2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
hayırlı olsun arkadaşım çok sevindim senin adına

şeyi mi diyon gülüm ultrason kağıdında fetal weıght: yazıyo yanında da kilosu yazıyo mesela fetal weıght:2300g onu mu diyon?

Evet kağıtta 2300 diye bişey yok 2370 ama bak efw1 hadlock yazıyo yanında 2370 g yazıyo bu değilmi kilosu

Ne guzel yazmışssın cesaret buldum senden cnm

evet haklısın komşumuzun oğlu oldu 3400 dü böyle yüzü felan şişti iki gün içinde fıııssssssssss söndü çocuk 3100g kaldı bide o var benim bebikte 2500 ama 2800le felan doğsa yine 2500 kalcak o zaman diyom sende takma gülüm çıtı pıtı bi prensesin olcak bolcanada emzirirsin den onu daş gibi hatun olur

evet canim cikinca beslersin guzel guzel bende simdi anneme onu diyordum plasantanin yapisi bebege giden damarlar cok onemliymis bebegin kilosunda annem diyordu ben sende dogru duzgun bisey yemiyordum bide 2 evin isini yapiyordum durumumuzda yoktu yemek falan muzu falan ben nerden bulucam diyor amam ben 4200 dogmusum tek basina beslenmekle alakali degil bebegin yapisi plasanta falan cok onemli

Evet kağıtta 2300 diye bişey yok 2370 ama bak efw1 hadlock yazıyo yanında 2370 g yazıyo bu değilmi kilosu
walla gülüm o dediğin kilo gerçekse veya onu baz almamız gerekirse allahhhhhhhhhhhhh doğurana kadar göbek atabilirim çünkü bendede orda 3210g yazıyo ama doktor 2500 dedi koyimmi bi resmini offf aklım karıştı inşallah altta yazan doğrudur 2500 nerde 3210g nerde

benimki en fazla 2.500 ile doğabilirmiş birde şişliği inse ne kalacak acaba ama olsun küçük doğan bebekler daha hızlı kilo alırmış aç doğdukları için...birde göğüslerimi yemesin benim bu minnoş ama 3.000 ve üzeri bebekler bile minicik benim yaramaz kızım küçük doğarsa ki doğacak keşke yatak almasaydık ayakkabı kutusunu süslerdim orada yatırırdım dün sezeryandan çıkan bebek vardı 3.200 civarıydı tam haftasında doğmuş doğunca ağlamamış oksijenle ağlatmışlar...ailesi odaya çıksın diye bebek odasına gitti bebek inliyormuş sonra yoğun bakıma aldılar solunum problemi varmış...demekki neymiş çok kilolu tam haftasında olması değil sağlıklı olması önemli...üzülmeyelim allah sağlıklı bebekler nasip etsin...

cnm benim doktor 2 hafta once rahimde incelme oldugu zaman o cubukla bakti hatta ben cati muaynesi bumu dedim yok simdi dogurabilirmisin diye bakmiyorum dedi bugun gittigmde sancimin ciktigini gorunce cubukla falan bakmadi ben yine incelmeyemi bakicak acaba diyordum meger catiya bakicakmis direk iki parmagina jel surup soktu iyice ve cevirdi parmaklarini icerde normal catin dedi o aletle hic acimamisti azicik soktugu icin ama elle baya bi soktu neyse atlattik dayanilmicak gibide degil sakin korkmayin kizlar 2 dakka sikin disinizi bitiyor napalim

evet canim bebege bagli kilosuna zamanina degil benim en yakin arkadasim 35.haftada plesanta erken ayrildigi icin acil sezeryana alindi bebek 2100 grdi ama ne kuveze girdi ne sarilik sorunu oldu solunum sorunu falanda cekmedi 2 gunde cikip eve gittiler belli olmuyor yani

ilahiiiiii çok güldüm ayakkabı kutusu mu ama oda çüçük gelirdi hasırdan piknik sepetleri varya o güzel olurdu ama evet gülüm küçük bebek daha çabuk gelişirmiş banada öyle diyo herkes dua edelimde sütümüz bol ve yağlı olsun bende duydum dediğin gibi bişi ocak anneleri yazmış bebiş 4 kilo doğmuş sezeryanla ama solunum sıkıntısından dolayı küveze koymuşlar 2kilo 240g doğan bi bebek varmış orda hemen annesine götürmüşler bizde öyle şanslı annelerden oluruz inşallah

Son düzenleme:
bende 3500 doğar diyodum ama sanırım 3 kilo doğar ortalama, genetikte etkili diyolar ama ne bilim, ben 4 eşim 3,5 doğmuş.keşke çekse ama zor.son gittiğimizde 32+6 da 2110 gr dı.neyse sağlıklı olsınlarda hepsi...zayıfa razıyız, yoğun bakımlık durumlarımız olmasın yeter.

Değilmi hadi ben bulup yiyorum ama kuçukken daha doğrusu bekarken 1 kilo elma alacak parAmız yoktu çunku baba denilen şahıs kumardan geri gelmyordu annem kanser olup öldu gitti duzelir biz yetımlere iyi bakar dedim duzelmedi kaldık 5 kardeş 12 see çalıştım kardeşlerime baktım abimle şimdi evliyim ne annem ne babam var kimsek yok babadan nefret ettiğim kadar kimseden nefret etmiyorum halen kardeşlerim çekiyo evlatlık hakkımı helal etmiyorum ölsun kesinlikle ağlamıycam ..

