Benim hiç şansım olmadı kaynanamarda çok sevez beni annem vabam olmadığı için çok cimri oldukları için duğunum falan ne bieyim hepsini allaha havale ediyorum allah annene uzun ömurler versin bidaha anneni görduğunde boynunu kokla en annemin kokusunu çok özledim .
Şuan kimsem yok insanları sevmiyorum birtek kardeşlerim için oğlum için yaşıyorum eşimi çok seviyorum ama oda çok anneci haklıda olsam haksızım alah yardımcımız olsun
amin canim bazen annemi uzuyorum sinirlenip tutmaya calisiyorum kendimi pisman olmamak icin sonra vicdan azabi cekiiyorum suan annem karsimda bebegime hirka oruyor gozleride gormuyor dogru duzgun ugrasiyor kadin anne gibi olmaz ama bari kayinvalideden sansli olsaydin annelik yapsaydi ama nerde bu kaynvalidelerin hepsi cadi olmak zorunda herhalde neyseki benimki baska ilde yasiyor gelmiyor hic istanbula bikac yilda bir anca bizimkide fazla ilgisiz torunu ne zman olcak bilmez sorsak herhalde allah hepimizin yardimcisi olsun gercekten
kizlar bu arada benim doktorum tartmiyor beni 3 haftadir falan sasiriyorum cunku kadin cin gibi hic bir ayrintiyi unutmaz eskiden tartmayi unutsun diye kirk takla tip salakca sorulara boguyordum kadini simdi vazgecti herhalde artik beni kendi halime birakti :)23 kilocuk aldimda
Annemin olmasını çok isterdim olsun allah sevdiği kullarına sıkıntı verirmiş ne mutlu. Bana diyip allahım var diyorum allah bana sahip çıkar korur kollar beni biliyorum annene selam ne tatlıdır şimdi ayağında patik belki basma bi etek başında oyalı bi yazma yanında çaydanlık elinde örgusu nur yuzlu allah annene uzun ömurler versin
slm güzel anneler bugün kontrolum vardı sabahleyin yıkanırken bikaç damla kan gelmişti zaten bunu dr a söylediğimde çatı muayenesi yaptı nişanım gelmiş 1 cm de açılma var doğurman yakındır dedi ben şok oldum çok da sevindim çünkü songünlerde yatamıyorum artık uyuşmalardan bi an önce olsun bitsin istiyorum ne zaman olur tahminen diye sordum sen normal istemiyormusun yarında olabilir 10 gün sonrada sancılarına bağlı düzenli sancıların olursa atla gel hemen dedi .eve geldiğimden beri arkadaşlar sancım geldi gelecek psikolojisine girdim hem normal doğum yapacağım diye seviniyorum çatımda müsaitmiş zaten bu arada bi yandanda burdaki arkadaşlar gibitarihim belli değil diye üzülüyorumbu bekleyiş maceralı geçecek benim için sanırımbide anlamadığım bu topikte normal doğum yapacak olan benden başka kaç kişi var herkes sezeryan olacağından bahsediyor çoğunuzun zorunlu olarakmı sezeryan kararı alındı isteğe bağlı yaptıracak kaç kişi var arkadaşlar bana herkes normal yap diye telkinde bulundu bende kendimi buna şartladım ve öğrendiklerimde normal doğumun daha sağlıklı olduğunu gösteriyor ama bi tek benmi sancı çekicem şu topikte normal doğuracakolanlar yazsında biraz moralmen kendime geliyim :2: :18::18:
amin canim cok sagol esasinda bu konusma iyi oldu bazen insan elindekilern kiymetini bilmez ya soyle bi silkelenip kendime gelmemi sagladi son gunlerde uzmustum cok cok daha dikkatli olucam
Benim doktorumda kiloya çok takıntılı. Her seferinde stres oluyordum tartı yüzünden. Geçen hafta kilo almış olmama rağmen tepki vermedi. Bende hayret kızmadınız deyince bu saatten sonra ne kızacağım artık dinlemiyorsun ki dedi :) Sanırım az kaldığı için çok kiloyu umursamıyorlar.
