neden bana kimse cevap yazmiyor(
gülüm senin değerlerde 2 kilo 388 gr çıkıyo doğrumu doktorun ne demiştiHami açılmıyo bu bemimki tablet oyuzdenmi excel dosyasımı açabilenler bende bdp ve acmi yazsam söylermiki acep dur yazım bdpmiz 86 mm ac miz 301 mm umarım dönuş yaparsın cnm çok merak ettim
bende aynı sen gibiyim gülüm herşeyi zorla yiyorum 3 haftadır depğişmeden 200gr alıyo oğluşumNedir bu bende bebeğin kilo tAkıntısı ya uf muz meyve yemektennefret ettim pekmez içmekten bıktım ama bi hafta kadar bıraktım çok kilo almadı şimdi yeniden başladım ama yiyemiyorum artık midem bulanıyo bişey sorcam kızlar bu haftalarda bi haftada kaç gram alıyo bebek biliyonuzmu
neden bana kimse cevap yazmiyor(
arkadaşlar epey bi sayfa okudum, yoruldum valla ne çok kaynatmışsınız
yalnız çok şaşırdım, ne çok sezaryen tarihi alınmış
herkeste mi problem var, bu doktorlar mı işin kolayına kaçıyorlar
inanın üzüldüm okuyunca
cemrem paylaşımın da çok güzel olmuş
teşekkürler
gülüm senin değerlerde 2 kilo 388 gr çıkıyo doğrumu doktorun ne demişti
Tatlım 34 te gittim 36. Ve 38. Hafta da gel dedi.
Salı günü gideceğim inşallah
Tatlım biraz rahat olllll
hmm anladım, bence diğerlerinede bak.bulmazsan o zman bu olsun sepet.cnm altın kesesi deil lavanta var içinde ,sepet bunun takımı die bunu düşündüm baska farklı var tabi onlaramı bak diyosun
inş canım sorun yyoktur ayağında da.Doktora göstermedim canım tahlilerim çıksın da kendi doktorumu arıcam zaten salı günü kontrolümüz de var bakalım
canım çok özür dilerim ya valla kaçtır bakıyorum bu kız atlamaz cevaplamıştır diye
candaşcım, canım benim bu soruya 3. kez cevap veriyorummmmmm
ama sanırım okumuyorsun sen benim yazdıklarımı
küsecem artık ben de sanaaa
canım benim doktorum; hadi bu haftayı atlatalım, hadi çarşambayı bir görelim diye diye beni sürekli ileri haftalara taşıyor
ben çatlamak üzereyim diyorum ama hiççççç duymuyor beni
ama sen 23 şubat diye diye o tarihte doğurtacaksın kız beni
benimkiler erken doğacak ama seninki inşallah zamanında doğar canım
benim eşim hiç utangaç değildir kız
hatta aşırı sosyaldir, inşallah bizimkiler de öyle olurlar
ben pısırık çocukları sevmiyorum
anaaa çok entersan ya :)) illkkez duydum vallabalık burcu muhabbeti geçmiş kırılgan duygusal herşeye ağlayan demişsiniz ya benim oturduğum binada 2 tane 26 şubatlı var bütün binaya illallah çektirdiler.bitanesinin annesi yine biraz ilgili okadar zarar vermiyo kimseye sadece çok yaramaz ama diğeri kızımın yolunmadık yerini bırakmadı ve aşırı derecede hareketli laf söz dinlemez. yani balık burcu olupta duygusal ve sakinini görmedim henüz :26: ama büyüdüklerinde sakinleşiyolarmış öyle diyorlar tabi yetiştirme ve ailenin çocuğa yaklaşımıda çok önemli . ama yinede dua ediyorum 20sinden önce gelsinde kova olsun bebişim diye. balık olacaksada 26 şubat olmasa iyi olur
ohhh süper canım hadi son 19.gözümüz aydın olsun sağlıkla gelsin inş.herkese merhabaaa... doğum tarihimiz belli oldu. 6 MAAARRRRTTTTTT
çok saol canım bizde beğendik hediyemizi.Canım güzel bir hediye olmuş pastaaaaaaa
canım iinş en kolayından olur doğumunHerkese hayırlı cumalar
Hepimize kolay doğumlar etsin Rabbim inşallah
Ben normal doğumu kafama koydum.