Eskiden meyvemi yıyomuş annelerimiz .
Çok iyi hatırlıyorum annem ikiz kardeşlerime hamileydi sokakta annemle yururken bi kadın çikolata yiyodu anneme baktı ve elindeki çikolatayı anneme verdi demekki annem öyle bir baktıkı kadın yiyemedi anneme verdi annemi çok özluyorum hergun ağlıyorum 5 sene oldu gideli hiç unuamıyorum baba dan nefret ediyorum ki parası varken bizi yokluk içnde yaşattı sabahtan akşama aç durup kumardan dönerken gecenin 2 sinde poşetin içinde 4 veya 5 tane paatesi getirip önumuze fırlattığını biliyorum .

Şimdi durumum iyi ama annem yok ve oadam hala aşıyo nie unları yazdım bilmiyorum ama halimize hamdolsun şukurler olsun bide annem olaydı

ben çıkıyorum kızlar akşama misafirim var biraz hazırlık yapayım ayıp olmasın sonra görüşürük

Belki yanılma ayını dusup demiştir 2500 diye yoksa benimkine niye 2300 dedi dimi bence 3200 seninki tosun tosun maşalah

benım eşim aşagıda o yuzden alttan muayene yadak zaten kanama baslatabılır dıye... ama o zamam avılma olup olmadıgı nasıl anlasılcak bılemedım bıraz sancım vardı bı kac gundur yarın kontrol var bakalım..bıde agda da yapamıyorum jıletlede cok temız olmuyo sadece ksalıyo tuyler

evet canim eskiler cok cekmis komur tasiyorlar soba yakiyorlarmis annemde anlatir babanla babanen odaya kapanip tavuk yiyorlardi biz ablanla ac sana hamileyim bana vermiyorlardi diye ne yazikki baban bile olsa vicdansiz olabiliyorlar bende sendenim kiz cocuklari babaya cok duskundur derler ama malesef duskun olmak icin adam gibi babanin olmasi lazim bende babamdan nefret ediyorum 15 yasinda bosandilar o zamandan beri gorusmuyorum ne dugunume cagirdim ne cocugumun dogumuna cagiricam simdi cok pisman ama ben affetemiyorum daha dogrusu kinimde yok allaha havale ediyorum herkes hakettigini er yada gec bulur benim ona tek cezam yuzune bakmamamk baba bile dememek olsun son pismanlik fayda etmiyorum ben cok sansliyimki annem yanimda iyiki var sukurler olsun annene cok uzuldum canim ne desem bos o aci hep senin icinde bogazinda dugum biliyorum diyecek bisey yok bunlar bize hayatta cok buyuk ders oldu ben hep o taraftan baktim hayata sende cok guclusun anlasilan artik seni hicbisey yikamaz eminim cunku en zorunu cok erken yasta yasamissin simdi bizimde durumumuz duzeldi ama eskiyi hicbir zaman unutmam ici den attigim her adimda nerdeyse allahim sana sukurler olsun derim surekli

sinirleniyorum böyle şeylere.. ee kendı de hamıleymiş..bu lafların nekadar agır olabılecegını bılmıyomu.. hem sadece beslenmekle alakalı olmadıgını bı hamıle olarak bılmıyormu? sen bakma cnm ona..saglıklı sıhatlı akırsın ınş kucagına..
36 ve uzeri haftada olanlar. Doktorlar sizi kac haftada bir kontrole cagiriyor artik?
haftada bir cagırmaya başladı cnm..
normal sartlarda artık haftada 200-250 gr alması gerekıyor..

evet cnm o.. bende de 2500 yazıyo drum da öyle demişti..

Benim hiç şansım olmadı kaynanamarda çok sevez beni annem vabam olmadığı için çok cimri oldukları için duğunum falan ne bieyim hepsini allaha havale ediyorum allah annene uzun ömurler versin bidaha anneni görduğunde boynunu kokla en annemin kokusunu çok özledim .
Şuan kimsem yok insanları sevmiyorum birtek kardeşlerim için oğlum için yaşıyorum eşimi çok seviyorum ama oda çok anneci haklıda olsam haksızım alah yardımcımız olsun

Yazdiklarini okuyunca cok uzuldum canim. Nasil insanlar var hayatta.

Biz hamileyiz o kadarini cok gormesinler. Kisa kisa kalabilir napalim yani. Biz de isterdik hic kil cikmasin de mi ama.

Insan inanamiyor gercekten. Hamile karisindan yemek koruyordu demek Bosver dusunme bunlari diycem ama insanin aklina geliyor anliyorum.

kizlar bu arada benim doktorum tartmiyor beni 3 haftadir falan sasiriyorum cunku kadin cin gibi hic bir ayrintiyi unutmaz eskiden tartmayi unutsun diye kirk takla tip salakca sorulara boguyordum kadini simdi vazgecti herhalde artik beni kendi halime birakti :)23 kilocuk aldimda

Bayağı almışsın masal ben sadece 11 kilo aldım azmı çokmu bilmiyorum ama daha alırmıyım ki 3 haftada bide bu ara kilo vermeye başladım rabbim oğluma sağlık versinde ben zayıflıyım bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…