2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

haahh istee.de mi yaa bende esime hep ole soyluyorum.kendimi iyi hissedeyim yeter.onemli olan bu.valla artik yerimden kalkmayi canim istemiyo hic. gercekten duygularima tercuman oldun canim benim.

Ayyy burnumun direğini sızlattın hem sana hem kendime üzüldüm tam aynı olmasada hikayelerimiz çok benziyor insanın içinden hiç çıkmıyor değil mi offf

Çıkmıyo çıkamıyo ozaman hakkımızı helal etmiyoruzzzzzzzzzzzzzzzz benimde moralim bozuktu çikolata yedim şimdi iyi geldi hem bana hem oğluma yanında varsa ye sende :)))))))

kizlar calisan anneler 1 saat once aciklama yapilmis dogum izni 6 aya cikiyormus bize yetisir mi sizce

Okuyorum zaten anneme naapalım kader seni uzduğum için uzuldum .allah buyuktur gun gelicek bende kazanıcam inşallah şu doumu bi atlatsak şuan tek korkum bu

yok yok uzulme sen canim.bak gorursun dogumundan sonra en az annen kadar sicak biri olcak yaninda her zaman.onun kokusunu icine cekersin tipki anneninki gibi.....atlatalim ins su dogumlarimizida...

soyleyim diyorum unutuyorum surekli.dun ozokun arkadasimiz dogum yapacakti de mi sezeryanla.bugunde porselen bebek sanirim.ole okumustum.insallah sorunsuz gecmistir. ne mutlu onlaraaa.

15 Şubat 2013 - 15:20Yazı Boyutu:
Yorum yaz
Daha önce 6 ay izin konusuna sıcak bakmadıklarını dile getiren Faruk Çelik, çalışmayı 24 hafta üzerinden yürüttüklerini duyurdu. Doğum iznine çıkan kadının işten atılmaması için de önlem alınacak. Bakan Çelik 16 hafta olan doğum izninin 24 haftaya çıkarılacağını, maliyetinin devlet tarafından karşılanacağını belirtti.
ÇOCUK YARDIMLARI DA ARTIRILACAK
İşverene de doğum iznine çıkan kadın personel için, dönüşte işe alma zorunluluğu getirileceğini söyledi. Bakan Çelik'in açıklamalarına göre, önlemler arasında çocuk yardımlarının arttırılması da var. Kamu kuruluşlarına, kadın istihdamını arttırmak için kreş zorunluluğu getirilecek. Ayrıca çocuk sayısına göre emeklilik yaşının kademeli hale getirilmesi için de çalışma başlatıldı. Faruk Çelik, Başbakan Erdoğan'la görüşerek, çalışma ile ilgili bilgi verdiğini söyledi.
CNN TÜRK

Çıkmıyo çıkamıyo ozaman hakkımızı helal etmiyoruzzzzzzzzzzzzzzzz benimde moralim bozuktu çikolata yedim şimdi iyi geldi hem bana hem oğluma yanında varsa ye sende :)))))))

:) bende konuşmuyorum babamla ama içim buruk o öyle fenadırki döner dolaşır karşısındakini haksız gösterir birine bütün yaptıklarını anlatıp rahatlamak istiyorum hatta bir hocaya çünkü annenin babanın rızası olmadan cennet kapısı açılmazmış diyorlar acaba her baba aynı mı böyle diyorlar hayatta herşeyi boğazımda bir yumru yaptı bıraktı hep düğüm düğüm ne diyeyim

o kadar alistim ki minik melegimin icimde olmasina.dogduktan sonra garip gelcek icimde bir bosluk olur heralde:))
hicte inanasim gelmez bu minik benim icimdemiydi diyee :))

İnşallah kendimi gezmelerden alıkoyabilrsem okuyacağım Allah ın izni ile
Âmin ya inşallah benim düşüncem öyle normal doumdan yana
Tabi o zaman durum ne gösterir bilemiyorum
Hayırlısı diyorum
inş canım ya tabi aksilikler olursa yapcak bişey yokta inş çok güzel gider herşey
kizlar calisan anneler 1 saat once aciklama yapilmis dogum izni 6 aya cikiyormus bize yetisir mi sizce

inş yetişir canım , başbakanın 2. talimat verişiymiş bu.ararda oldu bunlar sanki hızlandırcaklar gibi, ama ne bileyim yinede yetişirmi biz diye düşünüyor insan dilerim yetişri, onlar istesin yeterki.

cnm bence çok takılma...ölçümler birebir tutmuyor
bende eşimin amcasının geliniyle aynı zamanda hamileydim..aynı dr gidiyorduk kontrollere falan ..kendi benden çok kilo aldı bebeğini 3500 gr ölçüyordu dr
ben çok kilo almadım karnımda küçüktü..benim bebeğin kilosunu doğumdan 1 gün önce 2500 gr ölçtü
ertesi gün doğuma gittim 3,140 gr doğdu kızım
onun tosunuda 2900 doğdu ...tabi herkes benim karnımdan çıksa çıksa kedi kadar bişey çıkar ,ondan tosuncuk çıkar diye beklerken benim kızım 200 gr fark attı
bir bebek için 200 gr ne demek

bu hamileliğimde de aynı ilkteki gibiyim
ölçümlerde çıkana pek kulak asmıyorum..ne çıkarsa bahtıma..sağlıklı olsun yeter