Bu arada bu akşam kontrolüm var. Kesin doğum tarihi belirlenecek bebişimin. Çok heyecanlıyım :))
herkese merhabaaa... doğum tarihimiz belli oldu. 6 MAAARRRRTTTTTT
sürpriz bebişimizin hikayesi
şimdi lafa nerden başlasam nasıl anlatsam bilemiyorumbaşta anlaşalım hikayemizi okuyunca aptalmı bu kadın yok artık bu kadarıda felan demeyin valla darılım:dilcikar::dilcikar:2007 yılının şubat ayı onbeş tatildeyiz son zamanlarda garip garip rüyalar görmeye başlamıştım bir hafta içinde nerdeyse her gün rüyamda ya hamile oluyordum ya çocuğum oluyordu ya oğlum oluyor sünnetini yapıyordum bu aradada ablam bana misafir olarak kalmaya gelmişti arada gördüğüm rüyaları uyanınca anlatıyordum ablamda bana regl düzenlimi oldunmu felan dedi evet en son ocakta oldum ondan öncede ekimde dedim aralarda olmamıştım ama önemsemedim çünkü zaman zaman reglim gecikirdi ablam yinede ne olur ne olmaz test yap dedi yine aldırış etmedim nedense ama ablamın ısrarlarına dayanmak ne mümkün tabi testi yaptım ve pozitif yok dedim olamaz yanlışlık var bu işte dedim kendi kendime.
ablama sonucu söyledim ama hala içimde tuhaf bir his yok hamile değilsin diyor sanki, bir taraftan içim kıpır kıpır ya varsa bir bebişim daha olacaksa ve rüyalarımdaki gibi o çok istediğim erkek olacak ve ben babamın adını koyacaksam ,sonra aylardır kullandığım o ağır ilaçlar geliyor aklıma antidepresanlar vs.. ya gerçekten hamileysem ve o ilaçlar bebeğe zarar verirse diyorum sonra neyse dedim kendi kendime nasılsa bir ay önce hastalandım o kadar sürede inş bir şey olmamıştır diye düşündüm
Ve beklenen an sabahına dr gittim dr şikayetiniz nedir dedi dün evde test yaptım pozitif çıktı ama emin olamadım belki yanlış sonuçtur diye tedbir amaçlı geldim eğer varsa ağır ilaçlar kullanıyorum ona göre davranmak istediğimi söylediğimde dr hemen ultrasona aldı baktı baktı en son ne zaman hastalandığımı sordu geçen ay dedim eminmisin dedi bana evet dedim arkasındanda pişkin pişkin dr hanım yok değilmi hamile değilim inş dedim dr suratıma garip bir şekilde baktı ve siz benimle dalgamı geçiyorsunuz içerde nerdeyse bir kucak olmuş bir bebek var dedi:1shok::1shok::1shok:evet evet doğru duydunuz tam 23 24bir bebek var dedi şoka girdim resmen ağlamaya başladım birden aklıma aylardır içtiğim ilaçlar girdiğim emarlar geldi dr odasına geçtik ve bana hemen hiç beklemeden bir üniversite hastanesine gitmem gerektiğini çünkü bebeğin çok ağır şeylere mağruz kaldığını kendinin sorumluluk alamıyacağını söyledi hemen ertesi gün balcalıya gitttik orada dr ultrasana aldı kilomdan dolayı bebeği göremediğini sadece kalp atışlarını gördüğünü söyledi ve 2. düzey ultrasona yolladı durum oradada iç açıcı olmadı oradaki dr da yağ tabakasından bebeği göremedi düşünsenize 8 cm yağ tabakası 2 3 cm de rahim bebeği görebilmek imkansız dedi ve hocalarına yolladılar beni .