Allah nasip ederse inşallah
Tabi o zaman ne olur bilmiyorum.
Akupunktur doktorumu aradım. O demişti isterseniz doğuma gelip normal olmasını sağlarız diye.
Ben de doktorum da normal istediğimiz için kendisi gerek görmedi
Yanıma uğrarsanız bir kaç şey söyleyeyim dedi.
Öğrenince paylaşırım sizinle canlar.
Bir de inşikak suresi varmış herkes onu diyo.
Eşimlen beraber onu ezberlemeye karar verdik.
benim haftada duzenli 400 gr alarak gitti 4 hafta falan sonra 33.haftada durdu 50 gr almisti sadece bu haftada 250 gr almis ama ben hep ayni besleniyorum bu neye gore degisti ben anlamadim ozelliklede bisey yemedim haftada 200 gr almasi normal galiba bide benim doktorum bugun kafasicok asagida cok iyi olcemiyorum dedi ilk olcumde 3600 cikti bidaha olctu 3300 cikti gecen hafta 3050 di yani doktorlarda yanlis olcuyor tam olarak kesin degil arada 300 grlik fark var olcumlerinde benim doktorumda arkadasim dogum yapti onda 100 gr eksik dogmus doktorun soylediginden ama asagiya indiyse kafasini tam olcemiyor
bende aynı sen gibiyim gülüm herşeyi zorla yiyorum 3 haftadır depğişmeden 200gr alıyo oğluşum
hayırlı olsun arkadaşım çok sevindim senin adınaherkese merhabaaa... doğum tarihimiz belli oldu. 6 MAAARRRRTTTTTT
şeyi mi diyon gülüm ultrason kağıdında fetal weıght: yazıyo yanında da kilosu yazıyo mesela fetal weıght:2300g onu mu diyon?DokTor değilde ultrason da yazan 2370 gr salak doktor 2300 dedi bilmyoki 1 gram bile benim için nekadar önemli çok uzuldum 2300 duyunca sonra b baktım 2370 yazıyo ay bi mutlu oldumki anlatamam :)))))
he bide doktor bana hicbisey yap falan demedi cildiyeye falanda gitmedi 1 hafta delircek gibi kasindim aglicaktim simdi kizariklik kaldi biraz ama kasinmiyor isilik mi seninkide bi arastir cnm insallah onemli bisey degildir
şimdiye kadar bende ıkı haftada bır gıttım bu hafta 36 bıtıyo artık her hafta olcakmış... sizce bu hafta catı muayenesı olurmu??? bısey sorcam ne kadar acılma olduguda alttan bakıncamı anlasılcak????ntsde sancı cıkarsa allttan bakmak zorundamı doktor???
şimdiye kadar bende ıkı haftada bır gıttım bu hafta 36 bıtıyo artık her hafta olcakmış... sizce bu hafta catı muayenesı olurmu??? bısey sorcam ne kadar acılma olduguda alttan bakıncamı anlasılcak????ntsde sancı cıkarsa allttan bakmak zorundamı doktor???
Ben bu kaşıntı olayını yaklaşık 3aydır çekiyodum ki su son gunlerimde hafif azaldı öyleki bacaklarım kollarım dirseklerim karnım karnımın arkası kaşınmaktan kanamalı yaraold vucudumu görsen hep yara artık kabuk bağlamaya başladı karaciğer kolastazı tesi yaptrıdım bişy çıkmadı çok şukur ama doktor doğuma kadar kaşınırsın dedi nedeni safra kesemdeki astler vucuduma yayılıyormuş oyuzdenmiş şuan az var kaşıntı dilerim sennde hemencecik geçer
arkadaşlar epey bi sayfa okudum, yoruldum valla ne çok kaynatmışsınız
yalnız çok şaşırdım, ne çok sezaryen tarihi alınmış
herkeste mi problem var, bu doktorlar mı işin kolayına kaçıyorlar
inanın üzüldüm okuyunca
cemrem paylaşımın da çok güzel olmuş
teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?