Aynı şeyi bende istiyorum bi hocayla konuşmayı ama ne için biliyomusun hani hoca senin babN söyle gunah işledi bunlar basına gelicek diye duymak annemin ve bizim intikamımızı allahu tealanın nasıl alıcağını bilmek için hocayla konuşmak istiyorum i

ayyyy çok heycanlandım gülüm ben şimdi hadsi haYIRLI OLSUN BENİM EBEM NİŞAN GELDİĞİNDE EN FAZLA 1 HAFTA BEKLER DEMİŞTİ aramızda 1 gün var bende yarın gircem 38. haftama ve artık doğurmak istiyorum çok istiyorum hemde normal istiyorum bi tek çatlağım yokken vücudumda karnımda koca bi kesiğe katlanamam hem adı üstünde kız normal doğum ayyy valla gülüm tez zamanda kolaycacık kavuşursun inşallah yavruna allah yardımcın olsun

Son düzenleme:
o kadar alistim ki minik melegimin icimde olmasina.dogduktan sonra garip gelcek icimde bir bosluk olur heralde:))
hicte inanasim gelmez bu minik benim icimdemiydi diyee :))

canim bende hamile olmadigima nasil alisicam acaba diyorum egilirken dikkat etmicem biri carpicak bana diye korkmicam istedigim sekil yaticam kosabilicem ya dusersem diye dusunmicem surekli saglikli seyler yemicem belimi sikasika pantolon giyebilicem mi yani sanki ben kendimi bildim bileli hamileyim unuttum eski halimi esimde diyor eski resimleri falan bakinca ben senin eski halini unuttum diyor karnimi tutup sevmicem bide dimi tuhaf olucak ya :)

İnşallah böyle söylerde rahatlarız demesin sonra ne olursa olsun o sizin babanız diye affedin diye çok korkuyorum yaşadığım her günü zehir etti bana kumar değil başka bir kadın vardı hep annemi suçladı en sonunda kanser etti annemi bizden aldı sonra kardeşimi kapının önüne koydu o kadını senelerce oturduğumuz eve getirdi

ayyy hakkatten yaa.cok garip gelcek.ama sabirsizlikla bekliyorum ohhh dogduktan sonra ilk isim kendimi yataga yuz ustu atip,diledim gibi yuvarlanip sonrada kosmak :)))bir yerlerimin acisini hissetmeden.disarda kosan yada hizli adimlarla yuruyen insanlari gorunce sanki hic o gunlere ulasamicakmisim gibi geliyo bee.ozledim valla.bide elim gene karnimda olur heralde aliskanlik yaa :))) dedin gibi canim ya cok tuhaf olcak.

Seninki daha zor sanki neyse duşunup uzulmeyelim artık asla affetmek yok ama cnm

Belki yanılma ayını dusup demiştir 2500 diye yoksa benimkine niye 2300 dedi dimi bence 3200 seninki tosun tosun maşalah
ayyyyy inşallah öyledir gülüm sende gene 70 gr az demiş bana 700 gr az söyediya hadi hayırlısı bakalım
benide ölçmüyo dopktorum ya 15 kilo aldım bende bi 5 daha alırmıyım kine
inşallahhhhhhhhhhhh bizdede yanlışlık olmuştur fazla çıkar kilosu benim karnımda küçük gülüm kedi kadar bişi anca çıkar senden diyolar bana doktor 2500 dedi kağıtta 3200 yazıyo inanmıyorum artık ben bu doktora

bide ben gidip sagliksiz ama sevdigim seyleri yicem fasfood falan daha oncede yurtdisindaydim aklimdaydi gelince sunu yicem bunu yicem diye hamile olunca yemedim sagliksiz diye bide gazli iciceklerden icicem he bide tatlilara gomulcem gebelik sekerini zor dusurdugum icin yasakta sonra hemen zayiflamak icin ugrasicam kicimi kaldiramamakan biktim cunku kilolu olmak zor ismis ay su bebisleri bi cikaralim da hayirlisiyla :)

hayırlısı..küçük bebekler daha sevimli oluyor bence

dün nst çekinirken öyle göbekler gördümki hayret ettim
benim o kadar göbeğim olsa içine 3 bebek sığdırırdım yanlarında kızımda bende sümsük gibi duruyoduk
ben bu halimden memnunum
toplamda 12 kg aldım
herşey ilk hamileliğimdekiyle aynı gidiyor nasıl ayarladıysam

bencede inanma ölçümlere hepsi 3 aşağı 5 yukarı tahmin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…