hoca da bebeğin kulandığım ilaçlar ve çektirdiğim mr maruz kaldığından dolayı bedensel yada zihinsel özre neden olabileceğini bebeği göremedikleri için hiç bir yorum yapamadıklarını eğer hamilelik boyunca haftada kontrole gidip bu zaman zarfında her şeye hazırlıklı olmam gerektiğni ,suyumun bebeği taşıyamıyacak kadar az olduğunu taşısa bile bebekte şekil bozukluklarına yolaçabileceğini sölediğinde bütün dünyam alt üst olmuştu öyleki hamileydim ama sevinemiyordum ayım çok geçtiği için yasal olarak sonlandıramıyordum evet karnımda bir canlı vardı ama neye benziyordu o, eli kolu varmıydı sağlığı nasıldı öyleki nst bağladıklarında kalp atışı okadar zayıftıki dr hiç umudu yoktu yarabbim bir tek sana sığınıyorum dedim dermansız dert verme dedim .
aradan bir hafta geçti dr gittim ve anlattım araştırmada söylenenleri oda durumun çok riskli her şeye hazırlıklı ol çokta umutlanma dedi yolladı evime sonraki randevularımı iptal etti sizin anlıyacağınız tırstı hatun bendenkaydirigubbakcemile3 bu arada tam 11 dr gezdim 29 haftalık oldu bebişim kimse bebeği göremiyor bu suyla yaşayamaz bu diyor bekle diyip yolluyorlardı beni moralim o kadar kötüydüki anlatamam bebeğimi kaybedicem aylarca içimde beni üzmeden yormadan sessizce duran habersizce çıkıp gelen bebeğimi kaybedicem ve en kötüsüde vicdan azabımdı her anım kendime kızgınlıkla geçti ben nasıl anlamadım onca ay nasıl okadar ilaçlara maruz bıraktım bu küçük canı ona bir şey olursa kendimi nasıl affedicektim ...
bir gün sancılandım hemen acile gittik oradaki dr suyumun artık bu bebeği taşımıyacağını taşısa bile şekil bozukluklarına yolaçacağını dr kimse onunla konuşup bebeği aldırmam gerektiğini söyledi dünya başıma yıkıldı o an ertesi gün bir tavsiye üzerine 12 dr buldum özeline gittim kısa dönemdeki uzun maceramı anlattım dr baktı risklerimin doğru olduğunu yanısıra yüksek tansiyon başladığını bunun hem bebek hemde benim için çok kötü olduğunu söyledi ve bebeğim zor nefes alıyormuş kalp atışları çok yavaşmış bende alıcakmısınız dediğimde bu zamana kadar içinizde aylarca habersizce yaşatan allahım isterse her şeye rağmen bundan sonrada ömür verir dedi ve beni sıkı takip altına aldı nerdeyse her gün bebeğin kalp atışlarını dinliyor suyunu ölçüyor ve tansiyonumu kontrol altına alıyordu her gün her dakika elim karnımda hareket etmesini beklerdim bir kıpırtı anne bak canlıyım bu günde yaşıyorum demesini beklerdim o kadar acı verirdiki bana benimle aynı aylarda olan başka annelerin bebekleri her gün oynuyor tekmeler atıyordu nst bağlandıklarında kalp atış sesleri koridoru sarıyordu benim bebişimin kalp atış sesi çıkmazdı sadece grafiğe hareketler belirirdi nasıl bir acıydı anlatamam bu gün yaşıyormu acaba çok şükür allahıma 36 haftalık olmuştu