzzzzzz

Benim paşa da öyle nasıl hareket ediyo bakın deyince duruyoooo

Doktorunu değiştir tatlım yeni bi doktora gitt

herkese merhabaaa... doğum tarihimiz belli oldu. 6 MAAARRRRTTTTTT

Hayırlı olsun tatlımmmm

Sağ salim kavuşursun inşallah bebeğineeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…