benim sürpriz bebişim bunuda allahın izniyle başarmış tam 36 haftayı doldurmuştu yaşamaz diyen dr lara inat ve beklenen an artık almaya karar verdi dr daha fazla şansımızı zorlamamalıyız bu su ancak buraya kadar getirdi dedi,peki ya sağlığı nasıl ilaçlar ne zarar vermişti içim içimi yiyordu dr aldı beni karşısına bak dedi bu çocuk kalabileceği en kötü şeylere mağruz kalmış elinize ne veririlerse razı gelicen duruma hazırla kendini göremediğimiz için bir şey diyemiyoruz çok küçük zor nefes alıyor yaşayıp yaşamıyacağıda belli değil canlı doğarsa bir süre küvezde kalıcak dedi hayatım alt üsttü ama olsun allahıma sığındım ondan gelirdi her şey ve ben ondan gelen her şeye razıydım 36 haftalık bebişim ve ben girdik ameliyathaneye ayıkdığımda yaşıyormu dedim eşime evet dedi dünyalar benim oldu nerde dedim küvezde dedi sağlığı nasıl dedim çok küçük oyüzden küvezde dedi 1 2 saat geçti hemen kalkmak için çabaladım başarmalıydım hemen kalkacak oğlumu görecetim o gece yavaş yavaş yürüdüm ve gazımı çıkardım sabah oğlumu görecektim miniğimi sabahı zor ettim evet gördüm onu küvezde yatıyordu o minicik ellerini ayaklarını bir görseydiniz okadar tatlıydıki kapkara bir oğlan gözlerini görmek istedim göremedim kapalıydı gözlerri ne renk dedim hemşireye hiç açmadıki dedi :1no2:neden dedim dah küçük annesi dedi onu orada bırakıp eve gitmek öyle zorduki ama mecburdum ertesi gün görüş saatini iple çektim ben geldim annem ne olur aç gözlerini dedim açmadı:1no2:dr gittim nasıl durumu dedim bir şey söylemek için erken dedi peki yaşıycakmı dedim dr bir çocuk ney için küvezde yatar biliyormusun dedi :uhm:küçüktür,nefes alamıyordur,ağlamıyordur,ememiyordur senin bebeğinin hiç birini yapamıyor ben sana ne deyim dedi senağlama 4. gündü gece sütüm geldi hemen telefona sarıldım hastaneyi aradım sütüm geldi sağsam mama yerine sütümden veremezmisiniz dedim sen sağ sabah akşam yolla dediler yolladım hortumla besleniyordu vermişler sütümden anne sütünü aldıktan sonra yavaş yavaş düzeldi bir gün annesi bu gün emzireceğiz burada kal dediler evet artık oğluşumu kucağıma alıcak ona dokunacaktım çok şükür 8. gün meleğimin kokusunu duyacaktım hemşire getirip kucağıma verdiğinde ilk defa gözlerini görmüştüm oğlumun bana bakıyordu taner' im annesine mucize bebeğimdi o nasılda minicikti elleri tutmaya korkuyordum kırılıcaktı sanki bir yeri avucumdan az büyüktü 1900 gr doğmuştu kara kuzum emme dışında sorunu kalmamıştı 1 gün boyunca emmesi için çabaladık veeee ertesi gün evimizdeydik dünyalar bizim olmuştu oğlumun yatağı artık dolmuştu allahıma şükürler olsun :Saruboceq::Saruboceq:sağlıklıydı annesinin minik böcüğü şimdide ele avuca sığmayan yaramazmı yaramaz bir görsenizgamyoncuiremsu[
artemisiae bu mesajı beğendi.
kizlar dogum hikayesine bakin
slm güzel anneler bugün kontrolum vardı sabahleyin yıkanırken bikaç damla kan gelmişti zaten bunu dr a söylediğimde çatı muayenesi yaptı nişanım gelmiş 1 cm de açılma var doğurman yakındır dedi ben şok oldum çok da sevindim çünkü songünlerde yatamıyorum artık uyuşmalardan bi an önce olsun bitsin istiyorum ne zaman olur tahminen diye sordum sen normal istemiyormusun yarında olabilir 10 gün sonrada sancılarına bağlı düzenli sancıların olursa atla gel hemen dedi .eve geldiğimden beri arkadaşlar sancım geldi gelecek psikolojisine girdim hem normal doğum yapacağım diye seviniyorum çatımda müsaitmiş zaten bu arada bi yandanda burdaki arkadaşlar gibitarihim belli değil diye üzülüyorumbu bekleyiş maceralı geçecek benim için sanırımbide anlamadığım bu topikte normal doğum yapacak olan benden başka kaç kişi var herkes sezeryan olacağından bahsediyor çoğunuzun zorunlu olarakmı sezeryan kararı alındı isteğe bağlı yaptıracak kaç kişi var arkadaşlar bana herkes normal yap diye telkinde bulundu bende kendimi buna şartladım ve öğrendiklerimde normal doğumun daha sağlıklı olduğunu gösteriyor ama bi tek benmi sancı çekicem şu topikte normal doğuracakolanlar yazsında biraz moralmen kendime geliyim :2: :18::18:
benimki en fazla 2.500 ile doğabilirmiş birde şişliği inse ne kalacak acabaama olsun küçük doğan bebekler daha hızlı kilo alırmış aç doğdukları için...birde göğüslerimi yemesin benim bu minnoş ama 3.000 ve üzeri bebekler bile minicik benim yaramaz kızım küçük doğarsa ki doğacak keşke yatak almasaydık ayakkabı kutusunu süslerdim orada yatırırdım dün sezeryandan çıkan bebek vardı 3.200 civarıydı tam haftasında doğmuş doğunca ağlamamış oksijenle ağlatmışlar...ailesi odaya çıksın diye bebek odasına gitti bebek inliyormuş sonra yoğun bakıma aldılar solunum problemi varmış...demekki neymiş çok kilolu tam haftasında olması değil sağlıklı olması önemli...üzülmeyelim allah sağlıklı bebekler nasip etsin...
tebrikleeer darisi hepimizin basina insallah.
canim benim yazini okurken cok garip oldum yaa.suanda saglikli sanirim ki cok sukur.yalniz 2007 yili yazmissin basta o yillarda mi dogum yaptin onu anlayamadim.Allah yasatirsa yasatiyo istee.ama senin acindan coook zor olsa gerek o36 haftalik surec.seninle benzer seyleri yasamisiz ama haaa.bende bebisimi 9 haftalikti ogrendimde.aslinda ben gecen yaz turkiyeye tatile gittim temmuzun sonunda,gitmeden oncede 6.ayin sonunda kan testi yaptirdim.en son adet tarihimde 6. ayin 2 siydi.negatif cikti.sonra temmuz ayin 2 si gectiii,bende nasilsa olur zaten zamaninda olmaz hic bir zaman diyerek onemsemedim.baktim temmuzun ortasina dogru gelince bende hemen esime dedim randevu alalim hala adet olmadim diye.doktoru aradik doktor 10.aya randevu verdi dusun yani o kadar.sonra ben tabi o aralarda oruc tutuyorum ama ne bicimm icim bulaniyoo,midemin yanmasindan geceleri zor uyuyodum,felaket.bende heralde midemde ulser falan var oyuzden midem bulaniyo hemde yaniyo diye dusunuyorum.randevu alipta doktora gidemedim cunku tatile gitme zamanimiz cok yakindi.neyseki turkiyeye geldik bir kac gun sonra esim cok fena hastalandi yaklasik 2 hafta onunla ugrastik.tabi benimde hala icim bulaniyo midem yaniyo; mide bulanmasi icin hemde yanmamasi icin turkiyeye gelmeden once ilac almistim eczaneden onlari iciyorum.ama tam iyilesmiyodum.tabi 2 3 gun boyunca geceleri acile gidiyoduk.bende kotuydum hala.sikayetimi anlatiyodum doktor bazi ilaclar verdi ama 1 defa
kullandim.esim desen zaten berbet durumdaydi.sonra esimle baktik acillerde falan care yok uzman doktora gittik.hem o hem ben derdimizi anlattik doktora.ilac verdi.midem icin ben basladim kullanmaya.bu arada 8. aydayiz ama ben hala adet olmadim anneme soledim oda cok israr etti doktora gitmem icin.zorla goturdu beni.ben yok diyorum mumkun deil cunku test yaptirdim hamile falan deilim diyorum.sonunda gittik doktora. doktor son adet tarihimi falan sordu ben de soyluyorum bi taraftanda dusunuyorum heralde kist falan vardirda belki o geciktiriyodur diyee:))) bende bakiyorum ultrasonda bakarken bide ne goreyim minicik bir bebeek.doktor dedi burad gebelik var deyince soka girdim resmen.ama halada inkar ediyorum mumkun deil diyorum.ilk soku atlattiktan sonra aklima kullandim ilaclar geldi dedim ki eyvaaahhh.doktora soyluyorum ben bilmiyorum sen universite hastanesine git diyo.hemen apar topar ankaraya gittik esimle.sevinsekmi uzulsekmi bilemedik.benimde karnimda adet olcakmisim gibi bir sanci basladi ki nasil.ben dedim tamam dedim dusurecem bu bebegi cok dayanmaz.oraya gittik yarim yamalak ilgilendiler.bosa gittik yani.sonra geri donduk baska doktora gittik.ama o iyi bir doktordu gercekten.en bastan ona
gitseydik daha iyiymisti.oda ilaclara bakti bisey olmaz dedi ama su mide ilacini alma cunku guclu bir ilac dedi.zaten bende Allahtan ki dahada fazla kullanmadim.tabi bide gittim ilk doktor bana insan test yapmaz mi diyo bide.bende yaptirdim ustelikde kan testi dedim.bu doktorlarin yuzunden kabak gene benim basima patladi.biri teste negatif der oburu bizi korkutup ta sapca sapan yerler gonderir.gittimiz yerdede yuzumuze bakmazlar.ohooooo.vay halimize.yaa iste bende bole ogrendim hamile oldumu :))tatilimemi ne oldu uctu gittiii.ben 2 senedir gitmedim.yani buraya geldimden beri hic gitmemistim.heyecanli heyecanli o gunu bekledim.bide dusunuyorum iyice tadini cikartirim tatilin diyee.bolelikle geri dondum.cok azcik gittim gezdim bitti.ama minik kizim
sebebiyle oldugu icinde kizamiyorumda.olsun diyorum.o yuzden bu sene gene gitmicem cunku daha cok kucuk olur yine tatilden bisi anlamam.o yuzden seneye gidecem insallah.
valla bole anlatinca bende anlatmak istedim nasil ogrendimi canim benim :)))cok sukur ki oglusuna kavusmussun bizlerde insallah kavusuruz.zor zamanlarini sukur ki atlatmissin.
cnm bende normal dogum istiyorum tabi hangisi hayirlisiysa o olsun allahin izniyle ama bende bekliyorum bugun sancim cikti nstde 50-60 duzenli cikti bide doktor banada heran olabilir dedi acilma yok rahimde incelme var baski yapiyor dedi kilolu olmadigi taktirde normal icin uygun suanda catin dedi ben sanci cekmekten falan korkmuyorum dayanirim diye dusunuyorum yeterki bebiste sorun olmasin ben bebek sikintisiz bisekilde ciksin sadece onu dusunuyorum sezeranda kebap sekilde aliniyor bebek strese falan girmeden ama normalde bebiste zorlaniyor ondan korkuyorum bana bebek streste falan derlerse aninda sezeyan yapin derim normal dogumunda cok tehlikesi var yani ben onlara takiliyorumama sezeryandan daha beter korkuyorumda bu konu cok zor ya allah hayirlisini nasip etsin hepimiz icin
Değilmi hadi ben bulup yiyorum ama kuçukken daha doğrusu bekarken 1 kilo elma alacak parAmız yoktu çunku baba denilen şahıs kumardan geri gelmyordu annem kanser olup öldu gitti duzelir biz yetımlere iyi bakar dedim duzelmedi kaldık 5 kardeş 12 see çalıştım kardeşlerime baktım abimle şimdi evliyim ne annem ne babam var kimsek yok babadan nefret ettiğim kadar kimseden nefret etmiyorum halen kardeşlerim çekiyo evlatlık hakkımı helal etmiyorum ölsun kesinlikle ağlamıycam ..
Eskiden meyvemi yıyomuş annelerimiz .
Çok iyi hatırlıyorum annem ikiz kardeşlerime hamileydi sokakta annemle yururken bi kadın çikolata yiyodu anneme baktı ve elindeki çikolatayı anneme verdi demekki annem öyle bir baktıkı kadın yiyemedi anneme verdi annemi çok özluyorum hergun ağlıyorum 5 sene oldu gideli hiç unuamıyorum baba dan nefret ediyorum ki parası varken bizi yokluk içnde yaşattı sabahtan akşama aç durup kumardan dönerken gecenin 2 sinde poşetin içinde 4 veya 5 tane paatesi getirip önumuze fırlattığını biliyorum .
Şimdi durumum iyi ama annem yok ve oadam hala aşıyo nie unları yazdım bilmiyorum ama halimize hamdolsun şukurler olsun bide annem olaydı
canim yanlus anlasilma olmus yazmstim sonuna esasinda dogum hikayesine bakin diye benim hikayem degil kkde dogum hikayelerinde buldum ilginc geldi hikayesi sizinlede paylasmak istedim uzgunum yanlis anlasilma olmus
cnm bende normal dogum istiyorum tabi hangisi hayirlisiysa o olsun allahin izniyle ama bende bekliyorum bugun sancim cikti nstde 50-60 duzenli cikti bide doktor banada heran olabilir dedi acilma yok rahimde incelme var baski yapiyor dedi kilolu olmadigi taktirde normal icin uygun suanda catin dedi ben sanci cekmekten falan korkmuyorum dayanirim diye dusunuyorum yeterki bebiste sorun olmasin ben bebek sikintisiz bisekilde ciksin sadece onu dusunuyorum sezeranda kebap sekilde aliniyor bebek strese falan girmeden ama normalde bebiste zorlaniyor ondan korkuyorum bana bebek streste falan derlerse aninda sezeyan yapin derim normal dogumunda cok tehlikesi var yani ben onlara takiliyorumama sezeryandan daha beter korkuyorumda bu konu cok zor ya allah hayirlisini nasip etsin hepimiz icin
çok saol canım bizde beğendik hediyemizi.
canım iinş en kolayından olur doğumun
meryem suresinide oku faydalı olabilir.
aydan hanımıda tebrik ederim sezeryan yanlısı olmadığı için
paylaştığın yazıyı okudum hiç o açıdan düşünemmiştim
inş normal yapanlar çok olur
nst neden yapılıyorkı sana bende aynı haftadayım daha hıç yapılmadı bılmıyorum ıncelme acılma varmı? şikayetlemı gıttın doktora ondanmı baktı acaba
Değilmi hadi ben bulup yiyorum ama kuçukken daha doğrusu bekarken 1 kilo elma alacak parAmız yoktu çunku baba denilen şahıs kumardan geri gelmyordu annem kanser olup öldu gitti duzelir biz yetımlere iyi bakar dedim duzelmedi kaldık 5 kardeş 12 see çalıştım kardeşlerime baktım abimle şimdi evliyim ne annem ne babam var kimsek yok babadan nefret ettiğim kadar kimseden nefret etmiyorum halen kardeşlerim çekiyo evlatlık hakkımı helal etmiyorum ölsun kesinlikle ağlamıycam ..
Eskiden meyvemi yıyomuş annelerimiz .
Çok iyi hatırlıyorum annem ikiz kardeşlerime hamileydi sokakta annemle yururken bi kadın çikolata yiyodu anneme baktı ve elindeki çikolatayı anneme verdi demekki annem öyle bir baktıkı kadın yiyemedi anneme verdi annemi çok özluyorum hergun ağlıyorum 5 sene oldu gideli hiç unuamıyorum baba dan nefret ediyorum ki parası varken bizi yokluk içnde yaşattı sabahtan akşama aç durup kumardan dönerken gecenin 2 sinde poşetin içinde 4 veya 5 tane paatesi getirip önumuze fırlattığını biliyorum .
Şimdi durumum iyi ama annem yok ve oadam hala aşıyo nie unları yazdım bilmiyorum ama halimize hamdolsun şukurler olsun bide annem olaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?